-
Είδα μια διαφήμιση της Suzuki πρόσφατα που τόνιζε ότι το Swift sport φοράει ανάρτηση Monroe.
-
Ναι έχει έχει συνεργαστεί η suzuki με την monroe και έβγαλαν αμορτισέρ μόνο για το sport. Λένε πως είναι καλύτερο σε απόσβεση από το απλό των μικρότερων εκδόσεων.
-
Στο SX4 του 2014 είχα αλλάξει τα αρχικά αμορτισέρ (kayaba φορούσε) με kayaba του εμπορίου. Τα πίσω αμορτισέρ τα εργοστασιακά, τελείωσαν σχετικά νωρίς, γύρω στα 80-100.000km. Τα επόμενα που έβαλα, τα Kayaba, έσκασαν και τα δύο τα πίσω, μετά από 40.000km. Οπότε έβαλα 2 εργοστασιακά πίσω.
Στο splash του 2009, που φορούσε εργοστασιακά Monroe, τα άλλαξα στα 100.000km με Kayaba, δεν με ικανοποίησαν και φέτος, κοντά στα 175.000km τα άλλαξα με Monroe του εμπορίου.
-
@realzeus said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα Excel G. Είναι το πιο απλό αμορτισέρ της Kayaba, αλλά είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα Bilstein B4, για παράδειγμα.
τα εχεισ βαλει σε swift -
ΕΓΩ ΣΤΟ SWIFT ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 20000 ΧΙΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΑΞΕ Η SUZUKI TΩΡΑ ΣΤΑ 40000 ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΩΣΕΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΑ ΒΑΛΩ
-
@1979 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
ΕΓΩ ΣΤΟ SWIFT ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 20000 ΧΙΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΑΞΕ Η SUZUKI TΩΡΑ ΣΤΑ 40000 ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΩΣΕΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΑ ΒΑΛΩ
Σε ακούμε, δεν χρειάζεται να φωνάζεις....
-
Το κάνει για τον γάτο...
-
Λακούβες, πεζοδρόμια... #mono_vitara.
Που σημαίνει ότι πουλάς Swift, παίρνεις #mono_vitara, μετά το ψηλώνεις και μετά πας εδώ:
https://forum.4troxoi.gr/topic/93066/forum-ektos-dromoy-ekdromoyla-vale-ti-maska-soy-kai-ela/164
και κουνάς τις αχλαδιές με τους άλλους στην φύση...
Φυσικά #mono_andres -
@1979 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@realzeus said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα Excel G. Είναι το πιο απλό αμορτισέρ της Kayaba, αλλά είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα Bilstein B4, για παράδειγμα.
τα εχεισ βαλει σε swiftΣε άλλα αυτοκίνητα.
-
Λαααάπη, έκοψαν το ACC από το Swift; Έτσι γράφει στην επίσημη σελίδα.
-
@dimsabas said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Στον εξοπλισμο το δειχνει διαθεσιμο!
Επιπλεον μαλλον αποκατασταθηκε η διαθεσιμοτητα των πληρως εξοπλισμενων vitara και οι παραγγελιες που παραδιδονται εδω και μερικες μερες εχουν και τα bsm και rcta που ελειπαν. -
Μήπως είναι λάθος;
Ε όχι ένας από τους βασικούς λόγους να το επιλέξεις χάθηκε
-
Βλέπω ακούτε αλλά γιατί φωνάζετε
-
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μήπως είναι λάθος;
Ε όχι ένας από τους βασικούς λόγους να το επιλέξεις χάθηκε
Κλασσικός @dimsabas, απλά δεν του αρέσει το αμάjι αυτό... μάλλον του έκλεψε γκόμενα κάποιος με swift
Κοιτώντας παλιότερα snapshot της σελίδας, ούτε παλιότερα ανέφερε acc στο site, αλλά υπάρχει στα spec και τον τιμοκατάλογο.
https://web.archive.org/web/20200810145549/https://auto.suzuki.gr/model/swift -
Οχ, με ανακάλυψαν! Έρχεται η εξιλέωση για το Swift, θα το ανυψώσω στα ουράνια το επόμενο Σάββατο. (δεν μπορώ να πω περισσότερα)
-
Θα κάνεις ελεύθερη πτώση με το swift;
Μα τι περνάει το καημένο;
Μετά τι έχει το πρόγραμμα, κανό σε ποτάμια;
-
Μάλλον του έδωσαν το sport και χάρηκε.
Αποκλειστικά πλάνα
Youtube Video -
Μονο αυτό θα σας πω.
Κάθομαι σε φανάρι βραδάκι και στο απέναντι φανάρι είναι ένα swift με τα led ημέρας ανοιχτά και τους led προτζεκτορες. Δεν φαίνεται με την πρώτη λόγω νύχτας το σχήμα του ότι είναι το swift παρά μόνο τα φώτα του και σκέφτομαι τι αμαξαρα πρέπει να είναι αυτό;
Καθώς ανάβει πράσινο περνάει και είναι το fl swift. Δεν κάνω πλάκα είναι πανέμορφο από μπροστά το βράδυ, σαν μικρό σουπερκαρ.
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μονο αυτό θα σας πω.
Κάθομαι σε φανάρι βραδάκι και στο απέναντι φανάρι είναι ένα swift με τα led ημέρας ανοιχτά και τους led προτζεκτορες. Δεν φαίνεται με την πρώτη λόγω νύχτας το σχήμα του ότι είναι το swift παρά μόνο τα φώτα του και σκέφτομαι τι αμαξαρα πρέπει να είναι αυτό;
Καθώς ανάβει πράσινο περνάει και είναι το fl swift. Δεν κάνω πλάκα είναι πανέμορφο από μπροστά το βράδυ, σαν μικρό σουπερκαρ.
Πρέπει η Suzuki να σε βάλει... πρωταγωνιστή στο νέο της διαφημιστικό σποτ !
Θα της πας έτοιμο και το σενάριο (ακριβώς ότι είπες στο σχόλιό σου, μην αλλάξεις τίποτα) και έγινε η δουλειά
Νέο Suzuki Swift 2017