-
Συνεχίζει το σερί με πανέμορφα αυτοκίνητα (μέσα /έξω) ο όμιλος.
-
@yem said in Peugeot 408 (2023):
Συνεχίζει το σερί με πανέμορφα αυτοκίνητα (μέσα /έξω) ο όμιλος.
Και μέχρι εκεί....αχαχα!! Να μας πει ο γάτος....
-
Ένα πανέμορφο υπερυψωμένο κουπέ με χώρους από Οκτάβια...
Η τιμή του θα ξεκινάει εκεί που θα τελειώνει η τιμολόγηση του C4 που είναι σαν το μικρότερο αδερφάκι του.
Μπορεί να είναι περίεργα στο μάτι αυτά τα σχέδια ως ασυνήθιστα ακόμη, αλλά μάλλον συνδυάζουν όλα τα καλά στοιχεία από όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
Και προσωπικά πιστεύω πως αυτό το "λιφτμπακ" στοιχείο ήταν πάντα μια απ τις καλύτερες ιδέες του σχεδιασμού αυτοκινήτων, για κομψότητα, πρακτικότητα κι ευρυχωρία, αν κι έτυχε ποτέ να μην έχω τέτοιο. -
Τι κουμούτσα είναι πάλι αυτή;
Άλλο ένα φαλαινοθηρικό στους δρόμους.Αδιάφορο εντελώς.
-
Οι τιμές θα είναι παραπλήσιες με το 3008 και βάλε, δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με το C4. Έχει λεχθεί σε διάφορα άρθρα. Θα είναι πολύ ακριβό αυτοκίνητο με όλα τα κορυφαία συστήματα του ομίλου, με 4.70μ (4.36μ το C4!) Και Ελλάδα λογικά θα παίξει μόνο στην αγορά των PHEV leasing.
Βλέπω τον Γάτο να αλλάζει PHEV το 24! Όσο τα κράζει, άλλο τόσο τα γουστάρει!
-
This post is deleted! -
strom είναι ο ένας και storm ο άλλος, δεν είναι ίδιοι.
-
@panormus772 said in Peugeot 408 (2023):
strom είναι ο ένας και storm ο άλλος, δεν είναι ίδιοι.
Χαχαχα... έχεις δίκιο.
ΟΚ delete. -
Μου έκανε εντύπωση αυτό που διάβασα, ότι 3 χρόνια εξελισσόταν το προαιρετικό ηχοσύστημα της Focal για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Απλά το αναφέρω για όταν ανακοινωθούν οι τιμές και κάνει όσο ενάμιση C4!
-
Θα βάλουν focal όμως ή θα έχει απλά μόνο τα αυτοκόλλητα όπως στα puma?
-
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Αχαχαχαχ α ρε Φορδ....
-
@sabas_thess said in Peugeot 408 (2023):
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Αχαχαχαχ α ρε Φορδ....
Αν θυμάμαι καλά είχαν ανέβει και φωτογραφίες με αυτοκόλλητα Focal και ηχεία Ford.
Μετά κόπηκε απο το site το Focal ηχοσύστημα και μπήκε στην θέση του ένα design by focal , δηλαδή σχεδίασε ένα σύστημα η Focal αποκλειστικά για το πούμα με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές αλλά όχι με εξαρτήματα Focal.
edit ή μήπως ήταν της B&O? -
Καλό θα ηταν να αφιερώσουν 3 χρόνια να φτιαξουν κανα αμάξι της προκοπης χωρις να διαλυει μετα απο μερικά χρόνια και οχι για ενα ηχοσύστημα!!
edit ή μήπως ήταν της B&O?
Β&Ο
-
Είχα δει και αυτό Focal inside με ηχεία Ford και τα υπόλοιπα Focal, απλά σε απλές εκδόσεις που δεν είχε γουφερ και ενίσχυση έλεγε Focal inside και ήταν Ford inside . Βέβαια λέει με προδιαγραφές Focal...https://www.focal-inside.com/ford/en/ford-puma-ii-2020-2/
-
-
-
39.900 ξεκινάει..4.69μ..φυσικα θα πουλήσει πολύ σε PHEV.
Εμένα δεν μου αρέσουν τα coupe crossover ιδιαίτερα, αλλά βλέπουμε εδώ ένα πολύ καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο πάλι από την Peugeot.
Όπως λέει και ο Σαριμπαλ, μόλις οδηγήσεις i-cockpit δεν ξαναγυρνάς πίσω, και ξεχαστε την Peugeot προ-2017.. άλλη μάρκα..
Δηλαδή συγκρίνεται αυτό το εσωτερικό με το χαλί του Austral που σχολιαζαμε πριν;!
-
@dublin said in Peugeot 408 (2022):
Όπως λέει και ο Σαριμπαλ, μόλις οδηγήσεις i-cockpit δεν ξαναγυρνάς πίσω, και ξεχαστε την Peugeot προ-2017.. άλλη μάρκα..
Σε αυτό θα συμφωνήσω, το πουλάς και όντως δεν ξαναγυρνας πίσω
Οκ είτε το μισείς είτε το αγαπάς, για όσο υπάρχει εγώ Peugeot δεν πάω ούτε από αντιπροσωπεία
Αν δεν το είχε άνετα τσιμπαγα το 308 -
@tsofras said in Peugeot 408 (2022):
Οκ είτε το μισείς είτε το αγαπάς, για όσο υπάρχει εγώ Peugeot δεν πάω ούτε από αντιπροσωπεία
Αν δεν το είχε άνετα τσιμπαγα το 308Πάρε Astra!
-
@tsofras said in Peugeot 408 (2022):
Αν δεν το είχε άνετα τσιμπαγα το 308Πάρε Astra!
35Κ , στα 30 αυτόματο GS Line ευχαρίστως
Peugeot 408 (2022)