@criuser said in DS4 2021:
@anergos13 said in DS4 2021:
@criuser said in DS4 2021:
Και εγώ έχω δει άουντι Α3 με ραγισμένο κινητήρα στα 3000 χλμ και βέβαια οι γερμανοί δεν το πήραν πίσω.
Δεν είναι άλλωστε πολύ ακριβό το 4 για να έχει άγχος μεταπώλησης.
Είναι αρκετά φτηνότερο από το Α3.
Τώρα για μεταπώληση, θα υπάρχουν κάποιοι που θα τους αρέσουν και δεν θα ψάχνουν κλειδιά για να αντικαταστήσουν τους πόντους που τους λείπουν.
Η μεταπωληση ειναι αρρηκτα συνδεμενη με την πωληση...
Οταν το πριμιο citroen στη πρωτη Ουαου χρονια πουλαει 100-200 αυτοκινητα ...καταλαβαινουμε ολοι τι θα γινει στην μεταπωληση....
Για τα "τυχαια θεματακια" μια βολτα απο την ομαδα στο fb για να διαβασεις απο πρωτο χερι για τις "ομορφιες "που λενε αρκετοι κατοχοι...
Αλλα προφανως ειναι βαλτοι...εε??
Εσύ γιατί σκίζεσαι να το παίζεις καλός Σαμαρείτης ?
Τι σε έχει πειράξει τόσο ?
Αφού δεν το έχεις και δεν πρόκειται να το πάρεις.
Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν.
Εσύ έχεις την Γεωργία Βασιλειάδου να φροντίσεις....
Εγω ακουσα απο κοντα την ταλαιπωρία που τραβηξε ο φιλος για 2 μηνες να τρεχει 6 φορες στην autoone
για να του λενε οτι θα του ανοιξουν το μισο αυτοκινητο για να βρουν γιατι δεν μπαινει ο συναγερμος , να κανει υπομονη γιατι καααποια στιγμη θα ερθει Αναβαθμιση και θα λυθουν τα παντα
οτι θα του αλλαξουν το πλαστικο καπο γιατι το καλουπι ειναι λαθος και το ξερουν ....αλλα δεν ειναι σιγουροι ποτε η πρεσα θα βγαλει το σωστο...
Ενταξει για τους Αρμους δεν προτειναν κατι δραστικο βεβαια ευτυχως 
Περασα λοιπον και ειδα και ο ιδιος τη συμβαινει ...
Ο λογος προφανως που τα γραφω ειναι για να ειναι υποψιασμενοι οι επομενοι αγοραστές, να ελεγξουν και να αποφασισουν....(αυτη ειναι η χρησιμοτητα του forum)
Εσυ κυριε Σεριφη της Stellantis χωθηκες οχι εγω...,
Και επι προσωπικου αφου αυτη ειναι η τακτικη σου....
Επειδη κανεις και σχολιο περι του αυτοκινητου που εχω...ειναι 3 μηνων και το προγουμενο 18 και πιθανο σε 2 χρονια να το ξαναλλαξω....
Εσυ σε ποια δεκαετια το πηρες και σε ποια θ τ αλλαξεις