-
@anergos13 said in DS4 2021:
Μην το πάρετε βρε παιδιά.
Εχει τόσα άσχημα αυτοκίνητα να αγοράσετε που σας ταιριάζουν με την αισθητική σας...
Αν σου κανουν οι στραβοι αρμοι τα βαθουλωματα στο καπω το infotainment φωτορυθμικο σαν ντισκομπαλα το 80s σε πακετο ντεμεκ πριμιο....προχωρα ο δρομος ανοικτος και τα σκυλια δεμενα
Αυτό λέω.
Ο κόσμος είναι γεμάτος γεωργίες βασιλειάδου που περιμένουν τους γαμπρούς . Μην τις αφήνετε να περιμένουν.
Α και δεν είναι το ινφο εκεί κάτω. Είναι μία οθόνη αφής, αλλά είναι λογικό όταν έχεις συνηθίσει την ασχήμια και την αρχαιολογία να θέλεις μερικά χρόνια να συνέλθεις όταν βλέπεις ένα τέτοιο εσωτερικό
-
Μην το πάρετε βρε παιδιά.
Εχει τόσα άσχημα αυτοκίνητα να αγοράσετε που σας ταιριάζουν με την αισθητική σας...
Αν σου κανουν οι στραβοι αρμοι τα βαθουλωματα στο καπω το infotainment φωτορυθμικο σαν ντισκομπαλα το 80s σε πακετο ντεμεκ πριμιο....προχωρα ο δρομος ανοικτος και τα σκυλια δεμενα
Αυτό λέω.
Ο κόσμος είναι γεμάτος γεωργίες βασιλειάδου που περιμένουν τους γαμπρούς . Μην τις αφήνετε να περιμένουν.
Α και δεν είναι το ινφο εκεί κάτω. Είναι μία οθόνη αφής, αλλά είναι λογικό όταν έχεις συνηθίσει την ασχήμια και την αρχαιολογία να θέλεις μερικά χρόνια να συνέλθεις όταν βλέπεις ένα τέτοιο εσωτερικό
Η Νυφη ειναι η ντεμεκ πριμιο Citroen που οταν ερθει η ωρα της μεταπωλησης θα πεσει το αναλογο κλαμα....
Οι Φιοριτουρες και τα κορδελακια ομορφα αλλα κατω απο το περιτυλιγμα ....
Ανθρακες ο Θησαυρος...Edit
Τουλαχιστον ειδα με τα ιδια μου τα ματια ...αυτα που μου περιεγραψε ο κατοχος που το επεστρεψε!
Εσυ βασισου σε στατικες φωτος και video στο yb.... -
Και εγώ έχω δει άουντι Α3 με ραγισμένο κινητήρα στα 3000 χλμ και βέβαια οι γερμανοί δεν το πήραν πίσω.
Δεν είναι άλλωστε πολύ ακριβό το 4 για να έχει άγχος μεταπώλησης.
Είναι αρκετά φτηνότερο από το Α3.Τώρα για μεταπώληση, θα υπάρχουν κάποιοι που θα τους αρέσουν και δεν θα ψάχνουν κλειδιά για να αντικαταστήσουν τους πόντους που τους λείπουν.
-
Και εγώ έχω δει άουντι Α3 με ραγισμένο κινητήρα στα 3000 χλμ και βέβαια οι γερμανοί δεν το πήραν πίσω.
Είναι αρκετά φτηνότερο από το Α3.Τώρα για μεταπώληση, θα υπάρχουν κάποιοι που θα τους αρέσουν και δεν θα ψάχνουν κλειδιά για να αντικαταστήσουν τους πόντους που τους λείπουν.
Η μεταπωληση ειναι αρρηκτα συνδεμενη με την πωληση...
Οταν το πριμιο citroen στη πρωτη Ουαου χρονια πουλαει 100-200 αυτοκινητα ...καταλαβαινουμε ολοι τι θα γινει στην μεταπωληση....Για τα "τυχαια θεματακια" μια βολτα απο την ομαδα στο fb για να διαβασεις απο πρωτο χερι για τις "ομορφιες "που λενε αρκετοι κατοχοι...
Αλλα προφανως ειναι βαλτοι...εε??
-
Τόσο χάλια είναι;
-
Οταν το πριμιο citroen στη πρωτη Ουαου χρονια πουλαει 100-200 αυτοκινητα ...καταλαβαινουμε ολοι τι θα γινει στην μεταπωληση....Για τα "τυχαια θεματακια" μια βολτα απο την ομαδα στο fb για να διαβασεις απο πρωτο χερι για τις "ομορφιες "που λενε αρκετοι κατοχοι...
Εσύ γιατί σκίζεσαι να το παίζεις καλός Σαμαρείτης ?
Τι σε έχει πειράξει τόσο ?
Αφού δεν το έχεις και δεν πρόκειται να το πάρεις.
Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν.
Εσύ έχεις την Γεωργία Βασιλειάδου να φροντίσεις....
-
Εσύ γιατί σκίζεσαι να το παίζεις καλός Σαμαρείτης ?
Τι σε έχει πειράξει τόσο ?
Αφού δεν το έχεις και δεν πρόκειται να το πάρεις.
Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν.
Εσύ έχεις την Γεωργία Βασιλειάδου να φροντίσεις....
Εγω ακουσα απο κοντα την ταλαιπωρία που τραβηξε ο φιλος για 2 μηνες να τρεχει 6 φορες στην autoone
για να του λενε οτι θα του ανοιξουν το μισο αυτοκινητο για να βρουν γιατι δεν μπαινει ο συναγερμος , να κανει υπομονη γιατι καααποια στιγμη θα ερθει Αναβαθμιση και θα λυθουν τα παντα
οτι θα του αλλαξουν το πλαστικο καπο γιατι το καλουπι ειναι λαθος και το ξερουν ....αλλα δεν ειναι σιγουροι ποτε η πρεσα θα βγαλει το σωστο...Ενταξει για τους Αρμους δεν προτειναν κατι δραστικο βεβαια ευτυχως
Περασα λοιπον και ειδα και ο ιδιος τη συμβαινει ...
Ο λογος προφανως που τα γραφω ειναι για να ειναι υποψιασμενοι οι επομενοι αγοραστές, να ελεγξουν και να αποφασισουν....(αυτη ειναι η χρησιμοτητα του forum)
Εσυ κυριε Σεριφη της Stellantis χωθηκες οχι εγω...,
Και επι προσωπικου αφου αυτη ειναι η τακτικη σου....
Επειδη κανεις και σχολιο περι του αυτοκινητου που εχω...ειναι 3 μηνων και το προγουμενο 18 και πιθανο σε 2 χρονια να το ξαναλλαξω....
Εσυ σε ποια δεκαετια το πηρες και σε ποια θ τ αλλαξεις -
εγώ το πήρα πέρσι, δεν προγραμματίζω να το αλλάξω σύντομα.
Πιθανόν να αγοράσω και ένα άλλο του χρόνου, αν η αγορά κατασταλάξει κάπου και με συμφέρει.
Αλλωστε τόσα θα βγάλει η Στελλάντις...
-
-
Πιθανόν να αγοράσω και ένα άλλο του χρόνου, αν η αγορά κατασταλάξει κάπου και με συμφέρει.
Βρε τι βρηκα με μια προχειρη αναζητηση
καλα το C3 aircross του 18 ειναι Super Μοντελ παντως
-
Να σας πω και εγώ τι είδα.
Πήγα χτες και μπορώ να πω ότι μέσα είναι εξαιρετικό...εξωτερικά όμως....δεν έχει καμία επαφή με premium οποίος το έχει δει το γνωρίζει....οι αρμοι κουκουρουκου σαν την γκοφρετα όσοι θυμούνται....το πίσω πλαστικό καπό κάτω από τον υαλοκαθαριστηρα ακόμη και εκείνο της έκθεσης είχε κάτι ψηλά λακκούβα κια τα οποία φυσικά δεν φτιάχνονται...πλαστικό είπαμε.....από μοτέρ.....130hp μμμμμ αξίζει 36+ για 3 κύλινδρο? Στην ουσία αγοράζεις ένα 2008 με καλύτερο οπτικό πακέτο.....
Θα ήθελα από κατόχους να μου πουν (αν θέλουν φυσικά) το info μέσα έχει όντως τα προβλήματα που διαβάζω?
Τα χρήματα είναι αρκετά ,περίμενα καλύτερη ποιότητα στο εξωτερικό περίβλημα.
Σε κάποια φάση μου θύμισε την BYD που είχα δει στο Παρίσι....εσωτερικό μέσα στην χλιδή και μόλις το έψαχνες λίγο καλύτερα εξωτερικά έβρισκες ατέλειες....
Συγνώμη για το σεντόνι... -
@marc-s110l said in DS4 2021:
Πήγα χτες και μπορώ να πω ότι μέσα είναι εξαιρετικό...εξωτερικά όμως....δεν έχει καμία επαφή με premium οποίος το έχει δει το γνωρίζει....οι αρμοι κουκουρουκου σαν την γκοφρετα όσοι θυμούνται....το πίσω πλαστικό καπό κάτω από τον υαλοκαθαριστηρα ακόμη και εκείνο της έκθεσης είχε κάτι ψηλά λακκούβα κια τα οποία φυσικά δεν φτιάχνονται...πλαστικό είπαμε.....από μοτέρ.....130hp μμμμμ αξίζει 36+ για 3 κύλινδρο? Στην ουσία αγοράζεις ένα 2008 με καλύτερο οπτικό πακέτο.....
Θα ήθελα από κατόχους να μου πουν (αν θέλουν φυσικά) το info μέσα έχει όντως τα προβλήματα που διαβάζω?
Σε κάποια φάση μου θύμισε την BYD που είχα δει στο Παρίσι....εσωτερικό μέσα στην χλιδή και μόλις το έψαχνες λίγο καλύτερα εξωτερικά έβρισκες ατέλειες....
Συγνώμη για το σεντόνι...Οπως τα ειπες φιλε...μην βγουμε και τρελοι οσοι τα ειδαμε απο κοντα!
-
@marc-s110l said in DS4 2021:
Συγνώμη για το σεντόνι...Τους περισσότερους αγοραστές τους απασχολεί πως φαίνονται στους άλλους αφού μπουν στο αμάξι και το οδηγούν ή αφού το παρκαρουν και κατέβουν να πιουν καφέ στο στέκι τους.
Σε αυτά τις καταστασεις το αμάξι παίρνει ψηλή βαθμολογία και αυτό αρκεί. -
Ρε παιδιά μην μαλώνετε....χρόνια είναι έτσι οι Γάλλοι....στο περίπου όλα. Δεν θα αλλάξει κάτι τώρα. Και το 3008 αρμούς όπου νάναι έχει όπως και τα Φορντ. Απλά οι Γάλλοι βρήκαν τι πουλάει και ονομάζουν πρίμιο μπλιμπλίκια και οθονίτσες και τα κατάφεραν. Αμμα περιμένετε τέτοιου είδους ποιότητα και αξιοπιστία από PSA τότε κάτι λάθος κοιτάτε...δεν φτάινε τα αμάξια, αυτά ειναι αυτά που ειναι και οι Γάλλοι δεν πρόκειται να τα διορθώσουν ποτε αυτά. Δεν το έχουν στην κουλτούρα τους.
-
Downvote για την γκρίζα δημοσίευση και τις Γκεμπελικες τακτικές. Ούτε 5χρονο..
-
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω κάτσει να μετρήσω ποτέ τους αρμούς.
-
Για ποιο πλαστικά λέτε;
-
Downvote για την γκρίζα δημοσίευση και τις Γκεμπελικες τακτικές. Ούτε 5χρονο..
Να σχολιαζεις πρωτα τις τακτικες του Σεριφη της Stellantis και το bulling σε οποιον του θιξει τον ομιλο...
(Δεν εθιξα εγω τις επιλογες του ...αλλα το αντιθετο)
Αλλωστε δεν ειχα καμια αντιπαραθεση με κανεναν οταν εγραψα οσα ειδα.....
Η "Αληθεια" ειναι εκει και δικα του τα γραφομενα ...
Οι χαρακτηρισμοι λοιπον ειναι απλα επιστρεπτεοι....
-
-
Αλήθεια; Πλαστικό είναι αυτό;
DS4 2021