-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για να το πούμε βέβαια πιο σωστά από μόνοι τους δεν κάνουν τίποτα. Αν αλλάξεις όλο το setup σαφώς και είναι αποδοτικοί. Τώρα για νορμάλ χρήση ούτε διαφορά θα καταλάβεις ούτε φθορές θα υπάρξουν.
Εγώ κοίταζα για το MX5 αλλά με λίγο ψάξιμο κατάλαβα αυτό που είπα πριν, πιο πολύ κακό θα κάνουν.
Είναι όμως ωραίο όταν βλέπεις γεμάτους τους θόλους.κακό κανεις όταν βαλεις μεγαλους στο στησιμο του αυτοκινήτου αλλάζουν ολα. εκεί κανεις κακό και εμφανισιακά για μενα προσωπικα γιατι δεν μαρεσουν και αυτοι που βγαίνουν πολύ εξω
αν είναι τοσο μικροι οσο αυτοί που εβαλα δεν αλλάζει τιποτα παρα λίγο η εμφανιση.
γενικα κανουν πολυ δουλεια οταν ψηλωνεις ομως και γινονται οι γωνιες στις ροδες σαν παρθενα μετα απο μπιμπισι....
αλλα στη σαυρα τιποτις δεν θα παθει
βεβαια σου καταπονει τα ημιαξονια σαν μπροστοκουνας που εισαι, να το εχεις στο μυαλο σου, ειδικα οταν κανεις επιτοπιες και γενικα κλειστες στροφες. και μπορει να σου βγαλει εκτος εγγυηση και το διαφορικο. δεν θυμαμαι αν εχεις μπλοκε. αν ναι, ασε την εμφανιση και βγαλτα.... -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για να το πούμε βέβαια πιο σωστά από μόνοι τους δεν κάνουν τίποτα. Αν αλλάξεις όλο το setup σαφώς και είναι αποδοτικοί. Τώρα για νορμάλ χρήση ούτε διαφορά θα καταλάβεις ούτε φθορές θα υπάρξουν.
Εγώ κοίταζα για το MX5 αλλά με λίγο ψάξιμο κατάλαβα αυτό που είπα πριν, πιο πολύ κακό θα κάνουν.
Είναι όμως ωραίο όταν βλέπεις γεμάτους τους θόλους.κακό κανεις όταν βαλεις μεγαλους στο στησιμο του αυτοκινήτου αλλάζουν ολα. εκεί κανεις κακό και εμφανισιακά για μενα προσωπικα γιατι δεν μαρεσουν και αυτοι που βγαίνουν πολύ εξω
αν είναι τοσο μικροι οσο αυτοί που εβαλα δεν αλλάζει τιποτα παρα λίγο η εμφανιση.
γενικα κανουν πολυ δουλεια οταν ψηλωνεις ομως και γινονται οι γωνιες στις ροδες σαν παρθενα μετα απο μπιμπισι....
αλλα στη σαυρα τιποτις δεν θα παθει
βεβαια σου καταπονει τα ημιαξονια σαν μπροστοκουνας που εισαι, να το εχεις στο μυαλο σου, ειδικα οταν κανεις επιτοπιες και γενικα κλειστες στροφες. και μπορει να σου βγαλει εκτος εγγυηση και το διαφορικο. δεν θυμαμαι αν εχεις μπλοκε. αν ναι, ασε την εμφανιση και βγαλτα....εχω μπλοκε.
είναι μόλις 12,5mm κλαιν δηλαδη, παρα πολύ μικροι. Και εχει πατέντα τα σπειρώματα να βιδώνουν ιδιες σπείρες . Το εψαξα αρκετα για τους λόγους που είπες. Δεν θα έβαζα μεγάλους σε καμία περιπτωση. Δεν κερδίζω τίποτα αλλά δεν βλάπτω και όλας. απλά πολύ μικρή αισθητική διαφορά
Στα ψηλα για 4χ4 βάζετε μεγάλους αποστάτες καμμια σχέση με αυτούς.
-
Πραγμστικα, θεωρώ πως ξεφεύγεις λίγο με τις επιλογές σου στο αυτοκίνητο. Η σχεδίαση της ανάρτησης γίνεται μέσω ψηφιακών προγραμμάτων.
Το τι μαθηματικά χρειάζονται για μια ανάρτηση δεν φαντάζεστε. Οι μηχανικοι κάθε είδους καταλαβαίνουν το τι λέω. Και για αυτό απαιτείται η χρήση ηλ. Υπολογιστών για να υπολογιστούν χιλιάδες παράμετροι. Τα αποτελέσματα που βγάζουν είναι αλληλένδετα με τα μηχανικά μέρη, την πλατφόρμα, το υποπλαίσιο κτλ.Και εσύ χωρις καμία μελέτη, απλά έτσι επειδη φαντάζεσαι κάποια πράγματα πας και τα πειράζεις σε ένα ποσοστό χωρίς να υπάρχει ιστορικο δεδομένο που να επικυρώνει την άποψη σου.
Και όλα αυτά γιατί; Για την εμφάνιση, για να σου πει κάποιος άλλο άσχετος πως τα μετατρόχια είναι πιο φαρδιά και ειναι σουπερουαοαυ!!!!
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πραγμστικα, θεωρώ πως ξεφεύγεις λίγο με τις επιλογές σου στο αυτοκίνητο. Η σχεδίαση της ανάρτησης γίνεται μέσω ψηφιακών προγραμμάτων.
Το τι μαθηματικά χρειάζονται για μια ανάρτηση δεν φαντάζεστε. Οι μηχανικοι κάθε είδους καταλαβαίνουν το τι λέω. Και για αυτό απαιτείται η χρήση ηλ. Υπολογιστών για να υπολογιστούν χιλιάδες παράμετροι. Τα αποτελέσματα που βγάζουν είναι αλληλένδετα με τα μηχανικά μέρη, την πλατφόρμα, το υποπλαίσιο κτλ.Και εσύ χωρις καμία μελέτη, απλά έτσι επειδη φαντάζεσαι κάποια πράγματα πας και τα πειράζεις σε ένα ποσοστό χωρίς να υπάρχει ιστορικο δεδομένο που να επικυρώνει την άποψη σου.
Και όλα αυτά γιατί; Για την εμφάνιση, για να σου πει κάποιος άλλο άσχετος πως τα μετατρόχια είναι πιο φαρδιά και ειναι σουπερουαοαυ!!!!
αυτα που λες τα ξέρω και το κράξιμο είναι δικαιο!!!! τι να πω οταν έχεις δικιο, έχεις δίκιο.
απλά λόγω εμφάνισης το έκανα (για μενα) και θεωρω με το μικρό μου το μυαλό ότι 12,5mm δεν επηρεαζουν. Επίσης η ίδια η Ford βγάζει και αυθεντικούς αποστάτες που είναι μεγαλύτεροι. Απλά δεν επιλέχτηκαν για άλλους λόγους.
-
Γενικά η θεωρία λέει ότι όταν αυξάνεις τη μη αναρτώμενη μάζα, καλό δεν κάνεις (εκτός από την εμφάνιση).
Εγώ έχω διαθέσιμες δωρεάν βάσεις για να βάλω στο Focus μου τα μεγαλύτερα δισκόφρενα της δίλιτρης έκδοσης, τώρα που θα χρειαστώ αλλαγή δίσκων και το σκέφτομαι εδώ και μήνες. Παρόλο που δεν θα μου κοστίσει η αλλαγή σχεδόν τίποτα, γιατί οι βάσεις είναι δωρεάν, οι δαγκάνες είναι ίδιες και οι δισκόπλακες θα αλλαχτούν ούτως ή άλλως, οπότε άντε να πληρώσω και 10-20 Ευρώ παραπάνω λόγω μεγαλύτερου μεγέθους. -
Εγώ ξέρω πως είμαι ειλικρινής. Το έκανα καθαρα για εμφάνιση και αυτά που λέτε τα γνωριζω.
Το εμφανισιακό αποτέλεσμα μαρέσει πάντως.
Κραξτε ελεύθερα, αντέχω!!!
-
Εγώ ξέρω πως είμαι ειλικρινής. Το έκανα καθαρα για εμφάνιση και αυτά που λέτε τα γνωριζω.
Μην μασάς, του πάνε πολύ και όπως είπες δεν ξεφεύγεις με υπερβολές!
-
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ποτέ όμως!
Τσίρος μην ακούς κανέναν (μόνο εμένα). Μια χαρά θα είσαι και αν δεν είσαι δε πειράζει, τόλμησες!
-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ποτέ όμως!
Τσίρος μην ακούς κανέναν (μόνο εμένα). Μια χαρά θα είσαι και αν δεν είσαι δε πειράζει, τόλμησες!
Ωωωω τι κουβεντα ξεστομισες τωρα
-
Εγω παντως στηριζω cirus γιατι το χαιρεται σαν παιδακι το αυτοκινητο του και μπραβο του, δικο του ειναι ας του βαλει και κουδουνια.
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εγω παντως στηριζω cirus γιατι το χαιρεται σαν παιδακι το αυτοκινητο του και μπραβο του, δικο του ειναι ας του βαλει και κουδουνια.
Κουδούνια ε??? Μμμμμ
-
Κουδούνια ε??? Μμμμμ
-
-
Καλλιτέχνης!
-
Τροκάνες να βάλει! Ακούγονται καλύτερα.
-
@harisma23 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ωχ φιλε δεν τις ξερω αυτες. Τι ειναι?
-
Αυτά που έχεις βάλει στη φωτογραφία πιο πάνω.
https://el.wiktionary.org/wiki/τροκάνα -
Αυτά που έχεις βάλει στη φωτογραφία πιο πάνω.
https://el.wiktionary.org/wiki/τροκάναΧαχα αληθεια? Δεν ηξερε πως τις λενε
-
@alex-mix παιδιά της πόλης τι περιμένεις?
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alex-mix παιδιά της πόλης τι περιμένεις?
αχαχαχαχχαχ καλό
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!