@storm said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στο 206 που είχα, μπήκα στο servicebox μαζί με τον μηχανικό για να ψάξουμε για ανταλλακτικά με βάση το VIN.
Σχεδόν όλα ήταν out of production.
Οπότε μόνο σε μεταχειρισμένα έπρεπε να ψάξουμε, αφού άλλοι κατασκευαστές δεν φτιάχνουν ιμιτασιόν καινούρια.
Στο δικό μου (εκτός των άλλων) είχε χαλασμένη την φλασιέρα.
Διακόπτες φώτων/υαλοκαθαριστήρες. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μεταχειρισμένη και συμβατή. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες (ένα μήνα ταλαιπωρία) με δύο φλασιέρες, τελικά βρέθηκε μία συμβατή, η οποία και αυτή ήταν σε κακή κατάσταση και μου έκανε περίεργα στο αυτοκίνητο.
Το θέμα είναι ότι κάναμε πειραματισμούς και το συνεργείο κατέληξε να φέρει μία κούτα με μεταχειρισμένες φλασιέρες για να κάνει δοκιμές να βρει την ποιο συμβατή από όλες.
Μόνο αυτό το θέμα μου κόστισε 350euro και τελικά πάλι είχε πρόβλημα αφού τα φώτα* αναβόσβηναν όποτε τους κάπνιζε. Είχε πρόβλημα και η μεταχειρισμένη, αλλά άλλη λύση δεν υπήρχε.
Να σημειώσω ότι πήγα σε τρία συνεργεία Peugeot που ξέρω από παλιά.
*φώτα πορείας και φωτισμός στα όργανα.
Παροτι ειναι λιγο περιπτωση η βλαβη που επαθες, εγω εδω βλεπω πληθος απο διακοπτες για φλας, καινουριους, με πολλους κατω απο 30 ευρω κοστος.
https://onparts.gr/peugeot/206-hatchback-1998-2012/16v-1400cc-88hp/ilektrika-eksoplismos/diakoptis-fotismoy?page=2.
Και γενικα βλεπω οτι υπαρχουν κυριολεκτικα τα παντα για το 206 σε εντελως αστειες τιμες, κατω του 1/3 του κοστους σε σχεση με καποιο συγχρονο αυτοκινητο.
Οποτε πραγματικα δε νομιζω οτι τιθεται κανενα θεμα ευρεσης των περισσοτερων ανταλλακτικων για αυτοκινητα ευρειας παραγωγης οχι 15ετιας αλλα και πανω απο 20ετιας. Ιδιως αυτοκινητα απ'το 2005 και μετα τα οποια εχουν κυκλοφορησει παρα πολυ κι ο πολυς κοσμος, κυριως σε αγορες σαν τη δικη μας και την τραγικη οικονομικη κατασταση που επικρατει, τα εχει ακομα και σημερα χωρις να σκεφτεται αμεση αντικατασταση, ειμαι βεβαιος οτι θα εχουν ανταλλακτικα για παρα πολλα χρονια ακομα.
Εγω πιστευω οτι, στην Ευρωπη τουλαχιστον, οι λογοι αντικαταστασης των βενζινοκινητων με ηλεκτρικα στο μελλον δεν θα ειναι η μη ευρεση ανταλλακτικων αλλα τα πανακριβα καυσιμα σε συνδυασμο με πιθανους δυσθεωρητους επιπλεον φορους (κατι σαν τα τραγικα τελη που υπαρχουν ακομα και σημερα για τα ανω των 2000 κυβικων αυτοκινητα προ του 2010) που θα κανουν το κοστος χρησης ενος τετοιου αυτοκινητου τοσο ασυμφορο που να συμφερει να δωσεις ακομα και 40χιλιαρικα για καινουριο αυτοκινητο παρα να κρατας παλαιο βενζινοκινητο. Αν δεν υπαρξουν τετοια χαρατσια τοτε, ιδιως στην πτωχευμενη χωρα μας, πιστευω οτι η πλειοψηφια με βενζινοκινητα θα κυκλοφορει μεχρι και το 2050 οπως βλεπεις στις επαρχιες σλαβικων χωρων να εχει η συντριπτικη πλειοψηφια αυτοκινητα προ του 90 ακομα και σημερα