-
Ούτως ή άλλως μόνο για Corollες και Yarια μιλάμε, τα υπόλοιπα νήματα θα είναι για να διασκεδάζουμε λίγο!
-
@dublin said in Ford Puma 2019:
Ούτως ή άλλως μόνο για Corollες και Yarια μιλάμε, τα υπόλοιπα νήματα θα είναι για να διασκεδάζουμε λίγο!
Ωωωωω δηλωσηηηη.
Οχι βρε δουβλι απλα οι toyotaioi ειναι περισσοτεροι. Πχ στο xceed μονο εγω γραφω πλεον χαχα. -
Και στο baleno εγώ έγραφα που δεν το είχα και ένας ακομα που το είχε. Είχαμε και κάποιους γκεστ σταρς είναι η αλήθεια
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Και στο baleno εγώ έγραφα που δεν το είχα και ένας ακομα που το είχε. Είχαμε και κάποιους γκεστ σταρς είναι η αλήθεια
Ενταξει μωρε ειναι αναλογως την περιοδο αλλος εχει δουλειες, υποχρεωσεις, τρεξιματα, βαρεμαρα, παιζουν ολα ρολο. Και γω που λεω για το x αν κοιταξεις εχω παρα πολυ καιρο να γραψω... Ο λογος? Οχι γιατι δεν θελω να γραψω, απλα εχουν πεσει πολλες δουλειες και δεν εχω δωσει σημασια στο αυτοκινητο απλα με παει απο το ενα σημειο στο αλλο και πολλες φορες παιρνω και το corolla.
-
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Ενταξει μωρε ειναι αναλογως την περιοδο αλλος εχει δουλειες, υποχρεωσεις, τρεξιματα, βαρεμαρα, παιζουν ολα ρολο. Και γω που λεω για το x αν κοιταξεις εχω παρα πολυ καιρο να γραψω... Ο λογος? Οχι γιατι δεν θελω να γραψω, απλα εχουν πεσει πολλες δουλειες και δεν εχω δωσει σημασια στο αυτοκινητο απλα με παει απο το ενα σημειο στο αλλο και πολλες φορες παιρνω και το corolla.
Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν ξεφορτωθηκαμε το Auris. Όλη μέρα είχα ένα χαμόγελο.. κάντο και εσύ, μπορείς!
-
Δες βίτσια που έχει ο κόσμος.... χαχαχα. Καμία σχέση τα παλιά Τογιότα με τα σημερινά
-
καλά και στο παρόν νήμα που το Puma έχει πουλήσει και ΠΟΛΥ σχεδόν μόνος μου γράφω.
-
@cirus, η ταζέρα σου ξεκουμπώνει κι εσένα;
-
@famas said in Ford Puma 2019:
@cirus, η ταζέρα σου ξεκουμπώνει κι εσένα;
οχι είμαι τυχερός. αλλά ξεκουμπώνει σε πολλούς
Προσφατα είδα και φίλου που του εσπασαν και τα στηριγματάκια που κουμπώνει η εταζέρα πανω τους και πήρε καινούργια
τα παλιά είχαν ένα πλαστικάκι της πλάκας που κουμπωνε πάνω στο πλαστικό και τα καινούργια που πήρε είχαν βίδα με παξιμάδι που δεν φεύγει.
βρήκαν μάλλον ελλατωματικό το παλιό και το διωρθωσαν στα πιο καινούργια
-
Εν τω μεταξύ όπως με είχε προειδοποιήσει κι ο Harisma 23, σαν αυτοκίνητο-μηχανικό σύνολο- είναι χειρότερο από το προηγούμενο focus Μκ 3.5 που είχα, αλλά σαν σάν μέσο κάλυψης αναγκών όχι.
-
Εν τω μεταξύ όπως με είχε προειδοποιήσει κι ο Harisma 23, σαν αυτοκίνητο-μηχανικό σύνολο- είναι χειρότερο από το προηγούμενο focus Μκ 3.5 που είχα, αλλά σαν σάν μέσο κάλυψης αναγκών όχι
Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη για να βγει το συμπέρασμα. Τα στεγανά μεταξύ κατηγορίας Β και C πάντα υπάρχουν.
Το βασικό όμως για σένα είναι ότι το Puma καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου, με βάση τα λεγόμενα σου.
-
Εν τω μεταξύ όπως με είχε προειδοποιήσει κι ο Harisma 23, σαν αυτοκίνητο-μηχανικό σύνολο- είναι χειρότερο από το προηγούμενο focus Μκ 3.5 που είχα, αλλά σαν σάν μέσο κάλυψης αναγκών όχι.
Σαν αυτοκίνητο το focus είναι καλύτερο εννοείται. Μεγαλύτερη κατηγορία!!!!
Μηχανικα βεβαια δεν συμφωνώ. Δεν έχει μηχανικά προβλήματα το Puma. προβλήματα στα λάστιχα του έχει γιατι ο προμηθευτης της ford στην ρουμανια δίνει ότι χειρότερα λαστιχα υπάρχουν. και σε συναρμογή είναι fiesta ουσιαστικά οπότε το focus κερδίζει.
Ομως,
είναι μικρότερο σε διαστάσεις του focus σαν compact suv με μεγαλύτερο χωρο αποσκευών. εμενα αυτό με βολεύει πολύ!!!!
αυτο έχουν τα B-SUV, βολεύουν αλλά αν τα συγκρίνεις (ανεξαρτήτως μαρκών) με τα hatch σε μεγαλύτερη κατηγορία λέγε με focus στην συγκεκριμένη περίπτωση χάνουν εκτός της πρακτικότητας σε όλα τα άλλα.
ενα υπερυψωμένο και φουσκωμένο fiesta είναι πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο του focus.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Μηχανικα βεβαια δεν συμφωνώ. Δεν έχει μηχανικά προβλήματα το Puma.
Και γιατί παρακαλώ δεν συμφωνείς ότι το Focus είναι καλύτερο μηχανικά; Δεν μιλάμε για αξιοπιστία (που και εκεί υπερέχει) αλλά για τις επιλογές της Ford. Έχει μήπως πολλαπλούς συνδέσμους πίσω το Puma ή δισκόφρενα πίσω σε όλες του τις εκδόσεις; Γιατί όλα τα Focus mk3.5 (σαν κι αυτό που είχε ο famas), τα είχαν αυτά...
Και αυτά είναι μόνο κάποιες χτυπητές διαφορές, ενώ υπάρχουν κι άλλα που δεν βλέπεις. -
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Μηχανικα βεβαια δεν συμφωνώ. Δεν έχει μηχανικά προβλήματα το Puma.
Και γιατί παρακαλώ δεν συμφωνείς ότι το Focus είναι καλύτερο μηχανικά; Δεν μιλάμε για αξιοπιστία (που και εκεί υπερέχει) αλλά για τις επιλογές της Ford. Έχει μήπως πολλαπλούς συνδέσμους πίσω το Puma ή δισκόφρενα πίσω σε όλες του τις εκδόσεις; Γιατί όλα τα Focus mk3.5 (σαν κι αυτό που είχε ο famas), τα είχαν αυτά...
Και αυτά είναι μόνο κάποιες χτυπητές διαφορές, ενώ υπάρχουν κι άλλα που δεν βλέπεις.πολλαπλούς το καινούργιο focus δεν έχει
το προηγουμενο είχε. οπως και κάποιες αρχικές εκδόσεις του puma είχαν δισκόφρενα πίσω και στα 125 hp οπως στα 155 hp που έχει ακόμα
κινητήρες ίδιους φοράνε επίσης.
οι διαφορές μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι μικρές και ότι δεν έχει προβλήματα. Αυτο εννοω ότι δεν συμφωνω, οτι είναι μικρές οι διαφορες μηχανικά ενώ σε άλλα (οδηγική συμπεριφορα) είναι μεγάλες. Μην ψάχνεσαι κατευθείαν!!!!
ξαναλέω οτι το ένα είναι fiesta (υπερυψωμένο) και το άλλο επόμενη κατηγορία, λογικό να είναι καλύτερο σε ολα.
μονο σε πρακτικότητα είναι καλυτερο ενα compact suv
-
πολλαπλούς το καινούργιο focus δεν έχει
Πως δεν έχει? Είχαν όλα και πλέον μόνο κάποιες εκδόσεις. Αλλά το Focus MkIV εβγαινε με πολλαπλούς (μόνο) στην αρχή.
-
οι διαφορές μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι μικρές και ότι δεν έχει προβλήματα. Αυτο εννοω ότι δεν συμφωνω, οτι είναι μικρές οι διαφορες μηχανικά ενώ σε άλλα (οδηγική συμπεριφορα) είναι μεγάλες. Μην ψάχνεσαι κατευθείαν!!!!
ξαναλέω οτι το ένα είναι fiesta (υπερυψωμένο) και το άλλο επόμενη κατηγορία, λογικό να είναι καλύτερο σε ολα.
Μάλιστα... Δεν συμφωνείς (αρχικά), αλλά συμφωνείς!
Πόσα θες να μας τρελάνεις βρεεεεεεε; -
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Μάλιστα... Δεν συμφωνείς (αρχικά), αλλά συμφωνείς!
Πόσα θες να μας τρελάνεις βρεεεεεεε;ρε συ πιάνεσαι με τις λέξεις. είναι μικρές αρα μη σημαντικές.
κυριώς οτι δεν έχει μηχανικά προβλήματα εννοούσα αλλά τα θέλετε όλα με το νι και με το σιγμα....
δώσε ότι θες.......
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
πολλαπλούς το καινούργιο focus δεν έχει
Πως δεν έχει? Είχαν όλα και πλέον μόνο κάποιες εκδόσεις. Αλλά το Focus MkIV εβγαινε με πολλαπλούς (μόνο) στην αρχή.
ε και το puma σε κάποιες εκδόσεις έχει δισκόφρενα πίσω. αλλά εσεις αναφέρετε μόνο αυτές που έχει ταμπούρα
Οχι δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα σας τρελάνω
-
ε και το puma σε κάποιες εκδόσεις έχει δισκόφρενα πίσω. αλλά εσεις αναφέρετε μόνο αυτές που έχει ταμπούρα
Μα δεν ασχοληθήκαμε με τα φρένα, αλλά με την ανάρτηση!!
Ford Puma 2019