-
@yem said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@criuser said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Δεν είχε προλάβει να έλθει ακόμα, ή ξεκίνησε νωρίς μόνο του πριν νυχτώσει ?
@criuser said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Δεν είχε προλάβει να έλθει ακόμα, ή ξεκίνησε νωρίς μόνο του πριν νυχτώσει ?
Η αλήθεια είναι ότι το βουνό είναι πραγματικά η παιδική χαρά του @gatoz, το "ζούσε" και το ευχαριστιώταν, πρέπει να έκανε κύκλο το λίγο 3-4 φορές
Έφυγε ή ακόμα γύρους κάνει;
-
Το βράδυ φοβάται...
-
Άλλο ένα όμορφο τουριστικό tour με την προσθήκη του φίλου @yem και την Caψούρας του. Δεν μάσησε πουθενά ! Σκέφτομαι με μια βαριοπούλα να το τετραγωνίσουμε λίγο μόνο να μοιάζει με υπόλοιπα της παρέας
Έπαιξε και μασαμπούκα παραδοσιακά
-
#ekplixi
-
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Όλοι έχουν από 2-3 leasing Yeτου, που πας εσύ με το μοναδικό της οικογένειας;!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
-
@dublin said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
χαχαχ
μια χαρα πηγε...
ο ντράιβερ. βλεπεις τα γονιδια...
και οκ, υπηρχαν εναλλακτικες ευκολακια. μονο που τους στησαμε καμμια ωριτσα να περιμενουν... -
Ειλικρινά, εκείνη η φωτογραφία που κάθονται όλοι παραταγμένοι και τους επιθεωρεί το αυθεντικό Vitara μου θύμισε αυτό:
-
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
χαχαχ
μια χαρα πηγε...
και οκ, υπηρχαν εναλλακτικες ευκολακια. μονο που τους στησαμε καμμια ωριτσα να περιμενουν...Μα τι ωραία που είναι. Άντε και με Corolla Cross στη παρέα, από ότι βλέπω θα το πάρουν πολλοί.
-
Εγώ θα πάω να ψηλώσω το Saxo και θα έρθω!
-
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
χαχαχ
μια χαρα πηγε...
και οκ, υπηρχαν εναλλακτικες ευκολακια. μονο που τους στησαμε καμμια ωριτσα να περιμενουν...Έχω DNA απο τον daddy δεν φοβάμαι τίποτα , επίσης έχω μικτή ασφάλεια αν ξεκινήσει και παραπατάει τπου δίνω μία στον τοίχο και ξεμπλέκω .
Αν ήξερα ότι θα είχαμε αναμονή μεγάλη θα έπαιρνα και την ψησταριά μαζί μου , δεν θα φεύγαμε από το εκκλησάκι
Και με χαμηλωμένο το saxo μέχρι ένα σημείο μια χαρά θα έφτανε , οκ σε 1-2 κομμάτια ήθελες το ύψος αλλά όχι τίποτα το υπερβολικό .
Σε κάποια φάση λέει ένα φίλος με Vitara : Παιδιά δεν έχουμε άλλο αμάξι , να μπορούμε να πάμε για δουλειά την Δευτέρα . Ησύχασα μόλις τον άκουσα !
Να ξαναπάμε πάντως , περάσαμε τέλεια
-
@yem said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
χαχαχ
μια χαρα πηγε...
και οκ, υπηρχαν εναλλακτικες ευκολακια. μονο που τους στησαμε καμμια ωριτσα να περιμενουν...Έχω DNA απο τον daddy δεν φοβάμαι τίποτα , επίσης έχω μικτή ασφάλεια αν ξεκινήσει και παραπατάει τπου δίνω μία στον τοίχο και ξεμπλέκω .
Αν ήξερα ότι θα είχαμε αναμονή μεγάλη θα έπαιρνα και την ψησταριά μαζί μου , δεν θα φεύγαμε από το εκκλησάκι
Και με χαμηλωμένο το saxo μέχρι ένα σημείο μια χαρά θα έφτανε , οκ σε 1-2 κομμάτια ήθελες το ύψος αλλά όχι τίποτα το υπερβολικό .
Σε κάποια φάση λέει ένα φίλος με Vitara : Παιδιά δεν έχουμε άλλο αμάξι , να μπορούμε να πάμε για δουλειά την Δευτέρα . Ησύχασα μόλις τον άκουσα !
Να ξαναπάμε πάντως , περάσαμε τέλεια
χαίρομαι που έδιξε κάποιος με εκλεπτυσμένο γαλλικό όχημα πως γίνεται το πράγμα στα σουτζούκια
αντε στην επόμενη μακάρι να είμαι και γώ. απλά θα το αφήσω λίγο πιο πίσω το δικό μου και θα πάω με άλλον. Οχι οτι δεν πάει αλλά να μωρέ. μην το βρωμίσω κιόλας.
στην μασαμπούκα είμαι καλός (ολοι μου το λένε ότι έχω ταλέντο) οπότε ταιριάζω νομίζω
-
@cirus said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
χαίρομαι που έδιξε κάποιος με εκλεπτυσμένο γαλλικό όχημα πως γίνεται το πράγμα στα σουτζούκια
Τέτοια ύβρη ούτε ο @criuser δεν θα ξεστόμιζε!
Σε ψάχνουμε..
-
@groover1972 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ωχ! Πάει το Captur-ακι!
Δεν διέλυσε το Γαλλακι;!
χαχαχ
μια χαρα πηγε...
και οκ, υπηρχαν εναλλακτικες ευκολακια. μονο που τους στησαμε καμμια ωριτσα να περιμενουν...Μα τι ωραία που είναι. Άντε και με Corolla Cross στη παρέα, από ότι βλέπω θα το πάρουν πολλοί.
Εχω τον καταλληλο γκρεμο κρατησει καβα...
-
-
Επρεπε να τον πατήσεις.
Την γλύτωσε την άλλη φορά από τον μάστορα..
Πρώτη φορά πήγαινες, θα λέγαμε ότι πανικοβλήθηκες, ποιος θα σε κατηγορούσε ?
-
Χαχα! Μπράβο παιδιά, καλά περάσατε (δεν θα έλεγα το ίδιο και για το Renault-ακι!).
Βάλε ένα Vector ή Crossclimate και θα περνάς από πάνω τους στο επόμενο!
-
Με όλο τον σεβασμό, το δικό μου το γκέικο τέτοιο δρόμο τον έχει για πλάκα ΚΑΙ στην ανάβαση, όχι μόνο στον κατήφορο με το hill descent, που σε ακραία κλίση βγάζει μύνημα η οθόνη να βάλεις τον μοχλό στο Ν και να κατεβαίνει στην κυριολεξία σαν να έχει "αργά"!
(όχι πως το κάνω συχνά, γιατί τα Bridgestone δεν τα είδα πρόθυμα για τέτοια χρήση...)
-
Ετσι είναι Πήλιου, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περνάμε τα έξοδα των επισκευών στην εταιρεία, όπως κάνουν διάφοροι άλλοι και λένε μεγάλα λόγια σε βάρος των φορολογουμένων...
-
Βρε εσείς θα με γεμίσετε τύψεις που πάτησα χώμα !
Είδα στο Μάνεση τώρα ότι χιόνισε στον Όλυμπο ... Να πάρω μια τετράδα χιονιού σε σιδερένιες ζάντες?
-
Είναι που δεν τον πάτησες.
Εγώ για αυτό δεν έρχομαι...
Θα έμπαινα σε πειρασμό...
Και δεν το θέλω...
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα