-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Μπήκα κι εγώ να δω το ΝΙRO γιατί δεν το ήξερα.
Η corolla crooss είναι κούκλα μπροστά του.....
Ισχύει. Απλά μέσα αντιστρέφονται οι όροι. Μέσα το Niro είναι σα Παγκάνι μπροστά στην Corolla.
Άσχετο άλλη μία χθεσινή πληροφόρια από τον (απροσδόκητα) ενημερωμένο πωλητή στο Γιαννίτσα, τα καθίσματα στη Lounge δεν είναι δερμάτινα όπως παραπλανητικά αναφέρει το site (Μαύρο δέρμα (LA20)). Με μια προσεκτική ματιά θα δει κανείς ότι είναι semi-leather και μάλιστα το ύφασμα δεν είναι μαύρο αλλά πολύ σκούρο καφέ. Μας έδειξε στην οθόνη το σύστημα της Toyota που το έλεγε brown semi-leather κι από κει το πιάσαμε.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Μπήκα κι εγώ να δω το ΝΙRO γιατί δεν το ήξερα.
Η corolla crooss είναι κούκλα μπροστά του.....
Ισχύει. Απλά μέσα αντιστρέφονται οι όροι. Μέσα το Niro είναι σα Παγκάνι μπροστά στην Corolla.
Άσχετο άλλη μία χθεσινή πληροφόρια από τον (απροσδόκητα) ενημερωμένο πωλητή στο Γιαννίτσα, τα καθίσματα στη Lounge δεν είναι δερμάτινα όπως παραπλανητικά αναφέρει το site (Μαύρο δέρμα (LA20)). Με μια προσεκτική ματιά θα δει κανείς ότι είναι semi-leather και μάλιστα το ύφασμα δεν είναι μαύρο αλλά πολύ σκούρο καφέ. Μας έδειξε στην οθόνη το σύστημα της Toyota που το έλεγε brown semi-leather κι από κει το πιάσαμε.
Ο πωλητής στην Πολις μου το τόνισε ότι δεν είναι full lether, όπως και το μικρότερο πορτ μπαγκαζ στο AWD και το εξατμισογωνιομα που κόβει απόσταση. Α και το οτι είναι τουοτα, όλα τα άλλα είναι θετικά προς το όχημα.
Who cares?
-
Εγώ είχα μείνει στην περιγραφή του site και δεν είχα δώσει παραπάνω σημασία. Ιδανικά θα ήθελα με ύφασμα για δεν το μπορώ καθόλου το δέρμα αλλά οκ, καλύτερα μισό μισό.
Για όποιον θέλει, το εκθεσιακό στο Γιαννίτσα θα είναι Lounge AWD-i και το αναμένουν από μέρα σε μέρα. Μάλιστα δεν ξέρουν εάν θα είναι μόνο εκθεσιακό ή θα βγάλει και πινακίδες για test drive.
Επίσης τα αλουμινένια μασπιέ στις πόρτες είναι στανταρ, δε χρειάζεται να προστεθούν. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για τη Lounge ή γενικά. Στα υπόλοιπα εγώ επέλεξα:
- λαστιχένια πατάκια (το αμάξι έρχεται με εργοστασιακά μοκέτας)
- σκαφάκι μπαγκαζ
- προστατευτικό πίσω καθισμάτων (αυτά θα τα παραγγείλουμε πιο μετά γιατι δεν έχει ανοίξει ο κωδικός ακόμα)
- λασπωτήρες
και μου πρόσθεσε αυτός χωρίς να ζητήσω μπουλόνια ασφαλείας και κιτ έκτακτης ανάγκης. Στην ουσία αντί έκπτωσης μου έκανε δώρο όλα τα αξεσουάρ και άρα ισοφάρισε την προσφορά του Φλαμιάτου.
Για μετά είπαμε να μπει μια σταθερή έκπτωση σε σερβις και ανταλλακτικά και ΕΑΝ θελήσουμε, μας αγοράζει αύριο κιόλας το Jazz χωρίς πολλά πολλά και σε τιμή πολύ κοντά στην εμπορική του.
-
Eμένα πάλι πίσω με τα φώτα ψηλά, το niro μου θυμίζει λιγάκι το Focus 2ης γενιάς που δεν το έλεγες κι άσχημο..
-
Εισαι εκτός θέματος γιατρέ....εδώ μιλάμε για αμάξια...αχαχα! Το Νίρο έχει δικό του θέμα...και ναι δεν βλέπεται από κοντά, ειδικά πίσω/πλαί. Απορώ πως το έβγαλαν??
-
Πήγα το είδα Πόλις Κηφισίας, πιο πολύ για να δω το εσωτερικό που θα έχει το faceift hatchback που θα πάρω, εξαιρετικές οι οθόνες και με ωραία ανάλυση. Εξωτερικά εντάξει αν εξαιρέσω τα πίσω φανάρια που δείχνουν outdated καθώς δεν είναι λεντ όπως στο χατσμπακ, μ'αρέσει σε γενικές γραμμές. Θα το κάνω και ένα τεστ ντράιβ από περιέργεια πιο πολύ. Πιστεύω όταν έρθει με το νέο 1,8 υβριδικό, θα γίνει μπεστ σελερ. Απο χώρους μια χαρά το βρήκα προσωπικά, δεν παίζεις μπάλα στα πίσω καθισμάτα οπως στο τουσόν, αλλά δεν το λες κλειστοφοβικό οπως το CHR, επίσης ανοίγουν και καλά οι πίσω πόρτες του, κάτι που υστερεί το χατσμπακ. Σαν πακέτο είναι εξαιρετικό και όπως αναφέρθηκε σε ένα προηγούμενο ποστ, όταν το συγκρίνεις με αντίστοιχου εξοπλισμού ανταγωνιστικά και ακούς τη τιμή του, ε εντάξει. Και μεταξύ μας, όλα τα τογιότα πλέον εχουν απίστευτο VFM κάτι που έχει ξεχάσει ο ανταγωνισμός (οπελ αστρα καλή εκδοση 40k). Εγώ πάντως αν ανέβαινα τόσο σε μπάτζετ, θα πήγαινα σε 2,5αρι υβριδικό Ραβ που μου αρέσει τρελά.
-
Το Rav το 2.5αρι είναι +30% σε κόστος εάν συγκρίνουμε τοπ έκδοση ΨΨ με τοπ έκδοση Rav. Είναι μεγάλη η διαφορά και απευθύνονται σε άλλο κοινό. Και επειδή το κοίταξα κιόλας χθες όσο ετοίμαζε ο πωλητής τη χαρτούρα, το Ραβ δεν το λες κι αυτό απαύγασμα της πολυτέλειας και ποιότητας. Απλά έχει κάποιες επιφάνειες ντυμένες με ψευτοδέρμα και από κει και πέρα πλαστικά και χειριστήρια είναι ίδια με το ΨΨ.
-
Εγώ είχα μείνει στην περιγραφή του site και δεν είχα δώσει παραπάνω σημασία. Ιδανικά θα ήθελα με ύφασμα για δεν το μπορώ καθόλου το δέρμα αλλά οκ, καλύτερα μισό μισό.
Για όποιον θέλει, το εκθεσιακό στο Γιαννίτσα θα είναι Lounge AWD-i και το αναμένουν από μέρα σε μέρα. Μάλιστα δεν ξέρουν εάν θα είναι μόνο εκθεσιακό ή θα βγάλει και πινακίδες για test drive.
Επίσης τα αλουμινένια μασπιέ στις πόρτες είναι στανταρ, δε χρειάζεται να προστεθούν. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για τη Lounge ή γενικά. Στα υπόλοιπα εγώ επέλεξα:
- λαστιχένια πατάκια (το αμάξι έρχεται με εργοστασιακά μοκέτας)
- σκαφάκι μπαγκαζ
- προστατευτικό πίσω καθισμάτων (αυτά θα τα παραγγείλουμε πιο μετά γιατι δεν έχει ανοίξει ο κωδικός ακόμα)
- λασπωτήρες
και μου πρόσθεσε αυτός χωρίς να ζητήσω μπουλόνια ασφαλείας και κιτ έκτακτης ανάγκης. Στην ουσία αντί έκπτωσης μου έκανε δώρο όλα τα αξεσουάρ και άρα ισοφάρισε την προσφορά του Φλαμιάτου.
Για μετά είπαμε να μπει μια σταθερή έκπτωση σε σερβις και ανταλλακτικά και ΕΑΝ θελήσουμε, μας αγοράζει αύριο κιόλας το Jazz χωρίς πολλά πολλά και σε τιμή πολύ κοντά στην εμπορική του.
Γενικά αγοράζει σε καλες τιμές ο Γιαννίτσας τα προηγούμενα. Αλλά δεν είναι τίποτα τα δώρα αυτά βρε συ. Μόνο λασπωτηρες μαμά κανα 50ρικο κόστος.
Πατάκια και δάπεδο παιρνεις καλύτερα και φθηνότερα απέξω. Προστατευτικό πίσω καθισμάτων δεν ξέρω τι είναι. Έχεις σκύλο ;
Μπουλόνια ασφαλείας κανα 30αρι ; Έδινε προσφορά στο YC club τα αντίστοιχα με 20 ευρώ.
Κιτ έκτακτης αναγκης τι εννοείς ; Το τρίγωνο, το φαρμακείο και τον πυροσβεστήρα ;
Ε εντάξει αυτό δεν πρέπει να λογίζεται ως δωρο.
Στην Ευρώπη δεν φευγει αμάξι απο εμπορια χωρίς αυτό.
Εγώ θα πίεζα για το 500αρικο του Φλαμιατου.
Αφού την ειχες την προσφορά στα χέρια!Βέβαια θα μου πεις εσυ τι μιλάς που παραγγειλες από εκεί το YC χωρίς καν διαπραγμάτευση ;
Σε 18 μήνες και με ανοιχτή τιμή όμως τι να παζαρεψεις;
Στη χειρότερη το παρατάς παιρνεις την προκαταβολή πίσω (που δεν ήθελε καν να την πάρει ο άνθρωπος μιας και είμαι χρονια πελάτης) και φεύγεις.
Σιγά μην κλάψω αν δεν πάρω το YC ειδικά αν έχει αυξηθεί η τιμή του. -
Το Rav το 2.5αρι είναι +30% σε κόστος εάν συγκρίνουμε τοπ έκδοση ΨΨ με τοπ έκδοση Rav. Είναι μεγάλη η διαφορά και απευθύνονται σε άλλο κοινό. Και επειδή το κοίταξα κιόλας χθες όσο ετοίμαζε ο πωλητής τη χαρτούρα, το Ραβ δεν το λες κι αυτό απαύγασμα της πολυτέλειας και ποιότητας. Απλά έχει κάποιες επιφάνειες ντυμένες με ψευτοδέρμα και από κει και πέρα πλαστικά και χειριστήρια είναι ίδια με το ΨΨ.
Καλά με τίποτα τοπ ραβ, σε στάιλ αναφέρομαι (40κ) που είναι μια χαρά, έχει και αισθητήρες μπρος πίσω στάνταρ. Εξωτερικά μ αρέσει απλά πιο πολύ (σταιλ και πάνω), στο εσωτερικό συμφωνώ.
-
Είναι μαούνα πια το ραβ. Πάνε οι εποχές του mk2 άντε και του mk3 που ήταν πιο λογικές οι διαστάσεις τους.
Τώρα είναι πλοίο και σε τέτοια σκαριά πας σε πιο premium καταστάσεις.
Και τα 2,5 λίτρα είναι για μερακλίδικα γούστα βέβαια. Δείχνεις ότι σε τρώει ο πισινός σου !! -
500€κατι είναι τα δώρα αυτά. Πατάκια και σκαφάκια μόνο εργοστασιακά. Πότε αφτερμάρκετ. Λασπωτήρες είναι 100+. Το πίσω προστατευτικό για τα καθίσματα είναι αυτό:
Και το θέλω γιατί χώνω πίσω τις τσάντες από το ψαροτούφεκο, καρφώνονται βέργες, κάνα ψάρι/χταπόδι χύμα κτλ. Δεν είναι για κατοικίδια, αν και έχω ένα κακομαθημένο βρωμόγατο.
Γενικά σαφώς και δεν πρόκειται για την προσφορά της χρονιάς αλλά δεδομένης της κατάστασης και της αρχικής τιμής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ας πούμε ότι είναι οκ. Είναι και θείος φίλου ο υιός Γιαννίτσα (και μάλιστα παραλίγο να συγγενέψουμε και πριν πολλά πολλά χρόνια) οπότε νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω. Εννοείται ότι και η προσφορά Φλαμιάτου ήταν πάνω από τίμια.
-
500€κατι είναι τα δώρα αυτά. Πατάκια και σκαφάκια μόνο εργοστασιακά. Πότε αφτερμάρκετ. Λασπωτήρες είναι 100+. Το πίσω προστατευτικό για τα καθίσματα είναι αυτό:
Και το θέλω γιατί χώνω πίσω τις τσάντες από το ψαροτούφεκο, καρφώνονται βέργες, κάνα ψάρι/χταπόδι χύμα κτλ. Δεν είναι για κατοικίδια, αν και έχω ένα κακομαθημένο βρωμόγατο.
Γενικά σαφώς και δεν πρόκειται για την προσφορά της χρονιάς αλλά δεδομένης της κατάστασης και της αρχικής τιμής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ας πούμε ότι είναι οκ. Είναι και θείος φίλου ο υιός Γιαννίτσα (και μάλιστα παραλίγο να συγγενέψουμε και πριν πολλά πολλά χρόνια) οπότε νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω. Εννοείται ότι και η προσφορά Φλαμιάτου ήταν πάνω από τίμια.
Μια χαρά δώρακια σου έδωσε! Θα έβαζα πλαϊνά σκαλοπάτια αλλά είναι κάτι που το βάζεις όποτε θες. Με το καλό!!!
-
Είναι ήδη χαμηλό το αμάξι, μόλις 16εκ ground clearance, οπότε σκέψου τι θα γίνεται με τα πλαινά σκαλοπάτια. Έχει τέτοια το παλιό Rav Mk2 που έχουμε και μόνο προβλήματα δημιουργούν. Βάρος, μέτρια στήριξη, επιδείνωση clearance κτλ...
-
Άσε που αν τα χτυπήσεις στρεβλώνεις το αμάξωμα!!!!
-
σκαλοπατια σε κορολα....
αχαχαχ
κλαιωωωωω -
Τι κακός;
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
σκαλοπατια σε κορολα....
αχαχαχ
κλαιωωωωωxaxaxaxa σχώρα με είμαι κάγκουρας σε αυτό το κομμάτι αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι πολύ φίλος των σουβ, δύσκολα θα επέλεγα ένα.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
σκαλοπατια σε κορολα....
αχαχαχ
κλαιωωωωωΚλάψε, γιατί εκεί που θα κολλήσει το Βιτ η ΚΚ (ακόμα και με τα σκαλοπάτια) με την θεΪκή 4κινηση θα περάσει αέρας!! Βέβαια μπορείς να χαρείς γιατι το επόμενο Βιτ θα είναι τογιότα 100% και έτσι επιτέλους θα είναι καλό εντός και εκτός δρόμου!
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Δεν τα γνώριζα όλα αυτά!
-
@jntaras said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Δεν τα γνώριζα όλα αυτά!
σοβαρα τωρα, τα σκαλοπατια ειναι προβλημα στα παντα, ξεχασε τα....
ακομη και στα εκτος δρομου τα κανονικα δεν τα βαζουν οσοι βγαινουν εκτος δρομου....
η μοδα ξεκινησε απο κατι παλια ρανγκλερ που βαζανε κατι σωληνες στο πλαι για να στηριζεται το hilift, καποιος ασχετος τεξανος παρεξηγησε τη χρηση και εβαλε φαρδυα και μετα τα υπολοιπα τα βλεπουμε να κυκλοφορουν.
Toyota Corolla Cross