Sep 24, 2022, 6:43 AM

Δηλαδή ή θα έχουμε ακριβές (όντως κι εγώ πιστεύω πως έτσι θα είναι αν γίνει και με το νερό) ιδιωτικές υπηρεσίες ή φθηνό μεν,αλλά όταν θα πνιγόμαστε ή δε θα'χουμε νερό θα περιμένουμε ως να αποφασίσει ο κάθε αρχιτσογλ@νος στ@ρχηδιστης,να'ρθει να το διορθώσει;
Δηλαδή σωστό δημόσιο με πραγματικούς επόπτες,αξιολογητές που να κόβουν κ@λους σε οσους αδιαφορούν επιδεικτικά δε γίνεται;
Τους έχω παρακαλέσει τηλεφωνικά,τους έχω μιλήσει ευγενικά,τους εξήγησα πως είμαι γιατρός και χρησιμοποιώ το αμάξι ακόμη και τη νύχτα για περιστατικά και χρειάζομαι το πάρκινγκ,ούτε που ιδρώνει το αυτί τους.Το πιθανότερο είναι να λένε κλείνοντας το τηλ. "έλα μωρέ με το μ@λ@κα πάλι,μας έχει ζαλίσει τα φρύδια.."
Μάλλον θα είναι οι κλασσικοί ελληναράδες μεγαλωμένοι με την σκ@τονοοτροπία,μόνο δικαιώματα έχουμε κι όταν χρειαζόμαστε να μας εξυπηρετήσουν οι άλλοι πρέπει να είναι άμεσα,αλλά για δικές μας υποχρεώσεις μη μας πολυσκοτίζεται..
Γι αυτό μακάρι να 'ρθει ο Κουτσούμπας (κρίμα που δεν θέλει εξουσία).Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι που νομίζουν πως θα ωφεληθούν ακόμη περισσότερο,θα τους στρώσουν στη δουλειά στο δημόσιο και χωρίς πολλές διαμαρτυρίες και δικαιολογίες.