-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ήμουν σίγουρος ότι σαν αριστερομπαχαλακης θα έγραφες μία ασυναρτησία. Ο φασισμός ως προσωνύμιο επιδόθηκε στους δεξιούς απο τους καλοκαγαθους αριστερούς,πράγμα το οποίο δεν έγινε με αντίθετη φορά. Το "φασισμός" αναφέρεται σε οτιδήποτε αυταρχικό και επιβολή της γραμμής,των εχόντων την εξουσία,με κάθε μέσω και κόστος. Σε αυτό λοιπόν,δηλαδή το φασισμό,τα αριστερά,Κομμουνιστικά κράτη δεν έχουν αντίπαλο και είναι πρώτοι διδάξαντες........
Βρε παιδάκι μου, γιατί επιμένεις για πράγματα που δεν έχεις ιδέα, και γράφεις και χαρακτηρισμούς ;
Είπαμε, υστέρηση στα Φιλολογικά αλλά ούτε τη Βικιπαιδεια δεν μπορείς να διαβάσεις;
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Φασισμός
Ο φασισμός γεννήθηκε το 1919 μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ιταλία, από τον Μπενίτο Μουσολίνι, χωρίς ακόμα να αποτελεί δόγμα ή να προσδιορίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα[35]. Ο Μουσολίνι ίδρυσε την οργάνωση Fasci di Combattimento στο Μιλάνο στις 13 Μαρτίου 1919 και αρχικά, τα πρώτα λίγα μέλη ήταν πρώην στρατιώτες που ήταν δυσαρεστημένοι από την έκβαση του πολέμου. Το 1921 ιδρύθηκε το Εθνικό Φασιστικό Κόμμα και εκλέχθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αμέσως το επόμενο έτος επήλθε το χάος όταν φασιστικές ομάδες άρχισαν να καταλαμβάνουν διάφορα δημόσια κτήρια. Όταν οι αρχηγοί του σοσιαλιστικού κόμματος κήρυξαν απεργία, ο Μουσολίνι απαίτησε από την κυβέρνηση να την διακόψει απειλώντας ότι οι φασίστες θα έκαναν Πορεία προς την Ρώμη. Ο Βίκτωρ Εμμανουήλ Γ΄, φοβούμενος την αναταραχή και τον εμφύλιο, παρέδωσε την εξουσία στον Μουσολίνι, ενέργεια η οποία επισκιάστηκε τελικά από την Πορεία προς τη Ρώμη. Το 1926 το Εθνικό Φασιστικό Κόμμα έγινε το μοναδικό νόμιμο πολιτικό κόμμα και το κοινοβούλιο αντικαταστάθηκε από τη Βουλή των Συντεχνιών, σύμφωνα με το κορπορατιστικό σύστημα.[36]...
Για το αναρχομπαχαλακης δεν ξέρω τί να αντιταξω, να ξέρεις όμως πως μόλις βγήκα απ το ντους μετά από μια μέρα κλαδεματος στο βουνό (έτσι περνάμε οι αριστερομπαχαλακηδες τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, όχι να μας σκίζουν τα βάτα το αμπεχωνο όταν έρθει η ώρα) κι έριξα και ξουρα, ενώ κουρευτηκα την Πέμπτη, οπότε αν διανοηθείς να με πεις κι αναρχοαπλυτο θα κάνω αναφορά στη διοίκηση να σε σφυρίξει οφσάιντ, να το ξέρεις!
-
Φασίστας ή Αναρχομπαχαλάκης, αποφασίστε τέλος πάντων γιατί αρχίζω κι εγώ να εχω κρίση προσωπικότητας, να χωριζομαι στα δυο...
Μην πτοειστε πάντως από κανονισμούς φόρουμ, αστικές ευγένειες, βασική ανατροφή, ελάχιστη ανθρώπινη αξιοπρέπεια κι άλλα τέτοια, μοιράστε χαρακτηρισμούς απλόχερα, εμένα στ' αρχεία μου...
Το αριστερό και δεξί αρχείο αντιστρεφονται, ανάλογα τη φορά κίνησης στο διάδρομο.
-
Παντως μην το σκεφτεσαι πολυ. Δε βρεχει.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι είναι χειρότερο δεν ξέρω, αυτοί που ως κλασσικές αδελφές αντί να πάνε να υπηρετήσουν τις ΕΔ μοστραρουν ναζοχουντικα σύμβολα και βαρανε τον κόσμο (Τούρκο θα χτυπησουμε; ) γεμίζοντας τα απανταχού Έβερεστ ή όσοι κάνουν πλακιτσα και (κρυφό)γουστάρουν;
Χειρότερο είναι που μπαίνει στο δημόσιο (που συμπεριλαμβάνει και τα Σώματα Ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις) κάθε καρυδιάς καρύδι. Χωρίς σοβαρά ψυχολογικά τεστ, χωρίς σοβαρές συνεντεύξεις από ειδικούς, χωρίς αξιολογήσεις.
Ακόμη θυμάμαι συνάδελφο, στην τράπεζα του δημοσίου που ήμουν, που μπήκε με ΑΣΕΠ και είχε στον υπολογιστή του φωτογραφίες γυμνών παιδιών. Ναι φίλε μου. Φωτογραφίες γυμνών παιδιών. Και ήταν κοινό μυστικό ότι ο τύπος γούσταρε παιδιά. Λοιπόν ο τύπος όχι μόνο έμεινε στη θεσούλα του σαν να μην έτρεχε τίποτα, πήρε και ένα τεράστιο ποσό και έφυγε με εθελούσια.
Θα μου πεις τώρα γιατί τα γράφω αυτά. Δίκιο θα έχεις. Και ποιος είμαι εγώ τελικά θα κρίνω τους άλλους;
Είτε έτσι, είτε αλλιώς η κοινωνία των ανθρώπων δεν είναι αγγελικά πλασμένη.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλοι με ένα κινητό στο χέρι είμαστε, κάθε μία ώρα θα σηκώσουμε και το κεφάλι,θα πιούμε μια τζούρα καφέ , θα κάνουμε και ένα τσιγαρακι στα κλεφτά , δεν θα απαντήσουμε σε κάνα τηλέφωνο, θα ρίξουμε μια ματιά στο φόρουμ, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι.
Επίσης κάνεις λάθος που δεν γράφεις σε άλλα θέματα, εκεί σε γνώρισα και μου άρεσε πάρα πολύ η διαφορετική οπτική σου στα αυτοκινητιστικά , αλλά μάλλον έχεις δώσει πολλά σε αυτό τον τομέα παλιότερα και έχεις κουραστεί.
Στα πολιτικά μου την έχεις σπάσει εντελώς με την εμμονή σου με τους Κουμμουνιστάς και τους αριστερούς που είναι φυσικά δικαίωμα σου, αλλά σε κάνει να ξεσπας εναντίον δικαίων και αδίκων , πχ τα αβάσιμα περί payroll, ποιος ο johan και ο pilouritis , οι influence makers εδώ μέσα που θα επηρεάσουν ποιόν; Τον cruiser και τον Duster; Μου θυμίζεις την έκφραση σε μάχη με μαχαίρια εσύ φέρνεις μπαζούκας, javelin, σαν αυτά τα αντιαρματικά που δίνουμε για τον Ουκρανικό αγώνα.
Να αρχίσω τότε να λέω τα ίδια και για τον Andya3, πως όλη μέρα από τα κουλέϊκα ποσταρει , μόλις του έδωσαν άδεια από τα κεντρικά εξαφανίστηκε.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει;
Όπως διαβάζω με ενδιαφέρον τον cruiser, τον Duster , όσο και αν διαφωνώ με το ίδιο ενδιαφέρον διάβαζα και εσένα , κάτι είχα να μάθω.
Ας διαφωνούμε λοιπόν και έντονα και με εμμονές και λάθη στις πηγές μας και σε γνώσεις, αλλά όχι με αβάσιμες προσβολές (στις οποίες έχω και εγώ έχω καταφύγει κάποιες φορές και ντράπηκα και ζήτησα συγνώμη )Μία ερώτηση έχω.
Γιατί θέλεις/θέλετε να έχετε εσύ/εσείς ελευθερία να γράφετε ότι θέλετε και εγώ να μην μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω;Αναφέρεις payrolls και διάφορα τέτοια, όταν δύο σελίδες πριν το μέλος gatoz με χαρακτήρισε υπασπιστή του andya και μετά τον έβαλε και στο payroll της ΝΔ.
Αυτά επειδή είναι του gatoz θεωρούνται πλακίτσα;https://forum.4troxoi.gr/topic/91806/forum-antilogos-elliniki-politiki-ekloges-2/18209?page=911#
https://forum.4troxoi.gr/post/11000059689Όχι φίλε μου. Δεν πάει έτσι. Όσο βλέπω ότι υπάρχουν ακραίες και διαρκώς επαναλαμβανόμενες απόψεις από συγκεκριμένα μέλη, τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να γράφω στο ίδιο στυλ ή/και να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για να προπαγανδίζω τις πολιτικές ιδεολογίες που πιστεύω.
Ο κανονισμός του φόρουμ (https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum) δεν γράφει κάπου ότι οι αριστεροί, οι κομουνιστές και οι αναρχικοί έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπολοίπους στο φόρουμ.
Στα αυτοκινητιστικά έπαψα να γράφω γιατί και σε αυτά τα θέματα υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι τους ανήκουν τα θέματα και μόλις διαβάσουν κάτι που τους χαλάει γίνεται ο κακός χαμός. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να γράψω κάτι.
Αν ήμουν ο admin του φόρουμ θα το είχα κλείσει εντελώς ή θα είχα ορίσει και άλλους πολλούς moderators να βάζουν σε τάξη τα θέματα όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα φόρουμς.
Το φόρουμ είναι χώρος συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.
Δεν είναι chat δηλ. ζωντανός διάλογος όπως αρκετά νέα μέλη νομίζουν ότι είναι.Αυτά.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παντως μην το σκεφτεσαι πολυ. Δε βρεχει.
Αλλά τι; πτύει ο έτερος Καππαδόκης;
Δεν είναι να περάσει κανείς ούτε απ έξω απ τη δεξιά πολυκατοικία χωρίς ομπρέλα απαλλοτριωμένη από ξενοδοχείο...
Να τους δείχνετε και στα τέκνα αυτούς τους διαλόγους να μάθουν πως συμπεριφερονται οι άνθρωποι, όχι μόνο στους φίλους και πελάτες.
Θα έπρεπε να τους εκδώσουμε μια μέρα... -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλοι με ένα κινητό στο χέρι είμαστε, κάθε μία ώρα θα σηκώσουμε και το κεφάλι,θα πιούμε μια τζούρα καφέ , θα κάνουμε και ένα τσιγαρακι στα κλεφτά , δεν θα απαντήσουμε σε κάνα τηλέφωνο, θα ρίξουμε μια ματιά στο φόρουμ, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι.
Επίσης κάνεις λάθος που δεν γράφεις σε άλλα θέματα, εκεί σε γνώρισα και μου άρεσε πάρα πολύ η διαφορετική οπτική σου στα αυτοκινητιστικά , αλλά μάλλον έχεις δώσει πολλά σε αυτό τον τομέα παλιότερα και έχεις κουραστεί.
Στα πολιτικά μου την έχεις σπάσει εντελώς με την εμμονή σου με τους Κουμμουνιστάς και τους αριστερούς που είναι φυσικά δικαίωμα σου, αλλά σε κάνει να ξεσπας εναντίον δικαίων και αδίκων , πχ τα αβάσιμα περί payroll, ποιος ο johan και ο pilouritis , οι influence makers εδώ μέσα που θα επηρεάσουν ποιόν; Τον cruiser και τον Duster; Μου θυμίζεις την έκφραση σε μάχη με μαχαίρια εσύ φέρνεις μπαζούκας, javelin, σαν αυτά τα αντιαρματικά που δίνουμε για τον Ουκρανικό αγώνα.
Να αρχίσω τότε να λέω τα ίδια και για τον Andya3, πως όλη μέρα από τα κουλέϊκα ποσταρει , μόλις του έδωσαν άδεια από τα κεντρικά εξαφανίστηκε.
Όπως διαβάζω με ενδιαφέρον τον cruiser, τον Duster , όσο και αν διαφωνώ με το ίδιο ενδιαφέρον διάβαζα και εσένα , κάτι είχα να μάθω.
Ας διαφωνούμε λοιπόν και έντονα και με εμμονές και λάθη στις πηγές μας και σε γνώσεις, αλλά όχι με αβάσιμες προσβολές (στις οποίες έχω και εγώ έχω καταφύγει κάποιες φορές και ντράπηκα και ζήτησα συγνώμη )Μία ερώτηση έχω.
Γιατί θέλεις/θέλετε να έχετε εσύ/εσείς ελευθερία να γράφετε ότι θέλετε και εγώ να μην μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω;Αναφέρεις payrolls και διάφορα τέτοια, όταν δύο σελίδες πριν το μέλος gatoz με χαρακτήρισε υπασπιστή του andya και μετά τον έβαλε και στο payroll της ΝΔ.
Αυτά επειδή είναι του gatoz θεωρούνται πλακίτσα;https://forum.4troxoi.gr/topic/91806/forum-antilogos-elliniki-politiki-ekloges-2/18209?page=911#
https://forum.4troxoi.gr/post/11000059689Όχι φίλε μου. Δεν πάει έτσι. Όσο βλέπω ότι υπάρχουν ακραίες και διαρκώς επαναλαμβανόμενες απόψεις από συγκεκριμένα μέλη, τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να γράφω στο ίδιο στυλ ή/και να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για να προπαγανδίζω τις πολιτικές ιδεολογίες που πιστεύω.
Ο κανονισμός του φόρουμ (https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum) δεν γράφει κάπου ότι οι αριστεροί, οι κομουνιστές και οι αναρχικοί έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπολοίπους στο φόρουμ.
Στα αυτοκινητιστικά έπαψα να γράφω γιατί και σε αυτά τα θέματα υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι τους ανήκουν τα θέματα και μόλις διαβάσουν κάτι που τους χαλάει γίνεται ο κακός χαμός. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να γράψω κάτι.
Αν ήμουν ο admin του φόρουμ θα το είχα κλείσει εντελώς ή θα είχα ορίσει και άλλους πολλούς moderators να βάζουν σε τάξη τα θέματα όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα φόρουμς.
Δεν είναι chat δηλ. ζωντανός διάλογος όπως αρκετά νέα μέλη νομίζουν ότι είναι.Αυτά.
βλεπω αναφορες στο ονομα μου.
θα τις επιθυμουσα περισσοτερο αρσενικες.
ευχαριστω. -
Ενστερνιζομαι πληρως την κουβεντα του γατου και την αποστελλω σε εκεινους που τους πρεπει.
-
Καλέ, μην αγριεύετε καλέ, τόσο καιρό διαμαρτύρεστε που δεν βγαίνει ένας π..... να μιλήσει που μας πίνουνε το μπλάντ!
-
Αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ στο φόρουμ είμαι γραμμένος από τον Μάρτιο του 2002 και γράφτηκα γιατί έψαχνα παιδιά με Peugeot 206. To 2003 ξεκίνησα να γράφω ποιο πολύ, λίγο πριν φύγω να πάω Γερμανία γιατί ήθελα να έχω ένα χώρο που να συνομιλώ με άλλους Έλληνες. Όταν γράφτηκα το 2002 έγραφα στο θέμα της Peugeot όπου γνώρισα 4 παλικάρια, βρεθήκαμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε το 206club και μετά το κάναμε PSClub.
Στο PSClub είμαι ο Vini.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=998Απ' τις ωραίες προσπάθειες της εποχής των clubs, είχα βρεθεί καναδυο φορές και στο στέκι σας στη Φιλαδέλφεια σε συζητήσεις για το GTCC.
-
Ε ρε Κουβα που σας χρειαζεται σε μερικους απο εσας... Σας χαλα που το παουερ πας ειναι χαμηλο...
-
Mαλλον "μας" κάνει να γελάμε το γεγονός ότι οι εμμονικες πολιτικες αυτών που κατά τα άλλα ΔΕΝ τους υποστήριζουν κάποιοι τους οδηγούν στις λύσεις που κοροϊδεύανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Πολύ "αντρικη" πολιτικά η μεταστροφή, ε;
-
Νομίζω πως εσύ ξεκίνησες πρώτος τα περί payroll , και επαναστατών του καναπέ και γενικά ανέβασες πολυ τα γκάζια στα πλαίσια του:
"Όσο βλέπω ότι υπάρχουν ακραίες και διαρκώς επαναλαμβανόμενες απόψεις από συγκεκριμένα μέλη, τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να γράφω στο ίδιο στυλ ή/και να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για να προπαγανδίζω τις πολιτικές ιδεολογίες που πιστεύω."
Και μετά ακολούθησε ακριβώς στο ίδιο πνεύμα ο Γάτος φαντάζομαι για την συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη προπαγάνδα σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό σου του Andya3 .
Πριν λίγο μπήκε στο παιχνίδι και ο Duster με βάριες εκφράσεις όπως είδα και δεν είναι ούτε αυτό ωραίο.
Τέλος πάντων τότε ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει , δεν βλέπω να φτουραει για πολύ ακόμα αυτό τοπικό θα κλείσει οριστικά όπως είπες και εσύ.
Συνεχίστε ελεύθερα λοιπόν , στα πλαίσια συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. -
για γελια #μονο μερικοι
-
Ναι, εντάξει... 🥱
Τελικά τρενοφιλε, φταίνε παρέα:
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ήμουν σίγουρος ότι σαν αριστερομπαχαλακης θα έγραφες μία ασυναρτησία. Ο φασισμός ως προσωνύμιο επιδόθηκε στους δεξιούς απο τους καλοκαγαθους αριστερούς,πράγμα το οποίο δεν έγινε με αντίθετη φορά. Το "φασισμός" αναφέρεται σε οτιδήποτε αυταρχικό και επιβολή της γραμμής,των εχόντων την εξουσία,με κάθε μέσω και κόστος. Σε αυτό λοιπόν,δηλαδή το φασισμό,τα αριστερά,Κομμουνιστικά κράτη δεν έχουν αντίπαλο και είναι πρώτοι διδάξαντες........
Όχι, δεν είναι αυτό ο Φασισμός. Ο Φασισμός είναι συγκεκριμένη Ακροδεξιά ιδεολογία, όπου βάζει πάνω από όλους την φυλή και το Έθνος και έχει μισαλλόδοξη και ρατσιστική χροιά. Φυσικά είναι Δεξιάς ιδεολογίας και στηρίζει το Κεφάλαιο. Οι λέξεις υπάρχουν για να έχουν συγκεκριμένο νόημα.
-
Τα περί άκρων, φασισμού, κομμουνισμού και ολοκληρωτισμού και για το πόσο φονιάδες ήταν οι ηγέτες τους, τα έχουμε χιλιοπεί, διαφωνούμε όπου διαφωνούμε, συμφωνούμε όπου συμφωνούμε, για μένα δεν έχει νόημα ένας διάλογος κωφών για τέτοια θέματα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα περί άκρων, φασισμού, κομμουνισμού και ολοκληρωτισμού και για το πόσο φονιάδες ήταν οι ηγέτες τους, τα έχουμε χιλιοπεί, διαφωνούμε όπου διαφωνούμε, συμφωνούμε όπου συμφωνούμε, για μένα δεν έχει νόημα ένας διάλογος κωφών για τέτοια θέματα.
Βασίλη, μπορεί να διαφωνούμε στο πόσο καλό είναι ένα σύστημα (ή πόσο καλή εφαρμογή του έγινε αν θες), αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στους ορισμούς. Ο Φασισμός έχει συγκεκριμένο ορισμό, το ίδιο και ο Κομμουνισμός. Δεν υπάρχει Αριστερός Φασισμός, όπως δεν υπάρχει και Δεξιός Κομμουνισμός. Συμφωνώ ότι υπάρχει ολοκληρωτισμός και στα δύο, αλλά δεν μπορούν να συγχέονται οι έννοιες! Καλό είναι να διαβάσουμε την θεωρία πριν μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
συμφερει να δηλωσετε ισοπαλια στα εγκληματα?
οχι, δεν....
απο παντα ο αγαπημενος σας καπιταλισμος ηταν εξορισμου υπερ των εγκληματων, οποτε δεν γινεται αποδεκτος οποιοσδηποτε συμψηφισμος -
Νομίζω πως εσύ ξεκίνησες πρώτος τα περί payroll , και επαναστατών του καναπέ και γενικά ανέβασες πολυ τα γκάζια στα πλαίσια του:
"Όσο βλέπω ότι υπάρχουν ακραίες και διαρκώς επαναλαμβανόμενες απόψεις από συγκεκριμένα μέλη, τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να γράφω στο ίδιο στυλ ή/και να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για να προπαγανδίζω τις πολιτικές ιδεολογίες που πιστεύω."
Και μετά ακολούθησε ακριβώς στο ίδιο πνεύμα ο Γάτος φαντάζομαι για την συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη προπαγάνδα σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό σου του Andya3 .
Πριν λίγο μπήκε στο παιχνίδι και ο Duster με βάριες εκφράσεις όπως είδα και δεν είναι ούτε αυτό ωραίο.
Τέλος πάντων τότε ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει , δεν βλέπω να φτουραει για πολύ ακόμα αυτό τοπικό θα κλείσει οριστικά όπως είπες και εσύ.
Συνεχίστε ελεύθερα λοιπόν , στα πλαίσια συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.Εε τι περιμένεις κι εσύ να γίνει τώρα που καταποντιζεται η ομάδα;
Να επιχειρηματολογουν οι Μητσοτακικοί Νεοδημοκράτες κόντρα στην πραγματικότητα;
Να αποδείξουν τί; Πόσο δίκιο έχουν, κι ας πηγαίνουν όλα κατά διαόλου;
Χαρακτηρισμοι, σαματας, βρισιές, σκίσιμο ιματισμού, δηλώσεις μίσους, ξεσκισμα της λογικής, σίγουρη συνταγή, πιστοί στις παραδόσεις των πολιτικών τους προγόνων.Μην απογοητευεσαι, να κάνεις διάλογο όπου θα διαφαινόταν η φαυλοτητα των πολιτικών τους επιλογών και θα παραδεχοταν το λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2