Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 801
    • 802
    • 803
    • 804
    • 805
    • 1985
    • 1986
    • 803 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    586807
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • piliourits
      piliourits @gatoz last edited by piliourits

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Καταστρέφεται η χώρα από τη ΝΔ...

Πρώτους όμως για "ψόφο" βλέπω τους Ζαίους. Πως θ' αντέξει ο Αλέ6 άλλα 4 χρόνια αρχηγός στην αντιπολίτευση? Με παρακαλετά στο ΠΑΤΣΟΚ δουλειά δε γίνεται.

Καλά τα ΠΑΤΣΟΚΟ-δεκανίκια, αλλά πρώτα μετράνε οι ίδιες δυνάμεις και είναι λίγες... Ο 2ος και με διαφορά δε γίνεται 1ος με τίποτα... Μάλλον προς το 3ος θα ολισθαίνει σιγά-σιγά...

Οπότε οι αντι-Κούληδες ας προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά, έρχονται κι άλλα δύσκολα ΝΔ-χρόνια...

ειναι τουλαχιστον μεγαλη η μπιζνα? αμα ειναι να στηριξουμε

Μπα, και μπιζνα να μην υπάρχει είναι η ψυχολογική ανάγκη, το λεγόμενο κόμπλεξ, που έχουν οι ανασφαλείς άνθρωποι να νιώσουν πως κάτι τους ενώνει με τη μπουρζουαζία, ότι πάνε διακοπές στο ίδιο νησί, ότι έχουν ίδια μάρκα αυτοκίνητο, ότι ψηφίζουν το ίδιο κόμμα... κάτι τέλος πάντων που να τους διαχωρίσει - στο μυαλό τους- από την πλεμπα, και να νιώσουν έστω για λίγο πως βρίσκονται στην σωστή πλευρά της κοινωνίας.

Mountains all around me, reaching out to heaven...

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • L
        lap last edited by

Σταματα και εσύ, ψάχνεις να προκαλεσεις.. Αφού θέλει να πιστεύει σε μια κυβέρνηση διακιωμα του είναι, λογαριασμό θα σου δώσει; όπως και δικό σου να μην πιστεύεις.

Απλά να θέτουμε την πραγματικότητα στις σωστές τις διαστάσεις κατά τις συζητήσεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          andya3 @piliourits last edited by

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Καταστρέφεται η χώρα από τη ΝΔ...

Πρώτους όμως για "ψόφο" βλέπω τους Ζαίους. Πως θ' αντέξει ο Αλέ6 άλλα 4 χρόνια αρχηγός στην αντιπολίτευση? Με παρακαλετά στο ΠΑΤΣΟΚ δουλειά δε γίνεται.

Καλά τα ΠΑΤΣΟΚΟ-δεκανίκια, αλλά πρώτα μετράνε οι ίδιες δυνάμεις και είναι λίγες... Ο 2ος και με διαφορά δε γίνεται 1ος με τίποτα... Μάλλον προς το 3ος θα ολισθαίνει σιγά-σιγά...

Οπότε οι αντι-Κούληδες ας προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά, έρχονται κι άλλα δύσκολα ΝΔ-χρόνια...

ειναι τουλαχιστον μεγαλη η μπιζνα? αμα ειναι να στηριξουμε

Μπα, και μπιζνα να μην υπάρχει είναι η ψυχολογική ανάγκη, το λεγόμενο κόμπλεξ, που έχουν οι ανασφαλείς άνθρωποι να νιώσουν πως κάτι τους ενώνει με τη μπουρζουαζία, ότι πάνε διακοπές στο ίδιο νησί, ότι έχουν ίδια μάρκα αυτοκίνητο, ότι ψηφίζουν το ίδιο κόμμα... κάτι τέλος πάντων που να τους διαχωρίσει - στο μυαλό τους- από την πλεμπα, και να νιώσουν έστω για λίγο πως βρίσκονται στην σωστή πλευρά της κοινωνίας.

Σ' ευχαριστώ για την ψυχανάλυση. Όταν ξεθολώσει το μυαλό σου από το φανατισμό και τις εμμονές, καταλάβεις που ζεις και που βρίσκεσαι και προσγειωθείς στην πραγματικότητα αφήνοντας στην άκρη τις αριστερές φαντασιώσεις σου, θα τη λάβω υπόψη μου. Άκυρο δηλαδή, γιατί δε θα γίνει ποτέ.

Και δε βάζω καν στην εξίσωση την προπαγάνδα και τις προκλήσεις, γιατί αυτά μάλλον σου έχουν γίνει 2η φύση και σου βγαίνουν αυτόματα... Έχεις χάσει τη μπάλα γενικώς...

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • L
            lap last edited by

https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/12/14_12_OT_XREOS22-600x505.png

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• V
              vagkirk last edited by

Λογικά ο Κούλης είναι πολύ πίσω δημοσκοπικα από αυτό που θέλει για να μην κάνει εκλογές.
              Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω με τον Lap από πολλούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες ΝΔτες , δεν έχουν διάθεση καμία να τον ξαναστηριξουν , το ίδιο και λοιποί νέοι ΝΔιτες από 35-45 που φυσικά δεν έχουν να ταιζονται από το κόμμα. Φυσικά και αυτές οι ενεργές ομάδες δεν μασάνε ούτε από εξοπλισμούς και μπατσοκρατια οπότε δεν έχουν τίποτα να τους συνδέει με τον Κούλη. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορούν να ψηφίσουν έτσι , μόνο μια αλλαγή ηγεσίας θα τους αναπτερωνε το ηθικό.
              Θεωρώ πως ο Δένδιας θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή και για αυτούς και για τους φουλ δεξιοστροφους. Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί νομίζω πως η ΝΔ θα έχει ήδη περάσει σε φάση διάλυσης από τα χουντοσταγονιδια του Καρατζαφέρη που κάνουν κουμάντο πλέον στα κομματικά.

Από την άλλη ο Τσίπρας μου φαίνεται σαν περιφερόμενο πτώμα, έχει καεί εντελώς οποίο λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα με τα τόσα λάθη , τον εθελοδουλισμό και την τραγωδία στο μάτι που πραγματικά απορώ πως συνεχίζει να υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο όσο και αν σαν προσωπικότητα μοιάζει με λευκή περιστερά σε σχέση με τον γιο του Δράκουλα.
              Εδώ και αν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας με ένα νέο και αμόλυντο πρόσωπο που να εκφράζει την λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της αριστεράς. Κατά την άποψη μου η Αχτσιογλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή, θα έδινε ένα καλο reset στο brandname ΣΥΡΙΖΑ.
              Από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά μακάρι να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά, θα ήθελα να δω τους Πασοκους ρυθμιστές της κατάστασης, Καβάλα στο άλογο να σκάνε από το κακό τους οι Κουλικοι!
              Ίσως και αυτός να είναι η αιτία ώστε μετά από επαναλαμβανόμενες εκλογές να οδηγηθούν τα πράγματα στο σενάριο αλλαγών που διατύπωσα παραπάνω και ξεβρωμισουμε λίγο από την επικοινωνιακή χούντα του Κούλη και τα φασιστακια του Καρατζαφέρη κατά κύριο λόγο, και από το Κουρασμένο παλικάρι που διέλυσε ανεπανόρθωτα τα αφηγήματα της Αριστεράς.
              Ειδομεν.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • A
                andya3 last edited by

@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Aγαπητε Andy δικαίωμα σου να πιστεύεις σε ο,τι θες, να ελπίζεις σε πράγματα εντελώς ανέφικτα -οπως ότι ο δεύτερος θα γίνει τριτος-, ως εδώ όλα "καλά".
                Επειδή όμως έχεις ξεφύγει κομματάκι λέγοντας ότι οι αντιΚουληδες πρέπει να προετοιμαστούμε ΚΑΙ σωματικά* για την δεύτερη 4ετια Του και μιας και δε σε προσγειώνουν ούτε οι εχθροί της κομματιλας απ'οπου και αν προέρχεται (οποία εκπληξιςςς) και έχεις καταφέρει το να σε πελατιαζει το Γατί θα σου πω μόνο αυτό, ότι ο ηγέτης σου σού εδωσε χρόνο να μάθεις να μαγειρεύεις καλή φασολάδα... 😊

*Ξέρεις κάτι, τύπου "θα ξανανοίξει η Γυάρος και η Μακρόνησος" ασούμε;

Μπορεί να ξανανοίξουν σαν τουριστικά αξιοθέατα. Προσωπικά δεν θα ήμουν ποτέ αντίθετος σε μια καλή μπίζνα. Κι ας τα διαχειριστείτε και οι αριστεροί που πιθανόν νοιώθετε ένα συναισθηματικό δέσιμο παραπάνω με τους τόπους αυτούς, no problem...😊

Είδες τη διαφορά αγαπητέ. Που πάει το δικό μου το μυαλό και που το δικό σου. Γι' αυτό λέω, αφήστε το ρε παιδιά, μια χαρά είσασταν βολεμένοι τόσα χρόνια, τι τη θέλετε τη διακυβέρνηση και τέτοια τώρα, δεν είναι για σας αυτά τα βάσανα και θα βασανίσετε κι εμάς τους υπόλοιπους χωρίς λόγο.
                Που δεν ξαναγίνονται αυτά, μια φορά έγινε το ιστορικό ατύχημα με τον Αλέ6, τώρα στον άλλο αιώνα πάλι, αλλά λέμε τώρα... Κουβέντα να γίνεται...😀

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• A
                  andya3 @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Λογικά ο Κούλης είναι πολύ πίσω δημοσκοπικα από αυτό που θέλει για να μην κάνει εκλογές.
                  Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω με τον Lap από πολλούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες ΝΔτες , δεν έχουν διάθεση καμία να τον ξαναστηριξουν , το ίδιο και λοιποί νέοι ΝΔιτες από 35-45 που φυσικά δεν έχουν να ταιζονται από το κόμμα. Φυσικά και αυτές οι ενεργές ομάδες δεν μασάνε ούτε από εξοπλισμούς και μπατσοκρατια οπότε δεν έχουν τίποτα να τους συνδέει με τον Κούλη. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορούν να ψηφίσουν έτσι , μόνο μια αλλαγή ηγεσίας θα τους αναπτερωνε το ηθικό.
                  Θεωρώ πως ο Δένδιας θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή και για αυτούς και για τους φουλ δεξιοστροφους. Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί νομίζω πως η ΝΔ θα έχει ήδη περάσει σε φάση διάλυσης από τα χουντοσταγονιδια του Καρατζαφέρη που κάνουν κουμάντο πλέον στα κομματικά.

Από την άλλη ο Τσίπρας μου φαίνεται σαν περιφερόμενο πτώμα, έχει καεί εντελώς οποίο λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα με τα τόσα λάθη , τον εθελοδουλισμό και την τραγωδία στο μάτι που πραγματικά απορώ πως συνεχίζει να υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο όσο και αν σαν προσωπικότητα μοιάζει με λευκή περιστερά σε σχέση με τον γιο του Δράκουλα.
                  Εδώ και αν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας με ένα νέο και αμόλυντο πρόσωπο που να εκφράζει την λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της αριστεράς. Κατά την άποψη μου η Αχτσιογλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή, θα έδινε ένα καλο reset στο brandname ΣΥΡΙΖΑ.
                  Από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά μακάρι να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά, θα ήθελα να δω τους Πασοκους ρυθμιστές της κατάστασης, Καβάλα στο άλογο να σκάνε από το κακό τους οι Κουλικοι!
                  Ίσως και αυτός να είναι η αιτία ώστε μετά από επαναλαμβανόμενες εκλογές να οδηγηθούν τα πράγματα στο σενάριο αλλαγών που διατύπωσα παραπάνω και ξεβρωμισουμε λίγο από την επικοινωνιακή χούντα του Κούλη και τα φασιστακια του Καρατζαφέρη κατά κύριο λόγο, και από το Κουρασμένο παλικάρι που διέλυσε ανεπανόρθωτα τα αφηγήματα της Αριστεράς.
                  Ειδομεν.

Ο Κούλης αν χάσει ή αν δεν διαφανεί δυνατότητα να κερδίσει τις εκλογές θα φύγει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτές είναι παραδόσεις και τακτικές που δεν αλλάζουν. Έχω ξαναπεί ότι η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και διαδικασιών με σκοπό την εξουσία, δεν αφήνει περιθώρια επιβίβωσης σε αποδεδειγμένα αποτυχημένους αρχηγούς στην εκλογική διαδικασία, κι ας λένε ότι θέλουν για οικογενειοκρατία κλπ.
                  Δεν πρόκειται να υπάρξει φαινόμενο Αλέ6 ή Κουτσούμπα στη ΝΔ.

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • A
                    andya3 last edited by

Μισό λεπτό, εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγυρισει στο 3% γίνει 3ος, τι άλλαξε ξάφνου και συζητάμε για την πιθανότητα ήττας...Του από τον ξοφλημενοκουρασμενοφθαρμενο;

Ρε συμπατριώτη απο πεθερικά, ψάχνεις ελπίδα πιθανής νίκης 🤕 για τους Ζαίους από μια δική μου θεωρητική ανάλυση? Τόση απελπισία πια?

• gatoz
                      gatoz last edited by

Μισό λεπτό, εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγυρισει στο 3% γίνει 3ος, τι άλλαξε ξάφνου και συζητάμε για την πιθανότητα ήττας...Του από τον ξοφλημενοκουρασμενοφθαρμενο;

δεν καταλαβες. ανοητε αριστερε.
                      το κυριο θεμα ειναι πως στη νουδου, οχι δεν υπαρχει οικογενειοκρατια. εχουν αρχες κειπερα.

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                      • storm
                        storm last edited by

Οι υπόλοιποι φίμωτρο; Μάλλον ναι...

"Σκασμός Αντωνάκη μου"...

• A
                          andya3 last edited by

Μην αγχώνεσαι Johny, φεύγω για διακοπές σε λίγες μέρες, οπότε μπορεί και να μείνετε χωρίς αντίλογο και διαφορετικές απόψεις οι αριστεροί, αυτό που πρεβεύετε δηλαδή και όπως είστε μαθημένοι...για να μπορείτε να ξεδιπλώσετε το μεγαλείο σας...

• A
                            andya3 last edited by

Καλά να περάσεις και να μας θυμάσαι που και που, όπως έκανα και εγώ στις δικές μου διακοπες, δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο, ειδικά για σένα που είσαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας... 😋

Ευχαριστώ. Θα έχω υπόψη μου την προτροπή σου, αν και ελπίζω να μου τραβάνε την προσοχή άλλα θεάματα στην παραλία, πολύ πιο όμορφα και λαχταριστά από τις διάφορες πλευρές της ιστορίας, ειδικά της αριστερής προέλευσης...😇

• piliourits
                              piliourits @andya3 last edited by piliourits

η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και διαδικασιών με σκοπό την εξουσία, δεν αφήνει περιθώρια επιβίβωσης σε αποδεδειγμένα αποτυχημένους αρχηγούς στην εκλογική διαδικασία, κι ας λένε ότι θέλουν για οικογενειοκρατία κλπ.

Έχουμε δηλαδή σειρά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ, Καραμανλής, Σαμαράς, κι έπεται ο Μητσοτάκης.
                              Ξεχνάω κάποιον;

Πάντως ο Μητσοτάκης κάποιες φορές εμφανίζεται εμπνευσμένος.
                              Φαντάζεστε κάθε καλοκαίρι των τελευταίων ετών το σήμα του κόμματος να ήταν ακόμη αυτό;

alt text

• piliourits
                                piliourits last edited by

Μπορεί να δοκιμαζομαστε σε άλλους τομείς, αλλά τουλάχιστον ο Τουρισμός πάει σφαίρα...

alt text

• A
                                  andya3 last edited by

Α ρε Πήλιε, σου έδωσε ο Γάτος το λιβάνι που του πρότεινα και ξεκίνησες το ψαλτήρι πάλι? 😋 Αδιόρθωτος...

• C
                                    criuser last edited by

Αυτοί που είναι ενοχλημένοι από τον Κούλη και τους λίμπεραλ φίλους του, που τρέχουν την πολιτική ορθότητα και ακολουθούν άκριτα τους μεγάλους φίλους, αυτοί λοιπόν ψάχνονται σε μικρά κόμματα της δεξιάς πλευράς.

Τώρα αν θα κάνουν το βήμα, η θα ξαναψηφίσουν Κούλη, αυτό θα έχει σχέση με το πόσο θα έχει κρατήσει ο θυμός τους.

Τσίπρας και Ανδρουλάκης, παίζουν με την παλιά ομάδα, λεφτά για μεταγγραφές δεν έχουν και απευθύνονται στους ήδη πελάτες τους, άρα ποσοστά μεγαλύτερα του 19 στο άθροισμα τους δεν παίζουν.

Τόσοι είμαστε εδώ, δεν άκουσα κανένα να είπε ότι φεύγει από Κούλη και πάει Αλέξη ή Ανδρουλάκη.

Και στον περίγυρο μου, δεν ακούω "μεταγγραφές". Σταθερότητα και μόνο.

Από την άλλη όταν είσαι νδ, όντως αισθάνεσαι κοντά στην μπουρζουαζία γιατί ξέρεις ότι αν είσαι λίγο τυχερός και εργατικός, μπορεί να ανέβεις κάποια σκαλάκια.

Αν είσαι μάρθα βούρτση, τότε μπορείς να πιστεύεις στον σοσιαλισμό, στα ουρί του παραδείσου, στην βασιλεία των ουρανών και στην ανταμοιβή τους. Σε παραμύθια δηλαδή.

Βέβαια κάποιοι φίλοι έχουν μεγαλώσει μέσα στα παραμύθια και δεν θέλουν να προδώσουν αυτούς που τους τα έλεγαν, ίσως και τα νιάτα τους και έτσι επιτίθενται σε αγνούς και σκληρά εργαζόμενους συμφορουμίτες, που έχουν ζήσει και σε χώρες που είναι πιο προηγμένες από εμάς.

Τους αρέσουν βέβαια κάτι ντεκαβε, αλλά δεν πειράζει , είμαστε αστοί με γαλλικά και πιάνο και μπορούμε να ανεχόμαστε όλους .

Και τους εργατικούς, αλλά και τους παραμυθιασμένους...

Και βέβαια ακόμα και εκείνους που ανέβηκαν ψηλά, αλλά αισθάνονται ότι πρόδωσαν τον Αντερσεν....

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                    πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                    • L
                                      lap last edited by lap

Τα μικρά κόμματα έχουν δύο τρία τσιτατα που χαϊδεύουν τα αυτιά όσων θέλουν να χαϊδευτούν. Μπορεί να είναι και σωστά. Δεν στέκομαι σε αυτό ομως. Πρακτικά να το δούμε το θεμα. Ούτε στελέχη έχουν, ούτε πρόθυμους τεχνοκράτες να συνεργαστούν, ούτε πανεπιστήμιακους, ούτε think tanks, ούτε βάθος κράτους.

Πολλούς θα πάρει πίσω το ΠΑΣΟΚ που πήγαν σε ΝΔ Αυτούς της εποχης του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ.
                                      Έχει πολύ λίπος σε επιχειρηματίες και βιοτέχνες αυτή η εποχή που δεν έχουν κανένα θέμα με το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή πέρα από τον λαό και η τάξη του πλούτου δεν φοβάται το ΠΑΣΟΚ.
                                      Όσοι νομίζετε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα του 81 και δεν έχει πίσω του μεγάλο βάθος και στη παραγωγή αλλά και στο λεγόμενο κεφαλαιο του τόπου ζείτε εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Όπως είπα το ΠΑΣΟΚ κρατάει στα χερια του την επόμενη μέρα των εκλογών.
                                      Θα είναι το μήλον της έριδος για συνεργασία.

Το είχαν ψηλιαστει και οι ζαιοι. Και έκαναν τον νόμο απόλυτης αναλογικής, που πέρα της ιδεολογίας τους, τους βολεύει.

Έχει πλακα να βλέπεις το πώς μαλώνουν ζαιοι με ΝΔκρατες στα κανάλια και μόλις κάνει κριτική το ΠΑΣΟΚ στους ζαιους, λένε ", δεχόμαστε την κριτική από τους συναδέλφους και είναι θέμα να το εξετάσουμε" μετά ξαναβρίζονται με τους Νδκρατες. Χαχαχα. Παρατηρήστε το...έχει πλάκα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • C
                                        criuser @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Τα μικρά κόμματα έχουν δύο τρία τσιτατα που χαϊδεύουν τα αυτιά όσων θέλουν να χαϊδευτούν. Μπορεί να είναι και σωστά. Δεν στέκομαι σε αυτό ομως. Πρακτικά να το δούμε το θεμα. Ούτε στελέχη έχουν, ούτε πρόθυμους τεχνοκράτες να συνεργαστούν, ούτε πανεπιστήμιακους, ούτε think tanks, ούτε βάθος κράτους.

Γιατί έχουν τα μεγάλα κόμματα στελέχη, τεχνοκράτες και σοβαρούς ανθρώπους που θα αφήσουν την δουλειά τους και θα μπουν στην βρωμιά που λέγεται ελληνική πολιτική ?

Οπου το άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις, ισχύει από τον κοινοτάρχη μέχρι τον ψηλότερο βαθμό ?

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                        πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

• L
                                          lap last edited by

Δεν είναι μόνο το ότι πιασουν. Δεν τα πιάνουν όλοι μη νομίζεις. Είναι το βιογραφικό και η καριερα. Άλλο πράγμα ένα σοβαρό ΠΑΣΟΚ με σοβαρά στελέχη και επιτροπές με think tanks να προτείνουν πολιτικές σε σοβαρά θέματα και δεν σημαζευεται και άλλο ένα ας πούμε γραφικό κόμμα.

Αν δεν ξέρεις τέτοιους και πως βλέπουν την εικόνα της καριέρας τους, άστο, δεν ξέρεις τι συμβαίνει στα αλήθεια.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • piliourits
                                            piliourits @criuser last edited by piliourits

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Από την άλλη όταν είσαι νδ, όντως αισθάνεσαι κοντά στην μπουρζουαζία γιατί ξέρεις ότι αν είσαι λίγο τυχερός και εργατικός, μπορεί να ανέβεις κάποια σκαλάκια.

Σκαλακι σκαλάκι, στην κορυφή της κλίμακας.

alt text

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 801
                                            • 802
                                            • 803
                                            • 804
                                            • 805
                                            • 1985
                                            • 1986