-
Πέτα το μπουρντελο και πάρε κάνα ιαπωνικό.
Εγώ ακόμα μπανάκι δεν έχω κάνει κατασπρος σαν το γάλα είμαι. Όταν και αν παω αξιοθέατο στην παραλία θα είμαι
-
Βρε ποιος χέστηκε για το Α--->Β, τα ίδια σκατα είναι πάνω κάτω όλα και απλά οι φουρτούνες σου είναι ανάλογα το καράβι σου.
Όσοι κάνουμε τον πάτο μας ταψί του στρατού για μια βδομάδα σε ένα ξενοδοχείο της προκοπής και μετά μέσα το κεφαλι σαν και εσένα είμαστε και αλί από τους βορειοευρωπαιους που κοροϊδεύαμε. Έχει πάει γονα η ενυδατικη αφού το δέρμα ξεμαθε τον ήλιο...
-
Εγώ τώρα αν γράψω ότι το καλύτερο μπάνιο το κάνω στη μπανιέρα του σπιτιού μου θα θεωρηθώ γραφικός; Μάλλον...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ τώρα αν γράψω ότι το καλύτερο μπάνιο το κάνω στη μπανιέρα του σπιτιού μου θα θεωρηθώ γραφικός; Μάλλον...
Γραφικός όχι,αμπαλος μονόχνωτος ναι!
-
Καθόλου γραφικός. Δεν είναι ανάγκη να σου αρέσει με το ζόρι κάτι.
Προσωπικά λατρεύω την κολύμβηση. Δεν αντέχω όμως με τίποτα την ζέστη και τον ήλιο. Πρόσφατα δε διαγνώστηκα με ροδόχρο νόσο και η δερματολόγος μου απαγόρευσε κάθε έκθεση στον ήλιο και την ζέστη (στο μέτρο του εφικτού προφανώς). Οπότε κι εγώ προτιμώ μπανιέρα ή νυχτερινό μπάνιο σε πισίνα-θάλασσα. Ειδικά με ένα κρασάκι και μουσική είναι πολύ ανώτερο το νυχτερινό μπάνιο! -
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο μονόχνωτος; Λίγα λες...
Ένα σάπιο κουφάρι έχω καταντήσει. Τα ζόμπι έχουν περισσότερη ζωή μέσα τους.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου γραφικός. Δεν είναι ανάγκη να σου αρέσει με το ζόρι κάτι.
Προσωπικά λατρεύω την κολύμβηση, ήμουν και στην αγωνιστική ομάδα του Άρη και στην ομάδα της ΣΣΕ. Δεν αντέχω όμως με τίποτα την ζέστη και τον ήλιο. Η θερινή εκπαίδευση ήταν για μένα μαρτύριο, σε αντίθεση με την χειμερινή στο ΚΕΟΑΧ. Πρόσφατα δε διαγνώστηκα με ροδόχρο νόσο και η δερματολόγος μου απαγόρευσε κάθε έκθεση στον ήλιο και την ζέστη (στο μέτρο του εφικτού προφανώς). Οπότε κι εγώ προτιμώ μπανιέρα ή νυχτερινό μπάνιο σε πισίνα-θάλασσα. Ειδικά με ένα κρασάκι και μουσική είναι πολύ ανώτερο το νυχτερινό μπάνιο!Μωρέ και εγώ ως νησιώτης που είμαι την αγαπώ τη θάλασσα και μεγάλωσα δίπλα στη θάλασσα. Κάνω ή μάλλον έκανα υποβρύχιο ψάρεμα, κανό και διάφορα άλλα. Έκανα. Αυτά έχουν κοπεί από το 2009 εντελώς.
Εγώ απέκτησα άλλο χρόνιο δερματικό πρόβλημα λόγω απουσίας από τον ήλιο και τη θάλασσα και είμαι συνέχεια με χάπια και φαρμακευτικές κρέμες. Καλά να πάθω. Ας πρόσεχα.Τέλος πάντων. Και για να μην πει κάποιος ότι είμαι εκτός θέματος, θα πω ότι για όλα φταίει ο Κούλης. Το έσωσα...
-
Και πάνω που λέω θα μπω στην πολιτική να δω κανένα καλό καυγά, μπαίνω και βλέπω αυτοκριτικές, ευγένειες και άλλα τέτοια ξενέρωτα...
Φταίει το καλοκαίρι ?Βρε που πάμε...
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο μονόχνωτος; Λίγα λες...
Ένα σάπιο κουφάρι έχω καταντήσει. Τα ζόμπι έχουν περισσότερη ζωή μέσα τους.
Πλάκα κάνω!
Πάντως αφού αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο και ποιότητα ζωής σου,είσαι σε καλό δρόμο.
Βουρρρρ για τις παραλίες λοιπόν. Καθημερινές είναι απόλαυση! -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι αλλά έτσι οι τιμές των ακινήτων δεν είναι φούσκα.
Φυσικά και δεν είναι φούσκα. Αφού όπως έχω γράψει πολλές φορές, υπάρχουν πολλά λεφτά...απλά είναι μαύρα. Άπειρα παραδείγματα. Άλλος φίλος μου με μια επιχείρηση στο νησί και μια στην Αθήνα, δηλώνει €5.800/έτος. Καθαρίζει κάπου €100.000. Χμμμ....πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Μόνο εγώ ξέρω αρκετούς....είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουμε αρκετούς.
Απληστία .... Και η απληστία είναι το πρώτο σημάδι των διαβόλων...
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά και δεν είναι φούσκα. Αφού όπως έχω γράψει πολλές φορές, υπάρχουν πολλά λεφτά...απλά είναι μαύρα. Άπειρα παραδείγματα. Άλλος φίλος μου με μια επιχείρηση στο νησεί και μια στην Αθήνα, δηλώνει €5.800/έτος. Καθαρίζει κάπου €100.000. Χμμμ....πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Μόνο εγώ ξέρω αρκετούς....είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουμε αρκετούς.
τι λετε ωρε... και δεν τον καταγγελετε? γιατι? μη σας πουν ρουφιανους?
ο εθνικος πετρος κωστοκαριολοπουλος απο το βολο με εντολη του αντρεα κλεφταντρεα το καθιερωσε σαν μαγκια το κλεψιμο και απελευθερωσε τις αντιστασεις. αμα δεις τον αλλον να κλεβει ενα μηχανακι δεν τον κραζεις? το ιδιο ειναι να κλεβει καποιος εφορια. και να μου φαινεται εμενα που δηλωνω παραπανω απο το φιλο σου το μηνα, βουνο να παρω μεγαλυτερο σπιτι απο το μάικρο απαρτμεντ δυτικα του ποταμου. -
...πάλι καλά, χειρότερο το περίμενα. Όχι βέβαια ότι κοντά 400000 άτομα είναι λίγο, ειδικά αν σκεφτούμε ηλικία/μορφωση.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...πάλι καλά, χειρότερο το περίμενα. Όχι βέβαια ότι κοντά 400000 άτομα είναι λίγο, ειδικά αν σκεφτούμε ηλικία/μορφωση.
δεν μας λενε αναλυση βεβαια περι μη ιθαγενων. θα ηταν χειροτερα τα πραγματα...
και αυτο που δεν χρειαζεται καμμια, μα καμμια, στατιστικη να πει ειναι οτι οικογενειες με δυο παιδια και πολυ περισσοτερο με τρια και πανω πλεον σπανιζουν μια και το κοστος διαβιωσης ή μαλλον επιβιωσης στην εποχη των koulis - cheaprus και σια ειναι ασηκωτο για τη λαικη οικογενεια και η προνοια του κρατους αφορα μονο λαμογια και τσαντιρια -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά και δεν είναι φούσκα. Αφού όπως έχω γράψει πολλές φορές, υπάρχουν πολλά λεφτά...απλά είναι μαύρα. Άπειρα παραδείγματα. Άλλος φίλος μου με μια επιχείρηση στο νησεί και μια στην Αθήνα, δηλώνει €5.800/έτος. Καθαρίζει κάπου €100.000. Χμμμ....πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Μόνο εγώ ξέρω αρκετούς....είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουμε αρκετούς.
τι λετε ωρε... και δεν τον καταγγελετε? γιατι? μη σας πουν ρουφιανους?
ο εθνικος πετρος κωστοκαριολοπουλος απο το βολο με εντολη του αντρεα κλεφταντρεα το καθιερωσε σαν μαγκια το κλεψιμο και απελευθερωσε τις αντιστασεις. αμα δεις τον αλλον να κλεβει ενα μηχανακι δεν τον κραζεις? το ιδιο ειναι να κλεβει καποιος εφορια. και να μου φαινεται εμενα που δηλωνω παραπανω απο το φιλο σου το μηνα, βουνο να παρω μεγαλυτερο σπιτι απο το μάικρο απαρτμεντ δυτικα του ποταμου.Το τρομερό είναι ότι από τα μαύρα ταΐζει κι άλλους με μαύρα... και πολύ πιθανό να μην τον πειράζει κανένας....
Έτσι ακριβώς όπως τα λες.... μεγάλη μαγκιά οποίος κλέβει.... -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
δεν μας λενε αναλυση βεβαια περι μη ιθαγενων. θα ηταν χειροτερα τα πραγματα...
και αυτο που δεν χρειαζεται καμμια, μα καμμια, στατιστικη να πει ειναι οτι οικογενειες με δυο παιδια και πολυ περισσοτερο με τρια και πανω πλεον σπανιζουν μια και το κοστος διαβιωσης ή μαλλον επιβιωσης στην εποχη των koulis - cheaprus και σια ειναι ασηκωτο για τη λαικη οικογενεια και η προνοια του κρατους αφορα μονο λαμογια και τσαντιριαΜε ωραίο τρόπο αναφέρει μόνιμος πληθυσμός....
Στο νότιο Αιγαίο αυξήθηκε ο πληθυσμός.... φυσικά αν με ενα μπαράκι και τρεις μήνες δουλειά κονομαει κάποιος 30χιλ. ημερησίως γιατί να φεύγει το χειμώνα...
Και ο από πάνω τα παίρνει τα επιδόματα, τα προνοιακά.... 5800 το χρόνο.... πως θα βγει...
υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας , δυστυχώς, λαμόγια άπληστοι - διαολοι -
Να σου πω από τον απογραφικο τομέα μου, ως εντύπωση, δεν κράτησα στοιχεία, που άλλωστε δεν επιτρέπεται και δεν έχει και κανένα προσωπικο ενδιαφέρον.
130 σπίτια σε λαϊκή εργατική συνοικία.
Τα 30 τουλάχιστον ήταν άδεια ή εγκαταλειμμένα.
Συνταξιούχοι περισσότεροι απ τους μισούς, να μην πω τα 3/4 θα έλεγα τα 3/5, πολλοί σε βαθιά γεράματα, πολλές φορές με τα παιδιά τους 40-50 ετών ή μεγαλύτερα κοντά.
Οικογένειες με παιδιά στο σχολείο ή φοιτητές να ήταν καμιά 10αρια ή 15, ας πούμε 5-6 Οικογένειες Αλβανών ή ομογενών κι άλλες τόσες γηγενων ελλαδιτων.
Νέα παιδιά κάτω των 30 π.χ. ζευγάρια ή εργένηδες, ούτε 10 σύνολο...
Σε πιο κυριλε γειτονιές θα αλλάζουν λίγο οι αναλογίες, δεν νομίζω όμως ιδιαίτερα.
Στο κτίριο που ζω, 8 διαμερίσματα, 2 από αυτά έχουν παιδιά στο σχολείο, 2 ακόμη ζευγάρια ή εργένηδες 45+ και 4 διαμερίσματα αμιγώς Συνταξιούχοι. -
...εν τω μεταξύ έχω μια υποψία ότι στις πληρωμές η ΔΕΗ έχει προτεραιότητα και ακολουθούν τα εταιρειακια. Η παροχή μου στην Αθήνα (Volton) μέχρι και χθες που πληρωνε το παpower pass δεν είχε καν προσδιορισμένο πόσο. Άλλη παροχη μου (ΔΕΗ) παρόλο που υπέβαλλα την αίτηση 4-5 μέρες αργότερα απ' ο,τι στην Αθήνα το ποσό είχε προσδιοριστεί (φυσικά και ΔΕΝ εχει καταβληθεί όπως βλεπω στην εφαρμογή).
Η αποδόμηση του Πολυτεχνείου τα μάρανε τα σουργελα της ΝΔουλας
Αν δεν κάνω λάθος, για κατοικία μόνο η κυρία θα επιδοτηθεί.
-
Να σου πω από τον απογραφικο τομέα μου, ως εντύπωση, δεν κράτησα στοιχεία, που άλλωστε δεν επιτρέπεται και δεν έχει και κανένα προσωπικο ενδιαφέρον.
Συνταξιούχοι περισσότεροι απ τους μισούς, να μην πω τα 3/4 θα έλεγα τα 3/5, πολλοί σε βαθιά γεράματα, πολλές φορές με τα παιδιά τους 40-50 ετών ή μεγαλύτερα κοντά.
Οικογένειες με παιδιά στο σχολείο ή φοιτητές να ήταν καμιά 10αρια ή 15, ας πούμε 5-6 Οικογένειες Αλβανών ή ομογενών κι άλλες τόσες γηγενων ελλαδιτων.
Σε πιο κυριλε γειτονιές θα αλλάζουν λίγο οι αναλογίες, δεν νομίζω όμως ιδιαίτερα.
Στο κτίριο που ζω, 8 διαμερίσματα, 2 από αυτά έχουν παιδιά στο σχολείο, 2 ακόμη ζευγάρια ή εργένηδες 45+ και 4 διαμερίσματα αμιγώς Συνταξιούχοι.Κι εγώ απεγραψα πεδινό χωριό της Ξάνθης...
145 σπίτια. τα 75 κλειστά.
τα 45 υπερήλικες με κυρίως 1 άτομο..
10σπιτια Αλβανοί εργάτες χωραφιών από τα οποία τα 6 με 2,3 παιδιά
15 σπίτια με 2 άτομα 55,60 ετών....Στην επόμενη απογραφή μάλλον μόνο σπίτια θα απογραφούν
-
Καλά εννοείται ότι έχεις δίκιο. Εγώ εκφράστηκα υπερβολικά (όπως κάνω πολλές φορές) γιατί με χάλασε το περιστατικό αυτό. Θα γίνει ΕΔΕ και θα πάρουν ότι απόφαση πάρουν.
Και μόλις περάσει ο καιρός και ξεχαστεί το θέμα,έλα μωρέ καλά παιδιά είναι παρασύρθηκαν και πίσω στις θέσεις τους...
-
Στο κτίριο που ζω, 8 διαμερίσματα, 2 από αυτά έχουν παιδιά στο σχολείο, 2 ακόμη ζευγάρια ή εργένηδες 45+ και 4 διαμερίσματα αμιγώς Συνταξιούχοι.Κι εγώ απεγραψα πεδινό χωριό της Ξάνθης...
145 σπίτια. τα 75 κλειστά.
τα 45 υπερήλικες με κυρίως 1 άτομο..
10σπιτια Αλβανοί εργάτες χωραφιών από τα οποία τα 6 με 2,3 παιδιά
15 σπίτια με 2 άτομα 55,60 ετών....Στην επόμενη απογραφή μάλλον μόνο σπίτια θα απογραφούν
Εσύ πρέπει να τίναξες και τη μπάνκα της ελστατ στον αέρα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2