-
Εχει απολυτο δικιο ο piliouritis. Δεν ειναι συνηθως για απιστευτα μηκη οδου αλλα τοσο οσο να προβληματιστεις. Για αυτο προκρινω και πιο στενα σε φαρδος αυτοκινητα που εχουν εξαφανιστει. Οι περισσοτεροι απαξιουν τετοιου ειδος προβληματα αρχιζοντας τη γνωστη καραμελα για το 99% των χιλιομετρων κλπ μη λαμβανοντας υπ´οψιν οτι αυτο το 1km στα 100 θα σου τη χαλασει.
-
Από όλα αυτά που μελετούν, τα περισσότερα είναι "ΕΣΠΑσίτο πρότζεκτ" κάποια όμως θα εφαρμοστούν στο μέλλον...
-
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μου περασε κι εμενα απο το μυαλο να δωσω το 207 και να παρω κι εγω ενα τετοιο, λογω του οτι ειναι πολυ οικονομικο Ηταν ευκαιρια οταν τα εδιναν 12,900€ με μια εκπτωση που ετρεχε. Τωρα πηγε 14,400€
Το επομενο θα ειναι full Hybrid ?Για πιο ακριβως μιλάτε ?
-
@kopernikus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μου περασε κι εμενα απο το μυαλο να δωσω το 207 και να παρω κι εγω ενα τετοιο, λογω του οτι ειναι πολυ οικονομικο Ηταν ευκαιρια οταν τα εδιναν 12,900€ με μια εκπτωση που ετρεχε. Τωρα πηγε 14,400€
Suzuki Swift...
-
@kopernikus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Για το Suzuki Swift οπως ειπε και ο φιλος απο πανω
-
Αντε να δούμε τι έχει η Στέλλα στο μυαλό της.
https://www.topgeargreece.gr/news/1001427/bomba-apo-tin-stellantis-feugei-apo-tin-enosi-acea/ -
Απλά τους είπε ότι δεν πετύχατε τίποτα και οι άλλοι θέλουν σε 12 χρόνια να καταργήσουν όλους τους θερμικούς από την Ευρώπη.
Τι να πεις.
Τελικά οι συνδικαλιστές, είναι παντού ίδιοι...
Ανίκανοι....
-
Υπάρχει και είδηση ότι VW και Mercedes συμφωνούν με το σταμάτημα το 2035. Δεν θα έχουν ούτε αυτοί συνδικαλιστές εκεί.
-
Απλά υπολογίζουν ίσως περισσότερο άλλες αγορές από την Ευρώπη.
Αλλωστε τα θερμικά δεν θα καταργηθούν. Απλά θα μεταναστεύσουν.
-
Που κολλάνε οι συνδικαλιστές;
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Που κολλάνε οι συνδικαλιστές;
Παντού, ρε αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα...
-
Τους εξάγουμε και έξω τώρα πια;
-
Τους εξάγουμε και έξω τώρα πια;
Σκέψου τα διάφορα Συνδικάτα, οπως ΣΕΒ, ΕΝΔΕ, ΕΣΑΗ και τελειωμό δεν έχουν...
Δίκιο είναι που τους έχουν άχτι και τους κατηγορούν για όλα μερικοί... -
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αντε να δούμε τι έχει η Στέλλα στο μυαλό της.
https://www.topgeargreece.gr/news/1001427/bomba-apo-tin-stellantis-feugei-apo-tin-enosi-acea/Καλή φάση.
Συγκράτησα ειδικά το παρακάτω. Άντε να το κλείσουν το μαγαζί γιατί παρατράβηξε το αστείο με τις ηλεκτρικές μαlακίες.ACEA ... ένωση με έδρα τις Βρυξέλλες, η οποία υπερασπίζεται τη βιομηχανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
-
Εγώ μόνο τον σεβ ξέρω... Και μάλιστα είχε μελέτες που ανέφερε πως πρέπει να αυξηθούν οι μισθοί, διότι η αγοραστική δύναμη είναι χαμηλή στην κοινωνία. Όχι για να τα λέμε όλα και να είμαστε αντικειμενικοί.
Τεσπά, μη την πολιτοκοποιησουμε πάλι τη συζήτηση.... Και στον ταξιδευτή και σε εσένα το λέω.Αυτή η ασχήμια για αυτοκίνητο σας κάνει το ίδιο κακό. Είσαστε τα δύο άκρα με το ίδιο αυτοκίνητο.
-
-
Αυτή η ασχήμια για αυτοκίνητο σας κάνει το ίδιο κακό. Είσαστε τα δύο άκρα με το ίδιο αυτοκίνητο.
Γιατί τι έχει το αμάξι, δεν έχει ΚΥΡΟΣ;
Κι εσύ με το Σουτζούκι, Άκυρος είσαι και συ...
Αφού σταμάτησε η Σουζουκι τα ντίζελ τί να κάνω ρε Λαπ; μόνο αυτή είχε Αϊσιν κι η Σιτροέν!Αυτό που περιγράφεις δεν προβλέπει η θεωρία των δύο άκρων;
Τέλος πάντων, αυτά θα τα ξεχάσουμε μόλις σφίξουν οι ζέστες. Κρύψτε τα τηλεκοντρόλ του AC να μη μπαίνετε σε πειρασμό...
-
Εγώ προσωπικά χέστηκα για το κύρος. Όσες φορές πήγα να αγοράσω κάτι που προκαλεί κύρος έκλαιγα τα λεφτά μου και ένιωθα άσχημα που τα έδωσα.
Εγώ μάλλον είμαι τσιγκούνης και μίζερος, και δεν το λέω ειρωνικά. Δεν μπορώ να νιώσω την ανάγκη για κύρος και δέχομαι πως είμαι ισως εξαίρεση.
Οκ ένα καλό ντύσιμο το θαυμαζω, ιδιαίτερα σε επαγγελματίες που πάνε σε meetings, αλλά αν ήταν στο χέρι μου με μαγιό και σαγιονάρα θα πήγαινα να κλείσω συμφωνίες.Οπότε ναι, ένα ταπεινό ιαπωνικό θέλησα. Βασικά ακόμα πιο κάτω ήθελα. Την Κουλα θα έπαιρνα αλλά δεν την έφερναν πια....οι μα%*ες
-
Γιατί είμαστε άκρα Λαπ ?
Επειδή εσύ ως πασόκ το ορθόδοξο, νομίζεις ότι είσαι στο κέντρο ?Ετσι νομίζουν πολλοί.
Κοιτάνε γύρω - γύρω και νομίζουν ότι αυτοί είναι το κέντρο του κόσμου...
-
Αμα διαβάσετε την ανακοίνωση της Στελλάντις, λέει κάτι για τα λόμπυς...
Δηλαδή οι συνδικαλιστές του συλλόγου των ευρωπαίων κατασκευαστών, δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και δεν μπόρεσαν να σταματήσουν αυτή την απόφαση, επηρεάζοντας κάποιους μέσω λόμπυς.
Οπότε η Στελλάντις θα την κάνει αυτόνομη την δουλειά.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά