@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
Ελπιζουμε σε κρος κορολα 1.8 140 με ολα τα καλουδια που θα εχει το fl του απλου κορολα με 450λτ αποσκευες καλυτερους χωρους παντου από το χατς ,ατσαλακωτο μπες βγες και 30Κ!!! ετσι θα κοψει κωλους η τογιοτα...ενταξει θα πικρανει τους σημερινους κατοχους της απλης εκδοσης με τα λιγοτερα αλογα , χωρους κλπ αλλά ετσι ειναι εξελιξη και η τογιοτα χρειαζόταν ενα αμαξι στην c suv καθώς το ραβ ειναι πολυ μεγαλο με πολλα κυβικα, και το chr κλειστοφοβικο , σχεδιαστικα αμφιλεγομενο και με μικρο χωρο αποσκευων για το μηκος/ογκο του ( παρα την εκπληκτικη πορεια τους στις πωλησεις , φυσικα αν ερθει το κρος σε 1.8 νομιζω οτι δεν εχει νοημα καποιος να παει σε chr
Μακάρι αλλά......... με όλα αυτά που λες δεν το βλέπω να έχει 30Κ
αν όμως....... ναι θα κόψει κώλους
κορολα, chr ακομα και το ραβ για αυτα που προσφέρουν ειχαν εξαιρετικες τιμές , ανεβαίνουν και αυτά αλλά οταν ο ανταγωνισμός ανεβαινει τριχιλιαρα και πεντοχιλιαρα σε μια βραδια παλι είναι vfm.
Τωρα αν με το κρος θελει απλα να το βγαλει για να το βγαλει και να γεμισει τις βιτρινες θα το δωσει 35. Ομως η τογιοτα δεν εχει δειξει αυτο το προσωπο το μονο αμαξι που βγηκε εκτος αγορας είναι το ραβ λογω υψηλου κυβισμου και αυτό ομως παλι για αυτα που προσφερει ειναι καλα τιμολογημενο οταν το ds7 πχ εχει φτασει να πωλειται 47Κ με φουλ θερμικους κινητηρες!! και παιρνεις ενα μοντελο 5ης γενιας με παρουσια και εξελιξη σχεδον 30 χρόνια!!
εγώ πιστεύω 35Κ θα το δώσει και θα ξεπουλήσει κιόλας. 30Κ παρα είναι χαμηλή τιμή για τα σημερινά δεδομένα και νομίζω είσαι υπεραισιόδοξος. Αλλο καλή τιμή αλλο το χαρίζουμε κιόλας (για τις τωρινες τιμες μιλάω πάντα, όχι για πριν 1 χρόνο)
απλά η γνώμη μου, θα το δούμε έτσι και αλλιώς δεν χρειαζεται να βιαζόμαστε.