-
Ναι με τις δικές μου ηταν ακόμα πανω. Ασφάλεια έχω Hellas Direct και απο το τηλεφωνο κατάλαβα οτι καλύπτουν τα παντα. Εχω συμμετοχή 75€ μόνο και το πάω σε συνεργείο της επιλογής μου. Όταν ξεμπερδέψουμε εννοείται θα ενημερώσω σχετικα!
-
Πολύ καλό ότι το βρήκες και ότι θα αποκατασταθούν οι ζημιές από την ασφάλεια.
Περάσατε ψυχολογικό πακέτο αλλά τουλάχιστον έληξε σχετικά γρήγορα.Πριν κάνα μήνα έκλεψαν ένα 2008 ενός γνωστού στην Πεύκη και το βρήκαν δύο εβδομάδες μετά στον Έβρο, ευτυχώς άθικτο.
-
Φίλε μου τώρα μπήκα και τα διάβασα. Υγεία πάνω απ όλα και όλα τα άλλα από την στιγμή που βρέθηκε φτιαχνεται
-
Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς!!!
Ίσως είναι από τις λίγες φορές που ένας καλός συναγερμός να απέτρεπε την κλοπή στην περίπτωση σου. -
Εν έτη 2022 πωλούνται αυτοκίνητα χωρίς συναγερμό;;;
Θεωρώ ότι όσο της πλάκας και να είναι αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα στα επίδοξα βρομα. -
@ggab said in Κλοπή C-hr:
Εν έτη 2022 πωλούνται αυτοκίνητα χωρίς συναγερμό;;;
Σαφώς και πωλούνται χωρίς συναγερμό, το 99% αυτών (εννοώ εργοστασιακό)! Μετά ή τον βάζεις "δώρο" στον έμπορο (της πλάκας) ή πληρώνεις για aftermarket. Προσωπικά στα μισά καινούργια αυτοκίνητα που είχα αγοράσει είχαν εργοστασιακό συναγερμό (τον πλήρωσα αδρά) και στα άλλα μισά απλά δεν είχα. Και σε κανένα μεταχειρισμένο δεν είχα επίσης.
-
Επειδή όλα μου τα αυτοκίνητα τον είχαν είτε ως ένα απο τα δώρα είτε εργοστασιακό,μου φάνηκε πολύ παράξενο.
-
Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν καινούρια αυτοκίνητα και δεν θέλουν ούτε σαν δώρο το συναγερμό του εμπόρου. Πολύ κακώς κατά την γνώμη μου, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Σε μας έκλεψαν πριν λίγες μέρες καινούριο 208. Το πρωί έλειπε από την πυλωτή. Χωρίς συναγερμό και αυτό. Το άνοιξαν με την ησυχία τους, το έβαλαν μπροστά και έφυγαν. Και τώρα κλαίει αυτός που το πήρε. Μαυρίλα ο τύπος. Δεν μιλιέται καθόλου.
-
Λογικό είναι να πέσει σε κατάθλιψη.
Αν υποθέσουμε ότι θέλετε να κλέψετε δύο ίδια αυτοκίνητα,ποιό θα προτιμήσετε:αυτό που αναβοσβήνει ένα λαμπάκι στο εσωτερικό του ή αυτό που είναι μαύρα σκοτάδια;;;;
Προσωπικά δεν θεωρώ κακούς τους after market συναγερμούς. Άλλωστε οι συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλει να προστατέψει το supercar...... -
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι πλέον οι κλοπές αυτοκινήτων δεν γίνονται τόσο για τα ίδια τα αυτοκίνητα, αλλά και για να εξυπηρετήσουν άλλες παρανομίες π.χ. μία ληστεία ή μεταφορά παρανόμων ουσιών κλπ...
Για αυτό και το τελευταίο διάστημα πολλά κλεμμένα βρίσκονται παρατημένα. Συνήθως έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομη δραστηριότητα. -
Η πλακα είναι ότι θα έβαζα συναγερμό απλά είπα να τον καθυστερήσω λίγο.. χοχο...
-
-
Μέχρι φυσικά να γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο τα παιδιά θα είναι ελεύθερα να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους….
-
@m3rlin said in Κλοπή C-hr:
Λοιπον, θα απαντησω συνολικα! μην το γεμίσω quotes. Γάτε, πίσω απο τον Άνεμο μένω. Απο εκεί το σήκωσαν.
Συναγερμό δεν είχε το αμάξι, θα έβαζα τώρα τον απρίλιο γιατί περίμενα να πέσει κανα χρήμα! Είχα και τους προβληματισμούς μου με την εγγύηση οπότε ήμουν σκεπτικός. Πλέον με το που το πάρω έχει μπεί επιτόπου.Το αμάξι εξωτερικά είναι όλο μια χαρά εκτός από το φινιστρίνι του οδηγού που φαίνεται να έχει βγει και ξαναμπέι. Λογικά απο εκεί έβαλαν χέρι και άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και μπήκαν μέσα. Μέσα είναι ξηλωμένο το πλαστικό κάτω απο το τιμόνι, το πλαστικό στο πίσω μέρος του τεμπέλη (πίσω κάθισμα) και η ποτηροθήκη. Επίσης έχει καταβιδιές σε 2 σημεία στην κονσόλα ανάμεσα σε οδηγο συννοδηγό και ένα σπάσιμο. Φαίνεται ότι την σήκωσαν για να κάνουν κάτι και την ξαναέκλεισαν.
Το αμάξι ανάβει σε αξεσουάρ όπως το λέει (έχω παράθυρα, ραδιοφωνο κτλ), αλλά δεν παίρνει μπροστά γιατί το υβριδικό σύστημα δεν είναι διαθέσιμο όπως γράφει. Λογικά επειδή πείραξαν το immobiser. Επίσης, στην εφαρμογή φαίνεται το αμάξι σε κίνηση έξω απο το σπίτι χτές στις 22.53. Αλλά σύμφωνα με γείτονες εκεί που βρέθηκε το αμάξι πήγε γύρω στις 1.50. Γενικά η εφαρμογή λίγα πράγματα. Δεν έκανα κάποια ενέργεια για να το βρώ εκτός απο την δήλωση στην αστυνομία.
Δευτέρα θα το πάω συνεργείο και βλέπουμε. Λογικά θα τα αναλάβει όλα η ασφάλεια γιατί ειδα οτι καλύπτει τα παντα σε περίπτωση κλοπής.
Μπορώ να πώ οτι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Τα παιδία της Διας εξαιρετικά. Ούτε ενα νεράκι δεν δέχτηκαν να τους κεράσουμε όσο περιμέναμε την οδικη. Δεν έχω λόγια.Ωχ ωχ, τι παίχτηκε εδώ; Περαστικά ρε συ, κρίμα πραγματικά. Αν δεν κάνω λάθος αν δε βρεθεί σε ένα 3μηνο θα σου επιστρέψουν τα χρήματα από την ασφάλεια;
-
@gatoz said in Κλοπή C-hr:
Λες να είναι οι δικοί μου? Ακου 16 ετών. Αντι να πάει να παίξει κανα μπασκετάκι...
@katerinanikolaou said in Κλοπή C-hr:
Ωχ ωχ, τι παίχτηκε εδώ; Περαστικά ρε συ, κρίμα πραγματικά. Αν δεν κάνω λάθος αν δε βρεθεί σε ένα 3μηνο θα σου επιστρέψουν τα χρήματα από την ασφάλεια;
Βρέθηκε την επόμενη ημέρα το αμάξι! Τώρα αν δεν βρεθεί τι γίνεται με την ασφάλεια, θα σε γελάσω..
-
@katerinanikolaou said in Κλοπή C-hr:
@m3rlin said in Κλοπή C-hr:
Λοιπον, θα απαντησω συνολικα! μην το γεμίσω quotes. Γάτε, πίσω απο τον Άνεμο μένω. Απο εκεί το σήκωσαν.
Συναγερμό δεν είχε το αμάξι, θα έβαζα τώρα τον απρίλιο γιατί περίμενα να πέσει κανα χρήμα! Είχα και τους προβληματισμούς μου με την εγγύηση οπότε ήμουν σκεπτικός. Πλέον με το που το πάρω έχει μπεί επιτόπου.Το αμάξι εξωτερικά είναι όλο μια χαρά εκτός από το φινιστρίνι του οδηγού που φαίνεται να έχει βγει και ξαναμπέι. Λογικά απο εκεί έβαλαν χέρι και άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και μπήκαν μέσα. Μέσα είναι ξηλωμένο το πλαστικό κάτω απο το τιμόνι, το πλαστικό στο πίσω μέρος του τεμπέλη (πίσω κάθισμα) και η ποτηροθήκη. Επίσης έχει καταβιδιές σε 2 σημεία στην κονσόλα ανάμεσα σε οδηγο συννοδηγό και ένα σπάσιμο. Φαίνεται ότι την σήκωσαν για να κάνουν κάτι και την ξαναέκλεισαν.
Το αμάξι ανάβει σε αξεσουάρ όπως το λέει (έχω παράθυρα, ραδιοφωνο κτλ), αλλά δεν παίρνει μπροστά γιατί το υβριδικό σύστημα δεν είναι διαθέσιμο όπως γράφει. Λογικά επειδή πείραξαν το immobiser. Επίσης, στην εφαρμογή φαίνεται το αμάξι σε κίνηση έξω απο το σπίτι χτές στις 22.53. Αλλά σύμφωνα με γείτονες εκεί που βρέθηκε το αμάξι πήγε γύρω στις 1.50. Γενικά η εφαρμογή λίγα πράγματα. Δεν έκανα κάποια ενέργεια για να το βρώ εκτός απο την δήλωση στην αστυνομία.
Δευτέρα θα το πάω συνεργείο και βλέπουμε. Λογικά θα τα αναλάβει όλα η ασφάλεια γιατί ειδα οτι καλύπτει τα παντα σε περίπτωση κλοπής.
Μπορώ να πώ οτι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Τα παιδία της Διας εξαιρετικά. Ούτε ενα νεράκι δεν δέχτηκαν να τους κεράσουμε όσο περιμέναμε την οδικη. Δεν έχω λόγια.Ωχ ωχ, τι παίχτηκε εδώ; Περαστικά ρε συ, κρίμα πραγματικά. Αν δεν κάνω λάθος αν δε βρεθεί σε ένα 3μηνο θα σου επιστρέψουν τα χρήματα από την ασφάλεια;
Διάβασε όλο το νήμα και θα διαπιστώσεις ότι το βρήκε το αυτοκίνητο!
-
@storm said in Κλοπή C-hr:
Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν καινούρια αυτοκίνητα και δεν θέλουν ούτε σαν δώρο το συναγερμό του εμπόρου. Πολύ κακώς κατά την γνώμη μου, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Σε μας έκλεψαν πριν λίγες μέρες καινούριο 208. Το πρωί έλειπε από την πυλωτή. Χωρίς συναγερμό και αυτό. Το άνοιξαν με την ησυχία τους, το έβαλαν μπροστά και έφυγαν. Και τώρα κλαίει αυτός που το πήρε. Μαυρίλα ο τύπος. Δεν μιλιέται καθόλου.
Την προηγούμενη εβδομάδα σήκωσαν Corolla Hybrid μέσα απο πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι με συναγερμό ο οποίος χτύπησε 20-30δ. Και είναι αλήθεια πως συχνά ακούμε συναγερμούς να χτυπούν τη νύχτα για λίγο και no one gives a fuck.
-
Μάλιστα όπως φαίνεται και από τα κατασχεμένα οχήματα τα μέλη της σπείρας είχαν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα Toyota (Yaris, Corolla, κ.ά.)!
-
Περαστικά στον "τυχερό" φίλο.
Τουλάχιστον δεν το καταστρέψαν και έχει πάλι αμάξι.Φαίνεται πως έχουν βρει κάποια ευπάθεια και ξέρουν πως να ενεργοποιούν το υβριδικό σύστημα. Παράξενο, καθώς θα μας φαινόταν λογικό να είναι δυσκολότερο να παραβιάσουν το λογισμικό στο φουλ υβριδικό παρά στο συμβατικό.
Πιθανόν να βρήκαν τρόπο με κάποια "γέφυρα" στο κύκλωμα αυτοματισμού, να δίνουν κατευθείαν ρεύμα στο μοτέρ απ τις μπαταρίες και έτσι αθόρυβα να ξεκινάει το αυτοκίνητο...
ή αν η ΤΟΥΟΤΑ έχει βάλει ένα συμβατικό imobilizer "στο κλειδί", βρήκαν τρόπο να ελέγχουν το VFD μετά το immobilizer... -
@piliourits said in Κλοπή C-hr:
Περαστικά στον "τυχερό" φίλο.
Τουλάχιστον δεν το καταστρέψαν και έχει πάλι αμάξι.Φαίνεται πως έχουν βρει κάποια ευπάθεια και ξέρουν πως να ενεργοποιούν το υβριδικό σύστημα. Παράξενο, καθώς θα μας φαινόταν λογικό να είναι δυσκολότερο να παραβιάσουν το λογισμικό στο φουλ υβριδικό παρά στο συμβατικό.
Πιθανόν να βρήκαν τρόπο με κάποια "γέφυρα" στο κύκλωμα αυτοματισμού, να δίνουν κατευθείαν ρεύμα στο μοτέρ απ τις μπαταρίες και έτσι αθόρυβα να ξεκινάει το αυτοκίνητο...
ή αν η ΤΟΥΟΤΑ έχει βάλει ένα συμβατικό imobilizer "στο κλειδί", βρήκαν τρόπο να ελέγχουν το VFD μετά το immobilizer...-
Οτι είναι τοπ στις πωλήσεις είναι συνήθως και τοπ στις κλοπές γιατί απλά υπάρχει ζήτηση σε ανταλλακτικά φανοποιείας κλπ
-
Αρα συμφέρει να επενδύσουν οι κλέφτες σε κατάλληλο ακριβό εξοπλισμό αφου θα τον κάνουν απόσβεση επομένως και να μην υπάρχει αδύνατο σημείο ... θα το δημιουργήσουν!
-
Υπάρχει όμως αδύνατο σημείο keyless entry το λένε και είναι το χαρακτηριστικό που εκμεταλλεύονται οι κλέφτες σε όλες τις μάρκες , η toyota το δίνει σχεδόν σε όλα τα υβριδικά στην Ελλάδα standard .
-
Γιαυτό και συνειδητοποιημένα παρήγγειλα το yaris cross hybrid στην active έκδοση , ΔΕΝ το εχει!
-
Θα παραδεχθώ και δημόσια οτι η πλειοψηφία των προηγμένων μεθόδων διάρρηξης (χακαρισμένοι εγκέφαλοι απο σπασμένα λογισμικά ) προέρχονται απο την Ουκρανία ....
-
Ανακοινώσεις κλοπων