-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως είμαστε ουνα φατσα ουνα ράτσα με τους λεγόμενους pigs, αλλά είμαστε αιώνες πίσω.
Ακριβώς γι αυτό, το'χουμε χιλιοξαναπεί,μην συγκρίνετε τα μέτρα,τους μισθούς,την οικονομία που υφίστανται σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κράτος, με μια επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας εδώ και 75-80 χρόνια.
Σύγκριση μόνο με Αλβανία,Β.Μ.,Βουλγαρία,Αίγυπτο, κ.τ.λ. -
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως είμαστε ουνα φατσα ουνα ράτσα με τους λεγόμενους pigs, αλλά είμαστε αιώνες πίσω.
Ακριβώς γι αυτό, το'χουμε χιλιοξαναπεί,μην συγκρίνετε τα μέτρα,τους μισθούς,την οικονομία που υφίστανται σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κράτος, με μια επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας εδώ και 75-80 χρόνια.
Σύγκριση μόνο με Αλβανία,Β.Μ.,Βουλγαρία,Αίγυπτο, κ.τ.λ.Το κακό είναι πως συγκρίνουμε τους λογαριασμούς καυσίμων, ρεύματος και σούπερ μάρκετ με οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος, και τους βρίσκουμε ακριβότερους εδώ!
Καμία σχέση με Αλβανία, Βουλγαρία κι Αίγυπτο κλπ. -
To ότι η χώρα αυτή από το Β'παγκόσμιο πολέμο και μετά, κάθε χρόνο που περνούσε γινόταν πιο τριτοκοσμική,υποανάπτυκτη οικονομικά και κοινωνικά κι οι τυχάρπαστοι που τη διοίκησαν την έσπρωχναν όλο και πιο γρήγορα στον πάτο της Ευρώπης και να συγκρίνεται με νοτιοβαλκανικές και βορειοαφρικανικές χώρες,ήταν διαπιστωμένο από το 1950 κι έπειτα,δεν το μάθαμε την τελευταία 10ετία ή 5ετία.
Εκτός αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή εντελώς περιστασιακά πριν 20-30-40 έτη ορισμένοι πολίτες της χώρας βρέθηκαν με εξωτερικής προελεύσεως χρήματα στα χέρια τους που ήταν για άλλο σκοπό κι όχι για ατομικό/οικογενειακό πλουτισμό-και σίγουρα όχι από τα έσοδα ενός πάμφτωχου κι αντιπαραγωγικού κράτους από ιδρύσεώς του-,γίναμε από τότε έξαφνα και παραγωγικό,αναπτυσσόμενο κράτος που να μπορεί να συγκρίνεται και να ανταγωνίζεται ευρωπαϊκά κράτη.
Πλανώνται πλάνην οικτράν.. -
Καλημέρες και με συμπάθειο κιόλας, όσοι γράφετε τα περί τριτοκοσμικής ελλάδας έχετε επισκεφτεί ποτέ καμιά τρικοσμική χώρα;
Καμιά Ινδονησία; Νιγηρία; Αλγερία; Όχι σαν τουρίστες σε κανά πανάκριβο πεντάστερο, άντε για εταιρικό ταξίδι. Για κάντε τον κόπο και μετά τα λέμε... -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλημέρες και με συμπάθειο κιόλας, όσοι γράφετε τα περί τριτοκοσμικής ελλάδας έχετε επισκεφτεί ποτέ καμιά τρικοσμική χώρα;
Καμιά Ινδονησία; Νιγηρία; Αλγερία; Όχι σαν τουρίστες σε κανά πανάκριβο πεντάστερο, άντε για εταιρικό ταξίδι. Για κάντε τον κόπο και μετά τα λέμε...Έχουν κι εκεί νοσοκομεία χωρίς πυρανίχνευση και πυρόσβεση, χωρίς αρκετά κρεβάτια και χωρίς τους γιατρούς κι εξοπλισμό που χρειάζεται, με μερικά εκατομμύρια δολάρια κόστος ρεύματος το χρόνο;
-
This post is deleted! -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καμιά Ινδονησία; Νιγηρία; Αλγερία; Όχι σαν τουρίστες σε κανά πανάκριβο πεντάστερο, άντε για εταιρικό ταξίδι. Για κάντε τον κόπο και μετά τα λέμε...Έχουν κι εκεί νοσοκομεία χωρίς πυρανίχνευση και πυρόσβεση, χωρίς αρκετά κρεβάτια και χωρίς τους γιατρούς κι εξοπλισμό που χρειάζεται, με μερικά εκατομμύρια δολάρια κόστος ρεύματος το χρόνο;
Όχι, όλα ρολόι δουλεύουν. Μην σε πετύχουν μόνο σε κανένα στενό όταν θα έχει κοπεί το ρεύμα (κυβερνητικό κτήριο με γεννήτριες πετρελαίου έχετε δει;)... Αλλά αν σε βουτήξουν να σου πάρουν κανένα νεφρό, θα έχεις μετά ιατρική περίθαλψη "σούπερ"...
-
Δηλαδή θα αρχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε για την Κυβέρνηση Αρίστων, όταν θα μας φτάσουν να μας απαγάγουν έμποροι οργάνων;
Αλλά και τότε πάλι "τί θα φταίει ο Μητσοτάκης" ;
Οι έμποροι οργάνων θα φτάινε...
Τα λέει κι η Κυβέρνηση αυτά...Δείτε καμιά Συρία, καμιά Ουκρανία, καμιά Σρι Λάνκα, να καταλάβετε τί καταπληκτική ποιότητα ζωής έχουμε εδώ!
Έχετε δει πως περνουν στο Πακιστάν, που έχουν κι εκεί πολιτική κρίση; -
Λοιπόν, έχω πει πως δεν θέλω να γράφω στο τοπικό γιατί όλη την ώρα μαλώνουμε, και το φόρουμ είναι για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Χωρίζομαστε και σε πλευρές και χάνουμε την ουσία που είναι μια...το ότι λατρεύουμε τα αυτοκίνητα. Το 90% των μελών εδώ μέσα όλη μέρα αυτό το κωλο όχημα σκεφτόμαστε.... Αρρώστια είναι ... Εκεί λοιπόν εστιάζω και εγώ.
Από την άλλη μου αρέσει η αλήθεια γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά ως χώρα.
Συζητούσα με φίλους και όντως όσοι έχουν θέρμανση με άλλον τρόπο από ρεύμα, δηλαδή δεν περνουν τις κιλοβατώρες του κοινωνικού τιμολογίου, όχι μόνο δεν τους ήρθε αύξηση ....αλλά και πιστωτικό στον εκκαθαριστικό!!!!!!!
Δεν το πίστευα, αλλά επιμένουν...οπότε τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι καλά.
Στις επιχειρήσεις είναι το θέμα.... Να δούμε πως θα το καλύψουν και αυτό.
-
Ναι μου έδειξαν φώτο του λογαριασμό. Είχε μείον μπροστά από το πόσο, πρώτη φορά...λογικά πιστωτικός δεν είναι....μη λέω και καμιά βλακεία.
-
Θα ρωτήσω, έχω την αίσθηση πως και οι προηγούμενοι λογαριασμοί τους ήταν πάντα λίγο κάτω από το όριο του κοινωνικού τιμολογίου. Άρα θα ξόδευαν σε λογικά πλαίσια ενός διαμερίσματος.
-
και εγω εχω πιστωτικους εκκαθαριστικους
απλα γιατι με χωνουνε προκαταβολικα. και μονο.
μου ερχεται εδω και χρονια καπου στα 115 το μηνα
εχω κοψει τη θερμανση απο ρευμα και εχω μονο αεριο. που μου πιανουνε τον κωλο αλλα αλλη αυτη η κουβεντα. εχω και σταθερο 0.10 - 0.07 κιλοβατωρα κανονικη-νυχτερινο (προ φορων και γαμησιατικων) μεχρι τον 11ο. παντα στη δεη.
αρα επρεπε να μου ριξουν το μηνιαιο αντι καθε 4-5 μηνες να μου ερχεται -20 ή -30 -
Είσαι σε ειδικό πρόγραμμα;
0,10 με τους δήμους και φόρους; Ή χωρίς;Στα παιδιά ήταν πολλά παραπάνω από -20-30 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Δεν ξέρω μου έκανε τρελή εντύπωση.
-
Τελικά απ' τις πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές και αναστροφή του μπρέην ντρέην και το ΒΖΙΙΙΝ επενδύσεων, φτάσαμε στο να κόψουμε τη πολυτέλεια του ντελίβερι γύρου απ' όλα χωρίς κρεμμύδι και τον κλιματισμό και να περπατάμε και λίγο δεν κάνει κακό, που παίρνουμε τ' αμάξι μέχρι το περίπτερο... δεν βλέπουμε και πολλές δημοσκοπήσεις τελευταία, να αναπτερωθεί λίγο το ηθικό μας!
-
Τώρα έχουμε και στο Σχιστό, μεγάλο έργο να γκρινιάζεται και για αυτό!! αχαχαχα
-
-
Τόσες θύμησες, τόσες αναμνήσεις...
Ανοίξτε τη φωνή αν δεν έχει ήχο, κι απολάυστε!
-
μουρθε το ι-μπιλ του εξοχικου.
μηνιαιο.
μεχρι σημερις ερχοτανε καθε μηνα 15-30ευρω
το διαστημα το τελευταιο εχει χρησιμοποιηθει το σπιτι 2.5 ημερες.
ολο τον αλλο καιρο κλειστος διακοπτης κεντρικος
345
χαχαχαχ -
ναι αλλα σου μειωθηκε 7€ ο ΕΝΦΙΑ!
να τα λεμε και αυτα
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μουρθε το ι-μπιλ του εξοχικου.
μηνιαιο.
μεχρι σημερις ερχοτανε καθε μηνα 15-30ευρω
το διαστημα το τελευταιο εχει χρησιμοποιηθει το σπιτι 2.5 ημερες.
ολο τον αλλο καιρο κλειστος διακοπτης κεντρικος
345
χαχαχαχΠως γίνεται αυτό με σχεδόν μηδενική κατανάλωση;
Ακόμα και η ρήτρα αναπροσαρμογής στην ουσία 3πλασίασε το κόστος της kwh.
Μήπως είχε να έρθει εκκαθαριστικός πολύ καιρό;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2