-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2016:
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Ο Φανης γράφει οτι αγοράσε παρόμοιο για Apple CarPlay, αρα η ελλειψη wireless θα αφορά και τα 2 πρωτόκολλα..
Δεν έχει νόημα να αφορά μόνο το ένα... συνήθως hardware ειναι το ζήτημα...Εμένα δεν έχει wireless που έχουν τα νέα, για αυτό το αγόρασα.
Με εχουν μπερδέψει τα διαφορετικά συστήματα της Toyota!
Παίζει να έχουν μπερδευτει και οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν εχει σχεση με το κινητο μου. Το επιβεβαίωσα και με την Toyota UK.
-
@m3rlin said in Toyota C-HR 2016:
Παίζει να έχουν μπερδευτει και οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν εχει σχεση με το κινητο μου. Το επιβεβαίωσα και με την Toyota UK.
Αχαχαχα!!! Δεν είναι τόσο πολύπλοκο, 2 συστήματα έχουν όλα και όλα:
- Ένα "απλό" που ΔΕΝ έχει Wireless AA & CarPlay (εχει ενσύρματο όμως)
- Το "νέο" που έχει ασύρματο AA & CarPlay.
-
Φανή το νέο σύστημα του c-hr που θεωρητικα είναι ίδιο με το καλό του Yaris cross....δεν είναι ίδιο.. άμα δεις την οθόνη στη ροή ενέργειας θα κλάψεις..
-
Έτσι είναι, αρκετά αυτοκίνητα το έχουν αυτό!!
Σε κατι κινέζικα boxακια για προσθηκη APC/AA το είχα δει αυτό παλιότερα, όχι σε μαμα infotainment!
-
Και εγώ αυτό πίστευα. Το "παλιό" Toyota Touch 2 που μετά τα τέλη 2019 έχει υποστήριξη για ενσύρματο CarPlay και ΑΑ και το νέο της style και πάνω του Cross με την εφαρμογή MyToyota (δεν θυμάμαι ονομα.. κατι με HD_
Εδω ομως μιλάμε για κατι αλλο, που ναι μεν έχει ασύρματο CarPlay και ενσύρματο ΑΑ ..
Καταλαβαίνω κάτι λάθος; -
Καμαρώστε UI στο νεο C-HR.
-
Ναι το UI είναι χάλια το ξέρω...το είχα δει στο FB και γέλαγα!!
-
Εσυ που εχεις κορολα γελαγες.. εγω που πηρα chr εκλαιγα!
-
Εσυ που εχεις κορολα γελαγες.. εγω που πηρα chr εκλαιγα!
Από ο,τι φαίνεται η έκδοση με τα φυσικά πληκτρα είναι η καλύτερη από τις τρεις εκδόσεις Infotainment.
Η τελευταία έκδοση, εκτος των αμφιλεγομενων γραφικών,λόγω της έλλειψης φυσικών πλήκτρων αναγκαστικά έχει την καθετη ψηφιακή μπάρα χειρισμού, η οποία καταναλώνει ωφέλιμο χώρο θέασης από την 8αρα οθόνη,κάνοντας τη να δείχνει μικρότερη.
Όσο για το ασύρματο Android Auto-Apple Carplay, θεωρώ οτι σε μεγάλους χρόνους οδήγησης θα εξαντλεί την μπαταρία του κινητού, συνεπώς είναι προτιμότερη (τουλαχιστον για εμένα) η ενσύρματη σύνδεση, η οποία διατηρεί το κινητό φορτισμένο. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2016:
Όσο για το ασύρματο Android Auto-Apple Carplay, θεωρώ οτι σε μεγάλους χρόνους οδήγησης θα εξαντλεί την μπαταρία του κινητού, συνεπώς είναι προτιμότερη (τουλαχιστον για εμένα) η ενσύρματη σύνδεση, η οποία διατηρεί το κινητό φορτισμένο.
Για τα μεγάλα ταξίδια θα βάλω εναν φορτιστη μέσα στο υποβραχιόνιο και θα φορτίζει οποτε θα το καλυψουμε και αυτο!
Τσιμπισα και αυτό που φαίνεται πολύ βολικο. Έχει και την τρύπα για το καλώδιο έτοιμη! -
Καλημέρα σας,
λοιπον παραλάβαμε την παρασκευή και βουρ για εξοχικο.
Δεν θα πώ πολλά, θα έχετε διαβάσει και απο άλλους. Θα μείνω σε 2-3 θετικά και κάποια αρνητικά που ίσως θα μου πέις είναι λεπτομέριες.-
Πολύ καλό πάτημα ακόμα και με τις 19'' ζάντες. Δεν το περίμενα και μπορω να πω μου έφυγαν οι όποιες σκέψεις να τις δώσω και να βάλω 18''. Βεβαια σε αυτό υπολογίστε ότι τα 3 τελευταία μου αμάξια τα 15 χρόνια ήταν Ibiza,Fiesta & Fiesta. Οπότε δεν έχω στα κριτήρια μου μια βελούδινη C4 αλλά για εμένα είναι σούπερ.
-
Το adaptive σε συνδιασμό με το κεντράρισμα στη λωρίδα ειναι ΦΟΒΕΡΑ! Πολυ ξεκουραστο ταξίδι και μεγάλη ευκολία στο μποτιλιαρισμα. Έχει εξελιγμένο adaptive σε σχέση με τις πρώτες γενιές και πλέον δουλεύει και σε στάση του μπροστινού χωρίς να απεμπλάκεί.
-
Το infotaiment. Τραγωδία! Οκ είναι γρήγορο με καλά γραφικά. Αλλά, ένα τηλέφωνο μπορέις να το κάνεις pair είτε σαν τηλέφωνο (Bluetooth & Μουσική) είτε σαν συσκευή Android Auto. Τι σημαίνει αυτό? Αν το κάνω pair σαν τηλέφωνο δεν θα έχω Android Auto αλλά θα μπορώ να το έχω στην τσέπη. Αν το κάνω pair για Android Auto, μέχρι να το συνδέσω με καλώδιο δεν θα έχω bluetooth για κλήσεις κτλ. Απαράδεκτο.. Αναγκάστικα να παραγγείλω το AA Wireless μπας και στρώσει λίγο η φάση.
Επίσης, το αμάξι τραβάει ελαφρώς στα δεξιά. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα ευθυγράμισης απλώς.
Αύριο πάμε για φιμέ και μεμβράνες διάφανες στα φώτα. Και είμαι σε σκέψη για τον συναγερμό. Αν δεν ήταν θέμα η εγγύηση θα έβαζα τον Pandora Mini που φαίνεται πολύ τίμιος για τα λεφτά του. Επειδή όμως φοβάμαι μην γίνει καμιά γκέλα και τραβιέμαι παιζει να βάλω και στην αντιπροσωπεία.
Και 2 φώτο απο το καμάρι!!!
Καλοτάξιδο!
Επειδή είχα στο παρελθόν 2 C-HR με 18ρες (εκδοσεις C-LUB και C-HIC) που ηταν πραγματι εξαιρετικά άνετα, οι 19ρες στο GR-S μου θεωρώ ότι δεν επιβαρύνουν σχεδον καθολου την άνεση,ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι το GR-S έχει και σκληρότερη ανάρτηση από τα απλά C-HR,οπότε γνωμη μου να μην ασχοληθείς με μικρότερες ζάντες.
Επισης, με συναγερμό δεν θα ασχολούμουν. Tο Find my Car στο MyT app, που ουσιαστικά λειτουργεί ως tracker, και μια καλή ασφάλεια κλοπής τα θεωρώ υπεραρκετά.
Όσο για το τράβηγμα, μήπως λειτουργησε αμεπαισθητα το Lane Keeping Assist, και σε επανέφερε στιγμιαία στη λωρίδα σου, με αποτέλεσμα να το αισθανθείς σαν τράβηγμα; Προσωπικά, θα το οδηγούσα κάποιες ημέρες και μετά, εφόσον πράγματι υπήρχε θέμα,θα το σκάλιζα. -
-
Όσο για το τράβηγμα, μήπως λειτουργησε αμεπαισθητα το Lane Keeping Assist, και σε επανέφερε στιγμιαία στη λωρίδα σου, με αποτέλεσμα να το αισθανθείς σαν τράβηγμα; Προσωπικά, θα το οδηγούσα κάποιες ημέρες και μετά, εφόσον πράγματι υπήρχε θέμα,θα το σκάλιζα.
Όχι Bill, ειχα κλεισει και το κεντραρισμα στη λωριδα και την ειδοποιηση. Το έκανε σταθερα. Όταν τα ενεργοποιούσα δεν το καταλάβαινα γιατι το κέντραρε μόνο του! Έκλεισα ηδη ραντεβου για πεμπτη στην αντιπροσωπεια και βλέπουμε!
Για τον συναγερμό, δεν τον θέλω για αντικλεπτικο. Γενικά πιστεύω αν θελουν να το πάρουν θα το πάρουν, δεν πα να βαλεις ένοπλο να το φυλάει. Το θέλω πιο πολύ για κανένα χαζό που θα το κοπανήσει στο παρκάρισμα να βαρέσει ή κανα αρχάριο που θα προσπαθήσει να σπάσει τζαμι..
Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές! -
Όσο για το ασύρματο Android Auto-Apple Carplay, θεωρώ οτι σε μεγάλους χρόνους οδήγησης θα εξαντλεί την μπαταρία του κινητού, συνεπώς είναι προτιμότερη (τουλαχιστον για εμένα) η ενσύρματη σύνδεση, η οποία διατηρεί το κινητό φορτισμένο.
Για τα μεγάλα ταξίδια θα βάλω εναν φορτιστη μέσα στο υποβραχιόνιο και θα φορτίζει οποτε θα το καλυψουμε και αυτο!
Τσιμπισα και αυτό που φαίνεται πολύ βολικο. Έχει και την τρύπα για το καλώδιο έτοιμη!Το έχω κι εγώ στο δικό μου.Πραγματι είναι βολικό.
Αν θες οποιαδήποτε συμβουλή η γνώμη για αξεσουάρ κλπ, πολύ ευχαρίστως μιλάμε μέσω pm, για να μην κουράζουμε το θέμα.
Αγόρασες ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και σου εύχομαι να το χαρείς με υγεία! -
Καλησπέρα!
Πήρε το μάτι μου στο fb 2 posts για κλεμμένα chr.
Είναι εύκολη η κλοπή τους? Εντύπωση μου έκανε 2 αναφορές μέσα σε μια βδομαδα -
Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι εύκολη η κλοπή των μπαταριών τους. Σπάνε το τζαμί της πίσω πόρτας ξηλώνουν το πίσω κάθισμα και παίρνουν τις μπαταρίες που είναι από κάτω. Έπρεπε να τις βάλουν πιο πίσω και πιο χαμηλά κάτω από τις αποσκευές.
-
@tkin73 said in Toyota C-HR 2016:
Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι εύκολη η κλοπή των μπαταριών τους. Σπάνε το τζαμί της πίσω πόρτας ξηλώνουν το πίσω κάθισμα και παίρνουν τις μπαταρίες που είναι από κάτω. Έπρεπε να τις βάλουν πιο πίσω και πιο χαμηλά κάτω από τις αποσκευές.
Πιστεύεις ότι αν θέλουν να τις κλέψουν δεν θα το καταφέρουν; Εδώ αναποδογυρίζουν ολόκληρο το αυτοκίνητο για να κόψουν με οξυγόνο τον καταλύτη!!! Η μπαταρία πρέπει να μπαίνει εκεί που είναι είναι καλύτερο για την οδική συμπεριφορά και γενικότερη χωροταξία.
-
Τεράστιο θέμα... διάβαζα ότι η Ελλάδα είναι 2η στην Ευρώπη σε κλοπές ανά 100.000 αυτοκίνητα..τι φάση; Τελικά θα πάει τίποτα καλά σε αυτή τη χώρα; Στα πάντα πάτο πιάνουμε..
-
Παραπονιάρηδες 'Ελληνες....είμαστε σε κάτι πρωταθλητές και ούτε αυτό δεν μας αρέσει....
-
@georpapa said in Toyota C-HR 2016:
Καλησπέρα!
Είναι εύκολη η κλοπή τους? Εντύπωση μου έκανε 2 αναφορές μέσα σε μια βδομαδαΜε την εφαρμογη mytoyota που βλεπεις πού είναι το αμάξι, πώς γίνεται αυτο, αφου θα τα βρουν εύκολα...
-
@kos9120 said in Toyota C-HR 2016:
@georpapa said in Toyota C-HR 2016:
Καλησπέρα!
Είναι εύκολη η κλοπή τους? Εντύπωση μου έκανε 2 αναφορές μέσα σε μια βδομαδαΜε την εφαρμογη mytoyota που βλεπεις πού είναι το αμάξι, πώς γίνεται αυτο, αφου θα τα βρουν εύκολα...
Δυνατότητα σύνδεσης στο MyToyota έχουν μόνο τα facelift C-HR που έχουν το infotainment με τα φυσικά κουμπιά και όχι με τα κουμπιά αφής,.
Επίσης, δεν εχουν συνδέσει όλοι οι κάτοχοι facelift C-HR το αυτοκίνητό τους στο MyToyota.
Toyota C-HR 2016