-
Να τη και η δικια μου
-
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Να τη και η δικια μου
Αδελφε σκίζει. Και ειδικα με την 17αρα.
Ημερομηνία παραγγελίας αν επιτρέπεται ή στο περίπου? -
Ευχαριστω! Οντως ειναι ομορφη,αν και το χρωμα δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη (την πετυχα στοκ με μικρο χρονο παραδοσης)
Τελικα ομως οσο την βλεπω,τοσο πιστευω οτι ειμαι τυχερος που δεν την απεκτησα σε λευκο (που ειχα αποφασισει αρχικα) -
Να τη και η δικια μου
Τι έκδοση είναι; Έχει τις ζάντες απο Style αλλα φυμε δεν έχει.
-
Ειναι Active Plus. Απ' οτι εχω καταλαβει εδω και καποιους μηνες η Hybrid Active Plus εχει 17αρες (η 1.2Τ παραμενει στις 16αρες)
-
Υπάρχει ακόμα 1.2T;;;
-
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Active + από τον Αύγουστο και μετά έχει 17αρες, ίδιες με την Style και επίσης ασύρματη φόρτιση και αισθητήρα βροχής.
-
Ειναι Active Plus. Απ' οτι εχω καταλαβει εδω και καποιους μηνες η Hybrid Active Plus εχει 17αρες (η 1.2Τ παραμενει στις 16αρες)
Συμφωνώ, το μπέρδεψα με Sedan που δεν υπάρχει active plus. ; Έχω το style sedan και νομίζω ότι είναι οι πιο όμορφες ζάντες σε 17.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Active + από τον Αύγουστο και μετά έχει 17αρες, ίδιες με την Style και επίσης ασύρματη φόρτιση και αισθητήρα βροχής.
Φάνη για ασύρματη φόρτιση συνεχιζει νομίζω να ναι προνόμιο της style, οπως και το αλλαγμένο infotainment στα παραγωγής 22.
-
Συμφωνώ, το μπέρδεψα με Sedan που δεν υπάρχει active plus. ; Έχω το style sedan και νομίζω ότι είναι οι πιο όμορφες ζάντες σε 17.
Γούστα είναι αυτά... Εγώ τις ζάντες της Style τις βρίσκω από συντηρητικές ως και ψιλοάσχημες. Μου θυμίζουν κάτι σε σεμεδάκι πάνω σε τηλεόραση. Αντιθέτως σε 17άρες βρίσκω πολύ πιο όμορφες αυτές της Black Edition, τις οποίες μάλιστα αδικούν οι φωτογραφίες:
https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-hatchback/index/grade=e6ac1076-b225-4b33-b7a7-ede6895a3e04|bodytype=7b77d85b-8f26-4645-82ac-22154a7d6293 -
@harisma23 said in Toyota Corolla 2019:
Γούστα είναι αυτά... Εγώ τις ζάντες της Style τις βρίσκω από συντηρητικές ως και ψιλοάσχημες. Μου θυμίζουν κάτι σε σεμεδάκι πάνω σε τηλεόραση. Αντιθέτως σε 17άρες βρίσκω πολύ πιο όμορφες αυτές της Black Edition, τις οποίες μάλιστα αδικούν οι φωτογραφίες:
https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-hatchback/index/grade=e6ac1076-b225-4b33-b7a7-ede6895a3e04|bodytype=7b77d85b-8f26-4645-82ac-22154a7d6293Γούστα είναι αυτά...
-
Οπωσδηποτε ειναι θεμα γουστου η σχεδιαση (και) των ζαντων.
Προσωπικα εβλεπα την εκδοση Active Plus απο τοτε που ειχε 16αρες,οι οποιες με "χαλουσαν" αρκετα.Οποτε η αλλαγη ηρθε δωρακι.
Γενικα παντως μαζι με την εξωτερική σχεδιαση σε αυτη τη γενιά πιστεύω οτι αναβαθμιστηκε και η σχεδιαση των τροχων.Στις προηγουμενες γενιες εβρισκα και τις ζαντες πιο ανεμπνευστες. -
Εγώ από την άλλη δεν ασχολούμαι καν με ζάντες...ό,τι έχει μια χαρά μου κάνει...δεν κάθομαι να ασχοληθώ περισσότερο. Κάποτε το έκανα...πάνε αυτές οι εποχές όμως! Το μόνο που με νοιάζει στις ζάντες είναι να έχουν όσο λιγότερες ακτίνες γίνεται και όσο πιο απλό σχέδιο για να καθαρίζονται εύκολα!
-
Εγώ από την άλλη δεν ασχολούμαι καν με ζάντες...ό,τι έχει μια χαρά μου κάνει...δεν κάθομαι να ασχοληθώ περισσότερο. Κάποτε το έκανα...πάνε αυτές οι εποχές όμως! Το μόνο που με νοιάζει στις ζάντες είναι να έχουν όσο λιγότερες ακτίνες γίνεται και όσο πιο απλό σχέδιο για να καθαρίζονται εύκολα!
και γω αν είχα toyota μόνο αυτό θα με ένοιαζε
να είχες vitara να το έψαχνες
ΥΓ πέρα από την πλάκα η τωρινή corolla είναι η πρώτη που βρίσκω σχεδιαστικά όμορφη από την υπαρξη της toyota (για να βγάλει το παπουδιέρα από πάνω της θα πρέπει να βγάλει αλλες 2 τουλάχιστον στη σειρά όμορφες)
-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
ΥΓ πέρα από την πλάκα η τωρινή corolla είναι η πρώτη που βρίσκω σχεδιαστικά όμορφη από την υπαρξη της toyota (για να βγάλει το παπουδιέρα από πάνω της θα πρέπει να βγάλει αλλες 2 τουλάχιστον στη σειρά όμορφες)
Έχει βγάλει πολλά όμορφα σχέδια (όχι σε Κορόλα), όπως: Supra, Celica, GT88, RAV4 Mk1 & Mk2, CHR, new Yaris, Yaris 1st gen.
-
Έχει βγάλει πολλά όμορφα σχέδια (όχι σε Κορόλα), όπως: Supra, Celica, GT88, RAV4 Mk1 & Mk2, CHR, new Yaris, Yaris 1st gen.
για Corrolla έλεγα οχι για ΤΟΥΟΤΑ γενικά. Ειναι η πρώτη corolla που βλέπεται και είναι ομορφούλα.
SUPRA super. Η Celica αυτή με τα φώτα που ανοιγουν προς τα πάνω μου άρεσε πάρα πολύ. GT88 οκ, Rav οκ , τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν
-
Η active Plus δεν έχει ασύρματη φόρτιση.
-
ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ
Να το ευχαριστηθείτε όσο δεν παίρνει
Ευχαριστώ πολύ γείτονα! Ευχομαι και για σενα τα καλύτερα!
Να τη και η δικια μου
Καλορίζικο και πανέμορφο χρωμα! Αυτή η ζάντα είναι το κάτι άλλο
Καμία ιδέα για σχέδιο ζάντας τώρα που μιλάμε ώστε να καθαρίζεται εύκολα ? Μη μου πείτε τίποτα citroen 2cv στυλ
Toyota Corolla 2019