-
Καλημέρα! Να και μερικές φωτογραφίες του sedan Ηταν πρωινές, κοντά στις 6 και κάτι οπότε δεν ήταν και οι καλύτερες.
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Καλημέρα! Να και μερικές φωτογραφίες του sedan Ηταν πρωινές, κοντά στις 6 και κάτι οπότε δεν ήταν και οι καλύτερες.
Ουαου
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Ερώτηση.
Σε περίπτωση που αλλάξω λάμπες με led χρειάζεται να έχει canceller βγάζει σφάλμα αν δεν έχει; Στο manual που κατέβασα δεν αναφέρει τίποτα.εγω που εχω αλλαξει εδω και μηνες ολες τις εσωτερικες και πινακιδας με led , δεν μου εχει βγαλει κατι
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Ερώτηση.
Σε περίπτωση που αλλάξω λάμπες με led χρειάζεται να έχει canceller βγάζει σφάλμα αν δεν έχει; Στο manual που κατέβασα δεν αναφέρει τίποτα.εγω που εχω αλλαξει εδω και μηνες ολες τις εσωτερικες και πινακιδας με led , δεν μου εχει βγαλει κατι
Προβολής και πίσω φώτα φρένων πορείας;
-
Πολύ καλύτερο χωρίς τα hybrid στα πλάγια
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Ερώτηση.
Προβολής και πίσω φώτα φρένων πορείας;
α συγγνωμη, νομιζα οτι ελεγες για τα φωτακια στον εσωτερικο χωρο.
οχι δεν εχω πειραξει τα φωτα πορειας, πισω κλπ -
Καλορίζικο! Πολλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
-
Καταπληκτικό χρώμα!
Και πάλι καλορίζικο! -
Ευχαριστώ παιδιά και έσεις με το καλό όταν τα παραλάβετε να μας τα δείξετε!
-
Καλορίζικο πανέμορφο ειναι
-
-
Μία ερώτηση τα πίσω φώτα είναι όλα με απλές λάμπες;
-
Μία ερώτηση τα πίσω φώτα είναι όλα με απλές λάμπες;
-
https://ibb.co/BBPsbv5
Η φωτογραφία είναι από την σελίδα της Toyota για την έκδοση active -
καλοριζικο, καλα και ασφαλη χιλιόμετρα!
τι χρώμα είναι? πέρλα ή λευκό? -
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
καλοριζικο, καλα και ασφαλη χιλιόμετρα!
τι χρώμα είναι? πέρλα ή λευκό?Να σαι καλά φίλε μου! Πέρλα γιαυτο ανεβασα κοντινη φωτογραφια .
-
Ουραίο ! καλοτάξιδο να είναι
-
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Εδω και καποιες μερες ειμαι ευτυχης κατοχος μιας Corolla Hatch Hybrid 1.8 Active Plus - Denim Blue (ολο αυτο μονος μου)
Στρωθηκα και διαβασα καπου 70-80 σελιδες απο τα ωραια που γράφετε,ομως επειδη ο χρονος πιεζει τελικα, αποφασισα να ρωτησω:
Τι εικονα εχουμε για το "στρωσιμο"? Οσο κι αν εψαξα δεν εχω βρει κατι περα απο τα προφανη (δε σερνουμε βαρκες-τροχοσπιτα,δεν παμε 180 με τις ωρες κλπ)Ευχαριστω!
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Εδω και καποιες μερες ειμαι ευτυχης κατοχος μιας Corolla Hatch Hybrid 1.8 Active Plus - Denim Blue (ολο αυτο μονος μου)
Στρωθηκα και διαβασα καπου 70-80 σελιδες απο τα ωραια που γράφετε,ομως επειδη ο χρονος πιεζει τελικα, αποφασισα να ρωτησω:
Τι εικονα εχουμε για το "στρωσιμο"? Οσο κι αν εψαξα δεν εχω βρει κατι περα απο τα προφανη (δε σερνουμε βαρκες-τροχοσπιτα,δεν παμε 180 με τις ωρες κλπ)Ευχαριστω!
Καλοτάξιδη να την ευχαριστηθείς με Υγεία!!
Τίποτα για το στρώσιμο, για τα πρώτα 1.000χλμ χαλαρά και τίποτε άλλο. Και το manual γενική σύστηση έχει.
-
ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ
Να το ευχαριστηθείτε όσο δεν παίρνει
Toyota Corolla 2019