-
@george_87 said in Νεο Hyundai Tucson :
@zoros said in Νεο Hyundai Tucson :
@george_87 said in Νεο Hyundai Tucson :
Για το Tucson plug in ποια ειναι η γνώμη σας;
Μόλις το παρήγγειλα, χωρίς όμως να μπορώ να το κάνω test drive και βλέποντας μόνο reviews του εξωτερικού.
Στα χαρτιά είναι πολύ καλό, με 265hp και μόνιμη τετρακίνηση. Για εντυπώσεις τα λέμε το 2023 που μάλλον θα παραλάβω…Από που το έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται; και τι χρόνο παράδοσης σου ειπαν; 1 χρονο;
άδα….
Και επίσης σε πιάνει το πρόγραμμα επιδότησης για ηλεκτρικό;γιατί τις προάλλες που έπεσα στο συγκεκριμένο άρθρο,δελεαστικά από τις 6000 τις επιδότησης,και υπολόγισα ότι αν έπαιρνα το hybrid(υπάγεται στο πρόγραμμα;) που έχει 42000 αρχική τιμή-6000 =36000.και εγώ όπως παρήγγειλα το δικό μου βγαίνει στα 37(turbo 48v hybrid)
Το θέμα βέβαια είναι ποτε θα πάρεις πίσω αυτές τις 6000 και πόρε θα φέρουν ηλεκτρικό tuscon Ελλάδα…. -
Η επιδότηση από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά αν δε κάνω λάθος καλύπτει μόνο τα full ηλεκτρικά, Και όχι full Hybrid και PHEV.
-
@wendor said in Νεο Hyundai Tucson :
Η επιδότηση από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά αν δε κάνω λάθος καλύπτει μόνο τα full ηλεκτρικά, Και όχι full Hybrid και PHEV.
Ετσι ακριβως
-
@wendor said in Νεο Hyundai Tucson :
Ok Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την διευκρίνιση.μου έφυγε ενα βάρος.:)
-
-
Αν το full hybrid είχε επιδότηση, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης των άλλων εκδόσεων.
Προσωπικά δεν θα έβρισκα λόγο ύπαρξης. Θα βρίσκαμε σε κάθε στενό και από ένα τουσον.
-
Σχετικά με το θόρυβο πίσω δεξιά που ανέφερα σε παλιότερες αναρτήσεις μου, το πιθανότερο είναι να έχει θέμα το αντίστοιχο αμορτισέρ :
https://m.facebook.com/groups/758673311459060/permalink/986934938632895/ -
Tο phev έχει επιδοτηση μέσω leasing
-
@kapelis said in Νεο Hyundai Tucson :
Tο phev έχει επιδοτηση μέσω leasing
Έχεις κάποιο link. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει δεν συμφέρει το leasing αλλά εάν υπάρχει κάποιο παράθυρο στον νομό και επωφελείται από την επίδοση των 8.000 ίσως να αξίζει.
-
Καλημέρα, συγνώμη για το αργοπορημένο της απάντησης αλλά έλειπα ταξίδι.
τόσο μου είπαν, 4-6 μήνες και το έχω και γραπτά. Τώρα το πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο είναι άλλη υπόθεση.Καλά ειδικά και με τα τελευταία γεγονότα τα θλιβερά και εν μέσω πολέμου, ίσως πάνε ακόμα πιο μετά οι παραδόσεις, πολλή αβεβαιότητα και δυστυχία, η ενέργεια σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο και εμείς ανυπομονούμε για τα (παραγγελθέντα) αμάξια μας… Ας ειμαστε γεροί με όλα αυτά που συμβαίνουν και οι παραλαβές έπονται!
-
@sabas_thess said in Νεο Hyundai Tucson :
@charisgian said in Νεο Hyundai Tucson :
Είμαι κάτοχος του 180, 4Χ4 και το αμάξι για τα λεφτά του παίζει μπάλα μόνο του. Το μόνο μειονέκτημα, αλλά το ήξερα, οπότε το περίμενα είναι η κατανάλωση, που στην τελική για τα κιλά του δεν τη λες και υπερβολική.Όχι το αμάξι σου δεν παίζει μπάλα μόνο του. Για τα λεφτά του αυτή την εποχή είναι εκτός λογικής! Ουσιαστικά σε βάζει σε σκέψεις να αγοράσεις AWD ακόμα και αν δεν το χρειάζεσαι. Να σκεφτείς ότι αντίστοιχα της Distinctive εξοπλισμένα αυτόματα c_suv άνευ AWD έχουν 37,k Tiguan & 41k (δεν κάνω πλάκα) 3008 (χέστε μας με το grip μωρέ). Δηλαδή παίρνεις το Tuscon και με τα ρέστα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση Yaris 5ετιας για τις εντός πόλης μετακινήσεις και είσαι πάλι κερδισμένος! Είναι τρομερό και το λέω εγώ που δεν με λες φαν του...
Όσο για το θέμα της κατανάλωσης, όπως έχω ξαναπεί σε άλλο νήμα, δεν χωράει στην λογική μου. Συζητάνε για 30k+ AWD οχήματα και ασχολούνται με την κατανάλωση. Σέρνεις κοντά 1.7 τόνους, 180 μουλάρια, χώρους για 15μερες διακοπές 5μελους οικογένειας και θες να καίει σαν Corolla Hybrid; Τρέλα πουλάτε; Αυτό δεν είναι θέμα τεχνολογικής εξέλιξης, είναι άρνηση της πραγματικότητας σε συνδυασμό με μαθηματικό παράδοξο. Το μόνο πράγμα που δέχομαι να ακούσω (ενώ ΔΕΝ το ασπαζομαι) είναι ότι ο άλλος δεν αποδέχεται σε αυτά τα λεφτά το σήμα της Hyundai στο κλειδί του. Λογικός άνθρωπος που ψωνίζει για τις ανάγκες του και δεν έχει ανάγκη να εντυπωσιάσει γείτονες και πεθερικά το αγοράζει (AWD) με κλειστά τα μάτια, τέλος.
Φτάνει να χρειάζεται το AWD. Και όταν λέμε χρειάζεται δεν εννοούμε για να φαίνεται το σηματάκι "AWD" στο πάρκιν του kitchen bar ώστε να "ξεπλένει την ντροπή" του Hyundai....
Χωρίς να εισαι και φαν… εκανες το καλυτερο σχόλιο εδω μεσα, ή τελοσπαντων το καλύτερο για μένα, που παρηγγειλα το 180, μηχανικό, χωρις εξτρα και συνειδητά μη AWD γιατι νομίζω μου είναι περιττό (φοραω χιονολάστιχα απο νοεμβρη/ή και ανάλογα με τις καιρικες συνθηκες και πάω πάντα από την… καλά πεπατημένη και γενικά πολύ φαν της ασφαλους με χαμηλες ταχυτητες οδήγησης…) Εβαλες ομως τα πραγματα στην αληθινη, λογική τους διάσταση!!
-
@ggeorg10 said in Νεο Hyundai Tucson :
@hlias77 said in Νεο Hyundai Tucson :
Εγώ από έξτρα θέλω σίγουρα την έξυπνη θύρα αποσκευών,και σκέφτομαι το σύστημα 4 καμερών περιφερειακής επόπτευσης.και λέω σκέφτομαι γιατί είναι στα 2050 ευρώ.αλλά είναι ωραίο πακέτο το συγκεκριμένο.
Πράγματι αξίζει αλλά στοιχίζει πολύ.
Άσε που θα πάει την παραλαβή τόσο μακριά (10 μηνες και βαλε) που σε κάνει να λες άστο καλυτερα… Καλά και χρυσά τα επιπλεον συστήματα και δίνουν πολλα στον τομεα της ασφαλειας αναμφίβολα, αλλα λιγο το κόστος λιγο και οι απιστευτοι χρόνοι, θα βγει κανα facelift και θα ψαχνομαστε χαχα
-
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Κάνω δοκιμή κάποιες μέρες τώρα σε στάνταρ διαδρομή σπίτι-δουλειά, σε ίδιες συνθήκες(όσο είναι δυνατόν) και βλέπω κατανάλωση σχεδόν 1 λίτρο διαφορά.
Είναι καθαρά ιδέα μου ή παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ όσους διάβασαν
Καλησπέρα! Ενδιαφέρον αυτό, και 1λτ. εκει που εχουν καταντήσει οι τιμές, κάτι ειναι κ αυτό… Θα το έκανα μια ερώτηση στο τμημα σέρβις, που μπορεί να το γνωριζουν καλύτερα αυτο.. Καμιά ερώτηση δεν ειναι χαζή και εφόσον παρατηρείς κάτι, καλό ειναι να παρεις και την γνωμη των ειδικών! Καλό βράδυ!
-
Καλημέρα,
ενδιαφέρομαι για το Tucson 1.6 180hp 2WD αλλά έχω θορυβηθεί λίγο από τα νέα για ανακλήσεις μεγάλων αριθμών οχημάτων λόγω κατασκευαστικών αστοχιών.
Θα ήθελα τη γνώμη του φόρουμ για το θέμα των ανακλήσεων. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με το θέμα;
Σας ευχαριστώ. -
Ίσως το μοναδικό που μπορείς να κάνεις ρεαλιστικά είναι υπομονή και να περιμένεις κάνα χρόνο να ρολάρει η παραγωγή γιατί μέσα σε όλα οι κατασκευαστές "βιάζονται" ένεκα ανταγωνισμού να βγάλουν τα νέα τους οχήματα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται (σε όλους όχι μόνο στη Hyundai) προβλήματα προς διόρθωση.
-
@tom77 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα,
ενδιαφέρομαι για το Tucson 1.6 180hp 2WD αλλά έχω θορυβηθεί λίγο από τα νέα για ανακλήσεις μεγάλων αριθμών οχημάτων λόγω κατασκευαστικών αστοχιών.
Θα ήθελα τη γνώμη του φόρουμ για το θέμα των ανακλήσεων. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με το θέμα;
Σας ευχαριστώ.Έχοντας 10 μήνες την έκδοση του Tucson που σε ενδιαφέρει, η μόνη ανάκληση είναι για την αντικατάσταση διακοπτών στο τιμόνι οι οποίοι σε κάποιους είχαν την τάση να ξεθωριάζουν. Προχώρα άφοβα.
-
Όσο περιμένετε, τόσο χειρότερο είναι. Οι τιμές θα αυξηθούν κι άλλο, κι άλλο τόσο η αναμονή.
Go for it! Αμαξαρα είναι.
-
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Όσο περιμένετε, τόσο χειρότερο είναι. Οι τιμές θα αυξηθούν κι άλλο, κι άλλο τόσο η αναμονή.
Go for it! Αμαξαρα είναι.
Από την αντιπροσωπεία που το αγόρασα την Παρασκευή που πήγα για τους διακόπτες , μου ανέφερε ο πωλητής ότι ήρθε καινούργιος τιμοκατάλογος με +300 ευρώ πιθανόν και από αύριο. Έχει τρεις μήνες να αλλάξει , από 7/12/21 ενώ συνήθως έβγαινε κάθε μήνα.
-
Aν δεν έχεις αμεσα αναγκη αυτοκινήτου, μην ενδίδεις στον εκβιασμό τους.
Ασε τους να μην πουλάνε τιποτα μεχρι να ομαλοποιήσουν την παραγωγή!
Και αυξήσεις και αναμονές έτους!
Ντροπή!Και οσόν αφορά το tuscon ειλικρινά ποιος αντέχει να βλέπει οδηγώντας τέτοιο κακάσχημο τιμόνι;
Τι νέα μόδα είναι αυτή με τα τιμόνια 2 ακτίνων; -
@iceman7 said in Νεο Hyundai Tucson :
Και οσόν αφορά το tuscon ειλικρινά ποιος αντέχει να βλέπει οδηγώντας τέτοιο κακάσχημο τιμόνι;
Τι νέα μόδα είναι αυτή με τα τιμόνια 2 ακτίνων;Μια χαρά είναι το τιμονακι. Και η εργονομία του πολύ καλή. Η παλάμη κουμπωνει ιδανικά στο άνοιγμα που δημιουργείται.
Γούστα είναι αυτά.
Hyundai Tucson NX4 (2020)