-
Τώρα με το κρύο, πόσο έχει αυξηθεί η κατανάλωση. 100+ χλμ λιγότερα έβγαλε το τελευταίο γέμισμα.
-
Εμπειρία του ηλεκτροκινητήρα για μικρομετακινήσεις στα χιόνια?
-
@kyr80 said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα με το κρύο, πόσο έχει αυξηθεί η κατανάλωση. 100+ χλμ λιγότερα έβγαλε το τελευταίο γέμισμα.
Πόσα χιλιόμετρα βγάζει συνήθως;
-
@kyr80 said in Toyota Corolla 2019:
Λογικό, αφού δουλεύει πολύ πιο συχνά και πολύ περισότερο ο θερμικός κινητήρας.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε ψάξιμο καινούριου αυτοκινήτου λόγω του ερχομού του τρίτου παιδιού και μου αρέσει πλέον πολύ το corolla ts ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος κάτοχος του ts hybrid για τον χώρο των πίσω επιβατών και αν χωράει τρία παιδικά καρεκλακια ( τώρα έχω δύο καρεκλακια με isofix, θα χωράει κάποιο τρίτο με την ζώνη ασφαλείας έστω στην μέση του πίσω καθίσματος? Ή θα πρέπει να αλλαχθούν και τα καρεκλακια και να δένουν όλα με ζώνες ασφαλείας?) Αναμένω κ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα. Με το καλό το τρίτο παιδάκι σας και να τα χαίρεστε όλα με υγεία! Κάτοχος του touring εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο. Οι χώροι πίσω είναι καλοί για τρεις επιβάτες, ακόμα και σχετικά μεγαλώσωμους ενήλικες, πόσο μάλλον για τρία παιδιά, χωρίς καθισματάκια. Ή έστω ένα παιδί σε κάθισμα και δύο χωρίς. Αλλά όπως εγώ το βλέπω μετά από τόσο καιρό χρήσης, δε νομίζω πως χωράει τρία καθισματάκια ειδικά με isofix βάση. Έχω κάποιους ενδοιασμούς πως θα χωρέσουν τρία καθισματάκια δίπλα-δίπλα ακόμα και χωρίς isofix, δηλαδή με ζώνες. Όταν δοκίμασα να βάλω δύο καθισματάκια, το ένα με βάση και το άλλο χωρίς, δεν άφηνε επαρκή χώρο όχι για τρίτο κάθισμα, αλλά ούτε για τρίτο παιδί. Τα καθισματάκια ήταν της peg perego για βρέφος και με βάση isofix και το δεύτερο της recaro για μεγαλύτερα παιδιά χωρίς βάση. Δύσκολα, να βρεις πάντως αυτοκίνητο που θα χωράει άνετα πίσω τρία καθισματάκια. Γενικά, είναι εξαιρετικά άνετο στην οδήγηση, ειδικά εντός πόλης, οικονομικό και για εμάς και όμορφο. Έχει κάποια μειονεκτήματα, π.χ. ως προς θήκες για μικροαντικείμενα, αλλά αν ξαναγόραζα αμάξι πάλι αυτό θα έπαιρνα. Αν έχεις δυνατότητα πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να το δεις. Σημειώνω, πως όταν αγοράσαμε το corolla είχαμε τρία παιδιά, τώρα έχουμε τέσσερα.
-
ενημερωτικα, η αναμονη για το Corolla εχει παει στους 12 μηνες.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
ενημερωτικα, η αναμονη για το Corolla εχει παει στους 12 μηνες.
Ναι το έμαθα και εγώ προσφάτως....όπως και σε όλα τα άλλα Τογιότα δηλαδή.
-
@skyrider1981 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα. Με το καλό το τρίτο παιδάκι σας και να τα χαίρεστε όλα με υγεία! Κάτοχος του touring εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο. Οι χώροι πίσω είναι καλοί για τρεις επιβάτες, ακόμα και σχετικά μεγαλώσωμους ενήλικες, πόσο μάλλον για τρία παιδιά, χωρίς καθισματάκια...... Αν έχεις δυνατότητα πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να το δεις. Σημειώνω, πως όταν αγοράσαμε το corolla είχαμε τρία παιδιά, τώρα έχουμε τέσσερα.
Καλησπέρα φίλε μου, επειδή και εγώ κοίταζα το touring και δεν υπάρχει πουθενά στην Αττική για να το δει κανείς, μπορείς να μου πεις αν το μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το hatch back δίνει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια πίσω? (Σε φάση που σκέφτομαι να σταματήσω κανένα ταξιτζή στο δρόμο με touring να δοκιμάσω)
-
[...]
Σημειώνω, πως όταν αγοράσαμε το corolla είχαμε τρία παιδιά, τώρα έχουμε τέσσερα.Συγχαρητήρια! Να είναι γερά, καλότυχα και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!
-
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα. Με το καλό το τρίτο παιδάκι σας και να τα χαίρεστε όλα με υγεία! Κάτοχος του touring εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο. Οι χώροι πίσω είναι καλοί για τρεις επιβάτες, ακόμα και σχετικά μεγαλώσωμους ενήλικες, πόσο μάλλον για τρία παιδιά, χωρίς καθισματάκια...... Αν έχεις δυνατότητα πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να το δεις. Σημειώνω, πως όταν αγοράσαμε το corolla είχαμε τρία παιδιά, τώρα έχουμε τέσσερα.
Καλησπέρα φίλε μου, επειδή και εγώ κοίταζα το touring και δεν υπάρχει πουθενά στην Αττική για να το δει κανείς, μπορείς να μου πεις αν το μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το hatch back δίνει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια πίσω? (Σε φάση που σκέφτομαι να σταματήσω κανένα ταξιτζή στο δρόμο με touring να δοκιμάσω)
Μπορεί κάποιος να τσεκάρει και το Suzuki swace εαν δεν μπορεί να δει το touring. Είναι ακριβώς τα ίδια.
-
Καλησπέρα. Το μεγαλύτερο μεταξόνιο πράγματι δίνει περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών συγκριτικά με το hatchback. Μεγάλο ρόλο στην επιλογή σε εμάς, έπαιξε και αυτό. Έχει διαφορά. Και στον πίσω χώρο για τα πόδια, αλλά και στο χώρο αποσκευών (άσχετο με το μεταξόνιο). Αν το συγκρίνεις βέβαια με κάποια άλλα station/touring π.χ focus, ίσως φανεί μικρό. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν τον λες λίγο. Τρεις ενήλικες δε θα ζοριστούν. Εγώ όσες φορές έχει χρειαστεί να κάτσω πίσω δεν αισθάνθηκα άβολα.
-
@agpr said in Toyota Corolla 2019:
[...]
Σημειώνω, πως όταν αγοράσαμε το corolla είχαμε τρία παιδιά, τώρα έχουμε τέσσερα.Συγχαρητήρια! Να είναι γερά, καλότυχα και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!
Ευχαριστώ. Υγεία σε όλους μας, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλησπερα στην παρέα.
Για παραγγελιες περσινου Οκτωβρίου Νοεμβρίου στο hybrid hatchback ποτε είναι οι εκτιμήσεις παραλαβής περίπου από τους δικούς σας πωλητές?
Θενξ -
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπερα στην παρέα.
Για παραγγελιες περσινου Οκτωβρίου Νοεμβρίου στο hybrid hatchback ποτε είναι οι εκτιμήσεις παραλαβής περίπου από τους δικούς σας πωλητές?
ΘενξΔεν ξέρω, πάντως χθες μου είπαν ότι θα σταματήσουν να δέχονται παραγγελίες για Corolla για τρεις μήνες. (τώρα μου το είπε έτσι για να προχωρήσω, δεν ξέρω)
-
Καλησπερα στην παρέα.
ΘενξΔεν ξέρω, πάντως χθες μου είπαν ότι θα σταματήσουν να δέχονται παραγγελίες για Corolla για τρεις μήνες. (τώρα μου το είπε έτσι για να προχωρήσω, δεν ξέρω)
Το πηρηγγειλα αντι για το cross που υποτιθεται αργουσε πολυ αλλα ετσι οπως μου τα λενε λες και σπρωχνανε τοτε προς corolla αντι για cross ανεξαρτητως χρονου. Για αυτο ήθελα να δω στατιστικά ποσο πάει και σε άλλους.
-
Καλησπερα στην παρέα.
Και μενα μου το είπαν... έχουν φρακάρει οι παραγγελίες στο εργοστάσιο!!!
-
Καλησπέρα.
Το πρωί πέρασα από την polis Θέρμης για να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νέο με την παραγγελία και το ευχάριστο είναι ότι από 14/4 τελικά παραλαμβάνω 3/3 δλδ από 6 μήνες σε 4 μήνες και 3 βδομάδες. Οπως μου είπε ο πωλητής που με εξυπηρετεί όλα τα μοντέλα σιγά σιγά μειώνουν τους χρόνους παράδοσης εκτός από το Hilux. Πχ η Corolla έπεσε σε 5 μήνες το Yaris 4-6 το cross στο 10 μηνο και γίνονται προσπάθειες στα εργοστάσια να μειωθούν περισσότερο όπως μου είπαν. -
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα.
Το πρωί πέρασα από την polis Θέρμης για να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νέο με την παραγγελία και το ευχάριστο είναι ότι από 14/4 τελικά παραλαμβάνω 3/3 δλδ από 6 μήνες σε 4 μήνες και 3 βδομάδες. Οπως μου είπε ο πωλητής που με εξυπηρετεί όλα τα μοντέλα σιγά σιγά μειώνουν τους χρόνους παράδοσης εκτός από το Hilux. Πχ η Corolla έπεσε σε 5 μήνες το Yaris 4-6 το cross στο 10 μηνο και γίνονται προσπάθειες στα εργοστάσια να μειωθούν περισσότερο όπως μου είπαν.Αδελφέ μου καλές παραλαβές και καλά χιλιόμετρα! Hybrid hatchback ετσι?
Κερνάω μπύρες, μου φτιαξες την διάθεση με αυτά τα νέα και μακάρι να επαληθευτούν τα προγνωστικά για τόσο γρήγορες παραλαβές.
Καλά ο κάθε πωλητής ακολουθεί δική του πολιτική και σίγουρα πλέον μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη συμφόρηση, αλλά οι πληροφορίες που μου δίναν ήταν αρκετά μεγαλύτερες και από τις πρώτες που σου χαν δώσει. -
αλλος πωλητης στην Αθηνα ελεγε για 12μηνες πλεον στο κορολλα.
Toyota Corolla 2019