-
Εύκολα Leon από εμένα!
Αν μπεις σε i30 και πας να αλλάξεις ταχύτητα θα απογοητευτείς. Ο επιλογέας είναι για τα μπάζα...
https://zeperfs.com/en/duel8748-8894.htm -
+1 Μονο#λεόν λεμε
-
Και εγώ υπέρ του Leon!!!
-
Leon και από εμένα φυσικά. Καλή χρονιά σε όλους.
-
Καλή χρονιά σε όλους!
Ερώτηση, έχει πάρει κανείς να τοποθετήσει προστατευτικά οθόνης και στο cockpit και στην 10αρα οθόνη infotainment;
-
Στο info το καταλαβαίνω, στο cockpit δεν βλέπω τον λόγο.
-
@sabas_thess said in Seat Leon Mk4 (2020):
Στο info το καταλαβαίνω, στο cockpit δεν βλέπω τον λόγο.
Δεν θα διαφωνήσω στο σκεπτικό σου. Επηρεάστηκα από κάποιον Ισπανό που είδα να βάζει και στο ATECA του.
-
Στο cockpit βαζεις εαν πλενεις σε πλυντηριο αμφιβολου ποιοτητας που με το ιδιο πανι που στεγνωνουν το εξωτερικο, σου κανουν και μεσα τις οθονες.
Εαν πλενεις μονος ή σε σωστο πλυντηριο, δεν ειναι απαραιτητο.
-
Στο νέο Leon δεν βάζουν προστατευτικό στην οθόνη;
Το δικό μου είχε από το εργοστάσιο.
-
@storm said in Seat Leon Mk4 (2020):
Στο νέο Leon δεν βάζουν προστατευτικό στην οθόνη;
Το δικό μου είχε από το εργοστάσιο.
Εννοείς τις μεμβράνες που έχει εξ αρχής με κίτρινη λωρίδα που το τραβάς? Όπως στα κινητά όταν τα αγοράζεις καινούρια?
Ή είχαν φορεμένο προστατευτικό? -
Όχι, δεν εννοώ την μεμβράνη με την λωρίδα που την τραβάς. Είχε προστατευτική μεμβράνη.
-
Όχι, δεν εννοώ την μεμβράνη με την λωρίδα που την τραβάς. Είχε προστατευτική μεμβράνη.
Για να δω όταν έρθει και το δικό μου αν θα έχει!!!
-
Είναι ορατή στο μάτι γιατί δεν καλύπτει εντελώς την οθόνη στα άκρα, οπότε με το νύχι μπορεί να βγει.
Άντε με το καλό να παραλάβεις. Καλοτάξιδο να είναι.
-
Είναι ορατή στο μάτι γιατί δεν καλύπτει εντελώς την οθόνη στα άκρα, οπότε με το νύχι μπορεί να βγει.
Άντε με το καλό να παραλάβεις. Καλοτάξιδο να είναι.
Ναι το είδα σε ένα βιντεάκι ότι έχει μια μικρή διαφορά στο μέγεθος του.
Σε ευχαριστώ πάντως και για την απάντηση και για την ευχή για το καινούριο αμάξι.
Αναμένω με υπομονή να το πάρω στα χέρια μου -
Γεια σας ρε παιδιά. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα του Leon MK4, και πραγματικά ανυπομονώ να παραλάβω το δικό μου Leon FR plus DSG mildhybrid με extra το DCC και 10'' Navi. Έχω παραγγείλει από 25/09/2021 και όλο μου μεταφέρουν την εβδομάδα παραγωγής πιο μακριά. Είχαν πει οτι κοντά στις γιορτές (τώρα δηλαδή) θα έπαιρνα το αμάξι, αλλά δεν το βλέπω να έρχεται πριν το Μάρτιο του 2022.
Υπάρχει κανένας που περιμένει επίσης την παραλαβή?
Και επίσης υπάρχει κάποιος κάτοχος με dcc στο αυτοκίνητό του να μας πεί τις εντυπώσεις του?
Καλώς σας βρήκα κιόλας -
@samysenz said in Seat Leon Mk4 (2020):
Γεια σας ρε παιδιά. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα του Leon MK4, και πραγματικά ανυπομονώ να παραλάβω το δικό μου Leon FR plus DSG mildhybrid με extra το DCC και 10'' Navi. Έχω παραγγείλει από 25/09/2021 και όλο μου μεταφέρουν την εβδομάδα παραγωγής πιο μακριά. Είχαν πει οτι κοντά στις γιορτές (τώρα δηλαδή) θα έπαιρνα το αμάξι, αλλά δεν το βλέπω να έρχεται πριν το Μάρτιο του 2022.
Και επίσης υπάρχει κάποιος κάτοχος με dcc στο αυτοκίνητό του να μας πεί τις εντυπώσεις του?
Καλώς σας βρήκα κιόλαςΚαλορίζικο όταν το παραλάβεις! Ελπίζω να το παραλάβεις το συντομότερο.
Επειδή και εγώ έκανα την παραγγελία πριν 3 εβδομάδες, παρόλο ότι με είπαν για 4,5 μήνες, πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει περισσότερο. Εγώ το παρήγγειλα χωρίς mild hybrid και με χειροκίνητο, αλλά εξτρα DCC, 10' infotainment, ηλιοροφή.
Κάποιοι μου φαίνεται είχαν γράψει σε αυτό το άρθρο για δοκιμές τους με το DCC. Από που το παρήγγειλες αν επιτρέπεται? -
Καλώς σας βρήκα κιόλαςΜε το καλό να παραλάβεις! Τον Αύγουστο που έψαχνα για νέο αυτοκίνητο, πήρα τηλέφωνο στην τοπική seat μου είχαν πει για τρίμηνη παράδοση, όποτε δεν πήγα καν να πάρω προσφορά γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα μου μετέφεραν συνεχώς την ημερομηνία παραγωγής.
-
@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλώς σας βρήκα κιόλαςΚαλορίζικο όταν το παραλάβεις! Ελπίζω να το παραλάβεις το συντομότερο.
Επειδή και εγώ έκανα την παραγγελία πριν 3 εβδομάδες, παρόλο ότι με είπαν για 4,5 μήνες, πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει περισσότερο. Εγώ το παρήγγειλα χωρίς mild hybrid και με χειροκίνητο, αλλά εξτρα DCC, 10' infotainment, ηλιοροφή.
Κάποιοι μου φαίνεται είχαν γράψει σε αυτό το άρθρο για δοκιμές τους με το DCC. Από που το παρήγγειλες αν επιτρέπεται?Καλορίζικο και σε σένα με το καλό, όταν το παραλάβεις. Υποθέτω πως σιγά - σιγά θα αρχίσει να μειώνεται ο χρόνος παράδοσης μέσα στο 2022. Πάντως εχτές 05/01/2022 που μίλησα με την αντιπροσωπεία μου είπαν πως δεν έχουν παραδώσει ακόμα παραγγελίες που έγιναν Ιούνιο του 21'. (Μπορεί και να το είπε για παρηγοριά σε μένα - δε ξέρω αν αληθεύει.).
Πέρα από αυτά εγώ έκανα τη παραγγελία μου από τη μεγάλη αντιπροσωπεία της Αργυρούπολης Αθήνας. -
Γνωρίζει κανείς αν θα επωφεληθεί και το Leon από το upgrade που θα φέρει το infotainment των Golf 8 MY2022;
-
Επισήμως δεν έχουν ίδιο software οι εταιρείες του vag.
Βέβαια ανεπίσημα φαντάζομαι θα συνεργάζονται και θα ανταλλάσσουν πληροφορίες.
Seat Leon Mk4 (2020)