Dec 26, 2021, 9:12 AM

Τα πρώτα 6.700 χμλ (4X4 180 HP, auto)

Χρόνια Πολλά!

Με αφορμή ένα επαναλαμβανόμενο θόρυβο σε ανωμαλίες του οδοστρώματος σα μικρά χτυπήματα που μάλλον προέρχεται από πίσω δεξιά, πήγα στην αντιπροσωπεία στις 17/12.
Το αυτοκίνητο αρχικά μπήκε στον εγκέφαλο για ενημερώσεις και πράγματι άλλαξε η πληροφόρηση στο ταμπλό, δίνοντας accumulative info όπως θα δείτε στη φώτο, όπου πράγματι η μέση κατανάλωση είναι στο λογικότατο 8.4/100, δοθεντος όμως όπως έχω πει πολλάκις ότι το αυτοκίνητο οδηγείται στην Ε. Ο. χωρίς πολλή κίνηση (ιδίως το πρωί), στο πρόγραμμα eco, δεν φορτώνεται και δεν το πιέζω.
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω την κατανάλωση πολύ δίκαιη για το βάρος του και την αυτόματη τετρακίνηση.
Όσον αφορά το θόρυβο, λιπανθηκε η πίσω εταζιερα αλλά δεν μπορώ να πω ότι το θέμα λύθηκε.
Μου πρότειναν να το αφήσω εκεί τον ερχόμενο μήνα κατόπιν ραντεβού κ να μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Παρατηρώ ότι ο θόρυβος (επαναλαμβανόμενα χτυπήματα) εμφανίζεται με το αυτοκίνητο κρυο (άρα και την ανάρτηση) και μειώνεται ή δεν τον ακούω, όταν το πορτ μπαγκαζ είναι φορτωμένο.
Το μυαλό μου πάει ακόμα και στη στήριξη των αντικειμένων κ της hybrid μπαταρίας, κάτω από το κάλυμμα του πορτ μπαγκαζ - θεωρώ όμως ότι το έλεγξαν. Ο τεχνικός δεν άκουσε τίποτα στον έλεγχο που έκανε (μόνος του) στο δρόμο, πριν μου το παραδώσει. Η εταιρεία δεν έχει δώσει ανάκληση για τέτοια δυσλειτουργια.
Όμως, όταν έδωσα αρ. κυκλοφορίας, εκτυπωθηκσν 4 σελίδες από το server της hyundai με κάθε λεπτομέρεια, αλλάχθηκε λοιπόν μέχρι ένα θαμπωμενο μπουτον αριστερά στο τιμόνι, πριν καν το πω στον τεχνικό! Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής έγινε και η τοποθέτηση του αυτοκινήτου στον εγκέφαλο με τα νεώτερα updates που προανέφερα. 20211226_110638.jpg