-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Από τα πιο όμορφα πραγματικά SUV που κυκλοφορούν. Όπως πρέπει να είναι.
Όχι κουπέ καραγκιοζιλίκια σαν άλλα κι άλλα...Αχαχαχα....κλαίω!!!
#C-HR_forever!! -
@fanis75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Από τα πιο όμορφα πραγματικά SUV που κυκλοφορούν. Όπως πρέπει να είναι.
Όχι κουπέ καραγκιοζιλίκια σαν άλλα κι άλλα...Αχαχαχα....κλαίω!!!
#C-HR_forever!!Δεν αναφέρουν συγκεκριμένα στο chr. Αυτό εκτός από ασχημουτσικο πίσω, έχει και εργονομικά προβλήματα! Από μπροστά τουλάχιστον παλεύεται!
-
Από τα πιο όμορφα πραγματικά SUV που κυκλοφορο
Coupe καραγκιοζιλίκια χίλιες φορές για μένα από το να κυκλοφορώ με την ασχήμια.
Τωρα το πως πρέπει να είναι απλά δεν υπάρχει. Για τον καθένα ΠΡΕΠΕΙ να είναι αλλιώς
Για μενα που δεν μου είναι χρήσιμη η τετρακινηση και αδιαφορώ δεν καταλαβαινω γιατι να την έχω
-
Εσύ θα ξέρεις...εμείς θα σου πούμε;
-
@cirus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τωρα το πως πρέπει να είναι απλά δεν υπάρχει. Για τον καθένα ΠΡΕΠΕΙ να είναι αλλιώς
Για μενα που δεν μου είναι χρήσιμη η τετρακινηση και αδιαφορώ δεν καταλαβαινω γιατι να την έχω
Δε σε αναγκάζει κανείς να την έχεις. Απλά το συγκεκριμένο αμάξι έχει νόημα 4κίνητο. Αν ΔΕΝ θέλεις 4κίνητο, έχει άλλες καλύτερες επιλογές από Suzuki. Ειδικά σε ΜΗ suv.
-
Δε σε αναγκάζει κανείς να την έχεις. Απλά το συγκεκριμένο αμάξι έχει νόημα 4κίνητο. Αν ΔΕΝ θέλεις 4κίνητο, έχει άλλες καλύτερες επιλογές από Suzuki. Ειδικά σε ΜΗ suv.
Βρε Δημήτρη μου το αμαξι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
σε άλλο νήμα το προτείνω και όλας σε άλλους
την ασχήμια του σχολίασα μόνο. Τι να κάνω αυτή είναι η γνώμη μου και απλά την έγραψα. Εννοειται ότι δεν θα το έπαιρνα ποτέ.
όπως σέβομαι την δική σου ότι δεν σαρέσουν τα coupe SUV
-
την ασχήμια του σχολίασα μόνο. Τι να κάνω αυτή είναι η γνώμη μου και απλά την έγραψα. Εννοειται ότι δεν θα το έπαιρνα ποτέ.
Ε ωραία που το πρόβλημα; Ο καθένας έχει το γούστο του. Αυτό είπα και εγώ ότι το θεωρώ όμορφο και σωστό για το είδος του. Όχημα δραστηριοτήτων. Όπως και η πλειοψηφία το θεωρεί όμορφο. Δε σε ανάγκασα να αλλάξεις γνώμη όμως.
Και εγώ γελάω με το CHR και το Arkana όποτε τα βλέπω αλλά ο Φάνης τα θεωρεί υψηλής αξίας μοντέρνα τέχνη! Και προφανώς για το CHR αφού πουλάει τόσο, στον περισσότερο κόσμο αρέσει. Εγώ ανοίκω στην μειοψηφία.
Πέρα από την εμφάνιση όμως το coupe suv είναι οξύμωρο. Αντικειμενικά.
-
Γι αυτό τα αυτοκίνα έχουν το συνθετικό "CROSS" στις ονομασίες τους, γιατί δεν είναι σκοπός του σχεδιασμού τους το off roading με ανάγκη 4κινησης, αλλά είναι διασταύρωση χαρακτηριστικών.
Το ίδιο και το Σουζούκι, άλλο αν διατίθεται και 4κίνητο.
Κάποια, όπως το CHR, είναι κανονικά κουπέ/χατσμπακ που απέχουν λίιιγο περισσότερο απ' το έδαφος. -
έχει το γούστο του. Αυτό είπα και εγώ ότι το θεωρώ όμορφο και σωστό για το είδος του. Όχημα δραστηριοτήτων. Όπως και η πλειοψηφία το θεωρεί όμορφο. Δε σε ανάγκασα να αλλάξεις γνώμη όμως.
Και εγώ γελάω με το CHR και το Arkana όποτε τα βλέπΓιατι είπε κανένας ότι υπάρχει πρόβλημα?
Ειδικά την δική σου γνώμη την υπολογίζω πολύΚουβέντα κάνουμε και τίποτα παραπάνω δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και χιούμορ ξέρω ότι έχεις οπότε δεν βλέπω κάτι.
Η BMW έβγαλε το πρώτο με την σειρά X και πούλησε καλα . Sports Utility Vehicle είναι ο ορισμός του SUV , δεν νομίζω ότι είναι οξύμορο να έχουν coupe χαρακτηριστικά
ΔΕΝ είναι off road vehicles που έχουν ξεκάθαρο χαρακτήρα
-
έχει το γούστο του. Αυτό είπα και εγώ ότι το θεωρώ όμορφο και σωστό για το είδος του. Όχημα δραστηριοτήτων. Όπως και η πλειοψηφία το θεωρεί όμορφο. Δε σε ανάγκασα να αλλάξεις γνώμη όμως.
Και εγώ γελάω με το CHR και το Arkana όποτε τα βλέπΓιατι είπε κανένας ότι υπάρχει πρόβλημα?
Ειδικά την δική σου γνώμη την υπολογίζω πολύΚουβέντα κάνουμε και τίποτα παραπάνω δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και χιούμορ ξέρω ότι έχεις οπότε δεν βλέπω κάτι.
Η BMW έβγαλε το πρώτο με την σειρά X και πούλησε καλα . Sports Utility Vehicle είναι ο ορισμός του SUV , δεν νομίζω ότι είναι οξύμορο να έχουν coupe χαρακτηριστικά
ΔΕΝ είναι off road vehicles που έχουν ξεκάθαρο χαρακτήρα
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να είναι ξεκάθαρα offroaders με άξονες κτλ. Υποτίθεται όμως πως ο βασικός λόγος που παίρνεις κάτι τέτοιο είναι για να μπορείς να κάνεις κάποιες έξτρα δραστηριότητες πιο εύκολα απ ότι με ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Λίγο πιο κακό δρόμο από άσφαλτο (όχι απαραίτητη 4κίνηση πάντα - ανάλογα τι κάνει ο καθένας) και περισσότερους ΧΩΡΟΥΣ.
Και το C5 Aircross για παράδειγμα είναι ένα αξιοπρεπέστατο SUV, αν και 2κίνητο! Όπως και το Renegade και διάφορα άλλα... Ως 2κίνητα είναι καλύτερες επιλογές από 2κίνητο S cross! Αυτό λέω...
Τα κουπέ σχέδια, πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, μοιάζει μη αρμονικό, κόβουν από χώρο αποσκευών και από το ύψος των πίσω θέσεων. Δηλάδή ποιο το νόημα να πάρεις SUV το οποίο υποτίθεται πως πρέπει να είναι πιο ευρύχωρο, και να βαράνε τα κεφάλια των πίσω στον ουρανό; Ή να μη μπορείς να βάλεις πράγματα πίσω γιατί θα βρίσκουν στο τζάμι; Είναι σαν να βάζεις έναν σπρίντερ να τρέξει φορώντας τζιν και σκαρπίνια.
Υπάρχουν φυσικά και αγοραστές που αγοράζουν με νούμερο 1 κριτήριο την εμφάνιση και αφού αυτό το πράγμα τους αρέσει απλά το παίρνουν!
Επίσης αν δε σε νοιάζει ο χώρος αποσκευών και η άνεση των πίσω, γιατί να πάρεις τόσο μεγάλο (και ακριβό) αμάξι;
-
Τα κουπέ σχέδια, πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, μοιάζει μη αρμονικό, κόβουν από χώρο αποσκευών και από το ύψος των πίσω θέσεων. Δηλάδή ποιο το νόημα να πάρεις SUV το οποίο υποτίθεται πως πρέπει να είναι πιο ευρύχωρο, και να βαράνε τα κεφάλια των πίσω στον ουρανό; Ή να μη μπορείς να βάλεις πράγματα πίσω γιατί θα βρίσκουν στο τζάμι; Είναι σαν να βάζεις έναν σπρίντερ να τρέξει φορώντας τζιν και σκαρπίνια.
Μα coupe σχέδιο έχει και το δικό PUMA στο B-segment και έχει ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ της κατηγορίας.
Χωροι πίσω είναι μικροί βέβαια για τα γόνατα και οριακοι για το κεφαλι γιατι προτίμησαν τον χώρο αποσκευών στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Εχουν και αυτα που αναφέρεις χώρους σε σχέση με τα αντίστοιχα χαμηλα coupe και μπαίνεις βγαίνεις πολύ πιο άνετα. Οπότε για μένα πρακτικότητα προσφέρουν
-
Εμένα μου αρέσουν και τα coupe.
Αλλά το puma δεν είναι coupe. Έχει σχεδίαση που θυμίζει coupe. -
Μα coupe σχέδιο έχει και το δικό PUMA στο B-segment και έχει ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ της κατηγορίας.
Χωροι πίσω είναι μικροί βέβαια για τα γόνατα και οριακοι για το κεφαλι γιατι προτίμησαν τον χώρο αποσκευών στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Εχουν και αυτα που αναφέρεις χώρους σε σχέση με τα αντίστοιχα χαμηλα coupe και μπαίνεις βγαίνεις πολύ πιο άνετα. Οπότε για μένα πρακτικότητα προσφέρουν
Καμία σχέση η σχεδίαση του Puma με άλλα που βγαίνουν τελευταία. Το λές και τετράγωνο το Puma μπροστά τους. Τα βγάζουν πολυ πιο κοφτά πίσω.
Έχει κι άλλα. Έβαλα μερικά ενδεικτικά.
-
Πολύ γρήγορος είσαι !!!!
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αλλά το puma δεν είναι coupe. Έχει σχεδίαση που θυμίζει coupe.Εννοώ ότι στην οροφή στο τέλος έχει αυτή την καμπύλη προς τα κάτω που έχουν τα coupe όσο πιο μακρύ είναι το όχημα φαίνεται περισσότερο απλα.
Το Puma είναι μια κουτσούλια σε μήκος και δεν πολυφαίνεται παρόλα αυτά το έχει
Το CHR έχει θέμα χωρου αποσκευών λόγω των μπαταριών της υβιδικής τεχνολογίας αλλιώς θα είχε παραπάνω.
Το Arkana έχει οκ χώρο αποσκευών. Σιγουρα δεν είναι μεγάλος αλλά είναι οκ
-
Αλλά το puma δεν είναι coupe. Έχει σχεδίαση που θυμίζει coupe.Εννοώ ότι στην οροφή στο τέλος έχει αυτή την καμπύλη προς τα κάτω που έχουν τα coupe όσο πιο μακρύ είναι το όχημα φαίνεται περισσότερο απλα.
Το CHR έχει θέμα χωρου αποσκευών λόγω των μπαταριών της υβιδικής τεχνολογίας αλλιώς θα είχε παραπάνω.
Δες την καμπύλη στο πίσω παρμπριζ. Είναι τελείως διαφορετική. Δεν είναι coupe το puma, έχει όμως εξαιρετικό σχεδιασμό. Αν έβγαινε 1.0 κυβικά με 90 ατμοσφαιρικά άλογα στα 11.000 ευρώ ...θα το σκεφτόμουν.....st line φυσικά
-
Δες την καμπύλη στο πίσω παρμπριζ. Είναι τελείως διαφορετική. Δεν είναι coupe το puma, έχει όμως εξαιρετικό σχεδιασμό. Αν έβγαινε 1.0 κυβικά με 90 ατμοσφαιρικά άλογα στα 11.000 ευρώ ...θα το σκεφτόμουν.....st line φυσικά
11000 τι λες ρε συ χαχαχαχχαχαχαχαχαχ μηπως να το χαρίζανε κιόλας
Οκ να είναι φτηνό αλλά ουτε το dacia stepway δεν έχει τόσο. Είπαμε να είναι φτηνό αλλά εσυ το τερμάτισες
-
Ούτε η Κούλα δεν κάνει τόσο (λιιίγα για την Κούλαααά)
-
εσυ παντως επηρες και αδερφιστικο σουβ και κρυβεσαι απο τοτες....χαχαχ. σε οφροαντα αν δειξεις παντως το πουμα και τα γαλλικοπουστρακια θα σκασει στα γελια. θελει ολιγη μπρουταλοσυνη η σουβιλα.
-
Το πουμα αν το δεις διπλα στο φιεστα μοιαζουν αδερφακια. Αυτα για μεγεθος εμφανιση που τα βλεπω θετικα. Απο εκει και μετα διχως να διεκδικει τιτλο οφ ροντερ ειναι εξαιρετικο στριτ καρ και το καλυτερο στην κατηγορια του. Στα 200 ατια μονο 4κουνο θα το θελα ομως.
SUZUKI SX4 SCROSS