-
Ωχ!
-
Εγώ σάουνα κλαμπ τα ξέρω.
Κι εννοείται θα χε γίνει ο Λαπ κολλητός με τον γάτο κι όχι μόνο, θα χαμε τσοντάρει μηνιαία συνδρομή κι οι υπόλοιποι να νοικιάσει μεγάλο σπίτι να περισσεύει η σοφίτα και το υπόγειο για επισκέπτες, τα αεροπορικά το χειμώνα είναι χώμα, μια φορά το μήνα θα το κάναμε το city-break...Λαπ, προλαβαίνεις, μη χάνεις χρόνο, θα ανακυρηχθείς και σε επίτιμο πρόεδρο του Φόρουμ και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.
-
Απαντήσεις το βράδυ που θα σχολάσω...
-
Α καλά!!!!
Ρε κολασμένα κορμιά τέτοια ονειρεύεστε?????Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!!
-
Βλέπω ονειρευόμαστε full δυτικό καπιταλισμό,προϊσταμενικές θέσεις,μισθούς,ιδιοκτησία,περιουσία κ.τ.λ. Τι έγινε έτσι εύκολα ξεχνιούνται κι εξαγοράζονται ιδεολογίες;
Στα υπόλοιπα, όσο ακούω οτι το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ του 80-90',αυτό του τρισμέγιστου πολιτικού απατεώνα,τυχοδιώκτη,αριβιστή και κομματικού παρτάκια πήγε να σώσει το ασφαλιστικό -και γενικά τη χώρα-,τόσο θα αυξάνεται το άσβεστο μίσος όσο μεγαλώνω για του λόγου του,όπως αυξάνεται το μίσος του johan για τη ΝΔούλα 12-15 και του piliourits για τον Μωυσή και τη φαμίλια του.
Το 2001 δεν ήταν που έλεγε ο Γιαννίτσης ότι το ασφαλιστικό δε βγαίνει με συντάξεις που μοίραζε και στις πέτρες χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ τίποτε, επί 20 έτη ο πολιτικός αγύρτης ως τότε; Αλλά τι τον ένοιαζε, αυτός θα ήταν μετά από 30-40 χρόνια για να τα βγάλει πέρα; "Το αίμα αυτού (του ασφαλιστικού) σ'εμάς και στα παιδιά μας" αναφώνιζε ο όχλος, "Δωσ'ημίν σήμερον και γ@μησε το αύριον",φώναζε περιχαρής πάλι ο όχλος (αφού έτσι είχε μάθει για όλα χρόνια τώρα,γιατί ν'αλλάξει).. Κι η προφητεία εκπληρώθει..
Αν υπάρχει κόλαση,ελπίζω να έχουν φυλάξει το αβαθές υπόγειο με τα 7 καζάνια για χάρη του.. -
Γιατί βρε γιατρέ τζάμπα οι οποιες σπουδές και τα οποια ταλέντα εχει καποιοε;;
Δεν είναι προνόμια αυτά των δεξιών. Εδώ και μισό αιώνα ανήκουν και στους κεντρώους. Βασικά παντα ανήκαν στους κεντρώους.
Ποια θεωρια λέει ότι δεν πρεπει να υπάρχουν προιστσμενοι και καλοί μισθοί καθώς και ελευθερη επιλογή εργασίας και καταναλωτικών επιλογών;
Ειπαμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αποδείξει στην πραξη την ταχυτητα αποφάσεων και την πιο αποδοτική χρήση πεπερασμενων πορων σε ένα διεθνές συστημα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για κανονιστικά πλαίσια.
Μπερδευετε το συστημα των κόκκινων με αλλες μορφές της αστικης δημοκρατίας που αποδέχεται την χρήση και εργαλείοποιηση του καπιταλισμού -
Όλοι πασοκ είστε ( στην συγχρονη μορφή του) απλά δεν το ξέρετε. Ακόμα και οι μπλε πασοκ είναι. Ελάχιστοι είναι φουλ δεξιοί υπό το πρισμα του οικονομικού μοντέλου
-
ιανι ομιλεις για εφ κέι κέι στο γάτο? ε? εχει χτισει παλατια και στο μπερλιν, ενα αρτεμις στο μπουρναζι θα επιανε πιστευω, και γυρω γυρω στη ρηνανια που ειναι ο παραδεισος των αστειρωτων γατιωνε. μια βραδια στο λεβερκουζεν δεν ειναι τυχαιο, λιγο εξω απο το σταθμο ουτε αυτο ειναι τυχαιο, βασικα πισω απο το σταθμο. και μπον, ραντιγκεν, νεους, κρεφελντ στο πολυοροφο και δεν θυμαμαι που αλλου, αλλα εχει κλεισει ρε φιλε στο κελν το πασκα. ο κορωνης το εστειλε.
λαπη πολιτΖμος. κανεις το μπανακι σου, βαζεις τη ρομπουλα σου, πας στο μπουφε να παρεις μια βάις και καθεσαι μπαρ ή πισινα. η βιτρινα ερχεται μονη της να πιασεις ταπετσαρια αν ειναι βελουδο. γιουρα ναχεις να χαλας. ο γατος βεβαια ειναι καλο παιδι και μονο πιανει..... χαχαχ
πιλιε σάουνα κλαμπ λενε τα αλλα, που πας να πηδηξεις τη γυναικα του αλλουνου και ο αλλος τη δικια σου. οχι, τοσο προχω δεν τοχω, αν μου πηδηξουνε τη γατα ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΩ μαυρο φιδι σε οποιον ειναι μπλεγμενος. και στη γατα.
και μια ιστοριουλα
2012. τιγκα το ντυσελντορφ για μια μεσε. δωματιο σε του σταρς 7 κατοσταρικα. νοικιαζανε φθηνα κατι α4 ντηζελ αυτοματα με τζιπιες στη σιξτ. οποτε μονοδρομος το ψαξιμο για ρουμς κοντα στην εθνικη. εχει και κατι ταβερνες με κρεατα χαμηλα στο ποταμι στο παλιο κέλν οποτε ή μουλχάιμ ή εκει γυρω. εδειχνε καλο ενα εφτα βεγγε σε ενα δασος κοντα στη διασταυρωση της εθνικης. πραγματι και γαμω τα γραφικα χοτελς και με τραγικα καλο πρωινο που στο εσιαχνε οπως ηθελες ζεστο-καφτο το μιλφατο, τοτες γιατι πηγα το 2018 και εχει περασει και τη γκιλφ φαση μετα την ωχρινικη. εκανα ναζακια, ημουνα και σαραντα κατι, οξω ψοφο, μεσα μιλφατο με τρομερο ας. με κοβει ενας κοκκινοφατσος οταν χαζευω καπουλια και με κερναει μπυρα. 6.30 το πρωι. οκ, ειπαμε 40 κατι ο γατος, καθοταν ο κοκκινασβερκος με μια χοντρη, οποτε λεεω οκ, δεν τον παιρνει αυτος που καθεται πανω του. του ειπα γεια σου μαγκα, ερχοταν διακοπες ελλαδα, του αρεσε που ημουνα γκρικ μπλαντ. την επομενη ξανακερναει μπυρα. με το που παω στο τραπεζι, φιλακι η χοντρη στο μαγουλο του γατου και την κανει για δωματιο. σηκωνεται ο κοκκινομουρης και ζηταει 2ο κλειδι, απο οτι καταλάβα απο το δωματιο του, και ερχεται και μου το δινει. γεια μας του λεω και πινω τη μπυρα. με κοιταγε. λεω σε πουστη πεσαμε. του κανω σε βαλκανικα ινγλις, νο μεν, άι νου νοτ λάικ μεν. εγινε πιο κοκκινος. μι του μου λεει. γεια μας εγω. και σκαει τη παραμυθα, άι λάικ το εντζόυ γιου γουιθ μάι γουμαν. ετρομαξα, πολυ χοντρη, πολυ πρωι, η μπυρα το πρωι μου φερνει και χεσιμο. οχι του λεω άι αμ σικ νάου και παω δωματιο. περιμενα να φυγουνε, κοιταγα μεσα απο τις κουρτινες απο το φοβο που ειχα παρει, ηταν και διμετρος χοντρος και μετα πληρωσα 5 κατοσταρικα να μεινω στο ιμπις του κελν με επιπλα απο ελληνικο λυκειο κορασιδων και πρωινο που το σερβιρανε πολωνοι ναυτες -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τον σύριζα , θεωρώ ότι θα είναι τελικά είναι πυροτέχνημα, που οι συνθήκες του 2015 τον έφεραν στην εξουσία.
παντως ο αλεξης αναφέρθηκε στον εαυτο του ως μελλοντικος πρωθυπουργος
23.11.2021
Ο Αλέξης Τσίπρας (που έλεγε πως μιλούσε ως «μελλοντικός πρωθυπουργός» -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί βρε γιατρέ τζάμπα οι οποιες σπουδές και τα οποια ταλέντα εχει καποιοε;;
Δεν είναι προνόμια αυτά των δεξιών. Εδώ και μισό αιώνα ανήκουν και στους κεντρώους. Βασικά παντα ανήκαν στους κεντρώους.
Ποια θεωρια λέει ότι δεν πρεπει να υπάρχουν προιστσμενοι και καλοί μισθοί καθώς και ελευθερη επιλογή εργασίας και καταναλωτικών επιλογών;
Ειπαμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αποδείξει στην πραξη την ταχυτητα αποφάσεων και την πιο αποδοτική χρήση πεπερασμενων πορων σε ένα διεθνές συστημα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για κανονιστικά πλαίσια.
Μπερδευετε το συστημα των κόκκινων με αλλες μορφές της αστικης δημοκρατίας που αποδέχεται την χρήση και εργαλείοποιηση του καπιταλισμούAστική δημοκρατία και καπιταλισμός είναι παράλληλα σύμπαντα.
Ο καπιταλισμός κάνει χρήση κι εργαλειοποίηση της αστικής δημοκρατίας (και των πολιτών της φυσικά) κι όχι το αντίθετο. -
Πάντως εκεί στα μέρη Κολν και Ντίσελντορφ που μας πήγε ένα "θκο μας πιδί" πριν χρόνια, ως Sauna Club μας είπε και έλεγαν αυτό με τα μπουρνούζια και τη free beer και τις οθόνες να παίζουν αθλητικά, δεν είχε family sector...
Ο άλλος ορισμός ισχύει για Τσεχία νομίζω, που δεν πάω και δεν τα ξέρω.
-
Η μορφή ανάπτυξης της οικονομίας και η ιδιοκτησία των μεσων παραγωγης είναι ο καπιταλισμός. Εμείς έχουμε αστική δημοκρατία με συγκεκριμένο Κοινοβούλιο με τρόπο εκλογής ανριπροσωπων.
Πιο σωστά η οίκονομια μας είναι μικτή.
Τώρα, μπορουν να υπάρξουν διαφορά είδη δημοκρατίας Κοινοβούλιων που κάνουν χρήση της καπιταλιστική μορφή της παραγωγής.
Για παράδειγμα στην κεντρική Ευρώπη στον μεσοπόλεμο μας αναφέρουν διάφοροι οικονομολόγοι ( των Φιλελευθέρων) πως το συστημα άφηνε την χρήση των πόρων στο ιδιωτικο κεφαλαίο μέσα όμως από συγκεκριμένο κεντρικό εθνικό σχεδιασμό.
Συνεπώς εν μέρη καποια χαρακτηριστικά του καπιταλισμου ήταν σε εφαρμογή και όχι όλα. Που σημαίνει μικρη αυτονομία του κεφαλαίου στον τρόπο και το είδος της επένδυσης.Δηλαδή και οι δυο εννοοιες μπορουν να χρησιμοποιηθουν υπό διάφορες μορφές.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως εκεί στα μέρη Κολν και Ντίσελντορφ που μας πήγε ένα "θκο μας πιδί" πριν χρόνια, ως Sauna Club μας είπε και έλεγαν αυτό με τα μπουρνούζια και τη free beer και τις οθόνες να παίζουν αθλητικά, δεν είχε family sector...
Ο άλλος ορισμός ισχύει για Τσεχία νομίζω, που δεν πάω και δεν τα ξέρω.
ηταν παντρεμενος ο δικος μας?
χαχαχ -
Αυτός ο συνδυασμός αναλυσεων-analυσεων έχει πολλή φάση.
Έχασε την ευκαιρία η miss γυμνή φωτογράφηση στο "Τροχοί και TIR" να γευτεί Γατοχυμο, schade...
-
Πρέπει να εξομολογηθειτε
... -
Είδατε το ΚΙΝΑΛ; Και παπάδες θα προσλάβει...
"Μετανοείτε, ήγγικεν γαρ η βασιλεία των κεντροαριστεροδεξιων"
-
Τελικά ο Γιωργάκης ποιανού λαγός ήταν; Ποιον ή ποιους εξυπηρέτησε;
Χθες δεν τον είδα να στεναχωριέται και πολύ. Το έριξε στα ζεϊμπέκικα.
Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι αυτός ο τύπος δεν μπήκε στην κούρσα εκλογής έτσι τυχαία και ξαφνικά.
-
-
Κλείστε κάνα παράθυρο γιατί μπαζει πολύ φιλελευθερισμό και θα κρυωσουμε...
Εκεί που καθόταν η παπαδιά σφουγγαρίστε καλά γιαθαφατεταμουτρασας.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θέλεις να θυσιαστεις εσύ για εμάς ως εκπρόσωπος της γενιάς σου για να έχουμε εμείς πλήρες κεφαλοποιητικο; Θα σε θαυμάσουμε όλοι!
Σου έχω νέα....έχω ήδη "θυσιαστεί". Πληρώνω εισφορές για σύνταξη €4.000 και ζήτημα εαν θα πάρω €500 (εαν πάρω σύνταξη). Το σωστό θα ήταν όσοι πληρώνουμε να πάρουμε ό,τι έχουμε πληρώσει και φυσικά να μειωθούν οι συντάξεις (σήμερα) όσων ΔΕΝ δικαούνται να έχουν τόσο υψηλές (ΔΕΚΟ, Δημόσιο κλπ.). Αλλά βλέπεις ο τρισμέγιστος απατεώνας ΑΓΠ έκανε κοινωνική πολιτική με λεφτά άλλων στις πλάτες άλλων...αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για να τα κατανοήσει ο κόσμος που λέει "εγώ με Ανδρέα είδα λεφτά".
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2