-
Καλησπέρα στην ομάδα!!ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο αμάξια πιο θα προτείνατε και γιατί
Ισχυρό ότι η Audi δίνει 4 χρόνια δωρεάν σερβις; -
Ίδιο αυτοκίνητο είναι, πάρε όποις σου αρέσει και έχει καλύτερο εξοπλισμό στα χρήματα που δίνεις. Δεν είναι δίλλημα αυτό!
-
Σίγουρα δεν είναι δίλημμα ..
-
Προσωπικά θα αγόραζα το golf. Ίδιο αυτοκίνητο σε χαμηλότερη τιμή. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα παιρνεις όποιο σου αρέσει περισσότερο.
-
Τα έχεις οδηγήσει και τα δυο; Δες και τον λέοντα και κάνε τις συγκρίσεις σου.
-
Αν δε σε προβληματίζουν τα λεφτά σε διαμορφώσεις των δύο αυτοκινήτων με αντίστοιχο εξοπλισμό, πάρε το Α3. Δε θα το μετανιώσεις.
Είναι το ίδιο μηχανικά με το Golf αλλά διαφορετικά στημένο. Έχει άλλη χαρτογράφηση το μοτέρ, πατάει καλύτερα στο δρόμο, είναι ποιοτικότερο εσωτερικά και βέβαια πάρα πολύ ομορφότερο.
Αν τα χρήματα είναι προτεραιότητα, πάρε το Golf. Ούτε μ' αυτό θα βγείς χαμένος.
-
Το μοτέρ δεν πρέπει να έχει άλλη χαρτογράφηση. Βασικό επίσης ότι το Α3 έχει κανονικούς διακόπτες για πολλές λειτουργίες, σε αντίθεση με την πλήρως ηλεκτρονική βλακεία του Golf. Καλύτερο από όλα; Η BMW 1.
-
Σιγα το δίλημμα , ίδιο αυτοκίνητο είναι. πάρε το φτηνότερο θα έλεγα (λεγε με golf) με μεγαλύτερο εξοπλισμό που μπορείς.
-
Το ότι έχουν τα ίδια μηχανικά μέρη δεν τα κάνει ίδια αυτοκίνητα. Πολύ ισοπεδωτική λογική.
Άλλοι μηχανικοί, άλλο τεχνικό επιτελείο, άλλες γραμμές παραγωγής στην Audi και στη VW.
Μ' αυτό το σκεπτικό όλα τα αντίστοιχα μοντέλα Peugeot-Citroen-Opel-DS ίδια είναι, και τα Kia-Hyundai το ίδιο, οπότε να διαλέξουμε όλοι το πιο φθηνό από κάθε μάρκα και καθαρίσαμε.
Τώρα αν αξίζει κάποιος να δώσει τα παραπάνω λεφτά που ζητάει η Audi από τη VW για παρόμοια μοντέλα, είναι θέμα προσωπικής αξιολόγησης και οικονομικής άνεσης του καθενός. -
Είναι αλήθεια όμως ότι τα μηχανικά είναι σχεδόν ίδια. Και τα Α3 και τα Golf έχουν ακριβώς το ίδιο μοτέρ, που έρχεται από ένα άλλο εργοστάσιο του VAG. Συμφωνώ όμως ότι έχουν άλλο στήσιμο.
-
@realzeus said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
Το μοτέρ δεν πρέπει να έχει άλλη χαρτογράφηση. Βασικό επίσης ότι το Α3 έχει κανονικούς διακόπτες για πολλές λειτουργίες, σε αντίθεση με την πλήρως ηλεκτρονική βλακεία του Golf. Καλύτερο από όλα; Η BMW 1.
To bmw στα παρόμοια λεφτά έχει πολύ λιγότερα έξτρα από ότι έχω καταλάβει
-
@vene24 said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
@realzeus said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
To bmw στα παρόμοια λεφτά έχει πολύ λιγότερα έξτρα από ότι έχω καταλάβει
Μπορεί. Είναι καλύτερο αυτοκίνητο όμως στον δρόμο. Πολλαπλοί πίσω, καλύτερη οδική συμπεριφορά. Το μόνο κακό για μένα η χροιά του 3κύλινδρου.
-
Και το A3 1.5 πολλαπλούς έχει πίσω και μοτερ διαμάντι. Εξαιρετικά αυτοκίνητα και τα δύο, στις λεπτομέρειες είναι οι διαφορές τους.
Πολύ ακριβότερο στη συντήρηση το bmw, και σε ανταλλακτικά και σε εργασία. Το Α3 όταν ξεμπερδέψεις με εγγύηση, άρα και αντιπροσωπία, το συντηρείς και το επισκευάζεις σε τιμές golf πάνω κάτω. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αν σκοπεύεις να το κρατήσεις πολύ καιρό. -
Ίδιες τιμές περίπου έχει και η συντήρηση της BMW εκτός αντιπροσωπείας, δεν είναι Maserati.
-
@andya3 said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
Αν δε σε προβληματίζουν τα λεφτά σε διαμορφώσεις των δύο αυτοκινήτων με αντίστοιχο εξοπλισμό, πάρε το Α3. Δε θα το μετανιώσεις.
Είναι το ίδιο μηχανικά με το Golf αλλά διαφορετικά στημένο. Έχει άλλη χαρτογράφηση το μοτέρ, πατάει καλύτερα στο δρόμο, είναι ποιοτικότερο εσωτερικά και βέβαια πάρα πολύ ομορφότερο.
Εχεις την γνώμη σου εχω την δική μου.
Παλιά η audi είχε ποιότητα μέσα , τώρα δεν έχει. Τα μηχανικά μέρη είναι ίδια, μόνο η εμφάνιση αλλάζει.
Για μένα ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑ είναι με απειροελάχιστες διαφορές σε χαρτογράφιση του ίδιου κινητήρα. οπότε θα διάλεγα το φτηνότερο με μεγαλύτερο εξοπλισμό.
Αν θελει κάποιος για τις απειροελάχιστες διαφορές και την διαφορά σε εμφάνιση να πληρώσει αρκετά παραπάνω δικαίωμα του και μπράβο του. Εγώ μόνο την γνώμη μου λέω όπως την βλέπω με τα δικά μου μάτια. Μπράβο σε ολους που στο τέλος κάνουν αυτό που γουστάρουν ανεξάρτητα τι λέει ό κάθε cirus
-
@cirus said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
Παλιά η audi είχε ποιότητα μέσα , τώρα δεν έχει. Τα μηχανικά μέρη είναι ίδια, μόνο η εμφάνιση αλλάζει.
Για μένα ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑ είναι με απειροελάχιστες διαφορές σε χαρτογράφιση του ίδιου κινητήρα. οπότε θα διάλεγα το φτηνότερο με μεγαλύτερο εξοπλισμό.
Αν θελει κάποιος για τις απειροελάχιστες διαφορές και την διαφορά σε εμφάνιση να πληρώσει αρκετά παραπάνω δικαίωμα του και μπράβο του. Εγώ μόνο την γνώμη μου λέω όπως την βλέπω με τα δικά μου μάτια. Μπράβο σε ολους που στο τέλος κάνουν αυτό που γουστάρουν ανεξάρτητα τι λέει ό κάθε cirus
Μπράβο σε ολους που στο τέλος κάνουν αυτό που γουστάρουν ανεξάρτητα τι λέει ό κάθε cirus ή ο κάθε andya3. Θα μείνω σ' αυτό που είναι και η ουσία.
Κατά τ' άλλα προφανώς συμφωνούμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνούμε... -
@cirus said in Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi:
Μπράβο σε ολους που στο τέλος κάνουν αυτό που γουστάρουν ανεξάρτητα τι λέει ό κάθε cirus ή ο κάθε andya3. Θα μείνω σ' αυτό που είναι και η ουσία.
Κατά τ' άλλα προφανώς συμφωνούμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνούμε...Δεν πειράζει καλό και υγειές είναι να διαφωνούμε.
Κρατάω και γω την ουσία, καλές γιορτές να έχουμε
-
Έχω μια απορια ρε παιδιά επειδή στην κατοχή μου δεν έχω κάποιο αυτόματο απλά μόνο έχω οδήγηση λίγες φορές…
Ίσως είναι χαζή η απορια αλλά ποια η διαφορά όταν το βάζεις στην θέση P και μετά βάσεις χειρόφρενο δηλαδή αν το αφήσεις στο N τι έγινε; -
Ίσως είναι χαζή η απορια αλλά ποια η διαφορά όταν το βάζεις στην θέση P και μετά βάσεις χειρόφρενο δηλαδή αν το αφήσεις στο N τι έγινε;
Είναι το ίδιο με το να βάζεις ταχύτητα στο χειροκίνητο ή να το αφήνεις στην νεκρά, όταν παρκάρεις. Στην μία περίπτωση έχεις μόνο το χειρόφρενο να σε κρατάει ενώ στην άλλη έχεις και μια ακόμα ασφάλεια σε περίπτωση που αστοχήσει το χειρόφρενο.
-
Καλησπέρα στην ομάδα!!ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο αμάξια πιο θα προτείνατε και γιατί
Ισχυρό ότι η Audi δίνει 4 χρόνια δωρεάν σερβις;Στην προηγουμενη γενια το Α3 ηταν ελαφρυτερο απο το Γκολφ δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και τωρα και θα προτιμουσα το Α3 σιγουρα. Αν πραγματι εχει και ανεξαρτητη αναρτηση πισω θα προτιμουσα το Α3 και τωρα αλλα δες και λεπτομερειες σε εξοπλισμο και μηχανικα.
Audi A 3 1.5 s tronic vs golf 8 1.5 etsi