-
Όχι criu, o Κούλης ξεπέρασε τον μπαμπακα του γιατί στο τέλος της μέρας τον ξετρυπησαν μεχρι και οι Σταμούλοκολλαδες. Όμως ο γιοκας με μια απλη κίνηση καταστρέφει πρώτα και κυρια την περιβόητη μεσαία τάξη/"κόσμο της εργασίας" που τόσο αγαπάει κατά τα άλλα.
Πάντως πολύ εύκολα προτάσσετε το..."τι να κάνουμε μπικοζ world problem". Δεν φαινόταν λοιπόν το παγκόσμιο πρόβλημα; Αντί λοιπόν να έχουμε "ανθρωπινοαναμενομενες" ανατιμησουλες εμείς οι εγκζυμπνοι θα τις τετραπλασιασουμε. Μπράβο!
-
Λοιπόν μέχρι τώρα.
Το πετρέλαιο θέρμανσης ξεκίνησε στο 1,14.
Εγώ ως καλός διαχειριστής είχα προβλέψει και περίμενα και το έβαλα πριν μία εβδομάδα στο 1,03.
Πέρσι το είχα στο 0,92 . Δηλαδή έχω μία αύξηση 11,9 % .Το ρεύμα το έχω ανά μήνα ηλεκτρονικά , στην ΔΕΗ είμαι και μέχρι τώρα έχω μικροδιαφορές.
Αλλά βαριέμαι να ψάξω στο σάιτ , πότε είναι η καταμέτρηση , οπότε θα περιμένω για να μιλήσω.
Βέβαια κάτι 50 τμ με 200 ρεύμα , που ανεβάζεται, μου φαίνονται περίεργα...
Θα περιμένω και θα δω βέβαια.
Αέριο δεν ξέρω τι παίζει.
Βασικά δεν μου αρέσει σαν καύσιμο, γιατί στην Ελλάδα στήθηκε μονοπωλιακά από τον σημιτάκο και δεν γουστάρω τον δημοσιοϋπαλληλικό τρόπο που δουλεύουν , ενώ δεν θα είχα κάνει ποτέ απόσβεση στο δικό μου σπίτι.
-
Κοιτα να δεις. Σε καταλαβαινω. Πρωτος στοχος ειναι να διωξετε με τις κλωτσες τον Κουλη. Για αυτο πρεπει παρολη την ενεργειακη κριση, τα 10 χρονια μνημονιο και πολιτικες καταστροφης, να ζητουμε ολοι τα παντα εδω και τωρα κατα τη γνωμη σου.
Απλα επειδη τα ακουσαμε τα νταουλια μια φορα, ελπιζω ο κοσμος να μη την ξαναπατησει. Ομολογω πως δεν θα αντεξω μια δευτερη φορα... Μεσα στα σκατα. Γιατι για μενα τουλαχιστο προεχει να βελτιωθουν πολλοι δεικτες ξενοι προς αυτους που θετουν οι Μπογιοπουλοι. Μη φτασουμε δηλαδη να επαληθευσουμε τις αποψεις της Λαγκαρντ για το τι μελλον μπορει να εχει τουτη η χωρα.
Οσο για το παγκοσμιο ενεργειακο προβλημα μονο ανοητοι δε βλεπουν που θα οδηγησει εαν δε βρεθουν λυσεις.
Προσωπικα πιστευω πως το 2022 θα ειναι πολυ δυσκολο στη διαχειριση. Αν αντι να προετοιμαστουμε αρχισουμε ως λαος τις ιδιες μαλακιες, το 2015 θα ειναι ονειρο μπρος στο 2023. Αν καταλαβες τι εννοω και αφησεις τις ανεξοδες αγωνιστικες..... -
Ο Μητσοτάκης είναι χούντα. Φταίει για την παγκόσμια πανδημία, την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, τα πάντα όλα.
Όλοι οι μεσαίοι έχουν καταστραφεί. Και κάπου υπάρχει και μια αδιευκρίνιστη υπογα που έχει λεφτά για να τουιταρει όλη μέρα αλλά δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της. Και αισθάνεται αναφαιρετο δικαίωμα να της επιδοτούν οι υπόλοιποι το ρεύμα (μλκ για μένα η επιδότηση στο ρεύμα των πάντων, θα έπρεπε να είναι στοχευμένη σε αυτούς που έχουν πράγματι πρόβλημα και με μεγαλύτερα ποσά) με τον ένα τρόπο η τον άλλο. Και ΔΕΗ αυξάνει την τιμή γιατί έγινε ιδιωτική και γουστάρει, όχι επειδή η "πρώτη ύλη" είναι ακριβή (ο λιγνίτης ήταν και πιο πριν, έγινε και το φα). Ε, που θα παει, θα γίνουν εκλογές και το φουσκωμένο ποτάμι της λαϊκής οργής θα φέρει τον ήρωα Αλέξη να σώσει τον κόσμο (ο Αλέξης αγαπάει τον λαό, ο Κυριάκος τον μισεί). Ε, so be it, ούτε ο ένας μας τρέφει, ούτε ο άλλος.
Μέχρι τούδε, υπάρχουν και κάποιες λογικές φωνές στην αντιπολίτευση. Δεν τον ξέρω τον τύπο, δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει, δεν γνωρίζω το μέγεθος της ασημαντότητας του. Μου έκαναν εντύπωση ωστόσο κάποια από αυτά που λέει
γιατί απλά είναι κοινή λογική. -
Πάντως Ιωάννη, η πολιτική Ερντογάν που ήθελε να χορέψει και αυτός τις αγορές και τώρα χορεύει ο ίδιος ως γιουσουφάκι, είναι το μεγαλύτερο εκλογικό πρόβλημα για τον σύριζα και τον μπαρουφάκη.
Πάντα βέβαια για αυτόν που δεν ανήκει στο 3 % του παλαιού σύριζα.
Αν βάλεις και την ελαφριά νεκρανάσταση του πασοκ, ο Αλέξης θα πρέπει να αλλάξει εντελώς , γιατί θα χάσει τα μαλλιά του και θα μοιάζει με τον μπαρουφάκη...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Μητσοτάκης είναι χούντα. Φταίει για την παγκόσμια πανδημία, την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, τα πάντα όλα.
Όλοι οι μεσαίοι έχουν καταστραφεί. Και κάπου υπάρχει και μια αδιευκρίνιστη υπογα που έχει λεφτά για να τουιταρει όλη μέρα αλλά δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της. Και αισθάνεται αναφαιρετο δικαίωμα να της επιδοτούν οι υπόλοιποι το ρεύμα (μλκ για μένα η επιδότηση στο ρεύμα των πάντων, θα έπρεπε να είναι στοχευμένη σε αυτούς που έχουν πράγματι πρόβλημα και με μεγαλύτερα ποσά) με τον ένα τρόπο η τον άλλο. Και ΔΕΗ αυξάνει την τιμή γιατί έγινε ιδιωτική και γουστάρει, όχι επειδή η "πρώτη ύλη" είναι ακριβή (ο λιγνίτης ήταν και πιο πριν, έγινε και το φα). Ε, που θα παει, θα γίνουν εκλογές και το φουσκωμένο ποτάμι της λαϊκής οργής θα φέρει τον ήρωα Αλέξη να σώσει τον κόσμο (ο Αλέξης αγαπάει τον λαό, ο Κυριάκος τον μισεί). Ε, so be it, ούτε ο ένας μας τρέφει, ούτε ο άλλος.
Μέχρι τούδε, υπάρχουν και κάποιες λογικές φωνές στην αντιπολίτευση. Δεν τον ξέρω τον τύπο, δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει, δεν γνωρίζω το μέγεθος της ασημαντότητας του. Μου έκαναν εντύπωση ωστόσο κάποια από αυτά που λέει
γιατί απλά είναι κοινή λογική.Διάβασα το άρθρο ...
Είναι μία άποψη και αυτή...
Δεν θα την κρίνω, γιατί δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος χώρος...
Το βασικό όμως είναι ότι ο αθρογράφος , μίλησε για την "κατάρρευση του κομμουνισμού" ....
Ενδιαφέρον .
Ο τύπος το ξέρει...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, της αυτοαποκαλούμενης , κατ΄ ευφημισμόν βεβαίως, "προοδευτικής" παράταξης
-
Χαίρομαι πάντως που η μεγαλύτερη αγωνία που έχετε είναι μη σπάσει κάνας διάολος το ποδαρι του και χάσουμε τον Κούλη και τί θα απογίνουμε μετά;
-
Δεν έχουμε αγωνία...
Αφού με τον τρόπο που γίνεται η αντιπολίτευση, κάνουν τα πάντα για να μην τον χάσουμε...
-
Προσωπικα θελω να συμβουν καλυτερα πραγματα για τη χωρα και τον κοσμο. Δε φταιω εγω αν στα ματια μου οι αλλοι φαινονται τυφλοι κι αυτος μονοφθαλμος. Ουτε ευθυνομαι φυσικα που κρινω ανοησιες πως σε καιρους ενεργειακης κρισης και απυθμενης αντιεμβολιαστικης βλακειας ζητατε μερικοι πραγματα που ουτε 10 πακετα ντελορ δεν μπορουν να καλυψουν. Αντι να πετατε πιασαρικες παπαριες ανεξοδες βαλτε και καμια ιδεα της προκοπης στο τραπεζι. Οι λογικες της επιταξης πόρων, μεσων παραγωγης και ανθρωπων εχουν προκυψει ως οι μπαρουφες της χιλιετιας.
-
Ε, άμα χάσουμε τον Κούλη, θα ξαναβρούμε τον Αλέξη. Bingo! Ίσως και κανέναν Βαρουφάκη παρέα, να ηχήσουν πάλι τα νταούλια. Όσο και να το κάνεις, δεν θα πληξουμε
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενήλικος στην Ελλάδα είσαι όταν κλείσεις τα 18.
Άρα το 2016 οι αριστεροί και οι νεοκομουνιστές αποφάσισαν ότι για την τύχη της χώρας πρέπει να ψηφίζουν και οι ανήλικοι 17χρονοι.
Και γιατί όχι να μην ψηφίζουν και οι 16χρονοι ανήλικοι ή οι 15χρονοι; Ανήλικοι είναι και αυτοί.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά ο Κούλης έγινε αυτό που ούτε ο μπαμπάς του δεν φανταζόταν...
Παγκόσμιος κυβερνήτης , αφού φταίει για την διεθνή ενεργειακή κρίση...
Και για την πανδημία. Το είπε ο Σκουρλέτωφ. Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για την εξάπλωση της Όμικρον σε όλο το πλανήτη.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοιτα να δεις. Σε καταλαβαινω. Πρωτος στοχος ειναι να διωξετε με τις κλωτσες τον Κουλη. Για αυτο πρεπει παρολη την ενεργειακη κριση, τα 10 χρονια μνημονιο και πολιτικες καταστροφης, να ζητουμε ολοι τα παντα εδω και τωρα κατα τη γνωμη σου.
Απλα επειδη τα ακουσαμε τα νταουλια μια φορα, ελπιζω ο κοσμος να μη την ξαναπατησει. Ομολογω πως δεν θα αντεξω μια δευτερη φορα... Μεσα στα σκατα.+1.000.000
Όχι πάλι στην ανεργία και να ψάχνω πάλι για δουλειά τώρα στα γεράματα. Όχι άλλη αριστερίλα και σκ@τίλα!
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απλα επειδη τα ακουσαμε τα νταουλια μια φορα, ελπιζω ο κοσμος να μη την ξαναπατησει. Ομολογω πως δεν θα αντεξω μια δευτερη φορα... Μεσα στα σκατα.+1.000.000
Όχι πάλι στην ανεργία και να ψάχνω πάλι για δουλειά τώρα στα γεράματα. Όχι άλλη αριστερίλα και σκ@τίλα!
Έτσι Στορμ, τώρα που βολεύτηκες εσύ και δεν είσαι πλέον άνεργος, οι υπόλοιποι άνεργοι να κόψουν το λαιμό τους!
Ή μάλλον να το ρίξουν Κούλη δαγκωτό, να βρουν δουλειά; -
Οι 16χρονοι και οι λοιποί νεολαίοι ψήφιζαν αριστερά , τότε που οι ανατολικές χώρες ήταν στην αχλύ του μύθου...
Μετά την πτώση του κομμουνισμού , όπως βλέπουμε και στις φοιτητικές εκλογές , η αριστερά και η νεολαία , ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έτσι Στορμ, τώρα που βολεύτηκες εσύ και δεν είσαι πλέον άνεργος, οι υπόλοιποι άνεργοι να κόψουν το λαιμό τους!
Ή μάλλον να το ρίξουν Κούλη δαγκωτό, να βρουν δουλειά;Με ρωτάς εμένα τι θα κάνουν οι άλλοι; Ας ψηφίζει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν ψηφίζω ιδεολογίες και κόμματα που σκοτώνουν τον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο απασχολούμαι.
-
Προσωπικα θελω να συμβουν καλυτερα πραγματα για τη χωρα και τον κοσμο. Δε φταιω εγω αν στα ματια μου οι αλλοι φαινονται τυφλοι κι αυτος μονοφθαλμος. Ουτε ευθυνομαι φυσικα που κρινω ανοησιες πως σε καιρους ενεργειακης κρισης και απυθμενης αντιεμβολιαστικης βλακειας ζητατε μερικοι πραγματα που ουτε 10 πακετα ντελορ δεν μπορουν να καλυψουν. Αντι να πετατε πιασαρικες παπαριες ανεξοδες βαλτε και καμια ιδεα της προκοπης στο τραπεζι. Οι λογικες της επιταξης πόρων, μεσων παραγωγης και ανθρωπων εχουν προκυψει ως οι μπαρουφες της χιλιετιας.
Ούτε το Μέγκα έφταιγε που όλες οι κοινωνικές ομάδες ήθελαν το ΝΑΙ...
Κοίτα να δεις ιδέες λοιπόν, προσωρινή κρατικοποίηση της ΔΕΗ όπως έκαναν για την Πειραιώς (με κόστος δισεκατομμυρίου και), μια και πρόλαβαν να την ιδιωτικοποιήσουν και δε με ρωτησαν πρώτα μην έχω κάποια καλή ιδέα, και διάθεση του ρεύματος στα νοικοκυριά στο κόστος παραγωγής. Αναστολή των μπόνους και αμοιβών εκατομμυρίων των διοικητικών και των μετόχων.
Πρέπει πάντως να αποδεχτώ πως έχεις και έχετε δίκιο πως ευθύνεται η Πανδημία κι η ενεργειακή κρίση, αργά ή γρήγορα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και οι τιμές θα πέσουν ξανά στο μισό ή παρακάτω, στο ήδη ακριβό επίπεδο που ήταν πριν την ιδιωτικοποίηση και την απελευθέρωση τιμών φυσικού αερίου, είναι απλά θέμα χρόνου, σωστά; Δεν είναι θέμα πολιτικής που ακολουθείται!
-
Τα ενεργειακά , σε μια εποχή που η πληροφορία είναι παντού , δεν είναι πεδίο για την σημερινή αντιπολίτευση, αφού σε όλη την Ευρώπη γίνονται τα ίδια...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε, άμα χάσουμε τον Κούλη, θα ξαναβρούμε τον Αλέξη. Bingo! Ίσως και κανέναν Βαρουφάκη παρέα, να ηχήσουν πάλι τα νταούλια. Όσο και να το κάνεις, δεν θα πληξουμε
Α ολα κι ολα. Να ρθει παλι πισω ο Κατρουγκαλ , να τελειωσει με τις προσωπικες διαφορες του, ο επιστημων αψυς κρητικος να αναλαβει παλι το Υ.υγειας και να προωθησει τους εμβολιασμους, ο υπουργος οικονομιας που ζηλεψε τη δοξα... του Τρικουπη, η υπουργος μαγειρικης να μας δωσει νεες συνταγες για τα γεμιστα, ο υπουργος διαστηματος και ποσοι αλλοι για να ρθουμε στα ισχια μας...
-
"Το ζητάτε" και θα (ξανά)γινει όπως το πάνε (οι φίλοι σας).
Παρακάτω, γιατί βάζετε στα πλήκτρα μου λέξεις που ΔΕΝ λέω (περί ενεργειακής "αναδιανομής" κτλ κτλ); Δεν έπρεπε να πουληθεί ΤΩΡΑ η ΔΕΗ, έστειλε λάθος μήνυμα, αυτό του ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ (των φίλων της ΝΔουλας, όχι των -στο μυαλό τους- μεσαιοταξιτων που την ψήφισαν).
Ας δινόταν το '19, άμεσα. Αλλα προειχαν αλλά, σημαντικότερα για την
συμπίεση της "υπογας". Και βέβαια, κλασσικά το άλμα (δεξιάς) λογικής, "πας όστις μη ΝΔουλος=Γκομουνιστης. Δε βαριεστε;Αντιστοίχως λοιπόν, να έρθουν οι Ζαιοι για να ξεκουμπιστει η Παπαδιά, το σκατοβοθρι, ο κατακτητής των Εξαρχείων (αρκεί να είναι ξημέρωμα και να μην κυκλοφορεί κάνεις έξω) και ο μπροστινός του χοντρού (Ωραίος ο Κλέων). Αμ πώς;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2