-
@criuser said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Δεν με διαβάζεις καλά...
Γράφω σε τρίτο πρόσωπο , οπότε δεν μιλάω για κάποιον, δεν γνωρίζω κάποιον , από εδώ μέσα .
Γνωρίζω όμως δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στον ευρύτερο κοινωνικό μου περίγυρο, οπότε έχω κάθε λόγο να τα λέω.Από την άλλη βέβαια έχουμε και αυτές τις ρημάδες τις παροιμίες....
Σαν εκείνη με την μύγα...
Που όποιος την έχει ....
μυγιάζεται...
Αλλά είπαμε...
Οχι κοινωνικούς αυτοματισμούς....
Έγραψες "οι ξύστες μεταξύ σας μπορείτε να τα λέτε αυτά και να τα πιστεύετε". Σε ποιους συνομιλητές σου αναφέρεσαι;
-
Κριου εγώ συμπάσχω ως προς τα γραφειοκρατικα βάσανα στα οποία σε υποβάλλουν οι ξύστες. Αν εσένα σε "εμποδίζουν" να βγάλεις όσα λεφτά μπορείς, όσο πιο γρήγορα γίνεται, απ την εργασία σου, εμένα αυτή τη στιγμή με έχουν μετέωρο (και με ταλαιπωρησαν αρκετά τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τότε που γύρισα) όσο αφορά την οικογενειακή μου υπόσταση σε βαθμό που τον νιώθω ως κακουργηματικό...
Αλλά που λες, αν ενδωσουμε όλοι στον κοινωνικό αυτοματισμο, παυεις (ως παράδειγμα) να είσαι ένας κατασκευαστής που βοηθάει ανθρώπους να στεγάσουν τα όνειρα τους βγάζοντας το κατιτίς του, (όπως βλέπεις τον εαυτό σου) και γίνεσαι αυτόματα ένας "εργολάβος" που κονομάει πατώντας στην ανάγκη του άλλου κι εξαπατώντας μερικώς πελάτες και συνεργάτες, και υπάρχεις μόνο ως μέρος του συστήματος που καταριέσαι.
Και στο γράφω εγώ που ανήκω στον "κόσμο της εργασίας" πολύ περισσότερο απ ότι κάποιος που νομιμοποιεί ημιυπαίθρια, εκδίδει ενεργειακά πιστοποιητικά πρώτα και ταυτότητες κτιρίου μετά για το ίδιο ακίνητο ή αλληλογραφεί με τις πολεοδομίες, τους Δήμους και τα Επιμελητήρια, για το ψωμί, το μπριος ή το παντεσπάνι του...Οι λόγοι που υπάρχουν και είναι ξύστες οι ξύστες, περιγράφηκαν πολύ όμορφα απ τον συμφορουμιτη πριν. Για μας τα τρίτα πρόσωπα του αληθινού "κόσμου της εργασίας", εσείς η Αστική μπουρζουαζια με τις γραβάτες, είστε η Χάρυβδη που περιμένει απέναντι στο τη Σκύλα της κρατικής γραφειοκρατίας, αν το δούμε μέσα απ τον κοινωνικό αυτοματισμο.
-
@skullone said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Η κωλοτουμπίτσα είναι προφανής.
Δεν πειράζει , έχουμε άπειρη κατανόηση...
Οταν κάποιος κλέβει τον μισθό που παίρνει γιατί ξύνεται, αλλά έχει διακόπτη να κατεβάσει και κανείς δεν τον ακουμπάει, άμα βλέπει ότι έχει εξοργίσει τον κόσμο της εργασίας που τον συντηρεί στο ξύσιμο , πετάει ένα περί κοινωνικού αυτοματισμού και νομίζει ότι καθάρισε...
Το μόνο κακό που κάνουν όσοι προσπαθούν να επιχειρήσουν σε αυτή την χώρα που τρώει τα παιδιά της , είναι αυτό ακριβώς. Που προσπαθούν να επιχειρήσουν και βρίσκονται έρμαια στις διαθέσεις του κάθε ξύστη, που μπορεί να απαιτήσει το οτιδήποτε ως στυγνός μιαφόζος , χωρίς να φοβάται οτιδήποτε αφού το σύστημα τον προστατεύει.
Πάντως οι ξύστες μεταξύ σας μπορείτε να τα λέτε αυτά και να τα πιστεύετε.
Οποιος έχει και την παραμικρή επαφή με το ελληνικό κράτος για να κάνει κάποια δουλειά , ξέρει τι ακριβώς γίνεται.
Φαντάζομαι ότι έχεις στοιχεία για συγκεκριμένους χρήστες εδώ μέσα κι ότι μπορείς να αποδείξεις αρμοδίως ότι είναι "ξύστες", ότι "κλέβουν το μισθό τους", ότι "ο κόσμος της εργασίας τους συντηρεί στο ξύσιμο" και όλα τα υπόλοιπα που έγραψες.
Σε αυτά που έγραψες αναφέρθηκα ότι δεν αφορούν κάποιον από εδώ μέσα γιατί γράφτηκαν σε τρίτο πρόσωπο.
Τώρα μου λες για αυτούς που γράφω σε δεύτερο πληθυντικό, ότι αφορούν κάποιους εδώ μέσα ?
Αυτά είναι γενικά .
Αλλωστε θεωρώ ότι όλα αυτά που έχεις γράψει εσύ για τους επιχειρηματίες , ότι κλέβουν , ότι είναι ηλίθιοι που αγαπούν την πατρίδα τους και διάφορα άλλα , προφανώς δεν τα έγραφες για τους συνομιλητές σου, γιατί και εσύ δεν τους γνωρίζεις.
Ετσι δεν είναι ?
Η κάνω λάθος ?
Βλέπω πάντως ότι μία τάση λογοκρισίας την έχεις .
Καλό είναι το προσέξεις.
Αμα ήταν να πιανόμαστε όλοι από μία λέξη , δεν θα υπήρχε ούτε διάλογος , ούτε κόντρα.
Βλέπεις ότι με τον Πήλιου και τον Ιωάννη βριζόμαστε , αλλά η κουβέντα συνεχίζεται. Ακόμα και με τον Δία .
Εσύ θέλεις να μας βάλεις σε χαρακώματα και διχασμούς ?
Παρ΄ όλα αυτά αν θεωρείς ότι κάπου σε πρόσβαλλα προσωπικά , να είσαι σίγουρος ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αλλωστε δεν γνωριζόμαστε .
Επίσης όλοι γνωρίζουν ότι εγώ δεν παρεξηγούμαι , ότι και να μου πουν , γιατί μου αρέσει το πείραγμα.
Αν εσύ έχεις άλλη οπτική, να μας την πεις.
Αρκεί βέβαια , αφού δεν δέχεσαι ανάλογα πειράγματα , να μην τσουβαλιάζεις και εσύ τους άλλους . -
Και για να μην κάνω εντιτ συνέχεια, συνεχίζω εδώ.
Ακόμη ένα ακραίο παράδειγμα:
Αν κάποιος γουστάρει τον Χίτλερ και τον Ναζισμο, δεν μπορεί να αηδιάζει και να κατηγορεί για το πόσο απάνθρωπος ήταν ο δεκανεας των S.S.Γιατί βλέπω, εξυμνειτε τον νεοφιλευθερο καπιταλισμό στην νεοελληνική του βερσιόν και κονοματε βάση αυτού, διαμαρτυρεστε μόνο όπου δεν σας βολεύει όσο θα θέλατε.
-
Πήλιου , δεν θα σχολιάσω τώρα ότι γράφεις , γιατί έχει προκύψει το θέμα με τον άλλον σχολιαστή που αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις τους επιχειρηματίες , μετά μου ζήτησε να αποδείξω αρμοδίως, με άλλα λόγια με απείλησε με νομικά μέτρα, ότι τάχα τον έθιξα.
Καταλαβαίνεις ότι το πράγμα χαλάει , όταν στην κουβέντα , μπαίνουν τέτοια θέματα , οπότε δεν θα απαντήσω , μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Γιατί αν κάνουμε το εδώ καφενείο μας , αίθουσα δικαστηρίων , μάλλον έχουμε χάσει την αίσθηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του Λόγου.
Επίσης να θυμίσω ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχουν γραφτεί πολλά για έναν άνθρωπο που σχεδόν κανένας μας δεν τον γνωρίζει. Και μάλιστα υποτιμητικά...
Δεν είδα να εμφανιστεί κάποιος και να απειλήσει με μηνύσεις.
Το θέμα λοιπόν ξεφεύγει από την πλάκα και το πείραγμα μεταξύ μας και πηγαίνει σε θέματα Αρχών που έχει ο καθένας μας.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ερώτηση:
Η επιδότηση ρεύματος προς τους προμηθευτές για τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ήταν 300 εκ. ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Τόσα δεν ήταν οι ζημιές της ΔΕΗ λογω ρύπων παραγωγής από λιγνίτη, ανά τρίμηνο;;;
Προφανώς η λογιστική εικονα της εταιρίας είναι τελείως διαφορετική με προοπτικές κτλ κτλ κτλ με την μετοχή της να είναι θελκτικοτερη, αλλα και πάλι το δημόσιο πληρώνει 300 εκ ευρώ για το θέμα της ενέργειας έστω μεσω διαφορετικών καναλιών.
Είναι σαφές πως η χώρα μας δεν είναι έτοιμη για τόσο απότομη στροφή στην πράσινη ενέργεια. Και βρε αδελφέ μια χώρα 10 μυρίων ειμαστε. Και άλλες μεγαλύτερες χώρες με πολλαπλάσια βιομηχανία, πολύ κρύο πολλούς μήνες το έτος και με πολλά άλλα το γυρίζουν σε λιγνίτη έστω και με φίλτρα και δέσμευση του co2.
Για την γρήγορη στροφή συμφωνώ διότι έγινε η στραβή με την πανδημία και ανέβηκαν οι τιμές του ΦΑ στα ύψη. Αποδείχτηκε ότι σε μια οποιαδήποτε κρίση θα είμασταν ξεβράκωτοι, οπότε ξαναμπήκαν οι λιγνιτικές μπροστά. Αν όμως "ομαλοποιηθεί" η κατάσταση (δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ...) η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη με τα τέλη εκπομπών παραμένει μακράν πιο ασύμφορη από αυτή της παραγωγής με ΦΑ.
-
Και για να μην κάνω έντιτ και εγώ, αυτό που ξέρω είναι ότι η πεθερά μου περιμένει 6,5 χρόνια να πάρει την σύνταξη χηρείας και ζει με ένα επίδομα.
Φίλοι που βγήκαν στην σύνταξη , περίμεναν 2 χρόνια να τους έρθει η πρώτη σύνταξη.Το πως ζούσαν βέβαια , δεν ενδιέφερε κανένα ξύστη.
-
@piliourits said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Και για να μην κάνω εντιτ συνέχεια, συνεχίζω εδώ.
Ακόμη ένα ακραίο παράδειγμα:
Αν κάποιος γουστάρει τον Χίτλερ και τον Ναζισμο, δεν μπορεί να αηδιάζει και να κατηγορεί για το πόσο απάνθρωπος ήταν ο δεκανεας των S.S.Γιατί βλέπω, εξυμνειτε τον νεοφιλευθερο καπιταλισμό στην νεοελληνική του βερσιόν και κονοματε βάση αυτού, διαμαρτυρεστε μόνο όπου δεν σας βολεύει όσο θα θέλατε.
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα; Δεν σταματάει ποτέ να με εντυπωσιάζει η μονοδιάστατη οπτική μερικών ανθρώπων, συνηθέστερα αριστερών: ή ολική αποδοχή ή ολική απόρριψη. Ή μαύρο ή άσπρο! Για τις 50 αποχρώσεις του γκρι (όχι του έργου ρε μερακλήδες), δεν έχετε ακούσει ποτέ; Δεν μπορεί κάποιος να θεωρεί συγκριτικά καλύτερο ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα και ταυτόχρονα να βλέπει και να καταδικάζει τα κακά του; Πρέπει δηλαδή να είμαστε σαν την πλειονότητα των ορθοδόξων κομμουνιστών που τα έβλεπαν (προ πτώσης) όλα καλά καμωμένα στο πρώην ανατολικό μπλοκ και στη μητρόπολη του κομμουνισμού;
-
@piliourits said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Οι λόγοι που υπάρχουν και είναι ξύστες οι ξύστες, περιγράφηκαν πολύ όμορφα απ τον συμφορουμιτη πριν.
Οι "ξύστες" επίσης είναι πολύ χρήσιμοι στην εκάστοτε ηγεσία, αλλά ας δούμε λίγο το taxonomy τους.
- Η βυσματική πρόσληψη: Αυτός προσελήφθη εξαρχής χωρίς να έχει το παραμικρό προσόν για οτιδήποτε. Δεν προσφέρει κανένα έργο - το αντίθετο μάλιστα. Συνήθως τον βρίσκει κανείς σε γραφεία πολιτικών προϊσταμένων (υπουργών, υφυπουργών, κοινοταρχών, δημάρχων, αντιδημάρχων, κλπ) ή φυτεμένο σε άλλες υπηρεσίες σε ρόλο "πληροφοριοδότη". Ο λόγος που προσελήφθη είναι τα ψηφαλάκια, ενώ είναι ο πρώτος που παίρνει απόσπαση ως μετακλητός (αν είναι ήδη ΔΥ). Αυτό το είδος πρόσληψης άνθισε μεταξύ 1960 και 2012. Ο νόμος Πεπονή για το ΑΣΕΠ έθεσε κάποιους περιορισμούς σ'αυτό.
- Η πρόσληψη κοινωνικού χαρακτήρα: Άτομα που έχουν μειωμένα προσόντα και προσλαμβάνονται για να ελεγχθούν τα ποσοστά ανεργίας σε συγκεκριμένες περιοχές. Συνήθως τους ανατίθενται καθήκοντα που δεν απαιτούν υψηλές δεξιότητες.
- Ο "standby/first responder": Αυτός συνήθως έχει προσληφθεί αξιοκρατικά, αλλά τον έχουν σε δουλειά που τον έχει την περισσότερη ώρα σε αναμονή μέχρι να του ζητηθεί να ασκήσει τα καθήκοντά του (π.χ. πυροσβέστης, διασώστης κλπ). Είναι ο "μακάρι να μην τον χρειαστούμε". Άμα τον χρειαστείς όμως, θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει.
- Ο "ενοχλητικός": Έπεσε σε δυσμένεια γιατί εμπόδισε παρανομία της διοίκησης και τον βάλανε στο ψυγείο. Περιμένει να συνταξιοδοτηθεί, γιατί δε θέλει να τους κάνει τη χάρη να παραιτηθεί.
- Ο "δεν έχω μέσον": Είδε κι απόειδε, μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, ότι δε μπορεί να εξελιχθεί ή να πάρει ένα πόστο της προκοπής γιατί δεν έχει βύσμα, ακόμα κι αν έχει καλά φύλλα αξιολόγησης, επαίνους κλπ, κι από τότε λέει "θα κάνω μόνο τα βασικά κι άντε παρατάτε με". Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των μετακλητών και των υπολοίπων βυσμάτων.
- Ο μπελάς: Άτομο που έχει προκαλέσει (π.χ. λόγω βαρύτατων διαταραχών προσωπικότητας) τεράστια προβλήματα στη συναδελφική συνύπαρξη (π.χ. βιαιοπραγία σε βάρος συναδέλφων) και θα έπρεπε να είχε απολυθεί προ πολλού, αλλά έχει πολύ χοντρό βύσμα. Έτσι, τον έχουν βάλει σε πόστο που ακούγεται μεν μουράτο, αλλά χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες.
-
Δες εδώ fiverg μου...
Στην κεντρική Ευρώπη έτσι την πάνε την ιστορια.
Τι μας έχει πιάσει εμάς; Που και νωρίτερα απ' όλους ηλεκτρικά αυτοκίνητα (αν και τελικά θα είναι μάλλον phev αν κατάλαβα σωστά. Οποτε ειτε δεν ξέρουν την τύφλα τους από αυτοκίνητα είτε κατάλαβαν το τι έλεγαν και έκαναν μικρό κωλοτουμπες), και κλείνουμε τα λιγνιτικα σε περίοδο διπλής κρίσης πανδημίας και οικονομικής;
Που νομίζουν ότι απευθύνονται;; Βαλκάνια είναι εδώ μετά από 11 έτη βαριάς οικονομικής κρίσης;;.
Αν δεν κάνουμε κάτι για την ενέργεια τότε το αρνητικό σπιράλ σε πολλές μικρές επιχειρήσεις θα είναι επιπέδου κρίσης του μνημονίου. Όποιος γονατίσει και χάσει παραγγελίες πρωτων υλών θα χάσει το τρένο του τοπικού του ανταγωνισμού και θα κλείσει.
-
Περιμένω να πεις ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση , για να σχολιάσω ξανά.
Ετσι και αλλιώς σε λίγο θα φύγω για κάποιες δουλειές , αλλά αυτό το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί...
Κουβέντες υπό την Δαμόκλειο Σπάθη των Αρμοδίων, δεν πρόκειται να ξαναγίνουν ,τουλάχιστον από μένα...
-
Κουβέντες υπό την Δαμόκλειο Σπάθη των Αρμοδίων, δεν πρόκειται να ξαναγίνουν ,τουλάχιστον από μένα...
Ώπα. Τι εννοείς;
-
Περιμένω να πεις ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση , για να σχολιάσω ξανά.
Ετσι και αλλιώς σε λίγο θα φύγω για κάποιες δουλειές , αλλά αυτό το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί...
-
@harisma23 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Ώπα. Τι εννοείς;
Μου ζητήθηκε να αποδείξω ενώπιον των αρμοδίων, ότι γνωρίζω για ξύστες προσωπικά εδώ μέσα , ενώ εγώ ποτέ δεν υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο, ούτε έχω κάνει ποτέ προσωπικές αναφορές στους άλλους φίλους που συνήθως διαφωνούμε.
Προφανώς επειδή η συζήτηση έπαψε να είναι συζήτηση επιπέδου καφενείου και έγινε δικόγραφο, αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί και να σταματήσει.
Μέχρι τότε οι σχολιασμοί μου θα είναι ελάχιστοι και κυρίως διευκρινιστικοί...
-
@harisma23 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Ώπα. Τι εννοείς;
Μου ζητήθηκε να αποδείξω ενώπιον των αρμοδίων, ότι γνωρίζω για ξύστες προσωπικά εδώ μέσα , ενώ εγώ ποτέ δεν υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο, ούτε έχω κάνει ποτέ προσωπικές αναφορές στους άλλους φίλους που συνήθως διαφωνούμε.
Προφανώς επειδή η συζήτηση έπαψε να είναι συζήτηση επιπέδου καφενείου και έγινε δικόγραφο, αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί και να σταματήσει.
Μέχρι τότε οι σχολιασμοί μου θα είναι ελάχιστοι και κυρίως διευκρινιστικοί...
Άμα είναι έτσι, θέλω να διαβάσω το δικόγραφο, να πάρω και τη γνώμη της συζύγου που είναι δικηγόρος, για να αποφανθώ. Βρεεεεε τι λέτε;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δες εδώ fiverg μου...
Στην κεντρική Ευρώπη έτσι την πάνε την ιστορια.
Τι μας έχει πιάσει εμάς; Που και νωρίτερα απ' όλους ηλεκτρικά αυτοκίνητα (αν και τελικά θα είναι μάλλον phev αν κατάλαβα σωστά. Οποτε ειτε δεν ξέρουν την τύφλα τους από αυτοκίνητα είτε κατάλαβαν το τι έλεγαν και έκαναν μικρό κωλοτουμπες), και κλείνουμε τα λιγνιτικα σε περίοδο διπλής κρίσης πανδημίας και οικονομικής;
Που νομίζουν ότι απευθύνονται;; Βαλκάνια είναι εδώ μετά από 11 έτη βαριάς οικονομικής κρίσης;;.
Αν δεν κάνουμε κάτι για την ενέργεια τότε το αρνητικό σπιράλ σε πολλές μικρές επιχειρήσεις θα είναι επιπέδου κρίσης του μνημονίου. Όποιος γονατίσει και χάσει παραγγελίες πρωτων υλών θα χάσει το τρένο του τοπικού του ανταγωνισμού και θα κλείσει.
Βλέπω Lapη μου αλλά τίποτε δεν είναι τσάμπα. Οι καλοί αυτοί κύριοι δεν μας λένε και τα κόστη των φίλτρων. Γενικώς, απ όπου και αν το πιάσεις πρέπει να επενδυθεί πολύ χρήμα, που θα καταλήξει στις πλάτες μας βεβαίως-βεβαίως. Ακόμη και έτσι, βάλε λίγο τα (έστω μειωμένα) τέλη, βάλε και το κόστος της επένδυσης πάλι η κιλοβατώρα θα είναι ακριβότερη. Το αν θα είναι επίσης συγκρίσιμη με αυτήν από ΦΑ δεν το ξέρω.
-
Σωστό ερώτημα.
Και εγώ δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις να απαντήσω.
Με την λογική όμως αν το σκεφτείς έχεις δύο επιλογές στην παρούσα φάση.
1.Κρατάς σταθερή μια παραγωγή σε ήδη υφιστάμενα εργοστάσια με άπειρη πρώτη ύλη με απίστευτα χαμηλό κόστος χρήσης και προσθέτεις φίλτρα και συμπληρωματικά στάδια στην παραγωγή για την αποθήκευση του co2 με σκοπό είτε να το πουλήσεις ( άρα να μετριάσεις το κόστος είτε να χρηματοδοτήσεις τη νέα πράσινη μεταβαση σε πρότζεκτ όπως τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας μέσω υδρογόνου σε συνδιασμό με ανανεώσιμες πηγές,όπου και εκεί έχεις άπειρη τζάμπα πρώτη ύλη, δηλαδή ήλιο και θάλασσα)
2. Κανεις απότομη μετάβαση στηριζόμενος σε ακριβότερη ενέργεια καθώς την αγοράζεις από το εξωτερικό -
στο δημοσιο υπαρχουν και ξυστες, διεφθαρμενοι ξυστες. δεν εχει νοημα καποιος να το ποσοστωσει αν και εγω το κοβω στο 50% ξυστρονια απλα και 5% λαμογιοξυστρα.
υπαρχουν και καποιοι που βαριουνται αλλα σηκωνουν το βαρυ το χερι απο την εξασκηση ξυνειν αναμεσα σε βοστρυχους και βγαζουν ενα καποιο μινιμουμ σφραγιδοκαταστασης και υπαρχει και μια μειοψηφια που τον πινει και μαλιστα δωρεαν καθοτι την υπεραξια του εργατη την παιρνει ο ξυστης.
γενικα οσμη δισκου συμπλεχτη και βρεγμενης βρωμοκαλτσας υπαρχει σχεδον παντου οπου υπαρχουν δημοσιοι, οεο, λειτουργοι.
ακομη και ο φερελπις που μπηκε με ασεπ, ο επετηριδας ή ο αυτος που ετυχε και τον πηρανε αν και δεν ηταν απο το χωριο του σιουφα μετα απο λιγο καιρο γλιστραει στη γλιτσα, βαζει νεκρο και περιμενει να τσουλησει στη κατηφορα.
οκ λες, ειναι το πολιτικο συστημα, οι πολιτικοι κλπ.
παπαρια. ειμαστε εμεις που το ανεχομαστε. μαζι και η μειοψηφια των πηγμενων στην δημοσια υπηρεσια που τρεχουν να καλυψουν τρυπες και δεν συμμετεχουν στα κοινα οπου και πρωτοστατουν αυτοι απο το χωριο του σιουφα, της περιστερας και του σκανδαλιδη που ακουμπανε τον διακοπτη το δικο μας και εκβιαζουν για θεσμικα κολοκυθια αλλα κυριως για να εχουν αποψις στην προμηθεια απο τον ροκκο.
απο διπλα οι επιχειρηματιαι οι μεγαλοι, οι εργολαβος με καγιεν που εσιαξε τη γεφυρα και του χαρισανε 37 βουνα με προπελες και οι μικροι με το κυλικειο στο νοσοκομειο απο τον κωστα τον βουλευτη, με το φεβ . και πεταγεται και καπου-καπου ενας πανοπουλος που αντι να πει το πουρνο στη γυναικα του τη μαλακια που ειδε ονειρο και να τελειωνει εκει, την ειπε σε ενα γραφο, οχι δημοσιο, σκετο γραφο, που την εκανε θεμα μεγαλο μην τυχον και βγει κανενα ψιλο παραπανω γιατι κοψανε οι διαφημισεις στα σάιτ.
βρωμαμε οι ιδιοι, κατι καποτες σας ελεγα για μια καποια δικτατορια αυτων που εχουν μονο αρσενικα να δωκουν και πως πρεπει καποιοι να μεινουν πανω στη συκια να ωριμασουν με καποιους να καλλιεργουν και μετα να εχουν δικαιωμα επιλογης, αλλα ξερω, ειμαι σαν τους χρυσαυγα αλλα απο την αλλη την μερια, ασε που εχω επιχειρησις και φεβ. ελπις παντως οτι ειναι νομοτελεια, τοση μαλακια να οδηγησει σε πτωση συστηματος. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΚΚΕ μπουκκάκε και κρεμπιέ;
Εγώ τα λεγα για το ρεύμα, αλλά...περιμένω διορισμό, δε μετράω!
μπουκακε ανετα θα μας εκαμανε οτι και να γενοτανε, βασικα ποτες κανεις δεν μας ρωτησε αν θελουμε να ειμαστε μπροστα στο τραινακι.
-
Προσωπικά η συντριπτική πλειοψηφία δημοσίων λειτουργών που έχω συναναστραφεί ανήκουν στην κατηγορία του -λέγοντας το ευγενικά- ξυστών/σκρατσιστών.
Από εκεί και πέρα όποιος πιστεύει ότι θίγεται και νιώθει την ανάγκη να απειλήσει..
Ξυδακι
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2