-
Εντάξει η τύπισα φαίνεται από την όψη τι ρόλο βαράει.
Και προφανώς έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι θέλει, αρκεί όσοι την παρακολουθούν να γνωρίζουν την δράση της(ακτιβίστρια, σχέσεις με ΜΚΟ, έκρυβε κόσμο σπίτι της κτλπ κτλπ), αλλά έχει και την υποχρέωση να είναι ευγενής.Γιατί ευγενής δεν ήταν όταν την άφησαν να ρωτήσει ότι θέλει, όσο προσβλητικό και αν είναι και στην συνέχεια δεν άφηνε τον πρωθυπουργό(όποιος και αν είναι) να ολοκληρώσει την απάντησή τoυ. Λες και παρακολουθούσαμε συνέντευξη προπονητή ποδοσφαίρου που δεν τον άφηνε να απαντήσει ο Γιώργος Μίνος...
Προφανώς και θα μπορούσε να συγκρατήσει λίγο την εκφραστικότητά του ο Κούλης και να μείνει μόνο στην ουσία, ώστε να την αφήσει να εκτεθεί ακόμα περισσότερο.
Στην ουσία της απάντησης όμως μίλησε όπως ακριβώς πρέπει να απαντάει ένας Έλληνας Πρωθυπουργός.Δλδ τι περιμένατε να πουν οι νησιώτες στο σχέδιο της όποιας κυβέρνησης για νέες δομές(όσο καλό ή κακό αν είναι);
Ναι ελάτε να φτιάξετε ότι θέλετε; Προφανώς θα αντιδράσουν μήπως καταφέρουν και διώξουν την οποιαδήποτε δομή από το νησί τους. Αυτό τι σημαίνει; Ότι επικροτούν την προηγούμενη κατάσταση που ήταν η απόλυτη εξαθλίωση;
Με βάση τις εικόνες που βλέπουμε από τις νέες δομές είναι η κατάσταση κυριολεκτικά μέρα με νύχτα.Υ.Γ: https://www.liberal.gr/news/papadimoulis-eidos-dimosiografias-pou-spanizei-stin-ellada-i-ollandi-dimosiografos/413221?fbclid=IwAR2R2HvI7wPFEi1giqG8HeDEWJjrE5ORwbkEFymjQwGe8KMPEfBj4UXy_Ks
Σε ποιο από τα 37 διαμερίσματα που νοικιάζει σε Μ.Κ.Ο βρίσκεται αυτή την στιγμή; -
καπου το χασατε. ερωτηση υπηρξε νοτ.
τοποθετηση διατυπωθηκε.
και ειναι προφανες οτι τη βρωμιαρα την αφησαν επιτηδες να μπει και να κανει τα κολπακια της για να παρει πασα ο γκομενος. ο αλλος του πρωτου φλεματος, οχι απο το αβγανισταν καποιος εικοσικατι.
αλλα και μονο που μνημονευεται για αντικουλικικη φαση ειναι αυτογκολ του βλακαβανη. εκτος και αν ειναι κανονισμενο το ματσακι στο ημιχρονο χι και στο τελικο οβερ και εμεις φωναζουμε στις εξεδρες τσαμπα. -
Αν ισχύει αυτό το προωθημένο σκεπτικό, αποδεικνύει γιατί κάνει μεροκάματο ο γκόμενος τους Παπαδημούληδες και τους καταληψίες, αλωνίζοντας στο πολιτικό σκηνικό χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο ενώ τα έχει κάνει ''μούτι'' σε διάφορα θέματα όπως έχει γραφεί.
-
Πριν κάμποσο καιρό ο Δένδιας απάντησε στον Τσαβουσογλου όπως έπρεπε. Αρκετοί αντίπαλοι συντάχθηκαν μαζί του στο συγκεκριμένο συμβαν οπως και ακόμα πιο παλιά κάποιοι εκ Δεξιών αναγνώρισαν στον Τσίπρα κάποιο τσαγανο όταν είχε τον Ερντογάν στην Αθήνα. Άρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει επιδειχθεί αυτή η θεσμικοτητα.
Κάποτε η Ευαγγελία Τσικρικα είχε εκνευρίσει τον Τσίπρα όταν τον ρώτησε "γιατί χάνει τη δουλειά της*". Αναφανδόν υπέρ οι πάντες εκ δεξιων. Τώρα, η Ολλανδεζα είναι μπηξε-δειξε**.Δε γινεται αυτή τη φορά να υπερασπιστείς το θεσμό του πρωθυπουργού παρόλη την αγένεια της δημοσιογράφου. Πώς να υπερασπιστείς κάποιον ο οποίος (έστω ότι αναγκάζεται να) κάνει κάτι παράνομο με βάση το διεθνές δίκιο; (είναι παράνομο fiverg λόγω θάλασσας, όπως και αν έρχονταν -λεμε- από αέρος και δήλωναν έκτακτη ανάγκη θα έπρεπε να τους δώσεις αεροδρόμιο προσγείωσης, εκεί "πατάνε")
*Τώρα η κάθε Ευαγγελία πληρώνεται από τα -μεσαιοταξητικα ή μη- λεφτά μας για να λιβανιζεται ο ηγεταρος ο οποίος κακώς έχασε τόσο πολύ την ψυχραιμία του αφού η Ολλανδεζα γριά δεν τα εχωσε μόνο σε εκείνον.
**Το πλάνο της εισόδου του τανκ στο Πολυτεχνείο είναι τραβηγμένο από Ολλανδό, αν δεν ήταν αυτός το..."video or didn't happen" θα πήγαινε σύννεφο:
https://www.google.gr/amp/s/www.mixanitouxronou.gr/gia-proti-fora-sti-dimosiotita-to-egchromo-film-ntokoymento-apo-ta-aimatira-gegonota-toy-polytechneioy-oi-diapragmateyseis-kai-i-eisvoli-toy-tank-ti-apegine-o-kinimatografistis/%3Famp=1 -
Κατάπτυστη η γριά ολλανδέζα που κάνει τέτοιες προβοκατόρικες ερωτήσεις, χωρίς να ξέρει καν ποιο είναι το αγαπημένο πιάτο του πολιτικού που έχει απέναντί της!
Προσπάθησε η γριά να εκθέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι δέχεται να κάνουμε σιωπηρά τη βρώμικη δουλειά και να είμαστε αποθήκη ψυχών για λογαριασμό των Ευρωπαίων, και πως τάχα δεν ζητάει απ' τους εταίρους μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά ο Μητσοτάκης ευτυχώς δεν τσίμπησε να δείξει ως Υπεύθυνο τον δεξιό Ολλανδό πολιτικό που είχε δίπλα του, και να κινδυνεύσει να χάσει την εύνοια των Βρυξελλών προς το πειθήνιο πρόσωπό του. Τη γάβγισε δυνατά, ώστε να μην αμφιβάλει κανείς Ευρωπαίος ή Έλληνας, για την αφοσίωση που τους έχει.Το βλέμμα του Κυρανάκη (αν δεν κάνω λάθος) κατά τη διάρκεια της ερώτησης, όλα τα λεφτά!
![alt text]( image url)
-
Αυτό ακριβώς. Στα 4 vol 2...
O Barbieτσιωτης είναι αυτός ασεβαστε!
(Αυτό που έχει το γραφείο του στο Περιστέρι αυτό το γνησιο τέκνο του ευ ΒΖΙΙΙΝ, με ξεπερνάει) -
Όπως τα βλέπει κανείς. Η καλή κυρία δεν ρώτησε ακριβώς γιατί δεχόμαστε να είμαστε "αποθήκες ψυχών". Ρώτησε γιατί κάνουμε κατάπτυστα push backs και δεν καθόμαστε ήσυχα ήσυχα να γίνουμε κάτι τέτοιο...
«Κύριε Μητσοτάκη πότε επιτέλους θα σταματήσετε να ψεύδεστε για τις επαναπροωθήσεις, να ψεύδεστε για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα; Παρακαλώ μην προσβάλλετε την νοημοσύνη τη δική μου και όλων των δημοσιογράφων του κόσμου γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις. Και εσείς συνεχίζετε να το αρνείστε και να λέτε ψέματα. Αυτό είναι κατάχρηση ναρκισσισμού. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Γιατί δεν λέτε “οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους μας, περιμέναμε 6 χρόνια και δεν έγινε τίποτα και τώρα κάνω παράνομα, σκληρά και βάρβαρα pushbacks (επαναπροωθήσεις)”»
ΥΓ: Τοση μεγάλη η ενόχληση του Κυριάκου... Προβλέπω ότι στις επόμενες δημοσκοπήσεις από αυτό θα έχει ένα 1-2% παραπάνω. Του έκανε τα μούτρα κρέας... Τα λέει ο gatoz αλλά ποιος τον ακούει...
-
Δλδ δεν στρέφεται και κατά των Βρυξελλών; Δε μας δικαιολογεί έστω και λίγο;
Ε τότε να 'ναι καλά η γυναίκα ρε παιδιά, δωκετε της κάτι, μην είστε αχάριστοι.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δλδ δεν στρέφεται και κατά των Βρυξελλών; Δε μας δικαιολογεί έστω και λίγο;
Όχι johan, κατ εμένα τίποτα δεν δικαιολογεί. Φαντάσου να έπεφτε στην λούμπα ο πρωθυπουργός και να έλεγε "ναι κάνουμε push backs αλλά φταίνε οι βρυξέλλες...". Τέλος πάντων, νομίζω ότι όλο το σκηνικό ήταν για να πάρει έυκολους πόντους ο Κούλης τώρα που αγγίζουμε 70 νεκτούς την ημέρα και βρέθηκε η χρήσιμη ηλίθια...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέγκλα!
Επειδή το ανέφερες και επειδή είμαστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, γνωρίζεις φαντάζομαι πως βγήκε αυτή η λέξη.
Made in England...συνώνυμο της ποιότητας για τα αυτοκίνητα....κάποτε!!
Όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά για κάθε βιομηχανικό (ενίοτε και όχι) προϊόν.
-
Τί εννοείς!;
Δηλαδή όντως κάνουμε σαν χώρα παράνομες επαναπροωθήσεις, και όταν κάποιος Τούρκος εχθρός μας κατηγορεί διεθνώς, αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα;Παράνομα επαναπροωθούμε, παράνομους μετανάστες (λάθρο) εννοείται, τους οποίους στέλνει ο ίδιος Τούρκος που μας κατηγορεί.
Αλλά δεν μπορούμε επίσημα να το καταγγέλουμε αυτό, γιατί τότε πρέπει και επίσημα να παραδεχτούμε τις παράνομες επαναπροωθήσεις που κάνουμε;Κι όλα αυτά γίνονται υπό την εντολή και με την ανοχή των Ευρωπαίων, που δεν παίρνουν ούτε 10 ανήλικα στη χώρα τους;!
Και υπάρχει γυναίκα δημοσιογράφος που τολμά να κάνει τέτοια ερώτηση στον πρωθυπουργό της χώρας στην οποία κατοικεί μόνιμα, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας απ' την οποία κατάγεται!;
αυτή δεν θα γίνει ποτέ μια θηλυκιά Χατζηνικολάου...ρέ την ανικανοποίητη τη τεκνατζού τη τσουρόγρια!...
![alt text]( image url)
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τί εννοείς!;
Δηλαδή όντως κάνουμε σαν χώρα παράνομες επαναπροωθήσεις, και όταν κάποιος Τούρκος εχθρός μας κατηγορεί διεθνώς, αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα;Φαντάζομαι συγκεκαλυμένα ναι, άλλωστε πως μειώθηκαν οι ροές; Ελπίζω να μην νομίζεις ότι με πειράζει να το παραδεχτώ, το δήλωσα, ούτε καλός άνθρωπος είμαι, ουτε καλός χριστιανός, ούτε ανθρωπιστής.
Παράνομα επαναπροωθούμε, παράνομους μετανάστες (λάθρο) εννοείται, τους οποίους στέλνει ο ίδιος Τούρκος που μας κατηγορεί.
Αλλά δεν μπορούμε επίσημα να το καταγγέλουμε αυτό, γιατί τότε πρέπει και επίσημα να παραδεχτούμε τις παράνομες επαναπροωθήσεις που κάνουμε;Προχτες ήρθε ένα καράβι ολόκληρο με 400 νοματαίους, μια χαρά το καταγγείλαμε, μια χαρά δεν τους πήραν πίσω, μια χαρά από πάνω είμαστε
Κι όλα αυτά γίνονται υπό την εντολή και με την ανοχή των Ευρωπαίων, που δεν παίρνουν ούτε 10 ανήλικα στη χώρα τους;!
Λες να έχουν αντίρρηση;
Και υπάρχει γυναίκα δημοσιογράφος που τολμά να κάνει τέτοια ερώτηση στον πρωθυπουργό της χώρας στην οποία κατοικεί μόνιμα, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας απ' την οποία κατάγεται!;
αυτή δεν θα γίνει ποτέ μια θηλυκιά Χατζηνικολάου...ρέ την ανικανοποίητη τη τεκνατζού τη τσουρόγρια!...
Εσυ τώρα κάτσε να επιμένεις ότι επειδή η ερώτηση της τσουρόγριας άρεσε σε εσένα και άλλους 50 ανταρσίτες ή βαρουφακικούς ότι ο Μητσοτάκης χτες "έχασε"...
![alt text]( image url)
-
Εγώ φαντάζομαι ότι οι Μ.Κ.Ο με τα χρήματα και τις πλάτες που έχουν αν είχαν βάσιμα στοιχεία ότι κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά, θα ανέβαζαν παντού βίντεο με τις πράξεις των λιμενικών κτλπ κτλπ.
Ακόμα και αν το ''μιντιακό κράτος του Μητσοτάκη'' δεν έπαιζε τα βίντεο αυτά, θα υπήρχαν σε άπειρες ιστοσελίδες και φόρουμ τα στοιχεία.
Αδυνατώ να φανταστώ ότι λιμενικοί πνίγουν παιδιά έτσι απλά στα νερά του Αιγαίου και δεν τρέχει κάστανο.
Τώρα αν θεωρείται Push back ή εξής κατάσταση: Βλέπω στα ραντάρ ή με τα κυάλια βάρκα συνοδεία Τουρκικού λιμενικού η οποία ετοιμάζεται να περάσει τα σύνορα και στέλνω εγώ το σκάφος μου ως ''φράγμα'' αναγκάζοντας τους Τούρκους να τους μαζέψουν ή την βάρκα να υποχωρήσει, εμένα δεν μου φαίνεται κάτι παράλογο με βάση τις συμφωνίες-συνθήκες.
Αν τώρα βουλιάξει και δεν τους βοηθήσουν, προφανώς είναι για κριτική και πρέπει να αναδειχθεί. -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ φαντάζομαι ότι οι Μ.Κ.Ο με τα χρήματα και τις πλάτες που έχουν αν είχαν βάσιμα στοιχεία ότι κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά, θα ανέβαζαν παντού βίντεο με τις πράξεις των λιμενικών κτλπ κτλπ.
Ακόμα και αν το ''μιντιακό κράτος του Μητσοτάκη'' δεν έπαιζε τα βίντεο αυτά, θα υπήρχαν σε άπειρες ιστοσελίδες και φόρουμ τα στοιχεία.
Αδυνατώ να φανταστώ ότι λιμενικοί πνίγουν παιδιά έτσι απλά στα νερά του Αιγαίου και δεν τρέχει κάστανο.
Τώρα αν θεωρείται Push back ή εξής κατάσταση: Βλέπω στα ραντάρ ή με τα κυάλια βάρκα συνοδεία Τουρκικού λιμενικού η οποία ετοιμάζεται να περάσει τα σύνορα και στέλνω εγώ το σκάφος μου ως ''φράγμα'' αναγκάζοντας τους Τούρκους να τους μαζέψουν ή την βάρκα να υποχωρήσει, εμένα δεν μου φαίνεται κάτι παράλογο με βάση τις συμφωνίες-συνθήκες.
Αν τώρα βουλιάξει και δεν τους βοηθήσουν, προφανώς είναι για κριτική και πρέπει να αναδειχθεί.H άποψη ότι οι τυχαίοι λιμενικοι που ξεκινάνε βάρδια με το πλοιάριό τους είναι (όλοι) αιμοδιψή γουρούνια που δεν βλέπουν την ώρα να πνίξουν κανένα παιδί και καμιά μάνα μου φαίνεται κάπως υπερβολική. Κι εγώ όπως τα λες τα φαντάζομαι, έχει στηθεί με ΕΕ χρήμα δίκτυο επιτήρησης με drones, αισθητήρες κλπ και είναι πιο εύκολο να δούνε τις βάρκες όσο ακόμη βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Οπότε κάπως έτσι γίνεται λογικά
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσυ τώρα κάτσε να επιμένεις ότι επειδή η ερώτηση της τσουρόγριας άρεσε σε εσένα και άλλους 50 ανταρσίτες ή βαρουφακικούς ότι ο Μητσοτάκης χτες "έχασε"...
-
Εμένα πάντως μ'αρεσε η "ψύχραιμη" απάντηση του Κούλη, όχι η ερώτηση της γριάς. Πολλά νεύρα το αγόρι μας...
Είπε κανένας ότι πνιγούμε κόσμο στο Αιγαίο; Είπαμε ότι τυπικά οι απωθήσεις είναι παράνομες. Τι κάνουν αυτοί αλλωστε; Τρυπανε τις βάρκες για να γίνει διάσωση την οποία αν αφήσουμε στους απέναντι αδυνατίζουμε τα ιδιοκτησιακά μας στο Αιγαίο. Κανείς δε χαίρεται με αυτό που συμβαίνει.
Πάντως το θέμα δεν ήταν να "χάσει" ο Μητσοτάκης αλλά να "κερδίσει" όπως φαίνεται και εδώ μέσα (ποιος ξεκινά, ποιος είναι αιχμηροτερος απέναντι στην άλλη πλευρά). Η αντίΚουλικη πλευρά επιτίθεται στον ίδιο, η Κουλικη πλευρά ψάχνει ως συνήθως λαθρολαγνους και προδότες. Kαι βέβαια δημοσκοπικα κέρδη. Πλησιάζει 18:00, άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ είναι μπροστά μας αλλά...δεν φταιει ΠΟΤΕ το αγόρι μας. -
Υπήρξαν λιμενικοί που βραβεύτηκαν για το ανθρωπιστικό τους έργο, χαρακτηριστικό ήταν με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Το θέμα είναι γιατί τέτοιος εκνευρισμός απ τον Μητσοτάκη και τα Πετσαία ΜΜΕ, που μια δημοσιογράφος είπε τα πράγματα όπως έχουν στη πεζή πραγματικότητα.
Προφανώς λόγω του ότι η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία...
"Καταλαβαίνω ότι στην Ολλανδία οι δημοσιογράφοι κάνετε ευθείες ερωτήσεις και το σέβομαι"
"Εδώ είναι Βαλκάνια όμως!" έπρεπε να της απαντήσει ο Κυριάκος, και να εκτοξευτεί δημοσκοπικά!
-
ειχαν παει να βοηθησουν προσφυγγες
...και για λιγο πους. μπακ.
-
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι της...
Έστω, με κουτάκι μπύρα...
Που το κακό; Λίβινγκ χερ μυθ ιν Γκρις!Η ίδια αυτή δεν ήταν, που έγραφε υπέρ της Ελλάδας κατά του ΔΝΤ, όταν δίναμε κουράγιο στον Γερούν, όπως λεν κι οι Ζαίοι;
-
Τελικά ο γάτος είναι όντως γάτος!!!
Πρώτο ψέμα και λοιπά πετσωμενα σαν να ήταν έτοιμα να πατήσουν το κουμπί! Συσπείρωσε πολλούς δεξιούς τελικά το γεγονός αυτό σε μια δυσκολη καμπή.
Άρα όλα καλά , το μόνο αρνητικό ίσως να είναι το πώς οι τοσο καλοβαλμενοι ,καλοταισμενοι και αξιοπρεπείς δεξιοί κατάντησαν τελικά να μοιάζουν με τροχονόμοι στο μνι μιας γριάς Ολλανδέζας!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2