-
Αμφιταλαντεύομαι και εγω για κάτι. Έχω παραγγείλει το cross active σε μαύρο χρώμα, τον Αυγουστο του 21 και έχω παράδοση Μαιο του 22. Έλεγα να το αλλάξω σε χάλκινο καθώς μου αρέσει περισσότερο σαν χρώμα που το είδα απο κοντά, αλλά θα χρειαστούν επιπλέον 7 μήνες. Θα το κάνατε;
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Παρολο που δεν ημουνα σιγουρος για την επιλογη μου (αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι θελω υβριδικο toyota) , οταν το ειδα live ελεγα "περιμενα τοσο καιρο να το δω, να μη κανω και ενα test drive πριν το παραγγειλω?" και οταν ειδα οτι μεσα σε 1 εβδομαδα η παραδοση πηγε απο Αυγουστο 22' σε Νοεμβριο 22' λεω με βαρια καρδια, "ας το κλεισω και κανω μετα test drive". Να που οπως τα εφερε η τυχη ηταν να κανω το test drive την παρασκευη και αρρωστησα και ακομα δεν εχω κανει. Να δεις που οταν το κανω την επομενη εβδομαδα η παραδοση θα εχει παει Ιανουαριος 23'. Παλι καλα λεμε λοιπον και ας ειναι ηδη τραγικος ο 1 χρονος αναμονης
Με το καλό να παραλάβεις να σου πούμε τα καλορίζικα.
Είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει και πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι πολύ αξιόπιστο;;;;;;;εξορισμού;;;;Χαρτομαντεία;;;;
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Παρολο που δεν ημουνα σιγουρος για την επιλογη μου (αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι θελω υβριδικο toyota) , οταν το ειδα live ελεγα "περιμενα τοσο καιρο να το δω, να μη κανω και ενα test drive πριν το παραγγειλω?" και οταν ειδα οτι μεσα σε 1 εβδομαδα η παραδοση πηγε απο Αυγουστο 22' σε Νοεμβριο 22' λεω με βαρια καρδια, "ας το κλεισω και κανω μετα test drive". Να που οπως τα εφερε η τυχη ηταν να κανω το test drive την παρασκευη και αρρωστησα και ακομα δεν εχω κανει. Να δεις που οταν το κανω την επομενη εβδομαδα η παραδοση θα εχει παει Ιανουαριος 23'. Παλι καλα λεμε λοιπον και ας ειναι ηδη τραγικος ο 1 χρονος αναμονης
Με το καλό να παραλάβεις να σου πούμε τα καλορίζικα.
Είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει και πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι πολύ αξιόπιστο;;;;;;;εξορισμού;;;;Χαρτομαντεία;;;;
εχεις δίκιο η αλήθεια είναι πρέπει να το αποδείξει πρώτα από όλα χαχαχαχαχαχαχ
απλά το λέω γιατι η TOYOTA γενικά φημίζεται για την αξιοπιστία της χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί το από πάνω.
Αλλά το δείχνουν και όλα τα ΤΑΡΩ. πήρα τον Χορταρέα που έχει γίνει πια Ιερέας και μου το είπε. (ΕΓΓΥΗΣΗ)
-
To ίδιο αμάξι με το απλό yaris (το μικρομεσαίο χαχαχ) δεν είναι που κυκλοφορει αρκετο καιρο?
Αν βγάζει εκείνο προβλήματα , θα βγαζει και το cross. -
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Αμφιταλαντεύομαι και εγω για κάτι. Έχω παραγγείλει το cross active σε μαύρο χρώμα, τον Αυγουστο του 21 και έχω παράδοση Μαιο του 22. Έλεγα να το αλλάξω σε χάλκινο καθώς μου αρέσει περισσότερο σαν χρώμα που το είδα απο κοντά, αλλά θα χρειαστούν επιπλέον 7 μήνες. Θα το κάνατε;
Παρολο που γενικα δινω μεγαλη σημασια στο χρωμα στα αυτοκινητα, μεγαλυτερη σαφως απο τον μεσο αγοραστη, στη θεση σου δε θα το εκανα.
εκτος και αν το ερωτευτηκες πχ το χαλκινο (που οντως ωραιο ειναι, και γω αυτο πξρα).
Αλλα και επιπλεον 7 μηνες ειναι too much σε ενα μοντελο δε που ηδη θα περιμενεις αλλους τοσους.και γω ππυ εχω 1 χρονο αναμονη μπροστα μου το σκεφτομαι να παω και σε κατι αλλο...ειναι απλα τρελο
-
Εγώ περιμένω το active hybrid σε λευκό την ιανουαριο του 22!!!!
-
Μάλλον μερικοί ανάλογα το χρώμα, θα προλάβετε να παραλάβετε το φεης λιφτ...
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Μάλλον μερικοί ανάλογα το χρώμα, θα προλάβετε να παραλάβετε το φεης λιφτ...
μη σου πω ότι θα έχει και άλλη ονομασία και δεν θα υπάρχουν και πια υβριδικα. Θα είναι υδρογόνο ή ηλεκτρικό. Η μπορεί να έχουν αντιγράψει το CHAOS στην TOYOTA και να εχει για κάυσιμο μεθάνιο. (σορυ αλλά με πορδες πάει να μας πασάρει αμάξι ο παπατζής)
-
Πάντως όσοι έχετε τα λεφτά για το αμάξι, αλλά βαρεθείτε να περιμένετε κάνα δύο χρόνια, μπορείτε να βγείτε ραντέβου...
Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει επιχειρηματία στο Super Bowl
Αρκεί μην το μάθει η γυναίκα σας και να μην της είχατε τάξει το αμάξι!
-
Δλδ έχεις τώρα παράδοση 10 μήνες και λες να βάλεις άλλους 7 μήνες επιπλέον για το χρώμα; Δεν είναι απίστευτη συνολική καθυστέρηση; Έχεις σκεφτεί ότι σε 17 μήνες το πρόβλημα να μην είναι πλέον το χρώμα αλλά να μην σου αρέσει πλέον καθόλου το αμάξι , να έχει βγει κάτι άλλο , να έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου ( με αλλά λόγια ποιος ζει ποιος πεθάνει!) . Πιο πολύ θα με προβλημάτιζαν αυτά παρά το χρώμα!
Το μόνο καλό είναι ότι σε ένα μισή χρόνο το αμάξι που θα πάρεις λογικά θα έχει ξεπεράσει μέρος των παιδικών ασθενειών καθώς θα έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες χιλιάδες από δαυτα. -
@tkin73 said in Toyota Yaris Cross:
Δλδ έχεις τώρα παράδοση 10 μήνες και λες να βάλεις άλλους 7 μήνες επιπλέον για το χρώμα; Δεν είναι απίστευτη συνολική καθυστέρηση; Έχεις σκεφτεί ότι σε 17 μήνες το πρόβλημα να μην είναι πλέον το χρώμα αλλά να μην σου αρέσει πλέον καθόλου το αμάξι , να έχει βγει κάτι άλλο , να έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου ( με αλλά λόγια ποιος ζει ποιος πεθάνει!) . Πιο πολύ θα με προβλημάτιζαν αυτά παρά το χρώμα!
Το μόνο καλό είναι ότι σε ένα μισή χρόνο το αμάξι που θα πάρεις λογικά θα έχει ξεπεράσει μέρος των παιδικών ασθενειών καθώς θα έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες χιλιάδες από δαυτα.Όντως παει πολύ. Θα μείνω στην αρχική επιλογή για Μαύρο λοιπόν. Μάιος και βλέπουμε
-
Απ' ότι διάβασα η Toyota, θα ξεκινήσει παραγωγή yaris και cross στην Τσεχία, ταυτόχρονα με την Γαλλία για να προλάβει παραγγελίες. Κινητήρες στην Γαλλία και συναρμολόγηση στην Τσεχία. Είναι το ίδιο εργοστάσιο που δένει τα psa group. Έβγαζε παλιότερα κάποιο μοντέλο εκεί;
-
Αν ισχύει είναι αυτό που έγραψα πως έγινε και με την Κούλα στην Ινδία.
Δεν γινεται αλλιώς χρειάζεται και δεύτερη γραμμή παραγωγής -
Εμένα μου είπαν από την εμπορία, ότι μεταφέρθηκε η παραγωγή του Γιάρις στην Τσεχία και η παραγωγή στην Γαλλία είναι πλέον για το Κρος, για να προλαβαίνουν.
-
Τσεχία νομίζω έβγαζε τα aygo,c1,108
-
-
Άρα λογικά θα έχουμε μείωση του χρόνου παράδοσης πλέον και ίσως συνάδει και με αυτό το άρθρο: https://www.msn.com/el-gr/autos/news/η-toyota-βρήκε-τσιπάκια-και-φουλάρει-την-παραγωγή/ar-AAPsLwy?li=AAIv1aw
-
-
Γιατρέ έχει πολλά βίντεο του κροςς, γιατί επέλεξες αυτό;
Η style είναι αυτή η έκδοση;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Γιατρέ έχει πολλά βίντεο του κροςς, γιατί επέλεξες αυτό;
Η style είναι αυτή η έκδοση;
η adventure ειναι
Toyota Yaris Cross