-
@ducatidark said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
το Micra ξερεις αν βγαζει αυτοματο στα 1,600 κυβικα?? 1,400 εχω δει μονο....
Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει Micra 1.600cc, μιλάω για 5πορτο.
-
Υπήρχε το 'σπορτίφ' 160 SR αλλά πρέπει να πούλησε ελάχιστα στην Ελλάδα, μόνο 1 θυμάμαι να χω δει στο δρόμo στην Αθήνα. Έχει ένα στο ψαρ.γρ αλλά 3πορτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21950544-nissan-micraΥπήρξαν και 5πορτα αλλά ίσως όχι στην δική μας αγορά, το ίδιο μοτέρ πρέπει να έβαζαν και στο CC.
-
Υπήρχε το 'σπορτίφ' 160 SR αλλά πρέπει να πούλησε ελάχιστα στην Ελλάδα, μόνο 1 θυμάμαι να χω δει στο δρόμo στην Αθήνα. Έχει ένα στο ψαρ.γρ αλλά 3πορτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21950544-nissan-micraΥπήρξαν και 5πορτα αλλά ίσως όχι στην δική μας αγορά, το ίδιο μοτέρ πρέπει να έβαζαν και στο CC.
υγ. μόνο χειροκίνητο σασμάν οπότε δεν ενδιαφέρει τον φίλο..
-
ενα αξιοπιστο ρε παιδια αυτοματο μεχρι 4,000
να μην θελω μπλεξιματα με μηχανικους θελω
να ειναι λιγο ομορφο φυσικα
και να μην ντρεπεσαι να βαλεις κοπελα μεσα αχαχαχχαχ
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙΌσο και να φωνάζεις, η εξίσωση : 4 χιλιάρικα + αυτόματο + αξιόπιστο (χωρίς ζημιές για 4-5 χρόνια, όπως ζήτησες) ΔΕΝ λύνεται, παρά μόνο με τεράστια κ@λοφαρδία! Επιπλέον εσύ πρόσθεσες και την παράμετρο της αισθητικής, που το κάνει mission impossible!
Ή θα βάλεις νερό στο κρασί σου, κάνοντας πίσω στα απαιτούμενα ή θα ανεβάσεις αρκετά τον προϋπολογισμό σου.
-
Μην πάρεις παλιό αυτόματο Φορντ με Powershift, τα πιο αναξιόπιστα στην Ιστορία, ακόμη τρέχουν στα δικαστήρια κατά χιλιάδες.
Γενικά όπως λένε και τα παιδιά, δεν γίνεται παμπάλαιο κι αξιόπιστο αυτόματο, χώρια που δεν είχε ωριμάσει η τεχνολογία τους. -
@piliourits said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
Μην πάρεις παλιό αυτόματο Φορντ με Powershift, τα πιο αναξιόπιστα στην Ιστορία, ακόμη τρέχουν στα δικαστήρια κατά χιλιάδες.
Γενικά όπως λένε και τα παιδιά, δεν γίνεται παμπάλαιο κι αξιόπιστο αυτόματο, χώρια που δεν είχε ωριμάσει η τεχνολογία τους.-
Αλήθεια είναι για το Ford και το Pοwershift, αλλά κάποια Φόκους (δεν θυμάμαι γενιές, νόμίζω μέχρι και την 2η) είχαν κλασσικά με μετατροπέα.
-
Η τεχνολογία με μετατροπέα μια χαρά είχε ωριμάσει από το 1990 και έβγαινα πολύ καλά και αξιόπιστα κιβώτια. Από το 1994 είχα αυτοκίνητο με 4αρι ZF και αν και λίγο αργό, ήταν εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο.
-
-
@fanis75 said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
@piliourits said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
Γενικά όπως λένε και τα παιδιά, δεν γίνεται παμπάλαιο κι αξιόπιστο αυτόματο, χώρια που δεν είχε ωριμάσει η τεχνολογία τους.-
Αλήθεια είναι για το Ford και το Pοwershift, αλλά κάποια Φόκους (δεν θυμάμαι γενιές, νόμίζω μέχρι και την 2η) είχαν κλασσικά με μετατροπέα.
-
Η τεχνολογία με μετατροπέα μια χαρά είχε ωριμάσει από το 1990 και έβγαινα πολύ καλά και αξιόπιστα κιβώτια. Από το 1994 είχα αυτοκίνητο με 4αρι ZF και αν και λίγο αργό, ήταν εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο.
Πριν το powerswift ειναι με μετατροπεα ..τα πρωτα Focus...Αυτο παιζει πολυ κατω σε τιμη απο οτι ειδα,αλλα ειναι παλιο και μεσα ειναι εντελως ξεπερασμενο.Ευχαριστω παντως αυτο με το powerswift που γραψατε με εβγαλε απο καθε σκεψη για Focus.
-
-
@harisma23 said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
ενα αξιοπιστο ρε παιδια αυτοματο μεχρι 4,000
να μην θελω μπλεξιματα με μηχανικους θελω
να ειναι λιγο ομορφο φυσικα
και να μην ντρεπεσαι να βαλεις κοπελα μεσα αχαχαχχαχ
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙΌσο και να φωνάζεις, η εξίσωση : 4 χιλιάρικα + αυτόματο + αξιόπιστο (χωρίς ζημιές για 4-5 χρόνια, όπως ζήτησες) ΔΕΝ λύνεται, παρά μόνο με τεράστια κ@λοφαρδία! Επιπλέον εσύ πρόσθεσες και την παράμετρο της αισθητικής, που το κάνει mission impossible!
Ή θα βάλεις νερό στο κρασί σου, κάνοντας πίσω στα απαιτούμενα ή θα ανεβάσεις αρκετά τον προϋπολογισμό σου.
Εχω ριξει πολυ νερο στο κρασι μου ηδη.....ενα 147 ηθελα facelifted ηθελα.... αλλα δεν υπαρχει αυτοματο.Κλαπς κλαπς
-
Bmw 316 compact αυτοματο καμια γνωση για το συγκεκριμενο...?αυτο το αμαξι μου αρεσε απο παιδι που το εβλεπα στον δρομο σε ασημι...
-
και mazda 3 μου αρεσει επισης .
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315878778-mazda-3 βγαζει και αυτοματο ,τι λετε ? -
BMW Compact είναι καλή επιλογή με καλό 5αρι ZF αλλά πλέον αρκετά παλιά. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές βλάβες οι οποίες κοστίζουν και αρκετά χρήματα. Το ίδιο και για 116.
Μαζντα 3 αυτής της εποχής, είναι ουσιαστικά Φόκους. Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά να σιγουρευτείς ποιο αυτόματο έχει.
-
BMW Compact είναι καλή επιλογή με καλό 5αρι ZF αλλά πλέον αρκετά παλιά. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές βλάβες οι οποίες κοστίζουν και αρκετά χρήματα. Το ίδιο και για 116.
Μαζντα 3 αυτής της εποχής, είναι ουσιαστικά Φόκους. Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά να σιγουρευτείς ποιο αυτόματο έχει.
προτιμω το mazda 3,ειδα περισσοτερες φωτογραφιες και μου εκανε παρα πολυ καλο κλικ.Για σασμαν δεν ξερω πολλα,απλα κοιταξα εδω οτι εχει στα 1,6 και αυτοματο κιβωτιο.
https://www.auto-data.net/gr/mazda-3-i-hatchback-bk-facelift-2006-generation-5833# -
αυτο φοβαμαι και γω ,επειδη ειναι bmw αν βγαλει ζημιες φανταζομαι θα ειναι αστα να πανε...αν και τα μαζντα εχω ακουσει οτι δεν ειναι φθηνα στα σερβις,αλλα παιζει ναναι σκυλι ..
-
Η διαφορά είναι απλή…ΑΝ το Μάζντα βγάλει βλάβη θα την πληρώσεις λίγο ακριβά….ΟΤΑΝ όμως η BMW βγάλει βλάβη ετοιμάσου για αφαίρεση νεφρού στην μπανιέρα…
-
προτιμω το mazda 3,ειδα περισσοτερες φωτογραφιες και μου εκανε παρα πολυ καλο κλικ.Για σασμαν δεν ξερω πολλα,απλα κοιταξα εδω οτι εχει στα 1,6 και αυτοματο κιβωτιο.
https://www.auto-data.net/gr/mazda-3-i-hatchback-bk-facelift-2006-generation-5833#Αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο Φόκους 2η γενιάς (πλατφόρμα C1) οπότε και φοράει ένα απλό μεν αλλά αξιόπιστο 4αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Απλά δύσκολα θα βρείς στην Ελλάδα και προσοχή να μην είναι εισαγωγής με "απειρα" χιλιόμετρα.
-
https://www.auto-data.net/gr/mazda-3-i-hatchback-bk-facelift-2006-generation-5833#Αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο Φόκους 2η γενιάς (πλατφόρμα C1) οπότε και φοράει ένα απλό μεν αλλά αξιόπιστο 4αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Απλά δύσκολα θα βρείς στην Ελλάδα και προσοχή να μην είναι εισαγωγής με "απειρα" χιλιόμετρα.
με 150,000 περιπου το θελω,να εχει πεσει πολυ η τιμη και να εχει να δωσει ακμ,απο ιδιωτη. Τιμη νομιζω μεχρι 4,000 και κανενα κατοσταρι εξτρα το πιανω ..?μπορω να βρω ?? δεν ξερω καποιο σαιτ να γραφει ακριβς τιμες.
-
Αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο Φόκους 2η γενιάς (πλατφόρμα C1) οπότε και φοράει ένα απλό μεν αλλά αξιόπιστο 4αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής.
Μοιράζονται την πλατφόρμα (την οποία εξέλιξαν μαζί), αλλά έχουν πολλές διαφορές (κινητήρες, περιφερειακά κλπ), ενώ υπήρχε και 5άρι αυτόματο.
-
@realzeus said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
Μοιράζονται την πλατφόρμα (την οποία εξέλιξαν μαζί), αλλά έχουν πολλές διαφορές (κινητήρες, περιφερειακά κλπ), ενώ υπήρχε και 5άρι αυτόματο.
Σωστά για το 5αρι, εαν θυμάμαι σωστά όμως ήταν μόνο στο 2λιτρο.
Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.