Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    D
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 31
    • Best 4
    • Groups 0

DucatiDark

@DucatiDark

4
    Profile views
    31
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

DucatiDark Unfollow Follow

Best posts made by DucatiDark

• RE: Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317014330-lancia-ypsilon
      Αυτα εδω ειναι καλα ? Λανσια εχει και η αδερφη μου ενα Δελτα τουρμπο 1,400 κυβικα με 130,000 πλεον και βγηκε καλο αμαξι.Βεβαια καινουργιο το ειχε παρει και οχι αυτοματο απλα εγω εχω θεμα με το αριστερο ποδι και ειμαι αναγκασμενος να μην παω σε συμπλεκτη.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      D
      DucatiDark

@cirus said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

@ducatidark said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

Λοιπον μου ειπαν για HOnda civic sedan 1,6 μοντελο του 2004 με 120 αλογα,τΑ κανει ολα.Εχει χωρους ,εχει γκαζι,ειναι σκυλι. Λιγο θα με χαλασει το παρκινγκ μεσα στη πολη αλλα χαλαλι του.Πρεπει να αξιζει το συγκεκριμενο διαβαζω τα καλυτερα στο ιντερνετ.εκει θα παω παιδια.

σκυλί είναι ο κινητήρας. Το κιβώτιο δεν γνωρίζω, καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει. Γενικά πάντως τα HONDA είναι πολύ αξιόπιστα.

Εχει πλάκα πάντως το nick σου που είναι ducati αρα fun των ευρωπαικών στα μηχανάκια αλλά japanιλα τελικά στα αυτοκίνητα, χαχαχαχαχ.

Ευχομαι περαστικά και να πάρεις ότι πιο αξιόπιστο γίνεται φίλε μου.

χαχαχα ηταν το πρωτο μου ενα ducati dark και εχω πολυ ωραιες αναμνησεις αλλα ναι και μετα aprilia SXV και scooter derbi rambla που ειναι κοπια του απριλια Sportcity με μοτερ πιατζιο. Πιστευω τα ιταλικα ειναι ομορφα εχουν νευρο και ειναι και αξιοπιστα αρκει να κανεις τα τυπικα και πολυ αδικιμενα για οτι λεγεται σχετικα με την αξιοπιστια τους.Παντως δεν εχω κολληματα οπου ειναι καλυτερα θα παω..τι ιταλια τι γαλλια τι τζαπαν...χααααααχα

D
      DucatiDark

@dgrgtc said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

Τελικα θα περιμενω να παω Αθηνα για την πρακτικη και να ψαξω εκει περα για αυτοματο micra cabrio 1,6 ...ιαπωνικο ειναι,cvt κιβωτιο εχει και ειναι μοντελο του 2008-2009.Ειναι τοσο ρισκο να βρεθει απο καποιον ιδιωτη σε καλη κατασταση με περιπου 130,000 χιλιομετρα και να με παει καλα 4-5 χρονακια...??? Διαβαζω στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο αμαξι οτι ειναι αρκετα ΄ενταξει΄

Φίλε μου με καλή διάθεση στο λέω και συγνώμη εκ των προτέρων...

Φαντάσου τον εαυτό σου 2 μέτρα παλικάρι μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο...για κάνε το εικόνα...καλό χρυσό το Micra αλλά.....

το μετανιωσα γιατι θα θελω να τραβαω και πισω καθισμα και να αραζω το ενα μου ποδι στα ταξιδια και δεν θα ειναι ανετο γιατι παω Αθηνα Ζακυνθο συχνα.Μικρο αμαξι δεν θα με βολεψει.

D
      DucatiDark

@dimsabas said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

Πας καρφί για Honda Jazz.

Φιλε το Jazz ειναι το πρωτο αμαξι που μου ηρθε στο μυαλο.Ειχε τυχει να με τραβανε ασφαλιτες με ενα Jazz απο την πρωτη γεννια και καθολη την διαδρομη σκεφτομουν ποσο καλο αμαξι ειναι και ποσο το αδικει η εξωτερικη του εμφανιση,βγαζει και αυτοματο.Ενιωθες λες και εισαι σε Γκολφ οταν ησουν μεσα,τσουλαγε πολυ smooth.Επιισης πραγματικα καλο interior για τα χρονια του αλλα δυστηχως ειναι κακασχημο ρε συ πισω και πλαι....δεν μου λεει κατι ...

D
      DucatiDark

Latest posts made by DucatiDark

@fanis75 said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

προτιμω το mazda 3,ειδα περισσοτερες φωτογραφιες και μου εκανε παρα πολυ καλο κλικ.Για σασμαν δεν ξερω πολλα,απλα κοιταξα εδω οτι εχει στα 1,6 και αυτοματο κιβωτιο.
      https://www.auto-data.net/gr/mazda-3-i-hatchback-bk-facelift-2006-generation-5833#

Αυτό βασίζεται ουσιαστικά στο Φόκους 2η γενιάς (πλατφόρμα C1) οπότε και φοράει ένα απλό μεν αλλά αξιόπιστο 4αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Απλά δύσκολα θα βρείς στην Ελλάδα και προσοχή να μην είναι εισαγωγής με "απειρα" χιλιόμετρα.

με 150,000 περιπου το θελω,να εχει πεσει πολυ η τιμη και να εχει να δωσει ακμ,απο ιδιωτη. Τιμη νομιζω μεχρι 4,000 και κανενα κατοσταρι εξτρα το πιανω ..?μπορω να βρω ?? δεν ξερω καποιο σαιτ να γραφει ακριβς τιμες.

D
      DucatiDark

BMW Compact είναι καλή επιλογή με καλό 5αρι ZF αλλά πλέον αρκετά παλιά. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές βλάβες οι οποίες κοστίζουν και αρκετά χρήματα. Το ίδιο και για 116.

Μαζντα 3 αυτής της εποχής, είναι ουσιαστικά Φόκους. Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά να σιγουρευτείς ποιο αυτόματο έχει.

αυτο φοβαμαι και γω ,επειδη ειναι bmw αν βγαλει ζημιες φανταζομαι θα ειναι αστα να πανε...αν και τα μαζντα εχω ακουσει οτι δεν ειναι φθηνα στα σερβις,αλλα παιζει ναναι σκυλι ..

D
      DucatiDark

BMW Compact είναι καλή επιλογή με καλό 5αρι ZF αλλά πλέον αρκετά παλιά. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές βλάβες οι οποίες κοστίζουν και αρκετά χρήματα. Το ίδιο και για 116.

Μαζντα 3 αυτής της εποχής, είναι ουσιαστικά Φόκους. Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά να σιγουρευτείς ποιο αυτόματο έχει.

προτιμω το mazda 3,ειδα περισσοτερες φωτογραφιες και μου εκανε παρα πολυ καλο κλικ.Για σασμαν δεν ξερω πολλα,απλα κοιταξα εδω οτι εχει στα 1,6 και αυτοματο κιβωτιο.
      https://www.auto-data.net/gr/mazda-3-i-hatchback-bk-facelift-2006-generation-5833#

D
      DucatiDark

και mazda 3 μου αρεσει επισης .
      https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315878778-mazda-3 βγαζει και αυτοματο ,τι λετε ?

D
      DucatiDark

Bmw 316 compact αυτοματο καμια γνωση για το συγκεκριμενο...?αυτο το αμαξι μου αρεσε απο παιδι που το εβλεπα στον δρομο σε ασημι...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315715298-bmw-316

D
      DucatiDark

@harisma23 said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

ενα αξιοπιστο ρε παιδια αυτοματο μεχρι 4,000
      να μην θελω μπλεξιματα με μηχανικους θελω
      να ειναι λιγο ομορφο φυσικα
      και να μην ντρεπεσαι να βαλεις κοπελα μεσα αχαχαχχαχ
      ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Όσο και να φωνάζεις, η εξίσωση : 4 χιλιάρικα + αυτόματο + αξιόπιστο (χωρίς ζημιές για 4-5 χρόνια, όπως ζήτησες) ΔΕΝ λύνεται, παρά μόνο με τεράστια κ@λοφαρδία! Επιπλέον εσύ πρόσθεσες και την παράμετρο της αισθητικής, που το κάνει mission impossible!

Ή θα βάλεις νερό στο κρασί σου, κάνοντας πίσω στα απαιτούμενα ή θα ανεβάσεις αρκετά τον προϋπολογισμό σου.

Εχω ριξει πολυ νερο στο κρασι μου ηδη.....ενα 147 ηθελα facelifted ηθελα.... αλλα δεν υπαρχει αυτοματο.Κλαπς κλαπς

D
      DucatiDark

@piliourits said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:

Μην πάρεις παλιό αυτόματο Φορντ με Powershift, τα πιο αναξιόπιστα στην Ιστορία, ακόμη τρέχουν στα δικαστήρια κατά χιλιάδες.
      Γενικά όπως λένε και τα παιδιά, δεν γίνεται παμπάλαιο κι αξιόπιστο αυτόματο, χώρια που δεν είχε ωριμάσει η τεχνολογία τους.

1. Αλήθεια είναι για το Ford και το Pοwershift, αλλά κάποια Φόκους (δεν θυμάμαι γενιές, νόμίζω μέχρι και την 2η) είχαν κλασσικά με μετατροπέα.

2. Η τεχνολογία με μετατροπέα μια χαρά είχε ωριμάσει από το 1990 και έβγαινα πολύ καλά και αξιόπιστα κιβώτια. Από το 1994 είχα αυτοκίνητο με 4αρι ZF και αν και λίγο αργό, ήταν εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο.

Πριν το powerswift ειναι με μετατροπεα ..τα πρωτα Focus...Αυτο παιζει πολυ κατω σε τιμη απο οτι ειδα,αλλα ειναι παλιο και μεσα ειναι εντελως ξεπερασμενο.Ευχαριστω παντως αυτο με το powerswift που γραψατε με εβγαλε απο καθε σκεψη για Focus.

D
      DucatiDark

Με τόσα χρήματα το μόνο που πραγματικά αξίζει είναι το Honda Jazz. Αλλιώς μετά Micra (όχι τόσο αξιόπιστο) και Yaris 1ης γενιάς. Outsider Daihatsu Sirion, εξαιρετικό!!

το Micra ξερεις αν βγαζει αυτοματο στα 1,600 κυβικα?? 1,400 εχω δει μονο....

D
      DucatiDark

να μην θελω μπλεξιματα με μηχανικους θελω
      να ειναι λιγο ομορφο φυσικα
      και να μην ντρεπεσαι να βαλεις κοπελα μεσα αχαχαχχαχ
      ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

D
      DucatiDark

Λοιπον μου ειπαν για HOnda civic sedan 1,6 μοντελο του 2004 με 120 αλογα,τΑ κανει ολα.Εχει χωρους ,εχει γκαζι,ειναι σκυλι. Λιγο θα με χαλασει το παρκινγκ μεσα στη πολη αλλα χαλαλι του.Πρεπει να αξιζει το συγκεκριμενο διαβαζω τα καλυτερα στο ιντερνετ.εκει θα παω παιδια.

σκυλί είναι ο κινητήρας. Το κιβώτιο δεν γνωρίζω, καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει. Γενικά πάντως τα HONDA είναι πολύ αξιόπιστα.

Εχει πλάκα πάντως το nick σου που είναι ducati αρα fun των ευρωπαικών στα μηχανάκια αλλά japanιλα τελικά στα αυτοκίνητα, χαχαχαχαχ.

Ευχομαι περαστικά και να πάρεις ότι πιο αξιόπιστο γίνεται φίλε μου.

χαχαχα ηταν το πρωτο μου ενα ducati dark και εχω πολυ ωραιες αναμνησεις αλλα ναι και μετα aprilia SXV και scooter derbi rambla που ειναι κοπια του απριλια Sportcity με μοτερ πιατζιο. Πιστευω τα ιταλικα ειναι ομορφα εχουν νευρο και ειναι και αξιοπιστα αρκει να κανεις τα τυπικα και πολυ αδικιμενα για οτι λεγεται σχετικα με την αξιοπιστια τους.Παντως δεν εχω κολληματα οπου ειναι καλυτερα θα παω..τι ιταλια τι γαλλια τι τζαπαν...χααααααχα

Εγω το αντίθετο ήμουν YAMAHAKIAS αν και είχα διάφορα και ευρωπαικα. Την έκοψα την μηχανή πλέον και μου λείπει τρελά, αλλά σακατεύτηκα και δεν με ξαναπαιρνει να εχω άλλο τετοιο ατύχημα. Σου εύχομαι πάντα όρθιος αρχηγέ, τα ματια σου 1004 δεν τους προσέχουν καθόλου τους μοτοσυκλετιστές δυστηχώς, μα καθόλου όμως..............

ισχυει αυτο που λες και γω απο λαθος αλλου την επαθα ...

φιλε έχω τρακάρει με αυτοκίνητο 1 φορά μονο στην ζωή μου (οταν πρωτοπήρα το δίπλωμα και έφταιγα εγώ)

με μηχανές εχω τρακάρει 6 φορές. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ΔΕΝ εφταιγά εγω αλλά τι να το κάνεις............... (οδηγω αυτοκίνητα και μηχανές 22 χρόνια)

Εγω σακατατεύτηκα μια φορά και ας μην έφταιγα. Μακάρι να ήταν το χέρι μου και το πόδι μου όπως παλιά και να πλήρωνα από την τσέπη μου και 20000 ευρώ σαν να εφταιγα. Μη σου πω και παραπάνω.

δυστηχως δεν φερνει το χρημα τα παντα.Μακαρι να μπορουσαμε να δωσουμε χρηματα για να ειμαστε οπως πριν αλλα δυσκολο χααχα!!!Εχω κολλησει τωρα ασχημα με το αμαξακι ειμαι και τερμα αναποφασιστος

D
      DucatiDark
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ