-
Μαθαίνεις ότι η Tesla έχει ΜΙΑ έκθεση, ΕΝΑ συνεργείο, αλλά μήπως έχει και δεύτερο και δεν το ξέρει ούτε η ίδια; Χμ, μάλλον αυτό συμβαίνει, αφού εδώ διαβάζουμε ότι:
"Είμαστε στην Ευχάριστη και Υπερήφανη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας, εκτός από εισαγωγες, πωλήσεις, και special Requests,
θα παρέχει πλέον πλήρεις και καθολικές υπηρεσίες:
Service - Φανοποιΐας - Ανταλλακτικών - Γνήσιων Αξεσουάρ και Πλήρους Διαγνωστικου Ελέγχου για όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων TESLA ! "Ε, αν είναι έτσι, δικαιολογημένο το καπέλο των 12 χιλιάρικων σε σχέση με την κανονική τιμή:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35859835-tesla-model-x
-
@manolis67 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
σε εξοντωτική ποινή 6 μήνες μόνο με αναστολή ....
η καθαρίστρια εφαγε 10 χρόνια φυλακή πάντως ...βεβαίως - βεβαίως ...
τώρα που καταδικάστηκε θα μάθουμε το ονομά του για να γλυτώσουν αλλα μελλοντικά θύματα ????
μπά οχι βέβαια ...στήν ελλάδα τών απατεώνων αυτά δέν γίνονται
διαβάστε για να φρίξετε τι απολογήθηκε ο απατεώνας μαντράς ...
https://www.newsauto.gr/news/pini-molis ... proastion/Άσχετο:
Αυτός ο βλάκας που γράφει το άρθρο, όταν είχε εκπομπή στο κρατικό κανάλι, επέμενε επανειλημμένα να λέει «κινητήρας χιλίων λίτρων» όταν μίλαγε για αυτοκίνητα με 1000άρι μοτέρ! -
Θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία της συνεργασίας μου με τον έμπορο Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παπαδημητρίου...
Αν και η συναλλαγή αφορούσε πώληση δική μου προς τον Δημήτρη (Suzuki Grand Vitara, όπως έχω γράψει σε άλλο νήμα), η εντύπωση που σχημάτισα ήταν ιδιαίτερα θετική...
Απόλυτα συνεπής σε ότι συζητήσαμε και επιπλέον πολύ καλός, χαμογελαστός και ευγενικός χαρακτήρας.
Παρά το ότι ο χώρος δεν φημίζεται για την ευθύτητα του, θα αγόραζα εύκολα αυτοκίνητο από την επιχείρηση του.
-
Σαν κριτική στο insomnia μοιάζει :Ρ
Όλα καλά, χάρηκα για τη γνωριμία -
Φέρνεις κι αμάξια κατά παραγγελία από το εξωτερικό;
-
@dimsabas said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Έτοιμος για εξηλεκτρισμο
-
@dimsabas said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μπα όχι, μόνο ντόπια.
-
Είδα στο car, ότι διαθέτεις μια καταπληκτική 156 1.6 του 98 με μόλις 15.000.
Τι ιστορία έχει άραγε αυτό το αυτοκίνητο; -
To είχε μία κυρία μεγάλης ηλικίας που το είχε αγοράσει καινούργιο, και το "ξέχασε" 10+ χρόνια σε πάρκιγκ.
-
Με βάση αυτήν την εμπειρία και δεδομένου ότι το πήρα από αντιπροσωπεία μεγάλη που απλά αγόραζε τα παλιά ΙΧ για να πάρει καινούργιο θα σου συνιστούσα αρχικά να πας προς τα εκεί. Τώρα βέβαια στην μετά κρίσεως εποχή τα πράγματα αλλάζουν...
-
This post is deleted! -
Καλησπέρα,
Έχεις κάποιος γνώμη για
miles cars Γαλάτσι
nv cars Ελευσίνα και
evolution car ΧαϊδάριΌλοι τους έχουν πολύ καλές αξιολόγησεις
-
Το να βάζεις καπέλο 11.000 το βρίσκω λίγο αισχρό! Και ναι το ΤΤ είναι γύρω στο 1500€, και πάλι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318464197-nissan-qashqaiκαι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με ημ/νια 2021 και 10.000χλμ το κάναμε εξαγωγή 25.450€ ιδού:
Και να πεις ότι το είχε ήδη αγοράσει και είχε πάρει το ρίσκο να τό έχει και να κάθεται να το καταλάβω, το αμάξι όμως δεν είναι καν Ελλάδα!
-
@tsek said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Το να βάζεις καπέλο 11.000 το βρίσκω λίγο αισχρό! Και ναι το ΤΤ είναι γύρω στο 1500€, και πάλι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318464197-nissan-qashqaiκαι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με ημ/νια 2021 και 10.000χλμ το κάναμε εξαγωγή 25.450€ ιδού:
- Απόλυτα λογική η τιμή.
- Το ΤΤ ΔΕΝ είναι με τίποτα €1.500....με τίποτα όμως!! Είναι αρκετά παραπάνω, τουλάχιστον €5.000. Οπότε το βρίσκω λογικό να θέλει να βγάλει και €1.500-2.000 κέρδος.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
- Απόλυτα λογική η τιμή.
- Το ΤΤ ΔΕΝ είναι με τίποτα €1.500....με τίποτα όμως!! Είναι αρκετά παραπάνω, τουλάχιστον €5.000. Οπότε το βρίσκω λογικό να θέλει να βγάλει και €1.500-2.000 κέρδος.
Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι 5000€, εγώ σου λέω 6000€, πας να βγάλεις 5000€ καθαρά και δεν έχεις καν το αμάξι διαθέσιμο στο χώρο σου? Και διαφημίζεις ότι είναι μοναδικό στην Ελληνική αγορά? Αφού δεν είναι καν στην Ελλάδα! Τεσπα, μου φαίνεται υπερβολικό να πηγαίνει για margin 5.000, το 1,5-2 που λες είναι λογικό.
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο. -
Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι 5000€, εγώ σου λέω 6000€, πας να βγάλεις 5000€ καθαρά και δεν έχεις καν το αμάξι διαθέσιμο στο χώρο σου? Και διαφημίζεις ότι είναι μοναδικό στην Ελληνική αγορά? Αφού δεν είναι καν στην Ελλάδα! Τεσπα, μου φαίνεται υπερβολικό να πηγαίνει για margin 5.000, το 1,5-2 που λες είναι λογικό.
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο.Από τις €10.000 που χρεώνει παραπάνω τα €6.000 πάνε για ΤΤ (και επειδή είναι με καλό εξοπλισμό μπορεί και παραπάνω). Άλλα €1.500 για μεταφορά, αμοιβή εκτελωνιστή, ΚΤΕΟ, πινακίδες κλπ. Οπότε όπως είπα πάει για €2.000 κέρδος περίπου. Τώρα εαν είναι €1.500 το κέρδος ή €2.500 δεν έχει μεγάλη διαφορά. Γιατί υπάρχουν και απρόοπτα έξοδα (το ξέρω γιατί έφερα αμάξι μόνος μου πέρσι), οπότε θέλει να έχει και ένα μαξιλάρι "ασφαλείας".
Και ναι οι έμποροι πουλάνε μεταχειρισμένα με τόσο κέρδος...δεν πάνε για €500. Από τα μεταχειρισμένα βγάζουν τα καλά λεφτά όχι από τα καινούργια. Για αυτό εγώ το έφερα μόνος μου.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο.Από τις €10.000 που χρεώνει παραπάνω τα €6.000 πάνε για ΤΤ (και επειδή είναι με καλό εξοπλισμό μπορεί και παραπάνω). Άλλα €1.500 για μεταφορά, αμοιβή εκτελωνιστή, ΚΤΕΟ, πινακίδες κλπ. Οπότε όπως είπα πάει για €2.000 κέρδος περίπου. Τώρα εαν είναι €1.500 το κέρδος ή €2.500 δεν έχει μεγάλη διαφορά. Γιατί υπάρχουν και απρόοπτα έξοδα (το ξέρω γιατί έφερα αμάξι μόνος μου πέρσι), οπότε θέλει να έχει και ένα μαξιλάρι "ασφαλείας".
Και ναι οι έμποροι πουλάνε μεταχειρισμένα με τόσο κέρδος...δεν πάνε για €500. Από τα μεταχειρισμένα βγάζουν τα καλά λεφτά όχι από τα καινούργια. Για αυτό εγώ το έφερα μόνος μου.
Ίσως να είμαι λάθος μιας και την ελληνική αγορά δεν την γνωρίζω καλά. Σκέψου ότι για αντίστροφη κίνηση, δηλαδή εισαγωγή στη Γερμανία από Ελλάδα το 1500 που υπολόγισες για μεταφορά κτλ. είναι 500€ εδώ στη Γερμανία, οπότε σε συνδυασμό με το υψηλότερο ΤΤ βγαινει δίκαιη τιμή για αυτό που ζητάει.
Και σε σχέση με το κέρδος που λες, ένας άτυπος κανόνας στο Remarketing των αυτοκινήτων λέει ότι το περιθώριο κέρδους σου πρέπει να είναι 10% από την τιμή πώλησης, οπότε και 3500€ να βγάζει δικαιολογείται ο έμπορος. -
Τωρα θα μας πεις οτι ζηταει λιγα
-
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Τωρα θα μας πεις οτι ζηταει λιγα
Είναι ένας καταφερτζής αυτός ο fanis.... Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος!
-
κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317657211-suzuki-grand-vitaraχαχαχα
Έμποροι μεταχειρισμένων