-
Εννοειται όλοι το πράσινο επιλέγετε αλλά δεν το μολογάτε
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ιανι-ιανι...
σου δινω ευσημα. αλλα στη δεη δινω γιουρα.
για την ακριβεια 230 σημερον, αντι του 110-130 εδω και μηναι. μηνιαια η πληρωμη, εχω καμει και συμβολαιο, ειμαι κατα βαθος εξαρτημενος απο τον λογο του φωτοπουλου, με φτιαχνει ερωτικα. οσο με εφτιαξαν και τα 100 παραπανω.Η συνουσία πληρώνεται στις μέρες μας. 100 ευρώ.....;;; Φθηνά!
-
https://www.zougla.gr/money/agores/article/fovi-gia-ntomino-katarefsis-epixiriseon-sti-vretania
...Δις ιζ δε ΦΙΟΥΤΣΟΥΡ που λέει και η Λιάνα Θοδωρή.
Βάλτα όμως με τον Σούπερμαλ...εεε...μαν που κάνει ο,τι μπορεί να ανέβει ο λογαριασμός. Τι σου φταίει ο Φωτόπουλος; Δε θα αγοράσει αυτός τις μετοχές. Άλλοι θα τις αγοράσουν αλλά άντε να αποδειχθεί. -
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε παιδιά, όταν πεις "Γερμανοτσολιά" έναν πρώην Γερμανοτσολιά, ή τον γιο/εγγονό του, που συνεχίζει τη ρητορική και προβάλλει τη δράση του Γερμανοτσολιά/Χίτη, λαδεμπορα, μαυραγοριτη, χουντικου προγόνου του συνεργάτη των εισβολέων ως "εθνική αντίσταση" πλέον, απλά λες την αλήθεια. Πως θα μπει αυτό στο ζύγι δηλαδή και που το μεμπτό να ονομάζεται ο συνεργάτης των φασιστών ως αυτό που ήταν;
Θα καταργήσουμε τη λογική δηλαδή, επειδή έτσι βολεύει τη θεωρία των δύο άκρων;
Οι μεν ορκιζόταν αυτό:
«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΟΡΚΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΑΝΑΤΕΘΗΣΟΜΕΝΟΣ ΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΟΥ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΘΕΛΩ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ»
Και το "άλλο άκρο" ορκίζονταν αυτό:
«Ορκίζομαι στον Ελληνικό Λαό και τη συνείδησή μου, ότι θ’ αγωνισθώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μουγια την πλήρη απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ξενικό ζυγό.»Ότι θ’ αγωνισθώ για την περιφρούρηση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των ελευθεριών και όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων του.»Για τον σκοπό αυτόθα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου οργάνων και θ’ αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζη σαν άτομο και σαν αγωνιστή του Εργαζόμενου Ελληνικού Λαού»
Όλα ίσα κι όμοια;
Εκεινη την χρονική στιγμη το ένα ακρο (ΧΙΤΛΕΡ- ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ κτλ) υπήρχε
Ολοι οι υπόλοιποι που ήταν ΚΑΤΑ και ορκίζονταν τον άλλο όρκο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ. Ηταν όλοι οι υπόλοιποι που συμμαχισαν εναντια στον ΧΙΤΛΕΡ
Αυτό γιατι στην ζωή δεν υπάρχει μόνο ασπρο μαύρο
Αν είσαι ενάντια στο Ασπρο πχ δεν σημαίνει ότι υποστηρίζεις το Μαύρο. Μπορει να θες το κίτρινο ή το πρασινο
Ακριβώς αυτό. Οι ταγματασφαλίτες (δηλ. οι γερμανοτσολιάδες) δεν είχαν εξαρχής συμμετοχή στον εμφύλιο.
Στον εμφύλιο όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα και ο διχασμός, χωρίς αρχικά την συμμετοχή των ταγματασφαλιτών.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την άλλη, εγώ έχω πέσει δύο φορές θύμα ξυλοδαρμού και με έχουν πάει σηκωτό σε νοσοκομείο και σε φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η μία από τις δύο φορές ήταν από ντου ακροαριστερών/αντιεξουσιαστών στην Πλατεία Εξαρχείων.η λύση ειναι απλη μην πλενεσαι
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την άλλη, εγώ έχω πέσει δύο φορές θύμα ξυλοδαρμού και με έχουν πάει σηκωτό σε νοσοκομείο και σε φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η μία από τις δύο φορές ήταν από ντου ακροαριστερών/αντιεξουσιαστών στην Πλατεία Εξαρχείων.η λύση ειναι απλη μην πλενεσαι
Λες ε;;
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.
-
Την Ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία + εξοπλισμοί ψήφισαν τελικά 191 βουλευτές (ΝΔ/ΚΙΝΑΛ/ΕΛΛ.ΛΥΣΗ).
Κατά της συμφωνίας οι ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΕΡΑ25.
Να σχολιάσω; Άστο καλύτερα.
-
Ρε παιδιά, όταν πεις "Γερμανοτσολιά" έναν πρώην Γερμανοτσολιά, ή τον γιο/εγγονό του, που συνεχίζει τη ρητορική και προβάλλει τη δράση του Γερμανοτσολιά/Χίτη, λαδεμπορα, μαυραγοριτη, χουντικου προγόνου του συνεργάτη των εισβολέων ως "εθνική αντίσταση" πλέον, απλά λες την αλήθεια. Πως θα μπει αυτό στο ζύγι δηλαδή και που το μεμπτό να ονομάζεται ο συνεργάτης των φασιστών ως αυτό που ήταν;
Οι μεν ορκιζόταν αυτό:
«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΟΡΚΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΑΝΑΤΕΘΗΣΟΜΕΝΟΣ ΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΟΥ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΘΕΛΩ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ»
«Ορκίζομαι στον Ελληνικό Λαό και τη συνείδησή μου, ότι θ’ αγωνισθώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μουγια την πλήρη απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ξενικό ζυγό.»Ότι θ’ αγωνισθώ για την περιφρούρηση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των ελευθεριών και όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων του.»Για τον σκοπό αυτόθα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου οργάνων και θ’ αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζη σαν άτομο και σαν αγωνιστή του Εργαζόμενου Ελληνικού Λαού»
Όλα ίσα κι όμοια;
Ολοι οι υπόλοιποι που ήταν ΚΑΤΑ και ορκίζονταν τον άλλο όρκο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ. Ηταν όλοι οι υπόλοιποι που συμμαχισαν εναντια στον ΧΙΤΛΕΡ
Αν είσαι ενάντια στο Ασπρο πχ δεν σημαίνει ότι υποστηρίζεις το Μαύρο. Μπορει να θες το κίτρινο ή το πρασινο
Οι ταγματασφαλίτες (δηλ. οι γερμανοτσολιάδες) δεν είχαν εξαρχής συμμετοχή στον εμφύλιο.
Ωπα εγω δεν είπα αυτό. Ειχαν ευκαιρία να διαλέξουν και διάλεξαν Χιτλερ. ΚΑΜΙΑ δικαιολογια για αυτό.
Μεταξυ της Χειρότερης Δημοκρατίας που υπάρχει και του Καλυτερου δυνατου Φασισμού και ζυγού με τα μεγαλύτερα προνόμια
διαλέγω την χειρότερη δημοκρατία που υπάρχει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και χωρίς δευτερη σκέψη.
-
Πάντως ούτε οι ταγματασφαλίτες , ούτε οι Ελασίτες διάλεξαν την χειρότερη Δημοκρατία.
Και οι δύο τον ζυγό διάλεξαν .
Οι μεν του Αδόλφου , οι δε του Σήφη...Εν τέλει αθώους σκότωναν και οι δύο.
Γιατί εκείνοι ήταν άοπλοι.
Μεταξύ τους μια χαρά τα έβρισκαν.Τα άκρα υπάρχουν και δυστυχώς δεν νοιάζονται για την Πατρίδα , αλλά για τον Ηγέτη τους που τον ακολουθούν τυφλά και για την πολιτική τους θρησκεία . Απλοί φανατικοί όλοι τους.
Αν το κράτος μας ήθελε να αλλάξει σελίδα , θα θεωρούσε προδότες , όλους όσους ηγήθηκαν στον εμφύλιο και από τις δύο παρατάξεις .
Και θα έκανε μία γιορτή Λύπης και Μνήμης.
Και όποιον μίλαγε επαινετικά για κάποιον από αυτούς , θα τον πέρναγε ένα σχολείο εκπαίδευσης. για να μάθει την Ιστορία.Αλλά κάποιοι θέλουν να είμαστε διχασμένοι , γιατί κερδίζουν από αυτό . Πολιτικά και οικονομικά.
Είπε λέει ο Μαύρος ο επικοινωνιολόγος , ότι υπάρχει ένα 30 % του πληθυσμού που έχει θέματα με το εμβόλιο , το μεταναστευτικό και με τα ελληνοτουρκικά και ψάχνει κάποιον να ψηφίσει που θα έκανε κάτι για αυτά.
Να πω την αλήθεια με το εμβόλιο , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έφτασε εκεί το πράγμα.
Επρεπε να κρατηθεί ο Τσιόδρας που ήταν ήπιος , ταπεινός και χαμηλών τόνων , αλλά έβγαλαν κάτι τύπους που ψάχνουν να γίνουν φίρμες .
-
Οι μεν ορκιζόταν αυτό:
Όλα ίσα κι όμοια;
Οι ταγματασφαλίτες (δηλ. οι γερμανοτσολιάδες) δεν είχαν εξαρχής συμμετοχή στον εμφύλιο.
Ωπα εγω δεν είπα αυτό. Ειχαν ευκαιρία να διαλέξουν και διάλεξαν Χιτλερ. ΚΑΜΙΑ δικαιολογια για αυτό.
Μεταξυ της Χειρότερης Δημοκρατίας που υπάρχει και του Καλυτερου δυνατου Φασισμού και ζυγού με τα μεγαλύτερα προνόμια
διαλέγω την χειρότερη δημοκρατία που υπάρχει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και χωρίς δευτερη σκέψη.
Δεν το είπες εσύ. Εγώ συμπληρώνω. Και συμπληρώνω γιατί έχει πέσει πολύ εμμονή εδώ μέσα (όχι από σένα) με το θέμα των φιλοχιτλερικών και την Ναζιστική Γερμανία. Τόση πολύ εμμονή που ώρες-ώρες νομίζω ότι θα σκάσει μύτη και ο Αρτέμης Μάτσας.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως ούτε οι ταγματασφαλίτες , ούτε οι Ελασίτες διάλεξαν την χειρότερη Δημοκρατία.
Μεταξύ τους μια χαρά τα έβρισκαν.Τα άκρα υπάρχουν και δυστυχώς δεν νοιάζονται για την Πατρίδα , αλλά για τον Ηγέτη τους που τον ακολουθούν τυφλά και για την πολιτική τους θρησκεία . Απλοί φανατικοί όλοι τους.
Αν το κράτος μας ήθελε να αλλάξει σελίδα , θα θεωρούσε προδότες , όλους όσους ηγήθηκαν στον εμφύλιο και από τις δύο παρατάξεις .
Και όποιον μίλαγε επαινετικά για κάποιον από αυτούς , θα τον πέρναγε ένα σχολείο εκπαίδευσης. για να μάθει την Ιστορία.Αλλά κάποιοι θέλουν να είμαστε διχασμένοι , γιατί κερδίζουν από αυτό . Πολιτικά και οικονομικά.
Είπε λέει ο Μαύρος ο επικοινωνιολόγος , ότι υπάρχει ένα 30 % του πληθυσμού που έχει θέματα με το εμβόλιο , το μεταναστευτικό και με τα ελληνοτουρκικά και ψάχνει κάποιον να ψηφίσει που θα έκανε κάτι για αυτά.
Να πω την αλήθεια με το εμβόλιο , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έφτασε εκεί το πράγμα.
Επρεπε να κρατηθεί ο Τσιόδρας που ήταν ήπιος , ταπεινός και χαμηλών τόνων , αλλά έβγαλαν κάτι τύπους που ψάχνουν να γίνουν φίρμες .
Στο σήμερα.
Εγώ θεωρώ άκρα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την Μέρα25. Μετά τα χθεσινά δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να μην τους θεωρώ ακραίους και διχαστικούς. -
Στο σήμερα.
Εγώ θεωρώ άκρα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την Μέρα25. Μετά τα χθεσινά δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να μην τους θεωρώ ακραίους και διχαστικούς.Να μου έλεγες τον Ρουβίκωνα να το καταλάβαινα και να συμφωνούσα. Και κάτι άλλα πού μικρα ακραία κόμματα της αριστεράς
τα 3 αυτά δεν τα θεωρώ ακραία. Δεν θα ψήφιζα ξανα ενα από τα 3 (Οταν ήμουν 18 εχω ψηφίσει ΚΚΕ και πιο μετά Συνασπισμό και Συριζα δεν λέω ψέματα) αλλά ακραία όχι δεν τα θεωρώ. Τωρα εσύ ότι νομίζεις πίστευε.
Οι τέρμα αριστεροί δεν μπορουν καν να τα βρουν μεταξύ τους όχι να συμφωνήσουν και με άλλους. Εδω υπήρχε για χρόνια ΜΛ ΚΚΕ και ΛΜ ΚΚΕ, μιλάμε για ανέκδοτο χαχαχαχαχαχ
-
Πραγματικά , ακούγοντας και τους εκπροσώπους του σύριζα στα κανάλια , δεν καταλαβαίνω γιατί καταψήφισε ο σύριζα την συμφωνία.
Κάτι οικονομίστικες λογικές , του τύπου δεν κερδίσαμε τίποτα με τους εξοπλισμούς , τώρα που η Τουρκία προκαλεί καθημερινά, είναι προφανώς αστείες.Ισως τελικά η επιλογή αυτή να ήταν προς το εσωτερικό μέτωπο , γιατί τώρα βλέπω δεύτερο εκπρόσωπο του σύριζα, τον Φάμελλο που πάει λίγο να στρογγυλεύσει το γεγονός της άρνησης της ψήφου.
Σε ένα ακόμη σοβαρό θέμα , τα κόμματα παίζουν το αυτό τους...
-
Αλλά κάποιοι θέλουν να είμαστε διχασμένοι , γιατί κερδίζουν από αυτό . Πολιτικά και οικονομικά.
Συμφωνούμε οτι θέλουν να είμαστε διχασμένοι αλλά και μεις δεν βοηθαμε για το αντίθετο. Οτι μπορούμε κάνουμε για να παραμείνουμε έτσι.
Για το εμβόλιο πραγματικά ούτε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Ο επαναστάτης "Ελληνας αντιεμβολιαστής" δεν ενδιαφέρεται για τα χημικά, τα συντηρητικά στα τρόφιμα που προκαλούν καρκίνο, δεν τον ενδιαφέρει που όλα τα φρουτα και λαχανικά είναι τερμα σε φυτοφαρμακα. Αλλά όταν πρόκειται για το εμβόλιοσηκώνουμε την σημαία της επανάστασης ΟΧΙ δεν θα το κάνουμε είναι επικύνδινο.
Τι να πω? Λεω ότι υπάρχουν και χειρότερα αυτοί που πιστεύουν ότι μας βάζουν τσιπάκια , αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει καν ο κωρονοιός και όλο αυτό είναι ενα κατασκεύασμα ψεύτικο. Λέω να κάνουν παρέα με αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη και όχι σφαιρα, να γίνουν περισσότεροι. Και ότι οτι ο Αινσταιν είχε άδικο. Η ανθώπινη βλακεία τελικά είναι "πιο απειρη¨ και από το σύμπαν.
ΥΓ Το πιο άπειρη προφανώς είναι αστείο
-
Πόσο εύκολα δικαιολογείται η άρνηση της βοήθειας των Γάλλων σε ένα εθνικό θέμα. Πόσο εύκολα.
Κατά τα άλλα συνταγματικό τόξο. Μπούρδες εντελώς. Ακραίοι και διχαστικοί. Επιβιώνουν και θέλουν να επιβιώνουν από την καταστροφή της Ελλάδας.
-
Πόσο εύκολα δικαιολογείται η άρνηση της βοήθειας των Γάλλων σε ένα εθνικό θέμα. Πόσο εύκολα.
Κατά τα άλλα συνταγματικό τόξο. Μπούρδες εντελώς. Ακραίοι και διχαστικοί. Επιβιώνουν και θέλουν να επιβιώνουν από την καταστροφή της Ελλάδας.
Καλά δεν είναι έτσι.
Οι Γάλλοι δεν βοηθάνε έτσι με το αζημείωτο , τους πληρώνουμε γιαυτό. Μιλάμε για μεγάλα εξοπλιστικά.
Δεν το λέω γιατι είμαι εναντίον. Εγώ την βρίσκω πολύ επωφελή την συμφωνία και τα εξοπλιστικά που κλείσαμε.
Απλά όχι και όποιον έχει αντίθετη γνώμη να τον λέμε ακραίο και διχαστικό. Προφανώς και υπάρχουν επειχηρήματα από την άλλη πλευρά.
Μη με βάλεις να αναπτύξω τα επειχηρήματα των αριστερών κομμάτων ας το κάνει κάνενας που είναι υπέρ. Εγώ ενισταμαι στο ακραίοι και διχαστικοί απλά ακόμα και που διαφωνώ μαζί τους. Καλά το ΚΚΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ λέει ΟΧΙ σε όλλα σιγά την πολιτική αλλά τέλωςπάντων ας πούμε ότι μπορούν να υπάρχουν επηχειρήματα ότι θα μπορούσαμε να τα πάρουμε ακόμα πιο φτηνα, ότι δεν χρειαζόμαστε τόσα κτλ κτλ κτλ.
-
This post is deleted! -
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά δεν είναι έτσι.
Οι Γάλλοι δεν βοηθάνε έτσι με το αζημείωτο , τους πληρώνουμε γιαυτό. Μιλάμε για μεγάλα εξοπλιστικά.
Δεν το λέω γιατι είμαι εναντίον. Εγώ την βρίσκω πολύ επωφελή την συμφωνία και τα εξοπλιστικά που κλείσαμε.
Απλά όχι και όποιον έχει αντίθετη γνώμη να τον λέμε ακραίο και διχαστικό. Προφανώς και υπάρχουν επειχηρήματα από την άλλη πλευρά.
Μη με βάλεις να αναπτύξω τα επειχηρήματα των αριστερών κομμάτων ας το κάνει κάνενας που είναι υπέρ. Εγώ ενισταμαι στο ακραίοι και διχαστικοί απλά ακόμα και που διαφωνώ μαζί τους. Καλά το ΚΚΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ λέει ΟΧΙ σε όλλα σιγά την πολιτική αλλά τέλωςπάντων ας πούμε ότι μπορούν να υπάρχουν επηχειρήματα ότι θα μπορούσαμε να τα πάρουμε ακόμα πιο φτηνα, ότι δεν χρειαζόμαστε τόσα κτλ κτλ κτλ.
Cirus, για πρώτη φορά έγραψες σωστά το πιο
και για αντιστάθμισμα, είπες να γράψεις λάθος τα υπόλοιπα
xaxaxaxaxaxaaxax ολο και περισσότεροι μπαίνουν βλέπω στην αστυνομία της ορθογραφίας.
Δηλώνω ένοχος
-
Εχθές είχαμε χαζομάρες εκατέρωθεν στο κΥνοβουλιο.
Ο μεν εχωνε ρίμες για γραβάτες και φρεγάτες και ο δε έλεγε ότι "θα αλλάξει ΚΑΙ αυτή τη συμφωνία".
Η ουσία στους εξοπλισμούς είναι α) Να είναι για τις ανάγκες της χώρας και βου) Να πληρωθούν ακριβώς όσο αξίζουν από τη χώρα.
Απόψεις τύπου "τι τα θέλουμε τα όπλα" δυστυχως δεν ισχύουν με τους απέναντι. Πλην όμως, μην εκπλαγουμε αν έχουμε κανένα (light) τρομοκρατικό χτύπημα αν παραμπλεξουμε στην ΣΑ και την Αφρική.
Το σουλατσο των απέναντι και εμείς να πετάμε χαρταετό, δεδομένο. "Τι, θέτε μπολεμο;" Όχι, αλλά ούτε και εξυπΝαΔουλες τύπου "εμείς είμαστε πατριώτες και εσείς προδότες". Κάθε κυβέρνηση (πρέπει να) κάνει το κατιτις της στα εξοπλιστικά από την ώρα που είμαστε εδώ που είμαστε._
-
+1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2