-
Το e-food είναι ιδιοκτησία του eshop.gr
Αυτό είναι γνωστό από το 2012.
-
κατσε να παρω τηλεφωνο στον πανω οροφο να ρωτησω τη συνεταιρα μου τη μαρεβα αν εχει και το ι φουντ....
γερμανικο ειναι, εδω και χρονια νομιζω, εχει βαλει ο αποστολακης ο λαμογιος του ι σοπ με τα 451 αφμ πραγματι ενα μικρο κεφαλαιο στην εναρξη αλλα τα μαζεψε, βασικα αν δεν κανω λαθος, καποιοι παπουτσαδες την εστησαν οταν τον ηπιε το παπουτσι με τη κριση....
-
Έχεις δίκιο. Δεν το είχα πάρει είδηση ότι εξαγοράσθηκε. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι παραμένει στο eshop.gr.
Μάλλον η delivery hero είναι ο νέος ιδιοκτήτης.
-
περι φυσσα.
του ποινικου οι φονιαδες. προφανες αυτο.
και οχι, δεν ηταν ενωτικος αλλα πιστευε σε κατι.
και ουδεις εχει το δικαιωμα να ασκησει βια επειδη πιστευεις σε κατι. -
Σε τι πίστευε ο Φύσσας;
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οχι φυσικα. Ειχε εντονη ενωτικη διαθεση!
Mα φυσικά πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι έναντι των φασιστών δε νομίζεις; Άλλωστε οι (μη) ΝΔ τόσο αγώνα κάνουν, ή όχι;
-
Τον φασίστα τον καταλαβαίνεις ανεξαρτήτως χρώματος. Τέτοιους αντιμετωπίζω συχνά. Σε άλλες εποχές ερχόντουσαν μεσα από τις σκιες. Τώρα που έχουμε Δημοκρατία πετούν λάσπη σε όποιον δεν γουστάρουν. Φυσικά και απρόσκοπτα γιατί τους δείχνει τη γύμνια των επιχειρημάτων τους. Όλων εκείνων δηλαδή που θεωρούν οι φασίστες πως περιποιεί τιμή στις πράξεις και τα λόγια τους.
ΥΓ. Ενα κοινό χαρακτηριστικό όλων των φασιστών είναι πως προσπαθούν να βάλουν ταμπέλες στα υποψήφια θύματα τους. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δλδ; Θεωρείς το Φύσσα προσωπικότητα (που προκαλεί εθνικό διχασμο);
Ο Φύσσας προκαλούσε τους μαχαιροβγάλτες νεοναζί!
Δεν είδατε τί φορούσε τη μέρα που διατάχθηκε το μαχαίρωμα;
Και τί δουλειά είχε στη καφετέρια; Δε μπορούσε να δει μπάλα σπίτι του;Σε συγχαίρω που γνωρίζεις τόσες λεπτομέρειες για τον Φύσσα. Τελικά δε μας είπες, ο Μποδοσάκης ποιος ήταν?
-
Εγώ πάλι λέω ότι ένα κοινό ολων των φασιστών είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν οοοολους τους άλλους φασίστες...
Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν καμία κάψα, άλλωστε "είναι εναντίον των άκρων".
Στο δια ταύτα, ένας μουσικός είναι πιο επικίνδυνος από ένα αβγό;ΥΓ: Έτσι λέγεται Πηλιε.
-
Εκτος απο τους φασιστες υπαρχουν και οι χρησιμοι ηλιθιοι. Αυτοι ειναι οι χειροτεροι. Αδυναμοι να καταφερουν κατι απο μονοι τους ειναι διατεθημενοι να ακολουθησουν τον πρωτο ρεμπεσκε που θα τους ταξει λιγα ψιχουλα επι μονιμου βασης.
-
Επειδη αναφερθηκε οι φασιστες δε προσπαθουν να βγαλουν αλλους φασιστες. Μαλιστα ειναι περηφανοι για αυτο που ειναι. Οτι κι αν εννοουν να πιστευουν οτι ειναι.
-
Εκτος απο τους φασιστες υπαρχουν και οι χρησιμοι ηλιθιοι. Αυτοι ειναι οι χειροτεροι. Αδυναμοι να καταφερουν κατι απο μονοι τους ειναι διατεθημενοι να ακολουθησουν τον πρωτο ρεμπεσκε που θα τους ταξει λιγα ψιχουλα επι μονιμου βασης.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Τώρα πια είναι ηλι(θι)ου φαεινοτερο πώς την πάτησαν όσοι ψηφισαν τον γκαουboy από τα Lidl και δεν ανήκουν στους ~500000 που θέλουν (ή έχουν ήδη) δούλους τα άλλα 9,5 μύρια. Και αν ήταν riders του κύματος της ανατροπής του Μαδουρισμου, τώρα είναι riders του μπλε αγγουριού που ο Κολαμπιος ο Α' ο Ανεμεlost τους επιφύλαξε και μέσω του Κωθτη τους στέλνει αβερτα επιστολές τύπου "αγαπητέ rider το ρεύμα σου/η επικουρική σου/το ωράριο σου/η υγεία σου..."
ΥΓ: Και όμως, ειδικά οι του "ακραίου κέντρου" αυτό κάνουν. Ο όρος "Συντροφοφασιστες" και ο Γκέμπελς σε όλα του τα παραγωγα είναι κυρίως στο δικό τους στόμα, αυτωνων των μη ΝΔ κατά τα αλλα. Οι καθαροί δεξιοί απλά λένε τους αντιπάλους τους κομμουνιστές (γιαλαντζι ή μη αναλογα το πώς συμφέρει).
-
Άλλο ένα επίτευγμα της φθονερής αριστεράς, πως να μην έχουμε ανεργία μετά;
Ρε λέτε να χει δίκιο ο Μπαγκσ μπάνυς που γράφει πως την efood έχει συνέταιρος της Μαρέβας στις οφσορ;
Σε καμιά περίπτωση δεν θα γινόταν πάντως νομοθεσία κατά παραγγελία, ο Κυργιάκος δεν θα το διέτασσε ποτέ αυτό...
Σοκαριστικό! Είχε κάνει τέτοιο τουιτ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ;;;;; Απίστευτο αν σχετίζεται με την κίνηση που έκανε η efood !
Γνωρίζω πως οι διανομείς πιέζουν χρόνια για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλιση στα βαρέα λόγω επικινδυνότητας και ο Βρούτσης τους είχε δώσει πολύ σωστά ένα 15% επί του βασικού μισθού για την συντήρηση και τα έξοδα των μοτοσικλετών και υποχρέωσε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και διανομής , ταχυδρομικές κλπ. από την άλλη να δηλώνουν τα μηχανάκια ιδιοκτησίας τους και των εργαζομένων και να τα αντιστοιχούν με κάθε σχετικό εργαζόμενο. (Για αυτό βλέπετε πλέον πολλά delivery να γίνονται με ηλεκτρικά μηχανάκια, ποδήλατα, πατίνια κλπ καθώς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή)
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο άλλαξε κάτι σχετικά με την δυνατότητα η ειδικότητα του διανομέα να μπορεί να γίνει...freelance.
Η έννοια του μισθωτού με μπλοκακι με σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών μπορεί θεωρητικά να γίνει από οποιοδήποτε με έναρξη στην εφορία , ο εργαζόμενος κόβει τιμολόγια και αν έχει συμβάσεις έως 3 εργοδότες με έναν εξ αυτών να αποδίδει τουλάχιστον το 75% των συνολικών εσόδων (ή μόνο έναν στο 100% ) τότε ο 1 εκ των τριών εργοδοτών τον ασφαλίζει με ένα ειδικό πακέτο πολύ χαμηλότερων εισφορών και οι άλλοι καθόλου αφού θεωρείται και freelancer η δεν τον ασφαλίζουν καθόλου και πληρώνει μόνος του εισφορές. ( Κόλπο που όπως ξέρουμε το ξεκίνησε το κράτος με καθεστώς των συμβασιούχων εδώ και πολλά χρόνια) Στο φορολογικό κομματι αν ο freelancer μπλοκακιας έχει και επιστημονική ειδικότητα (δικηγόρος , οικονομολόγος, μηχανικός κλπ) τότε έχει και το δικαίωμα του αφορολογητου.
Και ερχόμαστε τώρα στο delivery...έναρξη στην εφορία , βιβλία , ΦΠΑ , έσοδα-έξοδα , μηδέν αφορολογητο , ευνοϊκό πακέτο εισφορών για τον εργοδότη αν αυτοι είναι 1-3 με τον παραπάνω περιορισμό , εκκαθάριση κάθε έτος και πληρωμή των επιπλέον εισφορών αν αυτές δεν αντιστοιχούν στις αντίστοιχες ενός κανονικού μισθωτού πλήρους απασχόλησης, κανενος είδους ωράριο εργασίας, υπερωρίες, Κυριακές , βραδυνα , Δώρα , επιδόματα αδείας , και καμία σχετική προστασία σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος (αλλά αφού είναι freelancer φαντάζομαι θα μεριμνήσουν οι εργοδότες τους να του συστήσουν κάποια καλή ασφαλιστική)
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποιο πιθανό σενάριο που να συμφέρει περισσότερο ένα εργαζόμενο στην ειδικότητα αυτή σε σχέση με την κλασική μισθωτή εργασία εκτός από το ότι θα μπορεί να δουλέψει 18ωρα συνεχόμενα χωρίς το άγχος της επιθεώρησης εργασίας.
Εάν, λέω εάν, το νέο εργασιακό νομοσχέδιο έχει την παραμικρή διάταξη που διευκολύνει το συγκεκριμένο ... σχήμα συνεργασίας τότε μιλάμε για απίστευτο σκάνδαλο κυρίως για το τουι του ΠΘ σε ανύποπτο χρόνο . Οκ γνωρίζουμε πως πολλές διατάξεις σε διάφορα νομοσχέδια είναι καρφωτες από συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά ποτέ δεν βγήκε , στέλεχος , βουλευτής , υπουργός , να τις διαφημίσει έτσι συγκεκαλυμμένα - απροκάλυπτα . -
Το Κρατος είμαστε εμείς. Οι κυβερνήσεις που έχουμε που ειναι για τον .....ο καβάλα και αυτό συμβαίνει γιατί εμείς είμαστε για τον ......ο καβάλα.
Χρονια τώρα κατηγορούσα κυβερνήσεις πολιτικούς, ανθρώπους που ψήφιζαν να βολευτουν αυτοί και τα παιδιά τους, ανθρωπους που φοροδιαφεύγαν και έλεγα εγω θα κάνω το σωστο και πολλά αλλά..........
Θεωρω πλέον τώρα που μεγάλωσα ότι είμαι/ημουν μεγαλος μ@λ@κ@ς. Ειμαι πλέον υπέρ της ιδιωτικοποίησης των πάντων καθώς το κράτος ότι διαχειρίζεται τα κάνει σκατα. και εχω αντιληφθει ότι τουλάχιστον οσο ζω το κράτος μπ...λο θα είναι, γιατί αντικατροπτίζει εμας. (την πλειοψηφία από εμας, για όσους πανε να πουν όχι εγω δεν είμαι ετσι κτλ.) Οπότε πλέον επικροτώ όποιον κλέβει το κράτος και όποιον κοιτάει μόνο την πάρτη του και δεν τον ενδιαφέρει να κάνει το σωστό για να είναι σωστός προς τους συμπολίτες του και το κράτος (που είναι οι συμπολίτες του αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει κανένας) .
Ειναι ασχημη άποψη η δική μου και μακάρι να είναι λάθος. Αλλά μου σκότωσαν την ελπίδα για το καλυτερο και ότι μπορουν να αλλάξουν τα πράγματα. Και οταν κάποιου του σκοτώσεις την ελπίδα για το καλύτερο αποκτάει τέτοιες λάθος απόψεις σαν τις δικές μου.
Μακάρι οι νέοι άνθρωποι να το αλλάξουν αυτό και να μην σκέφτεται κανένας όπως εγώ γιαυτο και δεν επεκτείνομαι περισσότερο. Δεν είναι σκοπός μου να επηρεάσω κάποιον ούτε να υιοθετήσει κάποιος τις άποψεις μου.
Και αν δεν είχα ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πάω να ψηφίζω κάθε 4 χρόνια κάτι, δεν θα το εκανα ούτε αυτό γιατι μόνο κομματοσκυλα έχουμε. Αλλά έχε χάρη που κάποιοι εδωσαν και την ζωή τους για να έχουμε αυτό το δικαιωμα και θα ντρεπομουν αν δεν πήγαινα να κάνω αυτή την πράξη δημοκρατίας ως ελαχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την θυσία τους.
ΥΓ Δεν είμαι περηφανος για τις απόψεις μου κάποιες φορές. Αλλά δεν είμαι και υποκριτής, τουλάχιστον γιαυτό είμαι
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δλδ; Θεωρείς το Φύσσα προσωπικότητα (που προκαλεί εθνικό διχασμο);
Ο Φύσσας προκαλούσε τους μαχαιροβγάλτες νεοναζί!
Δεν είδατε τί φορούσε τη μέρα που διατάχθηκε το μαχαίρωμα;
Και τί δουλειά είχε στη καφετέρια; Δε μπορούσε να δει μπάλα σπίτι του;Σε συγχαίρω που γνωρίζεις τόσες λεπτομέρειες για τον Φύσσα. Τελικά δε μας είπες, ο Μποδοσάκης ποιος ήταν?
Καλά εννοείται με έχεις αποστομωσει τελείως με αυτή την επαναλαμβανομενη ερώτηση για τον Μποδοσάκη.
Ήταν ένας απ' το χωριό, δεν τον ξέρεις... -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλο ένα επίτευγμα της φθονερής αριστεράς, πως να μην έχουμε ανεργία μετά;
Ρε λέτε να χει δίκιο ο Μπαγκσ μπάνυς που γράφει πως την efood έχει συνέταιρος της Μαρέβας στις οφσορ;
Σε καμιά περίπτωση δεν θα γινόταν πάντως νομοθεσία κατά παραγγελία, ο Κυργιάκος δεν θα το διέτασσε ποτέ αυτό...
Σοκαριστικό! Είχε κάνει τέτοιο τουιτ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ;;;;; Απίστευτο αν σχετίζεται με την κίνηση που έκανε η efood !
Γνωρίζω πως οι διανομείς πιέζουν χρόνια για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλιση στα βαρέα λόγω επικινδυνότητας και ο Βρούτσης τους είχε δώσει πολύ σωστά ένα 15% επί του βασικού μισθού για την συντήρηση και τα έξοδα των μοτοσικλετών και υποχρέωσε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και διανομής , ταχυδρομικές κλπ. από την άλλη να δηλώνουν τα μηχανάκια ιδιοκτησίας τους και των εργαζομένων και να τα αντιστοιχούν με κάθε σχετικό εργαζόμενο. (Για αυτό βλέπετε πλέον πολλά delivery να γίνονται με ηλεκτρικά μηχανάκια, ποδήλατα, πατίνια κλπ καθώς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή)
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο άλλαξε κάτι σχετικά με την δυνατότητα η ειδικότητα του διανομέα να μπορεί να γίνει...freelance.
Η έννοια του μισθωτού με μπλοκακι με σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών μπορεί θεωρητικά να γίνει από οποιοδήποτε με έναρξη στην εφορία , ο εργαζόμενος κόβει τιμολόγια και αν έχει συμβάσεις έως 3 εργοδότες με έναν εξ αυτών να αποδίδει τουλάχιστον το 75% των συνολικών εσόδων (ή μόνο έναν στο 100% ) τότε ο 1 εκ των τριών εργοδοτών τον ασφαλίζει με ένα ειδικό πακέτο πολύ χαμηλότερων εισφορών και οι άλλοι καθόλου αφού θεωρείται και freelancer η δεν τον ασφαλίζουν καθόλου και πληρώνει μόνος του εισφορές. ( Κόλπο που όπως ξέρουμε το ξεκίνησε το κράτος με καθεστώς των συμβασιούχων εδώ και πολλά χρόνια) Στο φορολογικό κομματι αν ο freelancer μπλοκακιας έχει και επιστημονική ειδικότητα (δικηγόρος , οικονομολόγος, μηχανικός κλπ) τότε έχει και το δικαίωμα του αφορολογητου.
Και ερχόμαστε τώρα στο delivery...έναρξη στην εφορία , βιβλία , ΦΠΑ , έσοδα-έξοδα , μηδέν αφορολογητο , ευνοϊκό πακέτο εισφορών για τον εργοδότη αν αυτοι είναι 1-3 με τον παραπάνω περιορισμό , εκκαθάριση κάθε έτος και πληρωμή των επιπλέον εισφορών αν αυτές δεν αντιστοιχούν στις αντίστοιχες ενός κανονικού μισθωτού πλήρους απασχόλησης, κανενος είδους ωράριο εργασίας, υπερωρίες, Κυριακές , βραδυνα , Δώρα , επιδόματα αδείας , και καμία σχετική προστασία σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος (αλλά αφού είναι freelancer φαντάζομαι θα μεριμνήσουν οι εργοδότες τους να του συστήσουν κάποια καλή ασφαλιστική)
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποιο πιθανό σενάριο που να συμφέρει περισσότερο ένα εργαζόμενο στην ειδικότητα αυτή σε σχέση με την κλασική μισθωτή εργασία εκτός από το ότι θα μπορεί να δουλέψει 18ωρα συνεχόμενα χωρίς το άγχος της επιθεώρησης εργασίας.
Εάν, λέω εάν, το νέο εργασιακό νομοσχέδιο έχει την παραμικρή διάταξη που διευκολύνει το συγκεκριμένο ... σχήμα συνεργασίας τότε μιλάμε για απίστευτο σκάνδαλο κυρίως για το τουι του ΠΘ σε ανύποπτο χρόνο . Οκ γνωρίζουμε πως πολλές διατάξεις σε διάφορα νομοσχέδια είναι καρφωτες από συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά ποτέ δεν βγήκε , στέλεχος , βουλευτής , υπουργός , να τις διαφημίσει έτσι συγκεκαλυμμένα - απροκάλυπτα .Ποτέ δεν υπήρξε άλλος τόσο αδίστακτος Φόρεστ Γκαμπ στο πολιτικό προσκήνιο.
Αν δεν ήταν τόσο τραγικές για τόσο πολύ κόσμο οι ενέργειές του, θα μιλούσαμε για την κορύφωση της κωμωδίας στους αιώνες, ο Mr. Bean δεν πιάνει μία μπροστά του, προχθές μέσα στο "γραφείο μου, εδώ δουλεύω εγώ" ευχήθηκε "καλό καλοκαίρι" στους μαθητές που τον επισκέφθηκαν 16 Σεπτεμβρίου... έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη απ αυτόν. -
Ωουυυ... Σιρους ... Βαριά τα λόγια σου, βαθειά εξομολόγηση!
Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγω και ντρέπομαι να το πω ακόμη και στον εαυτό μου!
Νομίζω πως μου ήρθε σαν κάποιου είδους απότομη ωμη ωριμότητα εκεί στα 39-40 έχοντας δει αρκετά πράγματα τα μάτια μου...
Σε αυτό το μπουρδέλο μου ζούμε πλέον έχω κατανοήσει απόλυτα και πλέον μου εμπνέουν σεβασμό όσοι κατάφεραν με έξυπνο τρόπο να κλέψουν ότι μπορούν από όπου μπορούν και να το αξιοποιήσουν επιχειρηματικά , να δημιουργήσουν πρόσθετη αξία , θέσεις εργασίας , περιουσία για την οικογένεια τους και ευκαιρίες για τους φίλους τους κλπ.
Όποιος ασχολείται με ιδεολογίες σοβαρά μετά τα 40 είναι εγκεφαλικά ηλίθιος αν δεν έχει κάποιο συμφέρον. Προσέξτε δεν λέω για στάση ζωής και αρχών που μπορεί για πολλούς ανθρώπους να ειναι ένας κοινός γνώμονας που τους ενώνει.
Μια πρόσφατη εμπειρία μου... πριν λίγες μέρες έμαθα πως μου απέρριψε αίτημα δανείου η τράπεζα μου για αγορά σπιτιού γιατί με πήραν πριν λίγο καιρο από τα κεντρικά;;;;;!!!!! και όχι ο σύμβουλος μου και μου ζήτησαν κάποιες περίεργες λεπτομέρειες για το ακίνητο και τα οικονομικά μου και την πάτησα σαν 5χρονο μόλις με ρώτησαν το ποσό των ίδιων κεφαλαίων που μπορώ να διαθέσω και είπα κάποιο χαμηλό πόσο. Αυτό μου είπε ο σύμβουλος που συνεργάζομαι στην Τράπεζα μου πως έφταιξε!!!
Έχω δύο επιχειρηματικά από τα οποία το ένα το εξόφλησα νωρίτερα με ποινή , δύο 20αρικα ανοιχτά κεφάλαιο κίνησης , άψογη εικόνα , ποτέ καμία ακάλυπτη επιταγή, σε ασφαλείες , διάφορα προϊόντα , ότι μου ζήτησαν τόσα χρόνια απόλυτα πρόθυμος ! Και με έσκισαν . Φίλος με επιχειρηματικό μισό εκατομμύριο τους έχει ρίξει κανόνι έχει αλλάξει διάφορες μορφές εταιρειών και πάει σφαίρα και δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα! Δεν υπάρχει περίπτωση να τους δώσω σεντ μου είπε μόλις του είπα το θέμα μου. Τώρα θα τα πάρω όλα και θα φύγω , θα πάω σε άλλη Τράπεζα μέσω γνωστού κ θα βρω την άκρη με γνωστό γνωστού μάλλον. -
-
@criuser και Γιόχαν
https://www.facebook.com/100009327186416/posts/3169113240076218/?sfnsn=mo
Ισχύουν αυτά περί πολυεθνικής ανεμογεννητριών που αναλαμβάνει τα αντιπλημμυρικά στην Εύβοια;
Δεν ξέρω . Πάντως τα αντιπλημμυρικά έπρεπε να έχουν ήδη γίνει και να τα έκανε όποιος μπορούσε γιατί αν φύγει το χώμα από τα καμένα και δεν θα ξαναγίνει δάσος και θα πνίξει κόσμο.
Τώρα ο τύπος και αυτοί που σχολιάζουν , ψεκάζονται με καλό πράγμα . Πρώτης ποιότητας. -
Μια και θυμηθήκαμε τον ένα μακαρίτη , που τον σκότωσαν κάποιοι φασίστες γιατί είχε την άποψη του , να θυμηθούμε και άλλους 2 που τους σκότωσαν , άλλοι φασίστες γιατί είχαν την δική του άποψη.
Η Δημοκρατία επιτρέπει την έκφραση όλων των απόψεων , ακόμα και των αρνητών της. Οποιος προσπαθεί να απαγορεύσει στον άλλον να εκφράζει την άποψη του , παραβαίνει τον νόμο και τιμωρείται σύμφωνα με αυτόν .
Τα θύματα και οι νεκροί είναι όλοι ίδιοι . Δεν είναι κάποιος πιο νεκρός από έναν άλλον , επειδή ως ζωντανοί είχαν διάφορες απόψεις.
Εγιναν πολλοί αγώνες στο παρελθόν για να μπορούμε να έχουμε όλοι τις απόψεις μας.
Οι ολοκληρωτικοί όλων των χρωμάτων , θα πρέπει να μην το ξεχνάνε αυτό . Αν το ξεχνάνε η ποινική δικαιοσύνη θα είναι εκεί να τους το θυμίσει. Αρκεί να είναι για όλους και όχι να κλείνει το ένα μάτι και να ψευτοβλέπει με το άλλο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2