-
@antoniokon said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Αν μπλοκάρουμε τις αναρτήσεις κάποιου χρήστη ώστε να μην τις διαβάζουμε και μετά από ένα διάστημα θέλουμε να το αναιρέσουμε και να είναι πάλι ορατές, γίνεται?
Τελευταία φορά που το δοκίμασα, ναι.
-
Ναι ισχύει αυτό με το μπλοκάρισμα.
Εννοείται όμως ότι το μπλοκάρισμα λειτουργεί μόνο στην περίπτωση που το μέλος έχει κάνει login.
Επίσης λειτουργεί και με τα θέματα που έχουν ανοίξει τα μπλοκαρισμένα μέλη.Χθες παιδεύτηκα λίγο για να βρω τρόπο να εισάγω κείμενο από πηγή. Τελικά έβαλα το κείμενο με "code text"
code_text
αλλά δεν έχει καλή στοίχιση και θέλει αρκετό πείραγμα.
-
Εκ πρωτης οψεως πολυ ωραιο το νεο forum. Αν βρω κατι που δεν μου αρεσει θα καταθεσω τη γνωμη μου. Μπραβο στη διαχειριστικη ομαδα.
-
Το app τι τέλειο που είναι!Επιτέλους!Μπράβο για την αναβάθμιση.Δεν έγραφα τον τελευταίο καιρό αλλά με αυτή την αναβάθμιση και την παρουσία του app άλλαξα γνώμη.Και.παλι μπράβο!
-
ποιο app?
-
@spiros-0 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
ποιο app?
Κάνε στο κινητό "αποθήκευση σελίδας" και θα σου δώσει επιλογή να το σώσει σαν Εφαρμογή και να δουλεύει χωρίς να ανοίγεις εσύ τον browser
Και πάλι μπράβο στους υπεύθυνους, ίσως είναι το ανώτερο τεχνικά ελληνικό φόρουμ αυτή τη στιγμή.
-
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Από βδομάδα έρχονται και νέες βελτιώσεις. Κάνουμε μια προσπάθεια για ένα ολοκληρωμένο Forum.
-
Όντως πολύ καλή δουλειά. Εύγε. Αφού μπορούσατε ....από την άλλη το καλό πράγμα αργεί.
Μια ερώτηση ως avatar στο παλιό έβαζα μια φωτογραφία και μόνο του την μετέτρεπε στην σωστή διάσταση. Εδώ δεν μπορώ να το κάνω -
Τα Avatars είναι κάτι που κοιτάμε να βελτιώσουμε. Προς το παρόν πρέπει να βάλετε ένα στις διαστάσεις που δέχεται η πλατφόρμα.
-
Καταρχάς να πώ και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια για την αναβάθμιση. Η νέα πλατφόρμα είναι έτη φωτός καλύτερη!
Θα ήθελα να προτείνω και εγώ μια μικρή λεπτομέρεια, που όμως κατά τη γνώμη μου κάνει τεράστια διαφορά στην καθημερινή χρήση του Forum και αν δε κάνω λάθος υπήρχε και στο παλιό:
Οι σελίδες (pagination) καλό είναι να υπάρχουν και στην κορυφή (πριν τα ποστ) και στο κάτω μέρος (μετά τα ποστ). Καμιά φορά μπαίνουμε σε ένα νήμα από το τέλος και χωρίς να έχουμε φτάσει κάτω, θέλουμε να πάμε 2-3 σελίδες πίσω για να δούμε που ξεκίνησε η τελευταία συζήτηση.
Τέλος, ένα κουμπί στο τέλος που να σε στέλνει "πάνω" είναι επίσης αρκετά χρήσιμο!
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Όντως πολύ καλή δουλειά. Εύγε. Αφού μπορούσατε ....από την άλλη το καλό πράγμα αργεί.
Μια ερώτηση ως avatar στο παλιό έβαζα μια φωτογραφία και μόνο του την μετέτρεπε στην σωστή διάσταση. Εδώ δεν μπορώ να το κάνωσωστά τα λές , βάλε την εικόνα στην ζωγραφική και κάνε το downsize.
-
Γιέ του καλή ιδέα θα το κάνω.
-
Ωραίο που πλέον ξεχωρίζουν τα posts με διαφορετικό backround χρώμα.
Γίνεται πιο ευανάγνωστο έτσι το forum. -
@dimitriscsd said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Καταρχάς να πώ και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια για την αναβάθμιση. Η νέα πλατφόρμα είναι έτη φωτός καλύτερη!
Θα ήθελα να προτείνω και εγώ μια μικρή λεπτομέρεια, που όμως κατά τη γνώμη μου κάνει τεράστια διαφορά στην καθημερινή χρήση του Forum και αν δε κάνω λάθος υπήρχε και στο παλιό:
Οι σελίδες (pagination) καλό είναι να υπάρχουν και στην κορυφή (πριν τα ποστ) και στο κάτω μέρος (μετά τα ποστ). Καμιά φορά μπαίνουμε σε ένα νήμα από το τέλος και χωρίς να έχουμε φτάσει κάτω, θέλουμε να πάμε 2-3 σελίδες πίσω για να δούμε που ξεκίνησε η τελευταία συζήτηση.
Τέλος, ένα κουμπί στο τέλος που να σε στέλνει "πάνω" είναι επίσης αρκετά χρήσιμο!
Μπήκαν και τα 2 σήμερα.
-
Μα δεν σας προλαβαίνουμε πια! Μέχρι να σκεφτεί κάποιος μια πρόταση για διόρθωση, έχει γίνει.
-
Βρήκα....Όταν πατάς για παράδειγμα το "κατασκευαστές και μοντέλα" σε πηγαίνει στην πρώτη σελίδα του κεφαλαίου αυτού και όχι στην τελευταία. -
Tα Avatars και τα nicknames θα έπρεπε να ήταν πιο διακριτά και μεγαλύτερα.
Γενικά η σελίδα δείχνει άδεια.
Τουλάχιστον σε PC, σε κινητό δεν ξέρω. -
Μερικές ιδέες αν και εφόσον μπορούν να υλοποιηθούν:
-
Μέσα στα θέματα ίσως θα ήταν ποιο φιλικό στον αναγνώστη να βλέπει την ημέρα και την ώρα που έγραψε κάποιο ποστ και όχι τα "πριν 27 λεπτά" , "πριν περίπου 2 ώρες", "πριν δύο ημέρες", "πριν περίπου μία βδομάδα" κλπ...
-
Ίσως να υπήρχε η δυνατότητα να εμφανίζεται παντού η ώρα σε 24ωρη μορφή.
-
Το λευκό φόντο αφήνει την εντύπωση της άδειας οθόνης. Ίσως ένα άλλο χρώμα ή κάποιο άλλο μοτίβο χρωμάτων να άλλαζε αυτή την αίσθηση.
-
Αν το Avatar μπορεί να μεγαλώσει σε μέγεθος τότε ίσως μπορεί να συνδυαστεί με αναφορά κάποιων πληροφοριών για το μέλος κάτω από το Avatar π.χ. αριθμός post, ημερομηνία εγγραφής, τόπος κατοικίας κλπ...
-
-
Πατώντας τέρμα δεξιά εκεί που λέει "about x hours ago" με πάει στην τελευταία δημοσίευση και όχι στην πρώτη μη διαβασμένη. Κάνω κάτι λάθος;
-
@xenos said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Πατώντας τέρμα δεξιά εκεί που λέει "about x hours ago" με πάει στην τελευταία δημοσίευση και όχι στην πρώτη μη διαβασμένη. Κάνω κάτι λάθος;
Το γνωρίζουμε, θα δοθεί λύση από το τεχνικό τμήμα για αυτό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]