@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εκεί που κατούραγε ο μπολακης πριν από λίγο καιρό…
Εκεί πάει ο Αλ6 σήμερα να παρακαλέσει!!!
Πω πω τι σπουδαίοι άνθρωποι όλοι αυτοί που μας δείχνεις, παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα φυντάνια
Πω πω τι σπουδαίοι άνθρωποι όλοι αυτοί που μας δείχνεις, παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα φυντάνια
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για μπάλα απαγορεύεται να γράφουμε, για μπάσκετ απαγορεύετε να γράφουμε, για βελάκια απαγορεύεται να γράφουμε, για τάβλι απαγορεύεται να γράφουμε θα κόψετε και τα πολιτικς;
Χα χα, στο τέλος μόνο για αυτοκίνητα θα μιλάμε κι αυτά πλέον θα είναι ηλεκτρικά. Θα μας φύγει ολο το κέφι και η χαρά της οδήγησης.Εγώ πάντως για τις εκλογές με την οικογένειά μου 4 ενίληκες δε θα πάμε να ψηφίσουμε καθόλου θα πρέπει να κάνω 500 χλμ πάνε έλα και θα μου κοστίσει όλο αυτό οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος που θα επιλέξει ο λαός, έτσι κι αλλιώς τα μέτρα που είναι να περαστούν...θα περαστούν αν είναι διαταγές από την Ευρωπαϊκή ένωση. Τα δυο μου αγόρια βλέπω να παίρνουν το δρόμο της μετανάστευσης τι να σ αφήσει το ντελίβερη με 4€ την ώρα πόσο να αντέξουν ακόμα
@monman2 said in Γαλλικά μηχανολογικά εγκλήματα:
@gialamidisi said in Γαλλικά μηχανολογικά εγκλήματα:
@monman2 said in Γαλλικά μηχανολογικά εγκλήματα:
Νόμιζα οτι τα εργοστάσια της toyota στην Γαλλία και η απορρόφηση της Mitsubishi Nissan θα τους μάθαιναν λίγα πράγματα για σωστή βιομηχανική παραγωγή και η κακή προϊστορία θα έμενε πίσω αλλα μάλλον ο ιός citroen με τις συγχωνεύσεις βρήκε την ευκαιρία και τους μόλυνε όλους
Μπα μην νομίζεις και τα γιαπωνέζικα μέσα στην απάτη είναι, απλώς τα κρύβουν μέχρι να πιαστούν βέβαια. Όλες οι βιομηχανίες έχουν μαύρες σελίδες
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά
Οταν οι Ιάπωνες κάνουν "απάτη" το αντιλαμβάνεται ο 2-3ος ιδιοκτήτης μερικά χρόνια μετα την λήξη της εγγύησης
ή με την επιστολή για ανάκληση στον αερόσακο σε αυτοκίνητο 15 χρονών (takata)Όταν βλέπεις όμως το 2023 το κορυφαίο 3008 phev να περνάει την μισή περίοδο της εγγύησης στο συνεργείο ξέρεις πως ήρθε πάλι η εποχή DiSaster
Γενικά όμως συμφωνώ
τα ιαπωνικά τα παίρνεις για να τα γράψεις κληρονομιά στα παιδιά σου και να μάθουν οδήγηση τα εγγόνια σου οχι να αρχίσουν να καίνε λάδια στα 120.000 χλμ , 3 χρόνια μετα την λήξη της εγγύησης
Ναι, σίγουρα ειδικά τα τογιοτα 1000cc και 1300 αφήνεις κληρονομιά και τα ελατήρια πιστονιων
A3 και από εμένα κι ας κοστίζει παραπάνω
Golf ή Polo TDI 1.6 άμεσου ψεκασμού 16βάλβιδα διπλά εκκεντροφόρια μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας μεταπώληση
@gialamidisi said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Αλ6 όμως σήμερα κάνει τεμενάδες και χαρούλες!
Ε, ο ένας τη Μακεδονία ο άλλος το Αιγαίο (απομάκρυνση εξοπλισμού από τα νησιά ) εσύ κοίτα τους δημοσιογράφους
Κι εγώ που έχω το sirion χιλιαρι 1KR-FE κινητηρα με 200000 χιλ χλμ άρχισε να τσιμπάει λάδι κατα τις 160000 ώσπου μια μέρα γυρνώντας ο γιος μου από Βουλγαρία το τσέκαραν στο βενζιναδικο για λάδια και δεν είχε τπτ μέσα ήταν δηλ στη βέργα στο χαμηλότερο σημείο 5-40 το βάζω πάντα. Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο έμαθα πως είναι προβληματικος ο κινητήρας της TOYOTA και αυτός και ο 1.33. Να μην τα πολυλογώ ανοιχτηκε ο κινητήρας άλλαξα ελατήρια και τσιμουχακια επί ευκαιρίας άλλαξα και καδενα που ήταν σαν καινούρια γλιστρες τρόμπα νερού και θερμοστάτη και πάω για τις επόμενες 200000 ....κι όλα καλά. Α εργατικά 300 λέβα βουλγαρια 150 ευρω και ανταλλακτικά από Θεσσαλονίκη πήρα δε θυμάμαι πόσα ήταν πάντως δεν ήταν πολλα.Η DAIHATSU έχει φύγει από Ευρώπη κι Ελλάδα εδώ και χρόνια αλλά έτσι κι αλλιώς αντιπροσωπεία δεν πάτησα ποτέ από τη στιγμή που το πήρα καινούριο παρά μόνο την πρώτη φορά μόνο για σέρβις.
Ο Αλ6 όμως σήμερα κάνει τεμενάδες και χαρούλες!
Ε, ο ένας τη Μακεδονία ο άλλος το Αιγαίο (απομάκρυνση εξοπλισμού από τα νησιά ) εσύ κοίτα τους δημοσιογράφους
Ποιος είπε απομάκρυνση εξοπλισμού?
Η κουμπάρα
Η κουμπαρα είναι πρωθυπουργός?
Όχι βέβαια, ο πρωθυπουργός είναι απασχολημένος με υποκλοπές, Τέμπη, παιδεραστίες,αγορές με βουλευτές Γρεβενών αγοράς κόκκινων δανείων,πρόστιμα στους συνταξιούχους που δεν βαράνε Τετάρτη δόση, ξαφνικιτηδες , αφοπλισμό νησιών νύχτα και στάσιμο στην Ουκρανία...που να βρει ο καημένος χρόνο
@kostis20 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Για να το πουλήσει αμέσως μετά.
Αν και Απρίλιος 23 ξαναμπαίνω στο θέμα εγώ θα έπαιρνα μεζούρα θα μετρούσα τα κεφάλια των μηχανικών και θα τα έβγαζα ελαττωματικά. Πανε να φανε φράγκα στο παιδί ή μασττρομήτσοι Ουγκ άγνοια με το tdi.Λοιπον τοχει κολλητός μου το Fabia 1200 tdi και είναι σκύλος μαύρος 220000 χιλ χλμ, και μάλιστα το λουλούδι μοντέλο με τη 17αρα ζάντα. Σε διαβεβαιώ καμιά εταιρεία δεν έχει περισσότερη γνώση στο θέμα diesel από τη vw. Έχω το 1600 tdi 6r polo με πεντάρι σασμάν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. 16 βαλβιδο με 2 εκκεντροφόρια common rail άμεσου ψεκασμού και..μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας Άιντε να την πιάσεις τη vw στα diesel
@petranpireotis said in Αγορά Sedan car:
Επαναφέρω το ερώτημα μιας και δεν εχουμε βρει τπτ
Οχι ηλεκτρικά ξαναλέω
Passat- Audi από μένα
Από Πέμπτη ο Φιλοσιδης παύει να είναι αντιπροσωπεία vw σε πωλήσεις και επισκευές και γίνεται peugeot και MG.
Διάβασα ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε από την kosmocar, ποιος ξέρει άραγε γιατί
Golf ή Polo TDI 1.6 άμεσου ψεκασμού 16βάλβιδα διπλά εκκεντροφόρια μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας μεταπώληση
@fenderiarhs said in VW Tiguan 2024:
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
@fenderiarhs said in VW Tiguan 2024:
Αν αφησουμε στην ακρη τα αισθητικα τα οποια ειναι καπως υποκειμενικα, με καθαρα οικονομοτεχνικα κριτηρια ειναι σαν σχεδον ολοι οι κατασκευαστες να λενε στους πελατες «παρτε σβαρνα το car gr για μεταχειρισμενο. Επισης σε οσους θελουν keylessνα ξέρετε οτι 7/10 κλεμμενα ειναι keyless, ασυγκριτη ευκολια για τους κλεφτες.
Της πεθερας μου (
![]()
) της το πηραν μερα μεσημερι εξω απο πολυσυχναστο καφε χωρις να ανοιξει ρουθουνι. Για τους προσεκτικους αμεση απενεργοποιηση ( η faraday puch, τα οποια ομως ειναι δυσχρηστα κ σεν δουλευουν παντα καλα).
Γνωρίζεις που ακριβώς υπάρχει το κενό ασφαλείας;
Ποια η διαφορά από κανονικό κλειδί;Παρκαρεις το αμαξι σου καθεσαι για καφε με τα κλειδια στην τσεπη, και ο κλεφτης σε ακτινα 20 μετρων απο εκει που καθεσαι με ενα repeater στελνει το σημα του κλειδιου σου στο αμαξι. Πλεον εχεις δωσει τα κλειδια του αμαξιου σου ουσιαστικα στον κλεφτη. Ο συνεργος του δεν εχει παρα να πατησει το κουμπι start. Οτι πιο ευκολο. Παθων με ολοκαινουργιο toyota yaris.
Κρίμα τουλάχιστον αποζημιώθηκες από την ασφάλεια ή το ξαναβρήκες; Σκέφτομαι για αγορά το
gps Tracker TK905b αλλά και από την άλλη αν πληρώνεις για την sim κάρτα κάθε μήνα πάγια καλύτερα λέω να τοποθετήσω στο vw μου κάποιον καλό συναγερμό....αλλά ποιον; έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
A3 και από εμένα κι ας κοστίζει παραπάνω
@lap said in VW Tiguan 2024:
Η Mercedes c class είχε πιο παχιά λαμαρίνα από ένα απλο ignis
Δες την λαμαρίνα στην οροφή τους
Το ignis φαίνεται να έχει πολύ καλή λαμαρίνα όπως φαίνεται κατι που ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Αλλά και στο 6r δες στο 1:15 ειναι καλή
Youtube Video
@lap said in VW Tiguan 2024:
Αυτό είναι μια μεγάλη βλακεία! Το ακούω συχνά!
Ο άνθρωπος στην vw καλά θα κανει να παραιτηθεί και να φυτεύει αγγουράκια!
Οι λαμαρίνες των πανελς του αμαξώματος δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την απόδοση ενός οχήματος στα crash tests! Οι ζώνες παραμόρφωσης του αμαξώματος έχουν οι οποίες είναι από χάλυβα υπερυψηλής αντοχής!
Όχι για τα crash test δεν είπε ότι αλλάζει κάτι αλλά ως ποιότητα κατασκευής εννοούσε, και ότι δεν μπορείς να πάρεις κάθε αυτοκίνητο και να μετρήσεις τα χιλιοστά της λαμαρίνας αλλά στα crash test εάν είσαι παρατηρητικός παίρνεις μια πρώτη γεύση για τη λαμαρίνα γενικότερα.
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
Συγγνώμη αλλά αυτά δείχνουν άγνοια, όπως το κλώτσιμα των ελαστικών, ή το σφυρί του (φίλου μου) του "Επί Τροχών". Αν θέλετε θα σας πως και το γιατί. Χωρίς να λέω κάτι για την ποιότητα του συγκεκριμένου αυτοκίνητου, απλά δεν είναι σοβαρά κριτήρια αυτά.
Αλέξανδρε ενδιαφέρομαι πολύ να διαβάσω την άποψή σου (όπως πάντα). Όποτε θες, έχω πάρει χαρτί και μολύβι!
Χρήστο η πραγματική ποιότητα φαίνεται από τις κολλήσεις του αμαξώματος, την ακαμψία του, την ποιότητα των μηχανικών μερών (π.χ. ανοξείδωτη εξάτμιση), των ηλεκτρικών (σοβαροί προμηθευτές) και τον ποιοτικό έλεγχο. Δεν φαίνεται από το γκουπ της πόρτας... Επειδή όμως οι κατασκευαστές ξέρουν τον μέσο αγοραστή, εξελίσσουν ειδικά τους μεντεσέδες και τις τσιμούχες ώστε να φαίνεται βαριά η πόρτα και να κάνει βαθύ γκουπ στο κλείσιμο και φυσικά βάζουν ζουλιχτά πλαστικά και ας διαλύονται... Μάλιστα πριν 15-20 χρόνια υπήρχε η μόδα να βάζουν rubberised διακόπτες/κουμπιά, επειδή είχαν ωραία αίσθηση στην αφή. Μετά από 10 χρόνια η λαστιχένια επίστρωση πολυμερίζονταν και κολλούσαν στο χέρι (σαν να έλιωναν), ενώ φυσικά έσβηνε και η σήμανση που είχαν πάνω, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι κάνει το κάθε (λιωμένο) κουμπί. Αν δεις το Saab μου... στην τύχη αλλάζω ρύθμιση στον κλιματισμό. Δεν μιλάμε δε για δήθεν premium που είχαν αυτό το θέμα... Από την Γερμανική τριάδα, μέχρι και την Ferrari!!!
Nαι όπως τα λες από τις κολλήσεις από τη στρεπτική ακαμψία αλλά και από κάτι που πολλοί λίγα έμπειρα μάτια θα δούνε, κι εμένα άνθρωπος μέσα από την αντιπροσωπεία της VW Φιλιππούπολης μου το είπε. Είναι το πάχος της λαμαρίνας του κάθε αυτοκινήτου που δεν είναι το ίδιο. Φαίνεται αυτό στα CRASH TEST το πάνω μέρος του αυτοκινήτου ο ουρανός που λέμε κατά πόσο παραμορφώνεται πάλεται σε σχέση με άλλα μοντέλα
@lap said in Supermini Μεταχειρισμενο. Yaris mk4 vs Audi A1 8x.:
Εδώ στην Τρίτη θέση!
Γενικα εγώ σχολιάζω τα λανθασμένα στερεότυπα που δείχνουν μια άγνοια για το θέμα που συζητούμε!
Το να μην θέλει κάποιος το Suzuki είναι θεμιτό, το να ερμηνεύει την επιλογή αυτή με φαντασιώσεις είναι λάθος!
Ισως λόγο οικονομικών δυσμενών παραγόντων των Ελλήνων ή κάποιες εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων αν το βρήκαν φτηνό να εχουν βοηθήσει στη σουζουκι να πάρει αυτή τη θέση στις πωλήσεις, αλλά νομίζω οι περισσότεροι εκεί κάτω στην Ελλάδα θα επιλέξουν κάποιο Yaris για καινούριο ή μεταχειρισμενο παρά ένα Σουίφτ στη μικρή κατηγορία.
@lap said in Supermini Μεταχειρισμενο. Yaris mk4 vs Audi A1 8x.:
Όπως γραφείς θεωρείς το swift παρόμοιο με το jimmy σχετικά με την ηχομόνωση στην εθνική οδό
Κάτι που δεν είναι αληθές!
Πιθανολογείς, για την παθητική του ασφάλεια με βάση την εμπειρία σου από το jimmy κάτι που είναι λάθος!
Όλα τα αλλα δεν βρίσκω νόημα να τα σχολιάσουμε!
Ακριβώς, όπως δεν έχει νόημα να θέλει ο άνθρωπος Yaris ή Α1 και να ζαλισόμαστε με μια εταιρεία που τέλος πάντων δεν έχει δα και τις τρελές πωλήσεις στα αυτοκίνητα. Στην Ευρώπη αν πεις τη λέξη αυτην θα πάει το μυαλό τους σε μηχανή και όχι σε αυτοκίνητο, κι όπως είπαμε...δικαιολογημένα