@katafractos17 said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Τόλμησαν να κλείσουν το 3008;
Αίσχος.
μηπως "εμεινε" απο βλαβη?
Αίσχος.

40-45 χρόνια βλέπω Lada Niva στο δρόμο, πρώτη φορά όμως βλέπω 5πορτο..
Εντυπωσιακό! Φαντάσου να μην υπήρχε και η κραιπάλη του Σαββάτου, στη Σούδα θα είχες φθάσει
και μιας και βρισκομαστε σε αυτοκινητιστικο forum, το κατωθι τραγουδι της αείμνιστης αποτέλεσε τον τρόπο λανσαρίσματος του νέου τότε Renault 5 (2η γενιά)
@georgemit said in Renault Clio VI:
Καλά το clio 1 παίζει να ήταν και το ομορφότερο όλων των γενεών.
Στή σύγκριση με το clio VI στα μάτια σίγουρα φαίνεται πιο όμορφο, 35 χρόνια μετά.
Μου άρεσε πολύ και το clio S.
Πόσο δίκιο έχεις. To Clio S σε μαύρο ήταν το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο το 1995, με αυτό αγάπησα τη Renault. 20 χρόνια μετά αγόρασα το Clio III RS facelift, στα όνειρά μου όμως βλέπω ακόμα το S (των 80 ίππων) και όχι το RS (των 203 ίππων). Πανέμορφο τότε και διαχρονικό
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Γάμος στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας και στο προαύλιο του ναού ήταν Έκθεση της Γενεύης: McLaren, Ferrari, Maybach αλλά το νυφικό όχημα τα τσαγιάζει όλα!
ΥΓ. Η Rolls Royce δεν πρόλαβε να μπει και διπλοπάρκαρε έξω από το Public.
Στις 8μιση το βράδυ όλα αυτά ήταν παρκαρισμένα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα, μαζί με μία πολύ καλά συντηρημένη BMW 635 τουλάχιστον 40 ετών
@a-d-p said in Αστυνομικο ρεπορτάζ - εγκληματικότητα - αυτοπροστασία - αυτοάμυνα.:
Εμένα μου τον αδειαζει το κράτος, οι μαστοροι και οι εμποροι/μεσαζοντες
@teo-mak said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Με το που ειδα την πρωτη φωτο, ειπα να, απο που πηραν εμπνευση για τη Luce
Μονο που αυτο εδω εχει κατι μοναδικο: Έχει για παθητική ασφάλεια τον Αγιο Παίσιο (ή τον Εφραιμ).
@jousis said in Carspotting [#8]:
Παππούς με barely (road) legal αράζει μέχρι να ανοίξει η πίστα του σούπερ μάριο.
Και είναι να απορεί κανείς, πως και το αυτοκίνητο αυτό έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ και δεν έκαναν πχ η Renault (δεν αναφέρω PSA...) , η Seat και η Skoda.
@doukas-0 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Renault Clio 3 1.4 (2006), γενικό συμμάζεμα 210.000 χλμ (συγγνώμη για τα κεφαλαία, έκανα copy paste από το excel αρχείο μου):
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 4 ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FALKEN SINCERA SN110 ECORUN 185/60/15 84H, ΜΕ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ & ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ 348 €
1062,30 € το σύνολον... Έτσουξε, αλλά έγιναν πολλά & μαζεμένα, διότι έπρεπε (αλλάχθηκαν σχεδόν όλα τα αναλώσιμα, πχ, ήθελε λάστιχα & αμορτισέρ, τα οποία ήταν τα αρχικά & ήταν τελειωμένα).
Και τα αμορτισερ και τα λαστιχα ήταν τα αρχικα? Και τα λάστιχα?
@a-d-p said in Αστυνομικο ρεπορτάζ - εγκληματικότητα - αυτοπροστασία - αυτοάμυνα.:
Εμένα μου τον αδειαζει το κράτος, οι μαστοροι και οι εμποροι/μεσαζοντες
@a-d-p said in PEUGEOT FORUM:
Η διαφήμιση για το Peugeot 206 που έσπασε τα ταμεία (+video)
Μονο που δεν εδειξε πως απο δεξιοτιμονο το εκανε αριστεροτιμονο, εχω βρει ενα δεξιοτιμονο MX5 NC σε ξεφτυλα τιμη και θα με ενδιεφερε
Captur ή Puma
Και εγώ θα συζητούσα το X'ceed αλλά μάλλον θέλεις κάποιο πιο SUV
το χρωμα του τρακαρισμενου Tesla ειναι αθλιο,καλυτερα να το βαψει ολο οταν ερθει το ανταλλακτικο. Μονο σε Accent πρωτης γενιάς το έχω δει, καθως και σε ενα παιδικο δωματιο μπεμπας
@nickthetrib said in Δημοπρασια Κλασσικων:
Και τελικά αυτός που το πουλάει θα βρεθεί να πληρώσει!!!
αντε απο κει, με το καθε χρεπι του καθε τυχαιου (Θεε μου σγχώραμε...)
@nikonino said in Δημοπρασια Κλασσικων:
@a-d-p said in Δημοπρασια Κλασσικων:
Πώς φαντάζομαι ότι θα πάει η δημοπρασία από Ελληνάρα. Είχα πρόσφατη εμπειρία από πώληση μεταχειρισμένου...
- "Επειδή λογικά θα θέλει και βαψιματάκι μετά από τόσα χρόνια, θα μου κάνεις καλύτερη τιμή!"
- "Α και να το δει δικός μου μηχανικός, κοντά στο δικό μου σπίτι, οπότε πάρτε το αμάξι και φέρτε το."
- "Α με βολεύει συγκεκριμένη ώρα & μέρα. Θα τα κανονίσουμε."
- "Αν θες έρχομαι τώρα και σου δίνω τα μισά λεφτά στο χέρι να το κλείσουμε."
και αν το παρει εμπορος, θα κοψει κατι γιατι "τοσο πωλουνται αυτα στο car", συν αλλα 1500€-2000€ γιατι δεν ειναι εμπορευσιμο το χρωμα, θα του καθεται στη μαντρα μεχρι να πωληθει, και εχει εξοδα ενοικιου, ρευματος, καθαριστριας κλπ
Αίσχος.