-
-
-
Αμα χρειαστεί Δια μου ο CCCPυρος παίζει ο,τι σκοπό θες...
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Αμα χρειαστεί Δια μου ο CCCPυρος παίζει ο,τι σκοπό θες...
Αρκεί όσο αυτός μιλάει εμείς να παραγγέλνουμε, δεν έχει σημασία τι λέει ούτε τι πουλάει.
-
-
...το σωστό το θηλυκό πάει το γδαρσιμο μέχρι τα μπουλονια.
-
-
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Παρ' όλα αυτά, θα εξακολουθήσουμε να αγαπάμε ΟΛΕΣ τις γυναίκες.
Πηγή ζωής και αιτία για να ζούμε οι άντρες, με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις όπως αυτή, να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. -
και που να την δει ο Δίας...
-
-
Μόνο που δεν ταιριάζει στις γελοιογραφίες (όπως οι περισσότεροι πολιτικοί), αλλά σε θέμα με τους μεγαλύτερους ηγέτες που γνώρισε ο πλανήτης τον 20ο αιώνα. Μια γυναίκα μόνη έσωσε το Η.Β, δηλαδή τι άλλο να έκανε....?
-
#chronia_polla_sta_koritsiaΑρΕς
σε γατου εκδοση -
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μόνο που δεν ταιριάζει στις γελοιογραφίες (όπως οι περισσότεροι πολιτικοί), αλλά σε θέμα με τους μεγαλύτερους ηγέτες που γνώρισε ο πλανήτης τον 20ο αιώνα. Μια γυναίκα μόνη έσωσε το Η.Β, δηλαδή τι άλλο να έκανε....?
Υπό αυτή την έννοια, είναι ένα απ' τα πιο χιουμοριστικά ποστ που έχω διαβάσει τελευταία.
Που να το πήγαινε το βασίλειο, Υπερπρώτο; που λέει κι Άδωνις! -
-
-
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/02/21/kyriakos-mitsotakis-ert-frame-putin-altered-image/
Απλά, τα ΜΜΕ και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, συν τους από πάντα κωλοΠετσωμένους του Λίμπεραλ, Σκάι και άλλων μέσων, μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις που δεν ξεχωρίζει πια η Σάτιρα απ την γελοία πραγματικότα που ζούμε...
Γι αυτό το ελληνικά χόαξ κάνει εκτεταμένη χρήση αποδείξεων και ανάλυση, για να μας πείσει πως πρόκειται για πλάκα, αφού στο μυαλό όλων είναι πιθανότερο να αποτελεί πραγματικότητα παρά αστείο, μια τέτοια δήλωση, στην εποχή του Αδώνιδος...
Παράδειγμα, θα έβγαινε ποτέ η Ελληνοφρένεια ή ο Βουλαρινός ή ο Σεφερλής κλπ. να δηλώσουν πως "η Ελλάδα ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης" ;
Ή θα μπορούσε σατιρικός καλιτέχνης να συλλάβει το μάρκετινγκ πρότζεκτ με τίτλο "ΕΛΛΑΔΑ 2.0" ;Αυτά, μόνο η ΝΔ μπορεί να τα κάνει...
-
-
Αυτό πάντως, δεν πρόσεξα αν το διέψευσαν τα χόαξιζ...
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ