-
-
-
-
Ψηφίζουν, και τα βλέπουμε τ' αποτελέσματα...
-
-
Άραγε, το ξέρει αυτό ο Ζελένσκι;
-
-
-
-
Ε ρε ερμε Κιούμπρικ, που να το ξερες πως κάποιοι σαλτιμπάγκοι σε μια άλλη χώρα θα ξεπερνούσαν την τεράστια φαντασία σου...
-
PR από τα Lidl.
-
Παλιά όταν τα αυτοκίνητα είχαν αισθησιακά ονόματα...
-
Ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και σιγουράκι στο ονειρικό μου γκαράζ!!
-
-
Και να είναι τα απογευματινά χειρουργεία το θέμα μόνο. Εχω πατέρα καρκινοπαθή που δυστυχώς έχει μετάσταση και ξανα ξεκίνησε χημειοθεραπείες. Πρώτο πρόβλημα αγώνας να πάρεις σειρά στην χημειοθεραπεία, να πιάσεις μια καρέκλα όπως μας είπαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μετά μας λέει ο ογκολόγος (ο οποίος είναι κύριος να τονίσω ούτε φάκελοι ούτε τέτοια και άριστος) θα χρειαστώ μοριακό έλεγχο. Ωραία τρέχα στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Κόστος 260 ευρώ. Θα χρειαστεί ενδιάμεσα 5 ακτινοθεραπείες. Ποιο δημόσιο να προλάβεις τώρα? Πάμε Ιασώ 700 ευρώ.
Και όλα αυτά ενώ ήμασταν 2 χρόνια σε Metropolitan, Ιασω και Υγεία δίνοντας απίστευτο χρήμα. Κάποια στιμγή εξαντλείσαι αλλά προσπαθείς το καλύτερο για τον άνθρωπό σου. Και το λέω με πόνο ψυχής.
Η είδηση της αυτοκτονίας του 72 χρονου καρκινοπαθή επειδή δεν είχε το κουράγιο να περιμένει ένα ελεεινό και τρισάθλιο ΕΣΥ χθες με συντάραξε.
Μόνο οι γιατροί το τρέχουν το σύστημα και αυτό όχι όλοι. Γιατί έχει και γιατρούς που προτεραιότητά τους είναι το χρήμα. Εναν τέτοιο παραλίγο να ακούσουμε τον Δεκέμβρη που μας έλεγε να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλη γιατί ήθελε ευρώ και αυτός σε δημόσιο νοσοκομειο να υπενθυμίσω και ο πατέρας μου θα ήταν ήδη νεκρός.
Η μόνη λύτρωση είναι να φύγεις από την ζωή. Γ@μώ το χρήμα σας ολοι θα το πάρετε μαζί σας να είστε σίγουροι.
Συγχωρέστε μου την οργή. Ευχαριστώ.
-
Δεν θα πατήσω λαϊκ, γιατί δεν μου άρεσε τίποτα από όσα γράφεις! Η σκέψη μου μαζί σας! Θα τα καταφέρετε!
Έχεις δίκιο! Το αγαθό της υγείας το έκαναν εμπόριο!
Πες τα να τα βγάλεις από μέσα σου, μη ζητάς συγνώμη
-
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Και να είναι τα απογευματινά χειρουργεία το θέμα μόνο. Εχω πατέρα καρκινοπαθή που δυστυχώς έχει μετάσταση και ξανα ξεκίνησε χημειοθεραπείες. Πρώτο πρόβλημα αγώνας να πάρεις σειρά στην χημειοθεραπεία, να πιάσεις μια καρέκλα όπως μας είπαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μετά μας λέει ο ογκολόγος (ο οποίος είναι κύριος να τονίσω ούτε φάκελοι ούτε τέτοια και άριστος) θα χρειαστώ μοριακό έλεγχο. Ωραία τρέχα στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Κόστος 260 ευρώ. Θα χρειαστεί ενδιάμεσα 5 ακτινοθεραπείες. Ποιο δημόσιο να προλάβεις τώρα? Πάμε Ιασώ 700 ευρώ.
Και όλα αυτά ενώ ήμασταν 2 χρόνια σε Metropolitan, Ιασω και Υγεία δίνοντας απίστευτο χρήμα. Κάποια στιμγή εξαντλείσαι αλλά προσπαθείς το καλύτερο για τον άνθρωπό σου. Και το λέω με πόνο ψυχής.
Η είδηση της αυτοκτονίας του 72 χρονου καρκινοπαθή επειδή δεν είχε το κουράγιο να περιμένει ένα ελεεινό και τρισάθλιο ΕΣΥ χθες με συντάραξε.
Μόνο οι γιατροί το τρέχουν το σύστημα και αυτό όχι όλοι. Γιατί έχει και γιατρούς που προτεραιότητά τους είναι το χρήμα. Εναν τέτοιο παραλίγο να ακούσουμε τον Δεκέμβρη που μας έλεγε να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλη γιατί ήθελε ευρώ και αυτός σε δημόσιο νοσοκομειο να υπενθυμίσω και ο πατέρας μου θα ήταν ήδη νεκρός.
Η μόνη λύτρωση είναι να φύγεις από την ζωή. Γ@μώ το χρήμα σας ολοι θα το πάρετε μαζί σας να είστε σίγουροι.
Συγχωρέστε μου την οργή. Ευχαριστώ.
μολις γυρισα απο μετροπολιταν, απο δικο μου ανθρωπο που τρεχει επισης....
στο δημοσιο απλα πεθαινεις, στο ιδιωτικο εαν εισαι τυχερος και εχεις κατι και μεχρι να τελειωσει αυτο το κατι εχεις ελπιδα
δεν το αξιζει αυτο κανεις, ειναι ντροπη -
Κουράγιο στον αγώνα σας.
Πρόσφατα χρειάστηκα κάτι "ρουτίνας", χοληδόχο κύστη, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα και καλά ανταποκριθηκε το Νοσοκομείο του Βόλου στη Χειρουργική κλινική, χωρίς ούτε φακελάκια ούτε τίποτα, έχω πολύ θετική εντύπωση κι άποψη για γιατρούς και προσωπικό.
Που σημαίνει, όταν δεν βάζουν εμπόδια τα μνπνα σε υψηλές θέσεις για να απαξιωσουν τη δημόσια υγεία και να αισχροκερδίσουν απ τον πόνο του ανθρώπου, μπορεί να λειτουργήσει η Υγεία, έχει ικανούς κι άξιους ανθρώπους, όσο δεν τους απολύουν και οδηγούν σε μεγάλη κόπωση.
Απ την άλλη βλέπω το Πανεπιστημιακο στη Λάρισα, μια σφηκοφωλιά Καθηγητών, που χωρίς μέσον θα τα σκάσεις χοντρά και μαύρα για να πάρεις σειρά για χημιοθεραπεια, χειρουργείο κλπ.Όσο συνεχίζει ο κόσμος να ψηφίζει και να ανέχεται αυτά τα μνπνα, θα παραμένει έτσι η κατασταση.
-
Εγώ πάντως όταν χρειάστηκα το πανεπιστημιακό της Λάρισας ήταν εξαιρετικοί σε όλα τους, καλύτερα και από ιδιωτικό. Κανένας δεν κατηγορεί βέβαια το εξαντλημένο προσωπικό των νοσοκομείων αλλά όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που αποφασίζουν. Με πενιχρά μέσα και λίγο προσωπικό τι να σου κάνουν….και αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα απογευματινά χειρουργεία….ρε αλήτη, τόσα χρόνια σε πλήρωνα και σε πληρώνω και επειδή είσαι εσύ παντελώς ανίκανος πρέπει να σε ξαναπληρώσω? Ακόμα κρατάνε από την πενιχρή σύνταξη του πατέρα μου νοσοκομειακή περίθαλψη για τη μάνα μου που πέθανε πριν από 20 χρόνια…..κοπρόσκυλα….
@elteo….καλή δύναμη και γερό στομάχι φίλτατε…τα πέρασα και εγώ, σε καταλαβαίνω…
-
Καλαμάτα μόνο μη χρειαστεί να πάτε, γιατί πιο πιθανό είναι να πεθάνετε πριν σας δουν (οι 25άρηδες και μόνο). Το κόβετε για πάτρα ή Αθήνα.
Γελοιογραφία & Χιούμορ