-
-
Κατι που μου φαινεται πολυ γελοιο ειναι πως ενω στις ελληνικες αρχες εστειλαν ονοματα και πινακιδες, γιατι ομως αφησαν αυτα τα "καλα παιδια" να περασουν στην Ελλαδα? Τι εμποδισε τους Κροατες και λοιπους που τους γνωριζαν, να τους αφησουν ελευθερους να φυγουν? Σορρυ κιολας.
-
Αυτούς τι τους πείραζε; Εδώ έρχονταν να κάνουν σαματά.
-
Πολυ κακοι οι χειρισμοι (μαλλον η τραγικη ελλειψη χειρισμων) της ΕΛ.ΑΣ μα και αυτοι οι κοπριτες δεν εκαναν το καθηκον τους. Η προτροπη της UEFA δεν ηταν μονο προς τις Ελληνικες Αρχες.
-
απο τη στιγμη που εφτιαξαν το γήπεδο μεσα στην πολη, ολο φασαριες θα γινονται (καποιες με ασχημα αποτελεσματα) και δεν θα μπορουν να ελέγχουν/πιανουν κανενα.
"Παω βολτα στη Φιλαδέλφεια, να φαω σε ταβερνα. Δεν παω γήπεδο"
Τι ακρη να βγαλεις και ποια περιοχη να αποκλίσεις.
-
Δεν υπαρχει τπτ πιο βλακωδες απο την οπαδικη βια. Ο λογος που πλεον δεν υπαρχει κανεις σοβαρος ανθρωπος να πηγαινει στα γηπεδα. Οι προεδροι που διοικουν τις ομαδες ειναι για οποιονδηποτε λογικο, αφορμη να παψει να ασχολειται.
-
Βλέποντας αυτά τα απίστευτα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας έχω αρχίσει να πιστεύω τελικά πως δεν ήταν καθόλου ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ αφού και τους παρακολουθούσαν και ήξεραν καθε λεπτό που βρίσκονται οταν έφτασαν Αθήνα.
Επίσης δεν έχει την παραμικρή σχέση το οπαδιλικι και οι ομάδες με όλο αυτό το οργανωμένο σχέδιο εκτός από το γεγονός ότι αποτελούν τον μανδύα που προσφέρει κάλυψη στους φασίστες.
Με όλα αυτά που διαβάσαμε και είδαμε κάποιος θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για οργανωμένο πολιτικό έγκλημα εναντιον γνωστών για τις αριστερές αντιλήψεις του Έλληνες φιλάθλους σε συνεργασία με τους ναζιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού σε συνδιασμό με μια ανεξήγητη ανοχή των ελληνικών αρχών.
-
Συγνωμη. Τι εννοεις?
-
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Συγνωμη. Τι εννοεις?
Οπαδοί ΑΕΚ: Καλοί και αγαθοι αριστεροί λεβέντες.
Οπαδοί ΠΑΟ: Δεξιά φασιστομουτρα.
Αστυνομια: Πραιτωριανοι του Μητσοτάκη, τακιμιασαν με τα φασιστομουτρα για να φρενάρουν την άνοδο της αριστεράς του μελισανιδη.
Οπαδοί ΟΣΦΠ: Με αριστερες καταβολές μεν λόγω Νίκαιας, πειραια κλπ αλλά πρόβατα που έχουν χάσει τον δρόμο τους λόγω Μαρινακη.κλπ, κλπ.
Κάτι τέτοιο νομίζω, έχει θέση στις γελοιογραφία...
-
Εγώ νομίζω ότι το να πολιτικοποιεις/κομματοποιεις τα πάντα έχει γίνει πια μάστιγα!
Έχουν πονέσει τα μυαλά μας με έναν Μητσοτάκη και έναν τσίπρα πια. -
@fiverg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Συγνωμη. Τι εννοεις?
Αστυνομια: Πραιτωριανοι του Μητσοτάκη, τακιμιασαν με τα φασιστομουτρα για να φρενάρουν την άνοδο της αριστεράς του μελισανιδη.
Οπαδοί ΟΣΦΠ: Με αριστερες καταβολές μεν λόγω Νίκαιας, πειραια κλπ αλλά πρόβατα που έχουν χάσει τον δρόμο τους λόγω Μαρινακη.κλπ, κλπ.
Το θέλω σε σκίτσο οπωσδήποτε
-
Ειναι ντροπη και μονο. Να λεει καποιος τοσο βαριες κουβεντες αν εχει αδιασειστα στοιχεια ναι. Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι πολυ αρρωστημενος τροπος σκεψης.
Εχουν χαθει πολλα παιδια για ολες αυτες τις κωλομαδες. Φιλοπουλος Καμπανος και τωρα τουτο το παιδι. Ας μη το κανετε μερικοι ακομη χειροτερο. Σε αυτη την Δημοκρατικη χωρα απο το 74 και μετα εχει ο καθενας δικαιωμα να ψηφιζει οποιον θελει ωστε να μη ζησουμε ξανα τα αισχη του παρελθοντος.
Ολοι οι σοβαροι και αξιοπρεπεις ανθρωποι απορριπτουν αυτα που συμβαινουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Δεν ειναι προνομιο κανενος να μιλαει ως να αφορουσε μαχη του καλου με το κακο. Αιντε πια με τις μαλακιες. -
Έγραψα κάποιες δικές μου σκόρπιες σκέψεις.
Όπως ο @storm που τον ειρωνεύτηκα σχετικά με κάποια ερωτήματα που έθεσε , μόλις διάβασα και εγώ κάποιες λεπτομέρειες μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες.Είδα βίντεο που ανέβασε το star λίγο πριν συμβεί το γεγονός να κατεβαίνουν ορδές με ρόπαλα ένα δρόμο και από πίσω τους σχεδόν μια μικρή ομάδα Δέλτα και πεζοί με φακούς να είναι στο κατόπι τους
Αν επρόκειτο για καμιά χούφτα αναρχικούς θα είχαμε κινητοποίηση καμία διακοσαρια ματατζηδων και αστυνομικών σε 10 λεπτά.
Οι ευθύνες της αστυνομίας είναι μνημειώδης αν ισχύουν όλα αυτά και οι ειδοποιήσεις και οι πληροφορίες που είχανΕπίσης έγινε κάποια συμπλοκή με ΑΕΚτζιδες και που;
Υπάρχουν τραυματίες;
Για περίοικους της περιοχής μαθαίνω πως έφαγαν ξύλο και έγιναν ζημιές.Που ήξεραν οι Κροάτες πως να κινηθούν και που να πάνε , υπάρχει σίγουρα εμπλοκή Ελλήνων φασιστών.
Κάτι τέτοια για οπαδιλικια προσπάθησαν να πουν και στη δολοφονία Φύσσα αρχικά , αλλά την πάτησαν , τώρα σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικοί.
Τέλος πάντων δεν έχω αποδείξεις , απλές εικασίες κάνω και αφελή ερωτήματα , με συγχωρείτε.
Αυτό που είναι σημαντικό και ουσιώδες είναι αυτό που αφήνει να εννοηθεί το σκίτσο Παπανίκου παραπάνω, πως είναι δυνατόν αριστεροί και αναρχικοί να τολμάνε μιλάνε για ευθύνες και απουσία της αστυνομίας.
Αυτό είναι και το αφήγημα για πολλοστή φορά μέσα σε μόλις σαραντακατι μέρες μετά τις εκλογές, μια παχιά και αδιαπέραστη κουρτίνα αποπροσανατολισμού για να μην συζητείται σε βάθος τίποτα και να μην αποδίδονται ευθύνες στο επίπεδο που τους αναλογούν.
Δεν έγινε δα και κάνα κακό, δεν χόρεψε κανένας ζεϊμπέκικο, μόνο ένας μικρός στρατός διέσχισε την χώρα
ένα νέο παιδί δολοφονήθηκε, και μερικοί κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν και έφαγαν ξύλο. -
@fiverg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Συγνωμη. Τι εννοεις?
Εξαιρετική ανάγνωση , δεν είναι εντελώς koulidiotic , έχεις βάλει αρκετό γκαιμπελισμο βάζοντας σε κουβάδες - κουτάκια Παναθηναϊκους ,ΑΕΚτζηδων, ΟΣΦΠ διαστρεβλώνοντας τελείως τον αρχικό ισχυρισμό , αλλά λείπει κάτι Σεφερλικα άσχετο να το απογειώσει, αλλά παρόλα αυτά είναι μια καλή προσπάθεια.
-
-
Ο γάτος στην έρημο, ψάχνει βιταρα να σωθεί...
-
Ανέβηκε λίγες σελίδες πριν το Εσύ έχεις ξεφύγει...
Ανεβάστε το πάλι για τον vagkirk...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ανέβηκε λίγες σελίδες πριν το Εσύ έχεις ξεφύγει...
Ανεβάστε το πάλι για τον vagkirk...
Ποιο λες , δεν το βρίσκω.
-
-
Τραγικογραφία, περί ...Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Καπιταλισμού κι αυτό...
Γελοιογραφία & Χιούμορ