-
-
-
Χαχχααχαχα ωραίο
Πάει σετακι
-
-
Αν δεν βάλεις "Γ" στα βυζΓιά δεν γεμίζει το στόμα . Πρέπει να έχουν οι φεμέν κλίκα κάπου εδώ κοντά και γράφουν πολλά ωραία και διασκεδαστικά στους τοίχους !
-
Που ζούν αυτές που φωνάζουν;
Στο Ιράν;
Αφού όλες τα έχουν πετάξει έξω. -
Όχι είναι locals και φωνάζουν να ακουστούν απο την ζεστασά του καναπέ στο Ιράν
-
@yem said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το έργο συνεχίζεται.
https://www.cretalive.gr/kriti/agio-eihe-i-ilikiomeni-odigos-ih-poy-kremastike-se-dentro -
-
Θα του έδειξαν εικόνες από τις επισκευές και ανακλήσεις κινητήρων των psa. Σοκαριστικε το καημένο το suzukaki.
-
-
Ονόματα δε λέμε
-
-
Εμένα πάντως ο κυριούλης αριστερά μου θύμισε έντονα τον Αντρέα του 80...
Λέτε να φταίνε οι καταβολές του Γεραπετρίτη, ή να έχει μπει μέσα του πέρα από το φάντασμα του Αντρέα και αυτό του Τόμπρα ?
Πήλιου αυτός ο Σαραμάγκου μου θυμίζει ως όνομα κάποιον από τους κακούς στους παλιούς Τζέημς Μπόντ...
-
Εξαιρούνται οι Toyota-ίοι. Αυτοί αγαπάνε μόνο τις χαμηλές καταναλώσεις. Το αυτοκίνητο είναι απλώς αναγκαίο κακό...
-
This post is deleted! -
-
Στην Ελλαδα ποτε δε θα επιαναν την Καϊλη. Στας Ευρωπας καποιοι αποφασισαν πως μπορουν και οι πολιτικοι να παρακολουθουνται. Στην Ελλαδα θα ηταν εξω εως να κριθει ή οχι νομιμη η επισυνδεση και φυσικα αν εγκρινονταν και απο μια προανακριτικη. Στην Ευρωπη ητο υποθεση της αστυνομιας.
Το μονο μελανο σημειο των παρακολουθησεων ειναι πως το εκαναν και στο ΚΚΕ οπως ακουγεται. Γιατι? Τι φοβουνται? Αφου στην απεξω το χουν ολοι.
Για τον Παπα ακομη να βγει πορισμα. Μαλλον θελουν να δουν αν τα sms ηταν γνησια. Αν ο Καλογριτσας ισως τρελαθηκε και οντως πουλαγε βοσκοτοπια για να παρει καναλι. Τωρα θα μου πειτε δεν εχει βγει ακομη πορισμα για το Ματι. Που οι ποινες στο ενδιαμεσο εγιναν πλημεληματα. Μεχρι να βγουν οι δυο αποφασεις οπως και για την συνομωσια της Νοβαρτις προβλεπω ολα αυτα να γινονται πταισματα. -
Φαντάσου τώρα όλοι αυτοί οι υπουργοί και αρχηγοί του Στρατεύματος που τους παρακολουθουσε η ΕΥΠ χωρίς να το ξέρει ο Μητσοτάκης, να χαν βαλίτσες με μετρητά και εκατομμύρια σε λογαριασμούς των οικείων τους όπως η Καϊλή!
Αλλά για να μην είναι κανείς φυλακή, πάει να πει πως είναι αθώοι, καλά κάνει ο κυβερνήτης της χώρας και τους εμπιστεύεται.
-
Σιγα μην ειναι ολοι αθωοι. Στη χωρα μας ομως δε ψαχνουν να τους χωσουν μεσα αλλα να τους εχουν στο χερι. Διαφορετικα με τοσους θεζμους και ανεγκσαρτητες αρχες ο Κορυδαλλος θα ηταν πολυ κυριλλε.Ηταν σκανδαλο να πουλησουμε 300000 βληματα πυροβολικου στην Σ.Αραβια. Οχι ομως να της αποστειλλουμε μια πυροβολαρχια πατριοτ. Γιομησαμε σκανδαλα που κανεις δε πηγε στη μπουζου. Για να διατηρηθει η πολιτικη σταθεροτητα.
Γελοιογραφία & Χιούμορ