-
Fiesta 2009 5d 1.4 titanium με υγραέριο μετατροπή, άριστα συντηρημένο και φουλ λειτουργικό χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά και φαναρτζοδουλειά αλλά με 220.000 χλμ πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πουληθεί;
Όχι πόσα θα δίνατε εσείς, πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω εγώ.
Το ξεκινάω από 5.000; πώς το βλέπετε;
-
Καλά είναι. Φίλος αγόρασε πέρισυ πεμβέ Χ5 πετρέλαιο 3.000 κυβικά, αυτόματο, Γιούρο4, σε κατάσταση αψόγου, έναντι 10.000 ευραιων.ζει επαρχία.
-
Georgemit wrote:
Fiesta 2009 5d 1.4 titanium με υγραέριο μετατροπή, άριστα συντηρημένο και φουλ λειτουργικό χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά και φαναρτζοδουλειά αλλά με 220.000 χλμ πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πουληθεί;
Όχι πόσα θα δίνατε εσείς, πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω εγώ.
Το ξεκινάω από 5.000; πώς το βλέπετε;
Θα σου έγραφα 4-5.000, οπότε μια χαρά είναι το €5.000. Ίσως να ξεκίνγες και στα €5.500.
-
Μια γνωστή ήθελε να δώσει ένα 530xi. Της είπα να το κρατήσει να το ευχαριστηθεί. Οι τιμές περισσότερες στο car είναι στα 7-8 χιλιάρικα και καιρό απούλητες... Περισσότερα θα βγάλει πουλώντας το CR-V.
-
Μα ναι, αν ΔΕΝ υπήρχαν τα κερατιάτικα, του πέταγες ένα υγραέριο και μην τον είδατε. Τώρα όμως...
-
-
Τουλάχιστον το δίλιτρο πεζώ, πάει σαν δίλιτρο ή σαν 1.6;
Το μοτέρ του, μπορεί να μπει σε μικρότερη καρότσα; (π.χ σαξο/ραλί κλπ κλπ) αυτό θα ήταν ενδιαφέρον....
Όλοι αυτοί που μυξοκλαίνε για το ότι δεν μπορούν να πουλήσουν «τα πολλά κυβικά» δεν είχαν το μυαλό να σκεφτούν πως είναι σχεδόν άχρηστα αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τη ματαιοδοξία τους;
-
Κρίμα που δε σε είχαμε γνωρίσει νωρίτερα να μας διαφωτίσεις.
-
Ανανεωμένο πουλί ΠΕΤΑξε στο φόρουμ...
-
Κρίμα που δε σε είχαμε γνωρίσει νωρίτερα να μας διαφωτίσεις.
Από το 2002 είμαι μέλος, μπορούσατε να στείλετε pm, έστω...
-
Όπου αυτοκίνητα για ματαιόδοξους είναι επί το πλείστον ατμοσφαιρικά δίλιτρα των 25 χιλιάδων ευρώ, από αυτά που τα λένε 'μικρομεσαία' στον υπόλοιπο πλανήτη...
-
Όχι σε όλο τον πλανήτη. Μικρομεσαία θεωρούνται για το καπιταλιστικό,δυτικό ευρωπαϊκό μέρος του πλανήτη και την Αμερική,όχι για την εξ'ανατολάς ευρώπη που ένα 2λιτρο 25.000 ευρώ δε νομίζω ότι ήταν τόσο 'καθημερινότητα' η απόκτησή του.
-
Ανήκομεν εις την Δύσιν (τρομάρα μας), αν δεν κάνω λάθος...
-
Ποτέ δεν ανήκαμε στη Δύση, από ιδρύσεως του νεολλ.κράτους. Όσο εγώ είμαι πιλότος F1,αλλό τόσο ανήκαμε/ουμε στη Δύση...
Τα είπαμε.. Βορειοαφρικανοβαλκανικό κράτος..
-
Όχι σε όλο τον πλανήτη. Μικρομεσαία θεωρούνται για το καπιταλιστικό,δυτικό ευρωπαϊκό μέρος του πλανήτη και την Αμερική,όχι για την εξ'ανατολάς ευρώπη που ένα 2λιτρο 25.000 ευρώ δε νομίζω ότι ήταν τόσο 'καθημερινότητα' η απόκτησή του.
Μικρομεσαία θεωρούνται τα αυτοκίνητα κατηγορίας C, βάσει της κατάταξης των κατασκευαστών. Από εκεί και πέρα το όνειρο σε κάθε χώρα-σύστημα ήταν διαφορετικό. Το Αμερικάνικό όνειρο ήταν να κάνεις λεφτά. Το Σοβιετικό όνειρο ήταν να γίνεις κοσμοναύτης, πιλότος, αξιωματικός κλπ. Τα ιδανικά κάθε συστήματος είναι άλλα.
-
Και το ελληνικό όνειρο να πάρει κάποιος δίλιτρο
-
Ε, όχι όνειρο το και δίλιτρο. Εύκολα το βρίσκεις μεταχειρισμένο και φτηνό. Ηλεκτρικό θέλω!
-
Δυομισάλιτρο έχομε και δεν ξέρουμε πώς να το ξεφορτωθούμε! Εγώ θέλω τη Mustang που οδήγησε ο Χάρης (αλλά σε πισωκίνητη εκδοχή, να τραβάμε και κάνα παντιλίκι, να θυμηθούμε τα ν(Μ)ιάτα μας).
-
Τώρα, στα σοβαρά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο αγοραστής καθορίζει την τιμή, όσα θέλει αυτός θα δώσει.
Μια γνωστή μου ήθελε να πουλήσει ένα 530xi. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να πουληθεί. Οπότε πουλάει το CR-V που θα πιάσει κάτι και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με το BMW. Και καλά θα κάνει, καλύτερο αμάξι θα έχει!
-
Πόσο το πουλάει και δε φεύγει; Γιατί είναι και μερικές αγγελίες που ζητάνε εξωπραγματικά χρήματα:
Τι να κανεις ενα αμαξι οταν δε μπορει να πουληθει λόγω κυβικων;;