-
Σαν αμάξι από βιντεοπαιχνίδι..
Δεν άντεξα να ανοίξω το εσωτερικό...
-
Η κοντή Ευρωπαϊκή έκδοση φαίνεται πιο μαζεμένη και χτυπάει καλύτερα στο μάτι.
Παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι λίγο "αμερικανιά". -
Απάντηση απο την επίσημη παρουσίαση στο youtube για τιμές και άφιξη Ελλάδα.
"Ο τιμοκατάλογος και οι αναλυτικές προδιαγραφές του νέου Sportage θα ανακοινωθούν μετά τον Οκτώβριο, ενώ το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά αναμένεται να γίνει πριν από το τέλος του έτους. Μείνετε συντονισμένος για να μαθαίνετε κάθε νέα πληροφορία για αυτό!"
Αν εξαιρέσεις τη μπροστινή πλευρά φαίνεται πολύ όμορφο και διαφορετικό απο τα άλλα SUV ακόμα και απο το πρόσφατο Tucson.Το εσωτερικό δείχνει πολύ άνετο και hi-tech όπως μου αρέσουν και οι αμερικανιές πιστεύω θα με βολέψει πολύ στα ταξίδια και οχι μόνο.Αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση στο σύνολο, με μια καλή τιμολόγηση θα μπει στα υπ'οψιν.
-
Τώρα το παρατήρησα.
Έχουν βάλει ταπετσαρία στον πίνακα οργάνων με τοπίο, σύννεφα και ουρανό.
Έλεος ρε. Τι καρακιτσαριό είναι αυτό;
Λες και αγοράζεις OEM κινεζιά.
Ευτυχώς που αλλάζει. -
@katafractos17
Για να αισθάνεσαι όπως στο πιλοτήριο F16 -
Σε αυτή τη φώτο, δεν δείχνει κακό.
-
@islander said in KIA SPORTAGE 2021:
Απάντηση απο την επίσημη παρουσίαση στο youtube για τιμές και άφιξη Ελλάδα.
"Ο τιμοκατάλογος και οι αναλυτικές προδιαγραφές του νέου Sportage θα ανακοινωθούν μετά τον Οκτώβριο, ενώ το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά αναμένεται να γίνει πριν από το τέλος του έτους. Μείνετε συντονισμένος για να μαθαίνετε κάθε νέα πληροφορία για αυτό!"
Αν εξαιρέσεις τη μπροστινή πλευρά φαίνεται πολύ όμορφο και διαφορετικό απο τα άλλα SUV ακόμα και απο το πρόσφατο Tucson.Το εσωτερικό δείχνει πολύ άνετο και hi-tech όπως μου αρέσουν και οι αμερικανιές πιστεύω θα με βολέψει πολύ στα ταξίδια και οχι μόνο.Αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση στο σύνολο, με μια καλή τιμολόγηση θα μπει στα υπ'οψιν.
Τουλάχιστον 1500-2000 ευρώ πανω από το τουσον θα είναι. Δύσκολα θα ξεκινήσει κάτω από 27000.
-
Είχα την εντύπωση ότι η ΚΙΑ βγαίνει πιο φτηνή από την Hyundai.
-
Μεταξύ σπορτατζ και τουσον πάντα το σπορτατζ είναι πιο ακριβό και με λίγο λιγότερο εξοπλισμό αντίστοιχα. Το σπορτατζ αντίστοιχα όμως έχει ποιοτικότερο εσωτερικό.
Θεωρώ επειδή το τουσον πλασαρίστηκε "χαμηλά" και καθώς το κια είναι ουσιαστικά 1 χρόνο νεότερο και με όλα αυτά που ακούγονται για αυξήσεις θα είναι αισθητά ακριβότερο φυσικά και αισθητά αναβαθμισμένο από το τουσον.
Το προηγούμενο ήταν αμαξαρα αλλά σχεδόν τυφλό από συστήματα ασφαλείας σε όλη την διάρκεια του μοντέλου έμοιαζε μια γενιά πίσω λόγω αυτής της απουσίας. -
Νομίζω το Tucson ήταν πιο ακριβό, είχε πάντα καλύτερο εσωτερικό με μαλακά υλικά στο ταμπλό και ποιοτικότερα υφάσματα. Το Sportage είχε παντού σκληρά πλαστικά και σχεδιασμό πιο πίσω από το Tucson. Θυμάμαι όταν πήγα να δω τις προηγούμενες γενιές και των δυο η διαφορά ήταν μεγάλη στη σχεδίαση του εσωτερικού αλλά και την ποιότητα τους. Δεν νομίζω πάντως να είναι ακριβότερο το KIA από το Hyundai αφου η Hyundai πλασάρεται ως ποιοτικότερη από τις δυο, πιθανά θα έχει μικρή διαφορά τιμής αλλά πιο ακριβό θα είναι πραγματικά μεγάλη έκπληξη.
-
Εμένα πειράζει που μου αρέσει το "μαζεμένο" eu spec σαφώς περισσότερο και από το global αλλα και απ' το Tuscon;
-
Πραγματικά έχουν πάει μπροστά οι κορεάτες και δεν αποκλείεται σύντομα να μας αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που σκεφτόμαστε για αυτούς, ειδικά σε σύγκριση με "παραδοσιακές" μεγάλες δυνάμεις της αυτοκίνησης...
Αυτός ο διάολος το νεο sportage ήρθε για να βάλει δύσκολα στα "σοβαρά" μαγαζία... Πρακτικότητα, έξυπνες λύσεις, σπορ/νεανική εμφάνιση, σωστές διαστάσεις και αξιοποίηση χώρων. Μου άρεσε πολύ και το καινούργιο σήμα, ταιριάζει πάνω στο αυτοκίνητο όπως ανέφερε και ο παρουσιαστής. Μια νορμάλ τιμολογιακή πολιτική να έχουν και να παραμείνει καλό οδηγικά όπως ο προκάτοχός του και θα σαρώσει.
-
Το μπροστινό μέρος θέλει λίγο συνήθεια είναι λίγο κάπως. Πίσω πολύ ωραίο. Πολύ glossy όμως έχει και έξω μπροστά πάνω από τους θόλους ακόμα και στον προφυλακτήρα πίσω στο gt line που είδα. Η χαρά της γρατζουνιας.
Μέσα ειδικά η gt line είναι τρομερό με Αλκαντάρα δέρματα ραφές ντιζαινατα καθίσματα...
Επίσης πρέπει να έχουν βάλει ισχυρό επεξεργαστή γιατί η οθόνη και στους χάρτες αλλά και στα μενού πήγαινε σφαίρα.
Βέβαια τιμή στο αυτόματο 180 gt line δύσκολα θα είναι κάτω από 36.000 και με τσουχτερά επιτόκια
https://m.youtube.com/watch?v=jDUaqzN0Bxo&t=862s -
Τι να πει κανείς για την Κορέα (μία είναι η Κορέα). Τι φοβερή τεχνολογική ανάπτυξη! Η Samsung και η LG έχουν εδώ και καιρό τα πρωτεία στις κάθε είδους καταναλωτικές συσκευές. Φαίνεται πως οι Κορεάτες σιγά-σιγά θα τα κατακτήσουν και στην αυτοκίνηση.
Ας δούμε τι λέει και η Ivana:
Youtube Video -
@ggeorg10 said in KIA SPORTAGE NEW:
Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το νέο Kia Sportage. Έχει κανείς τίποτα έξτρα πληροφορίες όπως τιμή, εκδώσεις, πότε θα μπορέσουμε να δούμε απο κοντά και πότε υπολογίζεται να είμαι διαθέσιμο;
Έγινε μεταφορά. Για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ ανοίγουμε νέα Θέματα όταν υπάρχουν ήδη άλλα, σχετικά με το ζήτημα που μας απασχολεί. {Admin}
-
Η Βελμαρ μου είχε πει για τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου για περισσότερες πληροφορίες.
Τιμούλα για αυτό που βλέπουμε στα βίντεο της παρουσίασης όπως λέει και ο tkin73 τα 36k τα έχουμε για πλάκα. -
Αν το δούμε ψύχραιμα πλέον το νέο σπορτατζ θα έχει όλα τα συστήματα ασφαλείας.
Περιμένουμε βέβαια ότι acc & blind spot δεν θα έχει στην βασική τιμή αλλά στα +35Κ της gt line πιστεύω να τα έχει όχι όπως στο τουσον που μόνο κατόπιν παραγγελίας βάζεις.
Πλέον η ποιότητα εσωτερικού μάλλον θα είναι εφάμιλλη των καλών ευρωπαϊκών και σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και τους προσφερόμενους χώρους δικαιολογεί τιμές επιπέδου 3008. -
Συμφωνώ απολύτως, στα 36k αυτό που βλέπουμε, που τα έχει τα πάντα όλα πάνω το λες και vfm σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Αυτό που περιμένω είναι και η τιμολόγηση του HEV αν και εκεί θα πάμε αρκετά (;) πάνω από 40k. -
-
KIA SPORTAGE 2021