-
Τελικά είδα καλά. Είδα πλάνα στις ειδήσεις πριν λίγο. Υπάρχει αυτό το όχημα στην Αττική.
-
Το είδα πάνω σε καρότσα οδικής στο Parking του τελεφερίκ το Σάββατο πρωί.
-
Dsg μάλλον θα είχε.... Αναμενόμενο
-
Τεράστιες ουρές και απόγνωση στην Α.Ο.Δεν διαθέτει ο ιδιώτης ούτε ένα εκχιονιστικο!!!
-
@ggab said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τεράστιες ουρές και απόγνωση στην Α.Ο.Δεν διαθέτει ο ιδιώτης ούτε ένα εκχιονιστικο!!!
βλέπω τις ουρές αλλά χιόνι δεν υπάρχει!
Τί έγινε;
υποθέτω αντί να αφήσουν ελεύθερα τα διόδια στη Μαλακάσα και να περνάνε τα εκχιονιστικά, τους καθυστερούν για να πληρώσουν και δεν μπορούν να επέμβουν τα μηχανήματα;
Κάτι άλλο;
Κι όλοι αυτοί, ΠΟΥ ΠΑΝΕ Δευτεράτικα; -
Δεν είναι μόνο το που πάνε αλλά και το πως πάνε. Έβλεπα έναν μπάρμπα να προσπαθεί να οδηγήσει σε 30 πόντους χιόνι χωρίς αλυσίδες και έναν άλλο να τον σπρώχνει από πίσω. Και από πίσω να περιμένει το εκχιονιστικό….μετά μας φταίει ο χ-ψ πολιτικός? Για να μην πούμε για όλους αυτούς που πήγαν ΣΗΜΕΡΑ να πάρουν αλυσίδες και είχαν απαίτηση να τους δείξουν κιόλας πως περνιούνται.
-
To μποτιλιάρισμα στην Αθήνα , υπάρχει γιατί κινούνται με 5 χαω , χωρίς αλυσίδες , αλλά και στις εξόδους , γίνεται έλεγχος γιατί πολλά αμάξια κυρίως φορτηγά πάνε εθνική χωρίς αλυσίδες και τους σταματάνε.
-
Μέσα στην πόλη να δείτε τι γίνεται....πατινάζ κάνουν
-
Παιδιά ούτε για πλάκα κίνηση με χιόνι χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Έκανα μεγάλη μαλακια να κατέβω γραφείο.
Με ξεγέλασε ο ανοιχτός ουρανός το πρωί.
Βασικά δεν άντεχα και σπίτι με όλους εδώ μέσα.
Στη διαδρομή είχε νιφάδες αλλά τίποτα αξιόλογο.
Φτανοντας Σύνταγμα είδα ότι πύκνωνε.
Μια δυο φορές σκέφτηκα να γυρίσω πίσω αλλά κολλωσα.
Τελικά βλέποντας τι γίνεται και πως έκλεινε ο καιρός έφυγα αρον αρον κατά τις 12.
Δόξα τω Θεω τσεκάροντας sites και Google maps είδα το κακό που εξελισσόταν Κηφισιας και Μεσογειων (συνήθης εναλλακτικη όταν πήζει η πρώτη) και πήγα από Πατησίων.
Φυσιολογική κίνηση, χωρίς πάγο μόνο χιονόπτωση στην πορεία.
Φτανοντας Μαρουσι από Βυζαντίου και Κυμης αρχίζω να πετυχαίνω τους δρόμους που δεν τους είχαν πατήσει τόσο. Ευτυχως εκεί που μένω είχαν περάσει και είχαν μαζέψει και ρίξει αλάτι μαλλον.
Οποτε το θέμα ήταν μόνο στο πως θα κατέβω στο πάρκινγκ.
Η διαχείριση είχε μεν ρίξει αλάτι στη ράμπα αλλά είχαν ξεχάσει το μήκους σχεδόν 4 μέτρων πεζοδρόμιο που οδηγεί στην καγγελοπορτα.
Σκάψαμε πολύ πάγο και χιονι για να μπούμε και αυτό αφού ανέβηκα πιο πάνω έκανα αναστροφή και πήρα και λίγο φορα από τον κατηφορικό πλέον δρόμο.
Άμαθος σε τετοιες συνθήκες τα χρειάστηκα.
Ευτυχως την ώρα εκείνη είχε κοπάσει η χιονόπτωση λιγο και είχε προλάβει να καθαρίσει ο Δήμος το δρόμο.
Γι αυτό προσοχή και όταν προβλέπονται έντονα φαινόμενα καλύτερα μέσα παρα έξω. -
Τηλεργασια και σπιτάκι. Τέτοιες μέρες αν μπορείς και αλλιώς δεν βγαίνεις.
Άσχετο, μετά μου λένε να πάω να ζήσω στην βόρεια Ευρώπη. Αν είναι έτσι ο χειμώνας προτιμώ να έχω μικρότερο εισόδημα.
Τώρα μας έστειλαν τα σύννεφα τους σε εμας. Πάρτε τα πίσω, δικά σας είναι. Να φύγετε, να πάτε αλλού.
-
Εγώ δουλεύω από το σπίτι έτσι και αλλιώς (από τον Μάρτιο 2020) και πλέον με αυτό τον καιρό, σε 3-4 μέρες θα βγώ. Έχει και covid ο μικρός, μέσα είμαστε. Μόνο με τα πόδια πήγα να πάρω γάλα και κάτι τέτοια.
-
Περαστικά του μικρού μπόμπιρα. Εύχομαι υγεία και γρήγορη ανάρρωση. Ναι είναι πάντα καλά και δυνατός.
Καλά κάνετε. Καθίστε σπιτάκι σας. Βάλτε παιδικά στην τηλεόραση.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Περαστικά του μικρού μπόμπιρα. Εύχομαι υγεία και γρήγορη ανάρρωση. Ναι είναι πάντα καλά και δυνατός.
Καλά κάνετε. Καθίστε σπιτάκι σας. Βάλτε παιδικά στην τηλεόραση.
Σε ευχαριστώ!!!
Βλέπουν παιδικά τα γυναικόπεδα...εγώ είμαι ακόμα σε call με την δουλειά...τελείωνω πιο αργά. -
Κατάλαβα..! Καλό κουράγιο.
Εντωμεταξυ ανέφερα τα παιδικά διότι έχουν γίνει πλέον φοβερά. Εγώ άνετα τα βλέπω. Προχθές είχε το ψαχνωντας τη Ντορυ και κόλλησα. Καταπληκτικό ήταν.
-
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Εγώ δουλεύω από το σπίτι έτσι και αλλιώς (από τον Μάρτιο 2020) και πλέον με αυτό τον καιρό, σε 3-4 μέρες θα βγώ. Έχει και covid ο μικρός, μέσα είμαστε. Μόνο με τα πόδια πήγα να πάρω γάλα και κάτι τέτοια.
Περαστικά! Μέσα από τη καρδιά μου, να μην επηρεαστούν καθόλου όλα τα παιδάκια απ την ασθένεια.
Πως το βλέπεις τώρα το άνοιγμα των σχολείων, ήταν καλύτερο που έγινε;
(Δεν το ρωτάω σαν αντιπαράθεση, οκ) -
@piliourits said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Περαστικά! Μέσα από τη καρδιά μου, να μην επηρεαστούν καθόλου όλα τα παιδάκια απ την ασθένεια.
Πως το βλέπεις τώρα το άνοιγμα των σχολείων, ήταν καλύτερο που έγινε;
(Δεν το ρωτάω σαν αντιπαράθεση, οκ)Ευχαριστώ!!
Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι καλώς άνοιξαν, γιατί δεν κοιτάω μόνο εμένα. Προσωπικά δεν έχω θέμα γιατί δουλεύω από το σπίτι (εδώ και 2 χρόνια σχεδόν) και μπορώ άνετα να έχω το παιδί σπίτι. Αλλά η πλειοψηφία του κόσμου τι θα έκανε/κάνει? Πώς θα έχει τα παιδία σπίτι?Επίσης, αργά ή γρήγορα θα άνοιγαν και πιστεύω ότι ανεξάρτητα από τα σχολεία όλοι θα κολλήσουμε...βλέπω τι γίνεται και έξω. Η εταιρεία που είμαι αφελός (και μέγα λάθος) έκανε onsite συνέδριο στην Βαρκελώνη (υποχρεωτικό κανονικά αλλά φέτος όχι λόγω κορόνα) και φυσικά δεν πήγα. Σήμερα έμαθα ότι το 80% αυτών που πήγαν (περί τα 100 άτομα) είναι πλέον θετικοί.
-
Έφυγα κατά τις 19:00 από π.Φάληρο , ΌΑΣΗ σε 25' σπίτι ούτε στην πρώτη καραντίνα τέτοια άπλα , 4 αυτοκίνητα μέχρι την έξοδο της Π.Ράλλη μετά βρήκα κάτι νεκρούς παππούδες που ήθελαν πάνω στην γέφυρα ( με αριστερή στροφή και κατηφόρα ) να κάνουν αριστερή προσπέραση και μετά να πάνε τέρμα δεξιά για να πιάσουν την Λαμπράκη...
Φάνη περαστικά στον Junior , και εμένα είναι θετικός με πυρετό ο μικρός απο προχθές κάθε 8ώρες κάνει 38,2-3 και μετά πάλι τίποτα ...
-
Υπομονή και περαστικά σε όλους. Εμείς το περάσαμε οικογενειακώς μέσα στα Χριστούγεννα. Μπήκαμε στο σπίτι 22/12 και βγήκαμε 08/01!!!! Μπάλα μας πήγε.....
-
Ήταν μια άσπρη μέρα, ξεκίνησα όπως κάθε μέρα με τα πόδια από Χαλκηδόνα να πάω Περιστέρι στη δουλειά. Στην διαδρομή με πήραν τηλέφωνο ότι οι περισσότεροι θα δουλέψουν από το σπίτι. Φτάνω στο γραφείο και στον όροφο ήμουν εγώ και το μπος (γάτος). Ήρεμη σχετικά μέρα, αφού τα περισσότερα εργαστήρια έκλεισαν νωρίτερα λόγω καιρού.
Κατά τις 16:00 λέει ο γάτος "Νίκο έλα να σε πάω σπίτι γίνεται της επι χρήμασι".
Με γύρισε με το βιτ. Στην διαδρομή από Περιστέρι μέχρι Αχαρνών είχε αρχίσει να παγώνει στις άκρες, και μόλις βγήκαμε στην Αχαρνών η κατάσταση χειροτέρεψε.
Ευχαριστώ δημόσια τον Γάτο για την μεταφορά - βόλτα με το βιτ.
Έφτασα σπίτι και κάτσαμε με τις μικρές και κοιταγαμε το χιόνι. Και εκεί η μέρα μαύρισε.
19:15 περίπου διακοπή ρεύματος που κρατάει μέχρι και τώρα. Μου είπαν ότι η αδερφή της γυναίκας μου είναι αποκλεισμένη σε ενα τρένο στην προσπάθεια να γυρίσει από την δουλειά στα Οινόφυτα. Τελικά έφτασαν στο ΣΚΑ και εκεί έμειναν και περίμενε να απομακρύνουν δέντρο από τις γραμμές. Ο γαμπρός δεν ήξερε από οδήγηση σε χιόνια και δεν είχε αλυσίδες, οπότε αλυσίδες στο αουρις και βραδυνή βόλτα σε Φιλαδέλφεια και Μενίδι.
Νεκρά στους δρόμους! Μόνο κάποιοι καημένοι που γύρναγαν ή πήγαιναν σε δουλειά. Ξεκάθαρα σημάδια ότι η όλη κατάσταση ήταν παρατημένη και ότι γίνει! -
Απλά απίστευτο , βλέπω ειδήσεις και έχει ακόμα εγκλωβισμένους στην Αττική οδό από χθες το πρωί ... τι σκατά ρε γμτ δεν δουλεύει τίποτα ? Όλα νεκρά ?
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!