-
Αν υπάρχει τέτοιο σπρέι θα πάρω κούτες και θα βγω όχι για να βάψω αλλά για να καθαρίσω κάθε τοίχο που τον έχουν κάνει μια μουτζούρα. Μπλέξαμε με τον κάθε κομπλεξικο που θέλει να μας πει ότι πέρασε από το σημείο και ζωγραφίζει υπογραφές.
Στα @@@@ μας. Μ@@@@ς. Άντε μη αρχίσω πάλι.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αν υπάρχει τέτοιο σπρέι θα πάρω κούτες και θα βγω όχι για να βάψω αλλά για να καθαρίσω κάθε τοίχο που τον έχουν κάνει μια μουτζούρα. Μπλέξαμε με τον κάθε κομπλεξικο που θέλει να μας πει ότι πέρασε από το σημείο και ζωγραφίζει υπογραφές.
Πες τα με τα κολοπαιδια του κερατά.
Αλήτες από σπίτια μπουρδελα με γονεις γιολο (αν έχουν).
Να πάνε να γράψουν στα σπίτια τους τα βρωμοπαιδα.
Αθήνα η πόλη της οπτικής και ηχητικής ρύπανσης.
Μια πόλη εμετός !!! -
Μπράβο αυτή είναι η σωστή περιγραφή, οπτική ρύπανση.
Δεν είναι όλοι από προβληματικά σπίτια ,όπου εκεί θα έλεγες πως το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί στην βάση του. Δηλαδή με κοινωνικούς λειτουργούς.
Είναι πλεον μόδα! Είναι χαβαλε κτλ.
Έλεος!
Γενικά όλοι οι Έλληνες είναι έτσι. Στο σπίτι που μένω έχει πυλωτη. Ε σχεδόν κανένας δεν παρκάρει σωστά και εμποδίζει τους άλλους και την διέλευση. Μπουκαρει όπως να ναι και δεν αφήνει χώρο να παρκάρει ο διπλανός του. Ρε σεις είναι δύο κινήσεις του τιμονιού, τίποτα στην κοσμαρα τους. Τα φώτα της πυλωτης δεν τα ανάβει κάνεις. Μαύρο σκοτάδι. Ρε σεις ένα κουμπί είναι μαζί με το άλλο που πατάτε για το κλιμακοστάσιο. Τίποτα, αδιαφορία, κάποιος άλλος θα το κάνει.
Μπαίνουν στο ανσασερ και καπνίζουν!!!! Έλεος 10 δλ θα κάνεις να βγεις να καπνίσεις, κρατήσου δεν σου ανήκει το ανσασερ είναι κοινόχρηστο.
Δεν τους νοιάζει τίποτα. Όλα χύμα, βρώμικα και στο περίπου. Σαν ζόμπι είναι όλοι τους.
Δεν ξέρω αν είναι παρατημένοι από την ζωή ή έχουν γεννηθεί σε στάβλους αλλά οι περισσότεροι γύρω μας είναι έτσι. Και το κακο είναι ότι δεν το αντιλαμβάνονται. Θεωρούν εαυτούς σωστούς συμπολίτες/ συγκατοίκους κτλ και έχουν και άποψη για διαφορά θέματα.
-
Έτσι ακριβώς.. δυστυχώς ο ατομισμός/στραχιδισμός μας χαρακτηρίζει σε αυτόν τον τόπο. Όχι πως δεν υπάρχουν καλύτεροι/χειρότεροι από εμάς, αλλά λαμβάνουμε περισσότερα από ότι μας αναλογεί..
-
Εν τω μεταξύ τα γκράφιτι είναι το μικρότερο κακό, όλη η Αθήνα βρωμάει σκατίλα, ειδικά στην Κολοκοτρώνη που είναι (μη χέσω) και ένα από τα "the place to be" για νυχτερινή ζωή. Δε μιλάω για το γεγονός οτι με το που πιάνει βροχή πλυμμήρα παντού, βρωμιά από τους κάδους κτλ. Η Αθήνα είναι μια τριτοκοσμική πόλη γιατί αυτό ακριβώς γουστάρουν όλοι, ας το παραδεχτούμε στον εαυτό μας. Αυτό που μας έλειπε ήταν ο Μεγάλος Περίδρομος γιατί τα φτιάξαμε όλα, σαν τα σούργελα παλιά τους Ατενίστας που ο κόσμος καιγόταν, άστεγοι παντού, βρωμιά παντού και αυτοί έντυναν με πουλοβεράκια τις μουσμουλιές.
-
Ακριβώς. Μια βρωμερη άθλια πόλη. Και το κέντρο που σιχαίνομαι να δουλεύω όχι γιατί δεν μου αρέσει η δουλειά αλλά για το περιβάλλον και το μαρουσι και οι περισσότερες περιοχές.
Οι δε κάτοικοι οντως ζομπι. Στο περίπου όλα. Χύμα, ζώα. Ελαχιστες εξαιρέσεις. -
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Π
Αθήνα η πόλη της οπτικής και ηχητικής ρύπανσης.
Μια πόλη εμετός !!!Μα εσεις δεν λέτε οτι είναι δικαιώμα μας να έχετε ΜΕΚ που εκπέμπουν σκατίλα και DB.
-
Ελάτε ρε παιδιά που μας πείραξαν πλέον και οι ήχοι των ΜΕΚ! Τώρα ξαφνικά τα θυμηθήκαμε όλα αυτά που πρέπει να πάμε βίαια στην ηλεκτροκίνηση, παλιά δε θυμόμουν τέτοια πρεμούρα ούτε με τους ρύπους, ούτε με τους ήχους ούτε τίποτα. Και σιγά τη "σκατίλα" που εκπέμπουν τα σύγχρονα ΜΕΚ, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βγάλουμε σκάρτα με το ζόρι.
Μένω σε πολύ κεντρικό σημείο εν τω μεταξύ με Λεωφόρο πάρα πολυ κοντά και τέτοια θέματα δεν είχα ποτέ. Ούτε το καυσαέριο με ενόχλησε, και σίγουρα όχι η...ηχορύπανση. Πιο πολύ ηχορύπανση βασικά έχουν τα καγκουρομάγαζα και τα ηχεία στα καγκουράμαξα παρά οτιδήποτε άλλο. -
Εμ πως να σε ενοχλήσουν οι ΜΕΚ, αφού έχεις άβαταρ διπλόμπουκο!
-
Τα υβρίδια και το euro 6d που έχω πραγματικά συνεισφέρουν δραστικά στην σκατιλα !!
Ρε σεις παιδιά εδω βγάζουμε πραγματική κραυγή αγωνίας για τα χρεπια ταξί φορτηγά λεωφορεία που κυκλοφορούν χωρίς κανόνες όπου οποτε και όπου να ναι. Τα διαλυμένα αμάξια 25ετιας που τα αφήνουν κιολας να κυκλοφορούν εκ περιτροπής στο κέντρο με το γελοίο σύστημα των μονών - ζυγών
Τον καγκουρα με την κομμένη εξάτμιση στο παπί ή την πατημένη πρώτη στην κοντραδικη μηχανή.
Το μαλακισμενο με το ήχοσυστημα της μπαρμπαρελας στα σούπερ μίνι 20ετιας.Και κόντρα σε όλα αυτά έχουμε την κάθε Μαρία Αντουανέτα με τις ηλεκτρικές τοστιέρες να κουνάει το δάχτυλο.
Αλλά αντί να δώσουν κίνητρο να αλλάξει ο κόσμος αμάξι επιδοτούν τα στελεχια και τις εταιρίες ξεδιάντροπα λες και θα σωθεί η σκατιλα από 1000 ηλεκτρικα και phev ακόμα. -
-
Τι στο διάλο skills έχουν αυτά τα άτομα;
Ζούνε σε παραγκουπόλεις, και φτιάχνουν ρέπλικες!
Και ΄δω ένα μπάλωμα ζητάς στο φτερό, και σου λένε να το βάψουν όλο -
Πάμε τώρα λίγο κουβέντα, κουτσομπολιό αν προτιμάτε.
Για ποιο λόγο πιστεύετε ενας εύπορος άνθρωπος, χωρίς οικονομικό πρόβλημα το τονίζω, έχει μια BMW X7 hybrid την οποία την απέκτησε πριν 5-6 χρόνια περίπου και πάει και την πουλάει και παίρνει Cayenne?
Απλά βαρέθηκε ή... προτίμησε κάτι πιο αξιόπιστο... -
@megane98hp said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Απλά βαρέθηκε ή... προτίμησε κάτι πιο αξιόπιστο...
Μήπως άλλαξε αυτοκίνητο και ο γείτονάς του?
-
@antonakis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Απλά βαρέθηκε ή... προτίμησε κάτι πιο αξιόπιστο...
Μήπως άλλαξε αυτοκίνητο και ο γείτονάς του?
Δεν ξέρω που μένει...
-
Για ποιο λόγο πιστεύετε ενας εύπορος άνθρωπος, χωρίς οικονομικό πρόβλημα το τονίζω, έχει μια BMW X7 hybrid την οποία την απέκτησε πριν 5-6 χρόνια περίπου και πάει και την πουλάει και παίρνει Cayenne?
Απλά βαρέθηκε ή... προτίμησε κάτι πιο αξιόπιστο...εληξε το ληζινγκ και καθε παραταση που δινει, καπου εκει ειναι το οριο
-
Απλά βαρέθηκε ή... προτίμησε κάτι πιο αξιόπιστο...Mπορει επειδη βγηκε fl να ηθελε κατι αλλο. Παντως για ελληνικα δεδομενα η Χ7 ειναι υπερβολικα σπανιο αμαξι. Μια εχω δει ολη κι ολη. Εξωτερικο πχ καποιες φορες εβλεπα περισσοτερες κι απο Χ5.
-
Παιδιά χίλια συγνώμη έχει γίνει λάθος δεν ξέρω τι γράφω δεν ξέρω τι μου γίνεται έχω χάσει την μπάλα. Δεν είχε Χ7. 750 hybrid είχε...
-
Ακόμα πιο σπάνιο αμάξι;
Όχι, έχω δει δύο 750 (τη μία στην μακριά έκδοση) αλλά μόνο μια Χ7. -
Άλλο ενα κουιζ. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη/ ασφαλέστερη θέση για ένα μωρό σε ενα 9θέσιο με άλλους 8 ενήλικες?
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!