-
Για τον λαό έχει και το απλο zs με 21 Κ με turbo και αυτόματο κιβώτιο!
Για τον πιο λαό με 19500 το 1.5 με πλούσιο εξοπλισμό
-
@a-d-p said in MG (SAIC) forum:
Όλοι συγκρίνουμε το zs με το αντίστοιχης τιμής yc, αλλά νομίζω ότι ο Σ έχει λοκάρει το αντίστοιχων διαστάσεων και χώρων CC. Εκεί η διαφορά αγγίζει τις 7000€ 🤨
4180 mm μήκος το YC
4430 mm το ZS
4425 mm το Qashqai
4446 mm το Corolla CrossΠροφανώς σε μήκος είναι μια κατηγορία επάνω, λογικά και σε χώρους αν κρίνω από τα reviews.
Στην Ισπανία βλέπω αυτό για την κορυφαία έκδοση.
Μακάρι να βάλει και εδώ κάποια αρχική έστω έκπτωση, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
-
@supergeorge said in MG (SAIC) forum:
@a-d-p said in MG (SAIC) forum:
Όλοι συγκρίνουμε το zs με το αντίστοιχης τιμής yc, αλλά νομίζω ότι ο Σ έχει λοκάρει το αντίστοιχων διαστάσεων και χώρων CC. Εκεί η διαφορά αγγίζει τις 7000€ 🤨
4180 mm μήκος το YC
4430 mm το ZS
4425 mm το Qashqai
4446 mm το Corolla CrossΠροφανώς σε μήκος είναι μια κατηγορία επάνω, λογικά και σε χώρους αν κρίνω από τα reviews.
Στην Ισπανία βλέπω αυτό για την κορυφαία έκδοση.
Μακάρι να βάλει και εδώ κάποια αρχική έστω έκπτωση, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
Κάνα 1000ρικο θα παίξει λογικά
Ελπίζω να έχουν και την ίδια χρηματική διαφορά οι εκδόσεις μεταξύ τους (2000€) -
@lap said in MG (SAIC) forum:
Για τον λαό έχει και το απλο zs με 21 Κ με turbo και αυτόματο κιβώτιο!
Για τον πιο λαό με 19500 το 1.5 με πλούσιο εξοπλισμό
Το έριξαν στα 21;
-
Το καλοκαίρι πήρα προσφορά για αυτό με το αυτόματο και μου έβγαλε 21Κ το turbo! Είχε και acc!
Δεν ήταν η φουλ έκδοση με ηλιοροφή αλλά η μεσαία!
Οδήγησα το 1.5 το οποίο μια χαρά ήταν ως εργαλείο
-
Το καλοκαίρι πήρα προσφορά για αυτό με το αυτόματο και μου έβγαλε 21Κ το turbo! Είναι κσι acc!
Οδήγησα το 1.5 το οποίο μια χαρά ήταν ως εργαλείο
Στο τελικό γύρο αναζητήσεων, το περασμένο φθινόπωρο, από MG ξεκίνησα....
Για το MG ZS LUXURY PACK 1.0 TURBO MT με την ηλιοροφή στάνταρ, έχω γραπτή προσφορά 24300 🫲
Δεν με χαλούσε καθόλου να γλυτώσω ένα 10ρικο -
Εμένα αυτό μου το έδιναν 23 κάτι
-
Εμένα αυτό μου το έδιναν 23 κάτι
Το αυτόματο luxury είχε 1500€ παραπάνω, αλλά χωρίς ηλιοροφή και είχα διαβάσει ότι είναι ψιλομαπα (το αυτόματο) οπότε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Επίσης, εδώ στο Σίνη είχαν εκθεσιακό την εντελώς απλή έκδοση και τεστ την luxury 1,5.
Οπότε φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια ήρθε και έλλειψη πίσω υποβραχιονιου και αεραγωγών και φύγαμε με τρία μπαλάκια -
Αυτό με τον αεραγωγό σου κόστισε 10 Κ
-
Αυτό με τον αεραγωγό σου κόστισε 10 Κ
Και το υποβραχιονιο με τις ποτηροθηκες , άστα να πάνε...
Βάλτε ρε μλκς Κινέζοι ένα υποβραχιονιο και 2 αεραγωγούς πίσω , ολόκληρη ηλιοροφή βάλατε.🤨Επίσης τα τάπερ πλαστικά των Suzuki 7-8000€
28500€ S-cross GLX S/R μείον 10000 το baleno πήρα προσφοράΑυτές ήταν οι φθηνότερες περιπτώσεις, τα υπόλοιπα ήταν στα ίδια ή περισσότερα χρήματα
-
-
Η γκρίνια για τις τιμές έχει να κάνει κυρίως με το πόσο κοστίζει στην υπόλοιπη ΕΕ και πόσο εδώ.
Στην Ισπανία που ξεκινά από 20-21Κ το cc ξεκινά από 38!
Εδώ από 24 με το cc από 31Κ...
Χαοτικές διάφορες...
Με τις προσφορές που έχουν συνολικά 2.5Κ με 24 παίρνεις την luxury έκδοση, όσο έχουν εδώ την βασική! που εδώ την luxury θα την δίνουν 28-29.... -
-
Προσφορά γραπτώς σημερινή ,το Hs 1.5 AT exclusive 30.900 με προωθητική ενέργεια 1000 ευρώ.Στις εκθέσεις θα είναι από Τετάρτη.
-
@antonmone said in MG (SAIC) forum:
Προσφορά γραπτώς σημερινή ,το Hs 1.5 AT exclusive 30.900 με προωθητική ενέργεια 1000 ευρώ.Στις εκθέσεις θα είναι από Τετάρτη.
αυτο είναι το βενζίνης ή το plugin ? η εκδοση αυτή είναι η πιο πλουσια ή μεσαια?
edit από οτι βλέπω είναι η μεσαια εκδοση. Αυτο μεχρι τωρα χωρις εκπτωση είχε 29350 στο προηγουμενο....
στο νεο δλδ τσιμπησε 1700 και με έκπτωση και καλα... -
@tkin73 said in MG (SAIC) forum:
@antonmone said in MG (SAIC) forum:
αυτο είναι το βενζίνης ή το plugin ? η εκδοση αυτή είναι η πιο πλουσια ή μεσαια?
Βενζινη και μάλλον η μεσαια
-
Προς τους λάτρεις των μαλακών πλαστικών. Εχεινμαλακα πλαστικά παντού ακόμα και στις πίσω πορτες, παχιά μοκέτα ακόμα και στον χώρο αποσκευών
-
Ειδα στην εκθεση το mg4 xpower σε αυτο το επικο πρασινο matte χρωμα.
Εντυπωσιακο απ εξω, ωραιες ζαντες και φρενα, αλλα το μεσα συνεχιζει να ειναι μια σιχαμερη αηδια επιπεδου dacia spring. -
Πάνε για dolphin όσο ειναι ευκαιρία
-
@ntinaras said in MG (SAIC) forum:
Ειδα στην εκθεση το mg4 xpower σε αυτο το επικο πρασινο matte χρωμα.
Εντυπωσιακο απ εξω, ωραιες ζαντες και φρενα, αλλα το μεσα συνεχιζει να ειναι μια σιχαμερη αηδια επιπεδου dacia spring.Λίγο υπερβολικός,τα ΒYD είναι αρκετα ποιοτικότερα εσωτερικά αλλά η ταύτιση με το Dacia είναι άστοχη.
Το πακέτο του xpower για όποιον του αρέσει για μένα είναι σε πολύ καλή τιμή μετά την επιδότηση βέβαια.
MG (SAIC) forum