-
-
Αυτά που φτιάχνονται?
Τα Μοτερ και τα σασμάν τι προέλευση έχουν?Γιατί να δώσει κάποιος από 25κ για να πάρει ένα MG, που μπορεί σε εμάς κάτι να λέει αλλά στους 35 και κάτω είναι κάτι άγνωστο
-
Αυτά που φτιάχνονται?
Τα Μοτερ και τα σασμάν τι προέλευση έχουν?Γιατί να δώσει κάποιος από 25κ για να πάρει ένα MG, που μπορεί σε εμάς κάτι να λέει αλλά στους 35 και κάτω είναι κάτι άγνωστο
κινέζικη είναι. Στην Βρετανία είναι καιρό τώρα και έχει πουλήσει πολλά
VFM αυτοκίνητα είναι. Δεν χρειάζεται να λέει κάτι σε κάποιον αν δει τι παίρνει με τα χρήματα αρκεί.
Τωρα για το ποσο θα αντέξει στο χρόνο, αν στην Ελλάδα θα έχει υποστήριξη κτλ είναι άγνωστο σε όλους
-
Με πήραν τηλ για το test drive αλλά δυστηχώ είναι μόνο 12-17:00 οι ώρες που μπορεις να το πάρεις καθημερινές και τέτοιες ώρες δουλεύω.
Σαββατο αυτό δεν θα είναι διαθέσιμα και το επόμενο που μου είπαν να βάλουμε ραντεβού θα είμαι λογικά ΚΟΡΕΑ οπότε θα ξαναπροσπαθήσω από Σεπτέμβρη
Ελπίζω ο Φάνης να πάει να κάνει ενα test drive να διαβάσουμε τίποτις
-
Κινεζικη είναι οκ το ξέρουμε.
Στην Αγγλία πουλάει γιατί υπάρχει το συναίσθημα.
Από εκεί και πέρα, τα μοτέρ είναι δικά της? Έχουμε καμία πληροφορία.
Εδώ αναλύουμε το σασί του Puma μέχρι την τελευταία κόλληση για αυτούς τι ξέρουμε?
Κορέα θα είσαι?
Άμα πας προς τα βόρεια Χαιρετίσματα στον Κιμ, τέτοιους ηγέτες τους θέλουμε -
Κινεζικη είναι οκ το ξέρουμε.
Στην Αγγλία πουλάει γιατί υπάρχει το συναίσθημα.
Από εκεί και πέρα, τα μοτέρ είναι δικά της? Έχουμε καμία πληροφορία.
Εδώ αναλύουμε το σασί του Puma μέχρι την τελευταία κόλληση για αυτούς τι ξέρουμε?
Κορέα θα είσαι?
Άμα πας προς τα βόρεια Χαιρετίσματα στον Κιμ, τέτοιους ηγέτες τους θέλουμεειναι γνωστοί κινέζοι
https://en.wikipedia.org/wiki/SAIC_Motorit is the third largest plug-in electric vehicle (BEV and PHEV) company and second largest BEV company in the world, with 10.5% and 13% global market share respectively in 2021
Πουλάει κυρίως λόγο VFM όχι λόγο ονόματος
Νότια τερμα κάτω θα πάω για να σαλπαρω για Αυστραλία, δεν θα δω τον Κιμ δυστηχως.
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/MG_ZS_(crossover)
Εδώ πάντως αναφέρουν για τους κινητήρες 1.0 και 1.5 ότι είναι εξελιγμένοι από την GM Adam Opel και την Saic motors.
-
VFM αυτοκίνητα είναι. Δεν χρειάζεται να λέει κάτι σε κάποιον αν δει τι παίρνει με τα χρήματα αρκεί.
VFM δεν είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. Εαν το δω από κοντά θα ξέρω περισσότερα. Πάντως με τα ίδια λεφτά αγοράζεις Πούμα π.χ., γιατί να πάρει κάποιος το MG?
Με πήραν τηλ για το test drive αλλά δυστηχώ είναι μόνο 12-17:00 οι ώρες που μπορεις να το πάρεις καθημερινές και τέτοιες ώρες δουλεύω.
Εμένα μου είπαν ό,τι ώρα θέλω και έκλεισα στις 18:00, αφού τους είπα ότι εργάζομαι.
-
VFM δεν είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. Εαν το δω από κοντά θα ξέρω περισσότερα. Πάντως με τα ίδια λεφτά αγοράζεις Πούμα π.χ., γιατί να πάρει κάποιος το MG?
Εμένα μου είπαν ό,τι ώρα θέλω και έκλεισα στις 18:00, αφού τους είπα ότι εργάζομαι.
Στην Αγγλία είναι VFM εδώ δεν έχω δει τις τιμές (αναφέρομαι στα ηλεκτρικά)
με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρικα κυρίως. σε μη ηλεκτρικο MG δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε ασχέτως της τιμής
Παντως εμένα από εκεί που με πήραν μου είπαν για 12 με 5
εγώ σχολάω 19:00 οπότε δεν μπορώ πριν τις 19:30 και δεν μου έδωσε καμία τέτοια επιλογη αυτός που μίλησα. Μου είπε για το επόμενο Σάββατο και εγώ θα λείπω τότε
-
-
Στην Αγγλία είναι VFM εδώ δεν έχω δει τις τιμές (αναφέρομαι στα ηλεκτρικά)
Πάντως και στα ηλεκτρικά €36.000 δεν μου φαίνεται VFM, οταν το Τέσλα έχει 40.000.
Τα Τεσλα δεν ξεπεριούνται σε VFM
αλλά τα tesla δεν έχουν μικρές διαστάσεις ακόμα
και εμένα γκουμούτσες αμάξια ΔΕΝ με ενδιαφέρουν
Μονο compact διαστάσεις κοιτάω. Αν θέλει η Tesla να κοιτάξω τα μοντέλα της θα πρέπει να βγάλει μικρότερα σε μέγεθος. Εγώ μεγάλο σε μήκος δεν θέλω να ξαναπάρω
-
Για τέσσερα χιλιάρικα, προφανώς αγοράζεις το Tesla. Τώρα, αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε μαζεμένο, το MG έχει νόημα. Σύμφωνα με τον CarWow, είναι λίγο χειρότερο από το ID.3 αλλά σε σημαντικά καλύτερη τιμή. Στην Αγγλία όλα αυτά.
-
@fanis75 said in MG (SAIC) forum:
Από €36.000 το ηλεκτρικό ZS, προ επιδότησης.
για το mg4 ρωτησες μηπως τιμη; το zs εχει το καλο οτι ειναι πιασαρικο επειδη ειναι suv, αλλα ειναι σχετικα παλιο αμαξι και το δειχνει. Το mg4 τα σπαει ομως (στην καταλληλη τιμη)!
-
@dimsabas said in MG (SAIC) forum:
Για τέσσερα χιλιάρικα, προφανώς αγοράζεις το Tesla. Τώρα, αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε μαζεμένο, το MG έχει νόημα. Σύμφωνα με τον CarWow, είναι λίγο χειρότερο από το ID.3 αλλά σε σημαντικά καλύτερη τιμή. Στην Αγγλία όλα αυτά.
και όταν αγόρασα το Puma ST όλοι πρότειναν στα ίδια χρήματα καλύτερα αυτοκίνητα σε επιδόσεις
Ομως τους εξηγούσα και τότε οτι για μένα είναι ΠΙΟ σημαντικό να είναι κάτι compact σε διαστάσεις με μεγάλους διαθέσιμους χώρους και ας μην είναι τοσο γρήγορο ή τόσο VFM όσο κάποια άλλα πολύ καλά αυτοκίνητα
Το ίδιο ισχύει ΠΑΝΤΑ για μένα. Δεν ξαναθέλω να εχω μεγάλη καρότσα. Δεν βολεύει
Είναι πρωτεύων το Compact με μεγάλους χώρους.
Μεχρι η TESLA να προσφέρει (αν βγαλει ποτε) κάτι τέτοιο απλά απορρίπτεται από την αρχή καθώς δεν πληρεί τον πρώτο όρο μου.
Στην εμφάνιση μπορώ να κάνω εκπτώσεις καθως αν και δεν μου αρέσουν εμφανισιακά πολύ μπορώ να το συνηθίσω. Στο εσωτερικό που δεν γουστάρω μια οθόνη χωρίς κουμπιά μπορώ να κάνω εκπτωση.
Σε όλα μπορώ να κάνω λίγο εκπτώσεις αλλά στο βασικό χαρακτηριστικό που είναι το πιο σημαντικό για μένα σαν αγοραστή ΟΧΙ. Αν δεν είναι compact με μεγάλους χώρους (αποσκευών με νοιαζει κυρίως, οχι επιβατών) είναι πολύ δύσκολο να με δελεασει κάτι να το αγοράσω. Μπορεί να μου αρέσει να το θαυμάζω, να το γουστάρω, να το προτείνω αλλά ........ δεν θα το πάρω
εζησα με octavia για 5 χρόνια. Τρομερο αμάξι και σε χώρους και σε χρήματα και σε όλα αλλά τοσο μεγάλο σε μήκος δεν ξαναπαίρνω (ποτε μην λες ποτέ αλλά δεν νομίζω τουλάχιστον)
-
Μάλλον στο Tesla Model 2 αναφέρεσαι. Υποτίθεται ότι δεν είναι τόσο μακριά χρονικά, αν κι ο Elon time δεν έχει σχέση με των υπόλοιπων θνητών.
-
@dimsabas said in MG (SAIC) forum:
Μάλλον στο Tesla Model 2 αναφέρεσαι. Υποτίθεται ότι δεν είναι τόσο μακριά χρονικά, αν κι ο Elon time δεν έχει σχέση με των υπόλοιπων θνητών.
Κοιτα τα χρονοδιαγράμματα της TESLA και του elon δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά γιατι δεν είναι ποτέ ακριβη όπως εχουμε δει επανειλημμένως (οχι μονο στην Tesla)
οποτε model 2 δεν θα υπάρχει για αρκετά χρόνια ακόμα.
Οταν υπάρχει το συζητάμε φυσικά
-
@cirus said in MG (SAIC) forum:
Για εμένα το ανάποδο.....χαχαχα....θα ήθελα όσο μεγαλύτερο αμάξι γίνεται. Εαν μπορούσα να κυκλοφορώ με μια BMW 7αρα ή Χ6 θα το έκανα, τα θέλω μπόλια τα αμάξια μου. Τα αγαπημένα μου είναι τα παλιά πισωκούνητα με κινητήρα διαμήκη που το μισό αμάξι είναι μούρη. π.χ. μια TransAm, στα 5 μέτρα, όλο μούρη και άθλιους χώρους!
ΥΓ: έχω πολλά ψυχολογικά το ξέρω....χαχαχαχα!!
-
Αντε ένα έρχονται φθηνά αυτοκίνητα να ρίξουν τις τιμές σε κάτι dacia διότι έχουν ξεφύγει οι ελληνικές αντιπροσωπείαες. Πουλάνε ακριβότερα απο τις πλουσιότερες χώρες.
-
@fanis75 said in MG (SAIC) forum:
@cirus said in MG (SAIC) forum:
Για εμένα το ανάποδο.....χαχαχα....θα ήθελα όσο μεγαλύτερο αμάξι γίνεται. Εαν μπορούσα να κυκλοφορώ με μια BMW 7αρα ή Χ6 θα το έκανα, τα θέλω μπόλια τα αμάξια μου. Τα αγαπημένα μου είναι τα παλιά πισωκούνητα με κινητήρα διαμήκη που το μισό αμάξι είναι μούρη. π.χ. μια TransAm, στα 5 μέτρα, όλο μούρη και άθλιους χώρους!
ΥΓ: έχω πολλά ψυχολογικά το ξέρω....χαχαχαχα!!
Οχι ρε και γω τα ίδια αλλά ΟΧΙ εδώ και όχι σιγουρα στην Αθηνα
Αν ζούσα στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα έπαιρνα οτι μεγαλύτερο έβρισκα
-
Το mg zs λένε οι διάφορες δοκιμές είναι πολύ καλό για τα χρήματα του και οδηγικά, καλύτερο από το citroen c3, και γενικότερα είναι πιο ποιοτικό στην καμπίνα του. Ο εξοπλισμός πολύ πλούσιος.
Το θέμα δεν είναι τοσο το zs το απλό αλλά το full hybrid που παρουσιάστηκε και ονομάζεται vs Με e cvt κιβώτιο και 1,5 κυβικα. Άμεσος αντίπαλος του yaris cross.
Εμφανισιακά πάντως, και ιδιαίτερα το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο.
MG (SAIC) forum