-
@stefan147 said in MG (SAIC) forum:
Το χω δει στο Mat. Με 2 τόνους δε μάμησε κανείς όσο γρήγορο και εντυπωσιακό και να είναι. Θα κάνουμε λίγο υπομονή 4-5 χρόνια και πάμε για 997ΤΤ, καλά να μαστε. Το ιδανικό θα ήταν 981 GT4 αλλά δεν έχει νόημα με τόσα έξοδα εκτελωνισμού.
Ναι αλλά το κέντρο βάρους είναι παρα πολύ χαμηλά. Κανένα sports car δεν είχε ποτέ τόσο χαμηλά το κέντρο βάρους του.
Του cabrio είχε ρύθμιση αναρτήσεων GT.
Περιμένω εσένα να το δοκιμάσεις να μας πεις. Έχεις καλή εμπειρία.
-
Με τα λαστιχα που δινει η mg παντως μη περιμενετε τιποτα σπορταδουρες γιατι θα σας φαει το μαυρο χαντακι.
-
Σχεδιαστικά....Η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το τωρινό μοντέλο
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
@stefan147 said in MG (SAIC) forum:
Το χω δει στο Mat. Με 2 τόνους δε μάμησε κανείς όσο γρήγορο και εντυπωσιακό και να είναι. Θα κάνουμε λίγο υπομονή 4-5 χρόνια και πάμε για 997ΤΤ, καλά να μαστε. Το ιδανικό θα ήταν 981 GT4 αλλά δεν έχει νόημα με τόσα έξοδα εκτελωνισμού.
Ναι αλλά το κέντρο βάρους είναι παρα πολύ χαμηλά. Κανένα sports car δεν είχε ποτέ τόσο χαμηλά το κέντρο βάρους του.
Του cabrio είχε ρύθμιση αναρτήσεων GT.
Περιμένω εσένα να το δοκιμάσεις να μας πεις. Έχεις καλή εμπειρία.
Υπάρχουν δοκιμές για το ανοιχτό. Καλό είναι, αλλά τίποτα το εξαιρετικό.
-
Εντάξει GT είναι. Σκοπός είναι οι βόλτες όχι η πίστα
-
-
Με την έλευση του νέου mg hs εντόπισα το εξής, το συγκεκριμένο μοντέλο στην προηγούμενη έκδοσή του προσφερόταν στην αγγλική (εγχώρια) αγορά ως θερμικό από 25κ έως ως phev από 31κ. Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι το νέο μοντέλο διατηρεί τις ίδιες πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Ρίχνοντας όμως μια ματιά στον τιμοκατάλογο του Συγγελίδη, το θερμικό είναι και εδώ φθηνό ξεκινάει από 25κ, το phev όμως το δίνει 40κ??? Όταν τα phev έχουν μειωμένο τέλος ταξινόμησης; Γιατί;
Το νέο πάντως στην Αγγλία έχει 31κ με 300 άλογα, 140 από τον θερμικό, 360 κάμερες, ηλεκτρικά καθίσματα, κλπ. Είναι δηλαδή τρελό bargain. Εδώ αν το πάει πάλι 40 θα προτιμηθουν τα byd και τα qq.
-
@ataim said in MG (SAIC) forum:
Με την έλευση του νέου mg hs εντόπισα το εξής, το συγκεκριμένο μοντέλο στην προηγούμενη έκδοσή του προσφερόταν στην αγγλική (εγχώρια) αγορά ως θερμικό από 25κ έως ως phev από 31κ. Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι το νέο μοντέλο διατηρεί τις ίδιες πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Ρίχνοντας όμως μια ματιά στον τιμοκατάλογο του Συγγελίδη, το θερμικό είναι και εδώ φθηνό ξεκινάει από 25κ, το phev όμως το δίνει 40κ??? Όταν τα phev έχουν μειωμένο τέλος ταξινόμησης; Γιατί;
Το νέο πάντως στην Αγγλία έχει 31κ με 300 άλογα, 140 από τον θερμικό, 360 κάμερες, ηλεκτρικά καθίσματα, κλπ. Είναι δηλαδή τρελό bargain. Εδώ αν το πάει πάλι 40 θα προτιμηθουν τα byd και τα qq.
Μια σκέψη /-υπόθεση:
Στα phev πελάτες του είναι, κυρίως, οι εταιρίες ληζινγκ, στις οποίες πουλάει με έκπτωση πάνω από 20%, όπως έχει αναφερθεί στο φόρουμ πριν λίγο καιρό, δλδ πουλάει όσο έχει κ στην Βρετανία. Όμως έχοντας υψηλή τιμή τιμοκαταλόγου κρατάει ψηλά την τιμή μεταπώλησης, μετά την λήξη της μίσθωσης. -
Επίσκεψη ολιγόλεπτη στην Mg εχοντας αρκετό χρόνο φεύγω πιο νωρίς από τη δουλειά αφού ακόμα τυπικά είμαι σε αναρρωτική.Πηγα με σορτσάκι και αθλητικά όπως ακριβώς πήγα και στην Tesla.l στην οποία με αντιμετώπισαν στην εντέλεια με ευγένεια και διαθεση να με εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν σε κάθε απορία μου.
Στην Mg αντίθετα ένιωσα ότι θα με έφτυναν στα μούτρα για την ενόχληση μεσημεριάτικα και θα είχαν και δίκιο.Ζητησα να δω το XPower μου είπαν δες το μόνο σου είναι έξω αλλά είναι κλειδωμένο και δεν θα στο ανοίξω(αμάξι δημοσιογραφικό και όχι πελάτη).!!!!
Φειδωλοί στις περιγραφές και στις απαντήσεις αλλά όρεξη για κουβέντα για άμεση παραγγελια και για την δίκη τους τράπεζα που είναι ουαου κτλ.Βαρέθηκα δεν μπόρεσα ούτε καν να νευριασω και σηκώθηκα να φύγω με μια προσφορά.Οι πληροφορίες από τον πωλητή ισως ενδιαφέρουν κάποιον είναι οι εξής.
ΧPower δεν υπάρχει σε στοκ μόνο καινούρια παραγγελια με σημαντική αύξηση λόγω δασμών οπως και στα υπόλοιπα ηλεκτρικά της εταιρείας.
Υπάρχει μια έκπτωση 3.000 ευρώ στο υπάρχον στοκ αλλά λιγα αυτοκίνητα και χρώματα στην 77αρα και ελαχιστα στην 64 άρα μέχρι τέλος του μήνα.Στατικές εντυπώσεις εξωτερικά μου αρέσει πολυ ειδικά με την διπλή αεροτομή στην οροφή ,εσωτερικά είναι λιτό αλλά βλέπεται,ποιοτικα όμως δεν υπάρχει καμμία επαφή ούτε νε Tesla αλλά ούτε φυσικά με BYD.
Ισως κάνω ενα τεστ Τετάρτη αν και εχω ξενερώσει με την έκθεση. -
Απερίγραπτη αντιμετώπιση!
Μήπως φορουσες βατραχοπέδιλα και μάσκα;;;
-
Απερίγραπτη αντιμετώπιση!
Μήπως φορουσες βατραχοπέδιλα και μάσκα;;;
Όχι στην Tesla πήγα έτσι και μου ανανέωσαν το αντηλιακό!Σημερα θα μου έριχναν με ψαροντούφεκο!
-
Αυτά είναι!!!
Όλα καταλήγουν σε Τέσλα.
Θα πάρεις με λιζινγκ ηλεκτρικό;
-
Αυτά είναι!!!
Όλα καταλήγουν σε Τέσλα.
Όχι δεν είμαι Τσέος ,ουτε εχω εταιρεια,ένας πτωχος πλην τίμιος υπάλληλος είμαι.
Κάνω πολύ σοβαρές σκέψεις ναι για να πάρω ένα είτε Tesla είτε Byd αν μπορέσω να συμβιβαστώ με τον ελέφαντα στο δωμάτιο που είδα στο performance και μάλλον θα δω στο Seal αλλά και στα μικρότερα φυσικά.
Πως διάολο μπορεί κάποιος να αντισταθεί σε τέτοιες εκρηκτικές επιταχύνσεις και επιδόσεις χωρίς να σκίζει το αυτόκινητο σε κάθε ευκαιρία.Δεν μιλαω για Εθνιξη που αντιμετωπίζεται σχετικά και είναι και βαρετά αλλά σε κάθε επαρχιακή η μη στροφοδιαδρομη αλλά και σε κάθε ευκαιρία!0 -
Περίεργο. Όλοι εδώ μέσα είναι πλούσιοι πλην τίμιοι.
Έχεις φαντάζομαι χώρο στάθμευσης δικό σου. Εάν ναι... Παρε ένα να ευχαριστηθεις αυτοκίνητο και κρατα το παλιό θερμικό για ταξίδια.
Το byd ποσο το δινουν;;;
-
Περίεργο. Όλοι εδώ μέσα είναι πλούσιοι πλην τίμιοι.
Έχεις φαντάζομαι χώρο στάθμευσης δικό σου. Εάν ναι... Παρε ένα να ευχαριστηθεις αυτοκίνητο και κρατα το παλιό θερμικό για ταξίδια.
Το byd ποσο το δινουν;;;
36.000 αν θυμάμαι καλά με τις επιδοτήσεις και 1.000 τις τριτεκνιας αν το κάψω σε ηλεκτρικό.
Το Atto πρέπει να βγαίνει 22.000 έχω κανονίσει τεστ Τετάρτη Πέμπτη και θα πάρω προσφορά γραπτώς. -
@antonmone said in MG (SAIC) forum:
Επίσκεψη ολιγόλεπτη στην Mg εχοντας αρκετό χρόνο φεύγω πιο νωρίς από τη δουλειά αφού ακόμα τυπικά είμαι σε αναρρωτική.Πηγα με σορτσάκι και αθλητικά όπως ακριβώς πήγα και στην Tesla.l στην οποία με αντιμετώπισαν στην εντέλεια με ευγένεια και διαθεση να με εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν σε κάθε απορία μου.
Στην Mg αντίθετα ένιωσα ότι θα με έφτυναν στα μούτρα για την ενόχληση μεσημεριάτικα και θα είχαν και δίκιο.Ζητησα να δω το XPower μου είπαν δες το μόνο σου είναι έξω αλλά είναι κλειδωμένο και δεν θα στο ανοίξω(αμάξι δημοσιογραφικό και όχι πελάτη).!!!!
Φειδωλοί στις περιγραφές και στις απαντήσεις αλλά όρεξη για κουβέντα για άμεση παραγγελια και για την δίκη τους τράπεζα που είναι ουαου κτλ.Βαρέθηκα δεν μπόρεσα ούτε καν να νευριασω και σηκώθηκα να φύγω με μια προσφορά.Οι πληροφορίες από τον πωλητή ισως ενδιαφέρουν κάποιον είναι οι εξής.
ΧPower δεν υπάρχει σε στοκ μόνο καινούρια παραγγελια με σημαντική αύξηση λόγω δασμών οπως και στα υπόλοιπα ηλεκτρικά της εταιρείας.
Υπάρχει μια έκπτωση 3.000 ευρώ στο υπάρχον στοκ αλλά λιγα αυτοκίνητα και χρώματα στην 77αρα και ελαχιστα στην 64 άρα μέχρι τέλος του μήνα.Στατικές εντυπώσεις εξωτερικά μου αρέσει πολυ ειδικά με την διπλή αεροτομή στην οροφή ,εσωτερικά είναι λιτό αλλά βλέπεται,ποιοτικα όμως δεν υπάρχει καμμία επαφή ούτε νε Tesla αλλά ούτε φυσικά με BYD.
Ισως κάνω ενα τεστ Τετάρτη αν και εχω ξενερώσει με την έκθεση.Όταν σε κλάνουν έτσι πριν τους τα δώσεις, φαντάσου κλάσιμο που έχει να πέσει μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
-
Αυτά είναι!!!
Όλα καταλήγουν σε Τέσλα.
Κάνω πολύ σοβαρές σκέψεις ναι για να πάρω ένα είτε Tesla είτε Byd αν μπορέσω να συμβιβαστώ με τον ελέφαντα στο δωμάτιο που είδα στο performance και μάλλον θα δω στο Seal αλλά και στα μικρότερα φυσικά.
Πως διάολο μπορεί κάποιος να αντισταθεί σε τέτοιες εκρηκτικές επιταχύνσεις και επιδόσεις χωρίς να σκίζει το αυτόκινητο σε κάθε ευκαιρία.Δεν μιλαω για Εθνιξη που αντιμετωπίζεται σχετικά και είναι και βαρετά αλλά σε κάθε επαρχιακή η μη στροφοδιαδρομη αλλά και σε κάθε ευκαιρία!0Δεν θα έχεις κανένα θέμα σε στροφοδιαδρομή γιατί στα φρεναρίσματα θα γεμίζεις τις μπαταρίες και στην τελική πόση ώρα θα το πας τάπα? Δεν θα βρεθεί προπορευόμενος, δεν θα κουραστείς ?
-
@red_monster said in MG (SAIC) forum:
Ισως κάνω ενα τεστ Τετάρτη αν και εχω ξενερώσει με την έκθεση.Όταν σε κλάνουν έτσι πριν τους τα δώσεις, φαντάσου κλάσιμο που έχει να πέσει μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
Ναι εννοείται αυτό,ελπίζω η δεύτερη έκθεση σε απόσταση αναπνοής να εξυπηρετεί καλύτερα αλλά μάλλον δεν θα το διαπιστώσω ξενέρωσα.Ο Αμερικανός και ο Κινεζος της BYD είναι υπεραρκετοί για τα δικά μου γούστα ο καθένας με τον δικό του τρόπο.Ισως πάω να δω και το Ioniq η το Ev6 πιο πολύ από περιέργεια.
-
@red_monster said in MG (SAIC) forum:
Αυτά είναι!!!
Όλα καταλήγουν σε Τέσλα.
Πως διάολο μπορεί κάποιος να αντισταθεί σε τέτοιες εκρηκτικές επιταχύνσεις και επιδόσεις χωρίς να σκίζει το αυτόκινητο σε κάθε ευκαιρία.Δεν μιλαω για Εθνιξη που αντιμετωπίζεται σχετικά και είναι και βαρετά αλλά σε κάθε επαρχιακή η μη στροφοδιαδρομη αλλά και σε κάθε ευκαιρία!0Δεν θα έχεις κανένα θέμα σε στροφοδιαδρομή γιατί στα φρεναρίσματα θα γεμίζεις τις μπαταρίες και στην τελική πόση ώρα θα το πας τάπα? Δεν θα βρεθεί προπορευόμενος, δεν θα κουραστείς ?
Ναι καταλαβαίνω τι λες προφανώς σαν κάτοχος έχεις δίκιο.Δεν κουράζομαι ίσα ίσα απολαμβάνω τις επαρχιακές διαδρομές και οι ώρες της τάπας έχουν λιγοστέψει πολύ λόγω παιδιών αυτή τη φορά η διπλανή μου είναι αμείλικτη.Απλα είναι η μοναδική απορια που μου δημιουργήθηκε από το τεστ του performance ,ούτως η άλλως το κόστος της φόρτισης δεν με ενδιαφέρει πολύ ,πιο πολύ θα με ενδιέφερε η συχνότητα τους .
-
Δεν έχω δια ζώσης επαφή με το νέο performance αλλά τόσο το LR όσο και το SR είναι μια πολύ ευχάριστη σπορτίβ κατασκευή, δεν ειναι σπορ με την έννοια που είναι ένα μχ5, ένα μ3 ή ένα φορντ στ. Το ευχαριστιέσαι όταν το πηγαίνεις γρήγορα και με γραμμές εκμεταλλευόμενος τα μεγάλα αποθέματα πρόσφυσης. Με τέτοιους ρυθμούς η μπαταρία φτάνει και παραφτάνει για να το χαρείς όσο τραβάει η ψυχούλα σου.. Η διαφορά μεταξύ του "του πίνω το αίμα στις στροφές" (με τα ντισκλειμερς που είπαμε παραπάνω) με το "το πηγαίνω κύριος" είναι 3-4 % της μπαταρίας για 30-40 km, πινατς.
MG (SAIC) forum